DrKeo כתב:מיקרוסופט מאשרת שהם יחשפו משחק נוסף בGAMESCOM ובנוסף שRARE תהיה שם (לא יודע אם יש קשר בין השניים כי להבנתי הם מנסים להביא לשם נציגים מכל החברות שלהם שידברו עם העיתונאים). בנוסף RYSE, פורצה 5, DEAD RISING 3, ספארק ו-KI יהיו שחיקים לקהל הרחב בתערוכה.
Nucleus_Dawn כתב:
יש שמועות על כך שמדובר במשחק קינקט. מעניין אם מדובר במשחק של RARE, או של חברה אחרת.
Nucleus_Dawn כתב:
אין לנו בעיה עם מישהו כזה. ברגע שנראה אחד כזה, זה אפילו יהיה מאוד נחמד.
"When the console launches this November, we will support Xbox One in 13 markets. Xbox One may be used in all countries, including the non-launched markets. In addition, Xbox One games are not region locked. Any Xbox One game purchased at retail can be used in any country on any Xbox One," said Microsoft in a statement.
"That said, there needs to be a valid payment method corresponding to a supported launch country in order for any transactions to occur over Xbox Live, and some content may not be accessible outside launch markets due to geographic content restrictions imposed by content right holders."

DrKeo כתב:שהרשמים על השלט פס4 יהיו הכי טובים בעולם, אני לא אאמין לזה עד שאני לא אשתמש בו בעצמי בגלל הסטיק השמאלי הנמוך.
בנושא המשחקים, לone הוכרזו פי 2, אם הם לא לטעמך אז זכותך אבל המספרים הם עובדה.
ותגיד לחבר שלך שהוא מוזמן, ביחוד שמעולם לא אכלו משהו כאן בעקבות שאילת שאלה. אם הוא כל כך מפחד הוא גם יכול לשאול דרכך.
רונן כתב:עדיין, באותה מידה ניתן לומר שיש רשמים טובים אחרים שאינך מייחס להם אותו משקל, או להפך, ביקורות רעות (Ryse) שאינך לוקח אותן בחשבון, כל מה שמתאים לגישה המגמתית הכללית.
כתבתי שהם אינם לטעמי? להפך, יש כמה מסקרנים, אמנם מאז E3 קרנם ירד מעט בעיניי: Titan Fall הוא מולטי ו-Ryse זוכה להמון ספקות, נכון לעכשיו. כל השאר או צפויים להיות טובים, או טרם ברור על אודותיהם כדי לשפוט. למשל, המשחק של רמדי, שכגודל השאפתנות שלו, כך גם עלול להיות גודל הנפילה שלו. או המשחק של Insomniac, אשר משחקה האחרון היה כושל. אני רק מציע להמתין מעט לפני שנחרוץ דין. זה משהו שאתה בעצמך ממליץ לנהוג לעתים.
וגם ל-PS4 יש משחקים בלעדיים שמקבלים רשמים טובים מאוד. הפער באמת לא גדול ביניהם מהבחינה הזו.
עכשיו, אנא מנה את משחקי ה-One וה-PS4, הבלעדיים. מתוכם הבלט את אלה שבאמת מעניינים אותך. אני לא זוכר פער כזה גדול.
והאם לקחת בחשבון את משחקי אינדי? כי באותה מידה אני יכול לומר לך שאם הם אינם לטעמך, זה לא משנה את המספרים. בסקר שנערך בקרב גיימרים רבים, נמצא שתמיכת אינדי היא אחד הגורמים הכי חשובים להם בקונסולה.
תתפלא. הוא נרתע לאחר ששאל כאן שאלה וענו לו בזלזול לא מועיל. עסוקים פה בהתגוננות, בהפחתת ערך (מסתבר שהיא לא רק כלפיי), וזה חבל. אם לא היה רדוד פה, לעתים הייתי בכיף שולח לפה חברים. זה מה שטענתי לגבי הנוכחים כאן. ואותי שולחים לפורומים אחרים כדי "להפחית" ממני. מינימום מודעות עצמית.
שאלתו הייתה לגבי ההכרזה של מייקרוסופט שאפשר יהיה לשתף משחקים באותה קונסולה במשתמש אחר. הוא תוהה כי זה דבר שממילא ניתן לעשות בפלייסטיישן מזמן.
אגב, ההחלטה האחרונה של מייקרוסופט לוותר על הקינקט הכפוי היא מעולה, זה בהחלט מסיר חסם נוסף בהחלטה לרכוש אותה. אישית, אני מעדיף להיצמד לקונסולה אחת יחידה, צריך לדעת להתפשר, ויש דברים יותר חשובים לעשות עם הכסף, אבל מבחינתי, כבר אין ממש סיבות לבטל את הקונסולה של מייקרוסופט.
Klayman כתב:הגיוני להגיד את זה על קוואנטום ברייק, כי מדובר במשחק שיוצא לקונסולה של מיקרוסופט. אם הוא היה יוצא לקונסולה של סוני, הוא היה להיט בטוח, ולא היו לגביו שום ספקות. נגיד The Order, שמגיע ממפתחת שעד היום עסקה בפיתוח משחקי PSP - ''נראה מבטיח מאוד ומשוכנע שיהיה טוב לאור הרקורד של המפתחת''. אבל קוואנטום ברייק, שמגיע ממפתחת שכל משחק שלה הציג טוויסט מקורי על משחקיות, גרפיקה מצויינת וחוויה סוחפת, בתווך הAAA - ''גודל השאפתנות עלול להיות כגודל הנפילה''. ככה זה כשמתיימרים להיות אובייקטיביים, אבל בעצם מתנהגים כאחרון הפאנבויים.
Kazz כתב:לא יהיה לייבסטרים למסיבה של מיקרוסופט בגיימסקום. וזה גם לא ממש 'מסיבה' - יהיה כמו בעבר מתחם לכתבים בשביל האנדס-און למשחקים ויהיו גם הכרזות. מה הבעיה שלהם לעשות מסיבה סטנדרטית? הם יוצאים מגדרם כדי להיות פחות פקטור באירופה מאשר עם ה360.
Kazz כתב:לא יהיה לייבסטרים למסיבה של מיקרוסופט בגיימסקום. וזה גם לא ממש 'מסיבה' - יהיה כמו בעבר מתחם לכתבים בשביל האנדס-און למשחקים ויהיו גם הכרזות. מה הבעיה שלהם לעשות מסיבה סטנדרטית? הם יוצאים מגדרם כדי להיות פחות פקטור באירופה מאשר עם ה360.
bling כתב:אבל גם סוני לא תחשוף לך טונות של משחקים,מקסימום 1-2 ויותר תראה בילד מעודכן של משחקי ההשקה,אז למה שאצלם זה לא יראה פתטי?
מה שכן יכול להיות שהם יכריזו על תאריך ההשקה ואז באמת הם לא צריכים לחשוף כלום כי זה יקבל את כל הכותרות.
אצל EA יש להם הרבה חומר לסטרים עם כל הליינאפ של משחקי הספורט לדור הבא שלא ראינו ממנו עדיין גיימפליי.
DrKeo כתב:זה כן יראה פתטי אבל לסוני לא אכפת ומסתבר שגם לקהל הגיימרים לא אכפת. אם מיקרוסופט תצא פתטית במסיבת עיתונאים יצלבו אותה, אם סוני תצא פתטית לא.
bling כתב:
למישהו פה יש תסביכי רדיפה אה?
Kazz כתב:סוני עושים מסיבה רגילה שתשודר. מה זה משנה אם זה פתטי או לא - כך צריך לעשות במיוחד כשרוצים לתופץ את תופי הדור הבא. מיקרוסופט לא חסכו מאתנו מסיבות פתטיות סביב הקינקט בE3. חוץ מזה, הם ככל הנראה הולכים להכריז על תאריך יציאה שיהיה באוקטובר. להכריז על עוד משחקי פס4 מהאולפנים האירופאים ויש להם גם את הויטה לנסות ולקדם. מי יודע, אולי גם יכריזו באופן רשמי על GT6 ו TLOU שיגיעו בגרסה לפס4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים