InterAl כתב:תקופת צינון = אנטי דמוקרטיה. זה לשלול מהעם את היכולת לבחור את נציגיו באופן חופשי רק כי אתה לא מסכים עם בחירתו מסיבה כלשהי.
לגבי סער, זאת בסה״כ עוד מפלגת אד-הוק להפלת נתניהו, והפעם משיקולים יותר פרסונליים וציניים מבעבר. ברור שהמניע העיקרי לפיצול שלו הוא אישי ולא ״דאגה לממלכה״. כרגע גם בכלל לא ברור לאיזו ברית פוליטית הוא מנסה לכוון. בכל מקרה, מהניסיון ההיסטורי אפשר לומר בביטחון די גבוה שאין למפלגה כזאת תוחלת חיים ארוכת טווח.
מה בדיוק אומר "לדאוג לממלכה"? בליכוד הוא משוקץ על ידי ראש הליכוד, אדם שכנראה יעמוד בראש הליכוד עד יומו האחרון. מה יותר טבעי מאשר אדם שעובד בחברה, מגיע לתקרת זכוכית שהוא לעולם לא יעבור ופורש לפתוח סטארטאפ משלו? לא יודע אם לקרא לזה דאגה לממלכה או לא יודע מה, אבל זה צעד סופר טבעי והגיוני.
Laskin כתב:השאלה היא - עם מי הוא יכול להרכיב קואליציה... אם הוא שולל את הליכוד על הסף - מה נשאר לו? לפיד, בנט... לא בטוח שזה מספיק. אז הוא יוסיף חרדים או מפלגות שמאל?
כמו נדב - אם שרן תצטרף זה בהחלט יכול לקחת אותי לכיוון שלו. אני רוצה לקוות שהכיוון הוא ימין כלכלי.
דווקא בכל סקר וסקר היה לו 61 מנדטים וצפונה עם לפיד, בנט, ליברמן וגנץ, ברית "ביבי זיין אותי". אחד האלמנטים המעניינים בקואליציה כזאת הוא שהיא ללא חרדים.
We're just normal men. We're just innocent men