Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2013, 22:10

מיקרוסופט מאשרת שהם יחשפו משחק נוסף בGAMESCOM ובנוסף שRARE תהיה שם (לא יודע אם יש קשר בין השניים כי להבנתי הם מנסים להביא לשם נציגים מכל החברות שלהם שידברו עם העיתונאים). בנוסף RYSE, פורצה 5, DEAD RISING 3, ספארק ו-KI יהיו שחיקים לקהל הרחב בתערוכה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 07:22

DrKeo כתב:מיקרוסופט מאשרת שהם יחשפו משחק נוסף בGAMESCOM ובנוסף שRARE תהיה שם (לא יודע אם יש קשר בין השניים כי להבנתי הם מנסים להביא לשם נציגים מכל החברות שלהם שידברו עם העיתונאים). בנוסף RYSE, פורצה 5, DEAD RISING 3, ספארק ו-KI יהיו שחיקים לקהל הרחב בתערוכה.

יש שמועות על כך שמדובר במשחק קינקט. מעניין אם מדובר במשחק של RARE, או של חברה אחרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 07:38

Nucleus_Dawn כתב:
יש שמועות על כך שמדובר במשחק קינקט. מעניין אם מדובר במשחק של RARE, או של חברה אחרת.

האמת שיש מצב טוב כי הם קראו לו UNIQUE. גם כנראה יהיה שם משהו על פיפ"א כי הם אמרו שיהיה שם ה"משחק הכי פופולרי באירופה".

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 16 אוגוסט 2013, 04:18

אני לא יתפלא אם זה יהיה משהו שקשור לפייבל

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוגוסט 2013, 18:27

Nucleus_Dawn כתב:
אין לנו בעיה עם מישהו כזה. ברגע שנראה אחד כזה, זה אפילו יהיה מאוד נחמד.

אתה מוזמן להתחקות אחר אמירותיו במהלך השנים ולהחליט בעצמך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 אוגוסט 2013, 14:30

סרטון חדש לKI

משום מה אני מוצא בוא יותר עניין ככל שהזמן עובר
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 15:46

Ki באמת נראה מגניב... אולי מודל התמחור שלו אפילו יגרום לי לשחק במשחק מכות שוב.

---

כידוע, המשחקים לONE לא יהיו נעולי אזורים, אבל עכשיו, במפתיע, מייקרוסופט הודיעה שיהיה אפשר לשחק בONE, גם במדינות "לא נתמכות".
"When the console launches this November, we will support Xbox One in 13 markets. Xbox One may be used in all countries, including the non-launched markets. In addition, Xbox One games are not region locked. Any Xbox One game purchased at retail can be used in any country on any Xbox One," said Microsoft in a statement.

הם הזכירו גם משחקים דיגיטליים ורכישות בXBL, ממדינות לא נמתכות:
"That said, there needs to be a valid payment method corresponding to a supported launch country in order for any transactions to occur over Xbox Live, and some content may not be accessible outside launch markets due to geographic content restrictions imposed by content right holders."

בקיצור, בדיוק כמו ב360. אפשר לשחק בקונסולה בכל מדינה, גם ללא תמיכה רשמית. צריך אמצעי תשלום שמתאים לאותה מדינה (כלומר, צריך להכניס כתובת אמריקאית, כמו שעשינו במשך 5 שנים, בדור הנוכחי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2013, 00:14

הם גם אמרו שהעיכוב לא נובע מענייני יצור אלא בגלל שהם רוצים לדאוג שהפקודות הקוליות ושאר המערכת יתמכו בשפה של כל מדינה שבא האקס בוקס נמכר באופן רשמי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 01:11

רוצים לדמיין איך ה ONE תראה אצלכם פחות או יותר בסלון?

אלברט פנלו,שעובד ב MS ומשתתף ב NeoGAF,בעיקר עונה על שאלות והבהרות בקשר ל ONE,פרסם את התמונה הבאה:
תמונה

מניאק :(

שימו לב ל WiiU ולפס3 :)
גם רואים עד כמה MS בנתה על עיצוב שישתלב כחלק טבעי מהסלון הביתי,כסוג של מרכז מדיה שלא יבלוט במיוחד,הוא ממש משתלב בטבעיות עם כל ממירי הכבלים,בלו-ריי,רסיבר וכו',אי אפשר לדעת שזו קונסולה בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 20:30

אין לי בעיה עם הפלסטיק הגלוסי על הקונסולה עצמה. לנקות אותה פעם ב... מטביעות אצבעות זה הגיוני, אבל נראה שגם החלק העליון של השלט עשוי מחומר דומה. אני לא מבין מה קשה להבין ב"אם זה משהו שאמורים לגעת בו באופן קבוע, אל תעשו גימור גלוסי".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 אוגוסט 2013, 22:33

DrKeo כתב:שהרשמים על השלט פס4 יהיו הכי טובים בעולם, אני לא אאמין לזה עד שאני לא אשתמש בו בעצמי בגלל הסטיק השמאלי הנמוך.

עדיין, באותה מידה ניתן לומר שיש רשמים טובים אחרים שאינך מייחס להם אותו משקל, או להפך, ביקורות רעות (Ryse) שאינך לוקח אותן בחשבון, כל מה שמתאים לגישה המגמתית הכללית.

בנושא המשחקים, לone הוכרזו פי 2, אם הם לא לטעמך אז זכותך אבל המספרים הם עובדה.

כתבתי שהם אינם לטעמי? להפך, יש כמה מסקרנים, אמנם מאז E3 קרנם ירד מעט בעיניי: Titan Fall הוא מולטי ו-Ryse זוכה להמון ספקות, נכון לעכשיו. כל השאר או צפויים להיות טובים, או טרם ברור על אודותיהם כדי לשפוט. למשל, המשחק של רמדי, שכגודל השאפתנות שלו, כך גם עלול להיות גודל הנפילה שלו. או המשחק של Insomniac, אשר משחקה האחרון היה כושל. אני רק מציע להמתין מעט לפני שנחרוץ דין. זה משהו שאתה בעצמך ממליץ לנהוג לעתים.

וגם ל-PS4 יש משחקים בלעדיים שמקבלים רשמים טובים מאוד. הפער באמת לא גדול ביניהם מהבחינה הזו.

עכשיו, אנא מנה את משחקי ה-One וה-PS4, הבלעדיים. מתוכם הבלט את אלה שבאמת מעניינים אותך. אני לא זוכר פער כזה גדול.

והאם לקחת בחשבון את משחקי אינדי? כי באותה מידה אני יכול לומר לך שאם הם אינם לטעמך, זה לא משנה את המספרים. בסקר שנערך בקרב גיימרים רבים, נמצא שתמיכת אינדי היא אחד הגורמים הכי חשובים להם בקונסולה.

ותגיד לחבר שלך שהוא מוזמן, ביחוד שמעולם לא אכלו משהו כאן בעקבות שאילת שאלה. אם הוא כל כך מפחד הוא גם יכול לשאול דרכך.

תתפלא. הוא נרתע לאחר ששאל כאן שאלה וענו לו בזלזול לא מועיל. עסוקים פה בהתגוננות, בהפחתת ערך (מסתבר שהיא לא רק כלפיי), וזה חבל. אם לא היה רדוד פה, לעתים הייתי בכיף שולח לפה חברים. זה מה שטענתי לגבי הנוכחים כאן. ואותי שולחים לפורומים אחרים כדי "להפחית" ממני. מינימום מודעות עצמית.

שאלתו הייתה לגבי ההכרזה של מייקרוסופט שאפשר יהיה לשתף משחקים באותה קונסולה במשתמש אחר. הוא תוהה כי זה דבר שממילא ניתן לעשות בפלייסטיישן מזמן.

אגב, ההחלטה האחרונה של מייקרוסופט לוותר על הקינקט הכפוי היא מעולה, זה בהחלט מסיר חסם נוסף בהחלטה לרכוש אותה. אישית, אני מעדיף להיצמד לקונסולה אחת יחידה, צריך לדעת להתפשר, ויש דברים יותר חשובים לעשות עם הכסף, אבל מבחינתי, כבר אין ממש סיבות לבטל את הקונסולה של מייקרוסופט.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 01:21

רונן כתב:עדיין, באותה מידה ניתן לומר שיש רשמים טובים אחרים שאינך מייחס להם אותו משקל, או להפך, ביקורות רעות (Ryse) שאינך לוקח אותן בחשבון, כל מה שמתאים לגישה המגמתית הכללית.

כתבתי שהם אינם לטעמי? להפך, יש כמה מסקרנים, אמנם מאז E3 קרנם ירד מעט בעיניי: Titan Fall הוא מולטי ו-Ryse זוכה להמון ספקות, נכון לעכשיו. כל השאר או צפויים להיות טובים, או טרם ברור על אודותיהם כדי לשפוט. למשל, המשחק של רמדי, שכגודל השאפתנות שלו, כך גם עלול להיות גודל הנפילה שלו. או המשחק של Insomniac, אשר משחקה האחרון היה כושל. אני רק מציע להמתין מעט לפני שנחרוץ דין. זה משהו שאתה בעצמך ממליץ לנהוג לעתים.

וגם ל-PS4 יש משחקים בלעדיים שמקבלים רשמים טובים מאוד. הפער באמת לא גדול ביניהם מהבחינה הזו.

עכשיו, אנא מנה את משחקי ה-One וה-PS4, הבלעדיים. מתוכם הבלט את אלה שבאמת מעניינים אותך. אני לא זוכר פער כזה גדול.

והאם לקחת בחשבון את משחקי אינדי? כי באותה מידה אני יכול לומר לך שאם הם אינם לטעמך, זה לא משנה את המספרים. בסקר שנערך בקרב גיימרים רבים, נמצא שתמיכת אינדי היא אחד הגורמים הכי חשובים להם בקונסולה.

תתפלא. הוא נרתע לאחר ששאל כאן שאלה וענו לו בזלזול לא מועיל. עסוקים פה בהתגוננות, בהפחתת ערך (מסתבר שהיא לא רק כלפיי), וזה חבל. אם לא היה רדוד פה, לעתים הייתי בכיף שולח לפה חברים. זה מה שטענתי לגבי הנוכחים כאן. ואותי שולחים לפורומים אחרים כדי "להפחית" ממני. מינימום מודעות עצמית.

שאלתו הייתה לגבי ההכרזה של מייקרוסופט שאפשר יהיה לשתף משחקים באותה קונסולה במשתמש אחר. הוא תוהה כי זה דבר שממילא ניתן לעשות בפלייסטיישן מזמן.

אגב, ההחלטה האחרונה של מייקרוסופט לוותר על הקינקט הכפוי היא מעולה, זה בהחלט מסיר חסם נוסף בהחלטה לרכוש אותה. אישית, אני מעדיף להיצמד לקונסולה אחת יחידה, צריך לדעת להתפשר, ויש דברים יותר חשובים לעשות עם הכסף, אבל מבחינתי, כבר אין ממש סיבות לבטל את הקונסולה של מייקרוסופט.

1) רשמים טובים לשלט של הפס4 אומרים דבר אחד, הוא מחוץ את השלט של הפס3. זה לא מעניין אותי כי השלט של הפס3 זוועה לטעמי ולכן זה בערך כמו להגיד לי "הסרט הזה יותר טוב מרובוטריקים 3", זה לא אומר לי כלום על הסרט. כל הרשמים שקראתי אמרו בערך אותו דבר, השלט הוא ממש אחלה. יופי, זה לא אומר לי כלום ביחס לONE ובכלליות אני לא יכול להחליט בין שלטים בלי שניסיתי את שניהם כי לכל אחד יש גודל ומבנה יד שונה. אני כבר יודע שהשלט 360 מתאים ליד שלי פשוט מעולה ולכן אני יודע שהשלט של הONE שעבר שיפורים מהשלט 360 ירגיש אפילו יותר טוב. סוני לעומת זאת, אני צריך להחזיק את השלט כדי להאמין כי סוני מעולם לא יצרו שלט נוח לדעתי. לרייז אגב, היו רשמים מצויינים מהחבר'ה של WEEKEND CONFIRMED והם אמרו שהגיימפליי שלו מזכיר את בטמן, לי זה נשמע מצויין, איך הוא באמת יצא בסוף אני אצטרך לחכות לשיגור ולראות מה אומרים עליו האנשים שאני מעריך את הדיעה שלהם
2) זאת הרשימה, שמתי כוכבים ליד מה שמעניין אותי:
  • היילו 5
    טייטנפול (מעניין אבל אני בטח אקנה אותו כבר לPC אלה אם תהיה לי קהילה טובה בONE)
  • Dead rising 3
    Ryse (מחכה ליותר מידע עליו)
  • פורצה 5
    killer instinct (שוקל למטרות נוסטלגיה למרות שלא קניתי משחק מכות מאז MK9)
  • quantum break
    sunrise overdrive (מחכה לעוד מידע)
    D4

ואצל סוני:
    KZ4
    אינפמס
    DRIVE CLUB
    The Order (מחכה לעוד מידע עליו)

מה שאמרת על קוואנטום ברייק הגיוני לגמרי אבל בערך כמו להגיד את זה על משחק של נוטי דוג או סנטה מוניקה. יש לרמדי רקורד מושלם והרעיון מאחורי קוואנטום ברייק פשוט מעולה, למה לעזאזל שלא נחכה למשחק AAA מאחת החברות הכי טובות בתעשיה?
3) האינדים של סוני לא מעניינים אותי כי הם לא של סוני, הם משחקי PC שיקבלו פורט לפס4. עד שהם יגיעו לפס4 יהיה לי אותם כבר בPC ב1$, לא באמת מעניין.
4) אני לא ראיתי פה אף אדם שכתב הודעה אחת בפורום שהייתה שאלה ומשהו זלזל בו או התנשא עליו. כמובן שאני כבר יכול להגיד לך שכל אדם מוזמן לפה ואף אחד לא חייב לבוא לפה, מי שלא רוצה להיות פה לא חייב להיות פה. פתחנו את האתר כדי להנות ואנחנו נהנים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוגוסט 2013, 11:01

הגיוני להגיד את זה על קוואנטום ברייק, כי מדובר במשחק שיוצא לקונסולה של מיקרוסופט. אם הוא היה יוצא לקונסולה של סוני, הוא היה להיט בטוח, ולא היו לגביו שום ספקות :). נגיד The Order, שמגיע ממפתחת שעד היום עסקה בפיתוח משחקי PSP - ''נראה מבטיח מאוד ומשוכנע שיהיה טוב לאור הרקורד של המפתחת''. אבל קוואנטום ברייק, שמגיע ממפתחת שכל משחק שלה הציג טוויסט מקורי על משחקיות, גרפיקה מצויינת וחוויה סוחפת, בתווך הAAA - ''גודל השאפתנות עלול להיות כגודל הנפילה''. ככה זה כשמתיימרים להיות אובייקטיביים, אבל בעצם מתנהגים כאחרון הפאנבויים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2013, 12:47

בולשיט... אף אחד פה לא שאל שאלה ונענה בזלזול. לפני שזורקים האשמות כאלה אשמח לראות ציטוט של השאלה של הבחור והתשובות שהוא קיבל כי זה בולשיט טהור.

קליימן אני מתפלא עליך... ממתי אתה נכנס לויכוחים עקרים שכאלה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 20:51

Klayman כתב:הגיוני להגיד את זה על קוואנטום ברייק, כי מדובר במשחק שיוצא לקונסולה של מיקרוסופט. אם הוא היה יוצא לקונסולה של סוני, הוא היה להיט בטוח, ולא היו לגביו שום ספקות :). נגיד The Order, שמגיע ממפתחת שעד היום עסקה בפיתוח משחקי PSP - ''נראה מבטיח מאוד ומשוכנע שיהיה טוב לאור הרקורד של המפתחת''. אבל קוואנטום ברייק, שמגיע ממפתחת שכל משחק שלה הציג טוויסט מקורי על משחקיות, גרפיקה מצויינת וחוויה סוחפת, בתווך הAAA - ''גודל השאפתנות עלול להיות כגודל הנפילה''. ככה זה כשמתיימרים להיות אובייקטיביים, אבל בעצם מתנהגים כאחרון הפאנבויים.

לא הייתי מזלזל במפתחת של The order,אומנם עשתה משחקי PSP אבל משחקי PSP ברמה הכי גבוהה שיש בקטע של AAA ולא איזה משהו דו מימדי ומוגבל,ה GOD OF WAR שלה נחשב לאחד האהובים בסדרה כולל הסדרה הראשית עצמה.
The Order לדעתי נראה מושך מאוד,האומנות שלו פיצוץ,כמובן שיש לחכות לעוד פרטים אבל הוא עשה עלי רושם ראשוני מאוד חיובי ולמרות זאת אמרתי ל KEO בת'רד של הפס4 שיכול להוריד אותו מהרשימה של המשחקים המצופים אם רוצה כי המפתחת לא שיחקה עדיין במגרש כל כך גדול:),כמובן שלפקפק ברמדי זאת שטות ואמרתי באותו הת'רד שזה המשחק הראשון בשביל KEO שהוא ממש חובה בקטע של לקנות מכשיר בשבילו.

מה שכן כלפי אינסומניאק למשל אכן אפשר לעלות ספקות כי כל הדור הקודם הוציאה משחקים בינוניים למדי מלבד ראטצ'ט כשהאחרון שלהם כישלון מביך ברמה של חברת פיתוח סוג ד',אז ברור שהם לא נכנסים אוטומטית לרשימת המצופים,בטח לא כמו משחק של רמדי.

והייתי מציע להתעלם מהפרובוקציות של רונן עם "החבר" שלו שמטנף על הפורום,באמת כאילו,משעמם לכם בחיים?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוגוסט 2013, 13:02

האמת? גם אני חושב שThe Order נראה מאוד מענין, אבל כמו שאמרת, הייתי שמח לראות ולשמוע קצת יותר לגביו. אגב, בכלל לא זלזלתי במפתחת שלו, אלא שמתי את הדברים בפרופורציה. מפתחת משחקי PSP (טובה ככל שתהיה), למול רמדי, אחד מבתי הפיתוח היותר טובים וחדשניים בתעשייה, שמתמחה במשחק AAA, ואיכשהו רונן מוצא לנכון לפקפק בשניה, ולא בראשונה כלל. מעניין למה :).

לגבי אינסומניאק בכלל לא דיברתי.. חובת ההוכחה אכן עליהם.
עריכה: סוויס - לרוב באמת שלא, אבל לפעמים הקשקשת פשוט זועקת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוגוסט 2013, 21:12

לא יהיה לייבסטרים למסיבה של מיקרוסופט בגיימסקום. וזה גם לא ממש 'מסיבה' - יהיה כמו בעבר מתחם לכתבים בשביל האנדס-און למשחקים ויהיו גם הכרזות. מה הבעיה שלהם לעשות מסיבה סטנדרטית? הם יוצאים מגדרם כדי להיות פחות פקטור באירופה מאשר עם ה360.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 14:03

Kazz כתב:לא יהיה לייבסטרים למסיבה של מיקרוסופט בגיימסקום. וזה גם לא ממש 'מסיבה' - יהיה כמו בעבר מתחם לכתבים בשביל האנדס-און למשחקים ויהיו גם הכרזות. מה הבעיה שלהם לעשות מסיבה סטנדרטית? הם יוצאים מגדרם כדי להיות פחות פקטור באירופה מאשר עם ה360.

אולי כי מסיבה עם שתי הכרזות וחשיפת משחק אחד שהוא כנראה גם משחק קינקט יחשב ממילא אצל גיימרים כפתטי אז הם פשוט נותנים סוג של HANDS ON עם איזה 8 משחקים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 22:07

Kazz כתב:לא יהיה לייבסטרים למסיבה של מיקרוסופט בגיימסקום. וזה גם לא ממש 'מסיבה' - יהיה כמו בעבר מתחם לכתבים בשביל האנדס-און למשחקים ויהיו גם הכרזות. מה הבעיה שלהם לעשות מסיבה סטנדרטית? הם יוצאים מגדרם כדי להיות פחות פקטור באירופה מאשר עם ה360.

אבל גם סוני לא תחשוף לך טונות של משחקים,מקסימום 1-2 ויותר תראה בילד מעודכן של משחקי ההשקה,אז למה שאצלם זה לא יראה פתטי?
מה שכן יכול להיות שהם יכריזו על תאריך ההשקה ואז באמת הם לא צריכים לחשוף כלום כי זה יקבל את כל הכותרות.

אצל EA יש להם הרבה חומר לסטרים עם כל הליינאפ של משחקי הספורט לדור הבא שלא ראינו ממנו עדיין גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 14:15

bling כתב:אבל גם סוני לא תחשוף לך טונות של משחקים,מקסימום 1-2 ויותר תראה בילד מעודכן של משחקי ההשקה,אז למה שאצלם זה לא יראה פתטי?
מה שכן יכול להיות שהם יכריזו על תאריך ההשקה ואז באמת הם לא צריכים לחשוף כלום כי זה יקבל את כל הכותרות.

אצל EA יש להם הרבה חומר לסטרים עם כל הליינאפ של משחקי הספורט לדור הבא שלא ראינו ממנו עדיין גיימפליי.

זה כן יראה פתטי אבל לסוני לא אכפת ומסתבר שגם לקהל הגיימרים לא אכפת. אם מיקרוסופט תצא פתטית במסיבת עיתונאים יצלבו אותה, אם סוני תצא פתטית לא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 22:48

DrKeo כתב:זה כן יראה פתטי אבל לסוני לא אכפת ומסתבר שגם לקהל הגיימרים לא אכפת. אם מיקרוסופט תצא פתטית במסיבת עיתונאים יצלבו אותה, אם סוני תצא פתטית לא.

למישהו פה יש תסביכי רדיפה אה? :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוגוסט 2013, 15:20

סוני עושים מסיבה רגילה שתשודר. מה זה משנה אם זה פתטי או לא - כך צריך לעשות במיוחד כשרוצים לתופץ את תופי הדור הבא. מיקרוסופט לא חסכו מאתנו מסיבות פתטיות סביב הקינקט בE3. חוץ מזה, הם ככל הנראה הולכים להכריז על תאריך יציאה שיהיה באוקטובר. להכריז על עוד משחקי פס4 מהאולפנים האירופאים ויש להם גם את הויטה לנסות ולקדם. מי יודע, אולי גם יכריזו באופן רשמי על GT6 ו TLOU שיגיעו בגרסה לפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 15:28

bling כתב:
למישהו פה יש תסביכי רדיפה אה? :)

די ברור גם לי וגם לך שכל טעות של מיקרוסופט בזמן הקרוב תיצור צעקה ענקית נכון? כלומר בE3 האחרון סוני לא הכריזה על כלום חוץ ממחיר ו-THE ORDER והקהל השתולל והכריזו עליה כמסיבה המנצחת של E3 בזמן שמיקרוסופט הכריזה על 8 משחקים בלעדיים והראתה עוד כמה דמואים טכנים וכל מני DLC בלעדיים מצד ג' והם חטפו על הראש. בדיוק כמו שסוני הייתה בשנתיים הראושנות של הפס3 שק החבטות של התקשורת עכשיו מיקרוסופט היא כזאת עד שיקרה משהו שיהפוך את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 15:29

Kazz כתב:סוני עושים מסיבה רגילה שתשודר. מה זה משנה אם זה פתטי או לא - כך צריך לעשות במיוחד כשרוצים לתופץ את תופי הדור הבא. מיקרוסופט לא חסכו מאתנו מסיבות פתטיות סביב הקינקט בE3. חוץ מזה, הם ככל הנראה הולכים להכריז על תאריך יציאה שיהיה באוקטובר. להכריז על עוד משחקי פס4 מהאולפנים האירופאים ויש להם גם את הויטה לנסות ולקדם. מי יודע, אולי גם יכריזו באופן רשמי על GT6 ו TLOU שיגיעו בגרסה לפס4.

אז מה הנקודה שלך? שיש לסוני הרבה יותר מה להכריז ולכן היא עושה מסיבה בזמן שמיקרוסופט רק הולכת לראות איזה משחק קינקט שלא מעניין גיימרים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 16:07

קצת פרטים טכנים על RYSE:
  • יש אך ורק מודל אחד לכל דמות, אין מודל ספציפי לסרטוני מעבר ומודל לגיימפליי כך שהגיימפליי והסרטוני מעבר אמורים להשתלב אחד בשני
  • Preformance capture בסגנון אוואטר כשלפעמים היו בסצנות 13 שחקנים יחד על הבמה
  • במודל של מאריוס, הדמות הראשית בRYSE, יש 150,000 פוליגונים, 770 מפרקי תנועה כש260 מהם נמצאים בפנים
  • יש במשחק פיזיקת בד, שריון, עור וכל הנתונים הטכנים כמו "770 מפרקי תנועה" חלים לא רק על כל הדמויות הראשיות אלה גם על כל ניצב ואוייב שיהיה במשחק
  • פיסיקת הרס כמו למשל הבד הנקרע של המפרש של הסירה בדמו מE3 קורה בזמן אמיתי וזאת לא אנימציה מוכנה מראש

אני ממליץ לקפוץ בסרטון הזה לדקה 20:10 כדי לראות הדגמה של מגדל שמירה מתמוטט מהמשקל של עצמו כשכל חלק בו הוא חלק נפרד והריס. כדאי להמשיך טיפה הלאה, יש שם עוד הדגמה של הרס של המנוע שלהם שנראה מאוד מאוד מרשים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים