במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 23:22

Kazz כתב:סיימתי את טומב ריידר הראשון אחרי 15שעות ורבע, וכמו שיצא לי להגיד כבר הוא משחק יותר טוב מזה של 2013 מכל היבט למעט כמשחק אקשן-ירי גרידא. מי שרוצה להרוג עשרות ומאות אנשים אז שיישחק בחדש.

מדהים כמה לא מיושן המשחק מרגיש (למרות ששיחקתי באניברסרי אז אני לא יודע אם עשו שינויים). יש מכניקות עם בשר ושדורשות את תשומת לב השחקן, ויאללה לעבודה. פאזלים ופלטפורמה במכביר, בלי נסיון להצניע את הפן הזה בהוספת קטעי ירי, סיפור סינמטי וכיוצא בזה.
אני גם חושב שיש מקום להחזיר מערכת ירי לוק-און, בדיוק כפתרון למשחקים שאף פעם לא היו משחקי all out action. במידה ותיתן היום כוונת על המסך כל הזמן, מערכת בריאות נטענת וימבה תחמושת אז כל משחק יהפוך לטבח של השחקן בגלי אוייבים. בטומב ריידר ההתקלות עם אוייבים עובדת באופן שלא זורק את המשחק לכיוון אקשן. אי אפשר לעשות הדשוטים רק מתי שאתה רוצה. יש מערכת סיכוי-סיכון. אחרי כמה יריות החייה מתעצבנת ורצה לעבריך אחוזת אמוק ואתה צריך לתזמן קפיצת ההתחמקות ומיד לאחר כך לתזמן את הירייה שתעניק לך הדשוט. אז אם אתה רוצה הדשוט אתה מסתכן בהבאת החיה מול וכשלון בהתחמקות מה שיותיר אותך פגיע.

תשפרו את ההנעלות, תאפשרו החלפת מטרות קלה ושאר שפצורים אחרים ויש לך מערכת קרב שלא תהפוך את המשחק שלך לגלריית ירי.

זה גם מדהים לראות איך שום דבר לא השתנה בעיצוב קרבות הבוסים. די מביך בכלל לתעשייה ובפרט למפתחי TR2013. רוב קרבות הבוסים בטומב ריידר המקורי מבצעים את אותו הקונספט באופן טוב יותר.

הפצים זוהרים שקל לזהות לא פוגעים במשחק כי הוא יודע לאזן ולדרוש מהשחקן יותר. לזהות איפה החפץ זה דבר אחד ולהגיע עליו זה דבר שני ושמצריך קצת עבודה מהשחקן. יש הרבה רליקס למצוא בשלבים ואני בטוח שפספתי חלק נכבד מהם, כך שיש סיבה לחזור לשחק למי שרוצה.

הדברים שהכי הפריעו לי במשחק הן אותן הבעיות שניתן למצוא במשחקים גם היום. המצלמה שלפעמים מפריעה או לא נותנת זוית טובה, שקופצים בטעות לכיוון אחר למרות שאתה בטוח שהיית אמור לקפוץ למקום אחר, מערכת שמירה מוזרה שמשלבת צ'קפוינטים ושמירה ידנית. יותר מדי פעמים הם מתקמצנים בצ'קפוינטס ומכריחים אותך לחזור על אותו קטע ופעולות שכבר עשית כאשר אין טעם בכך. אין כפתור 'טען מהצ'קפוינט האחרון' ואם אתה שוכח לשמור ידנית אז בחלק המקרים תצטרך לעבור קטע מסויים שוב.

זה ממש לא TR המקורי, CD לקחו את המנוע, שליטה והמערכות של הריבוט של הסידרה מ2005 ובנו על זה החיאה מחודשת לגמרי של המשחק הראשון. השלבים לא בנויים אותו דבר, אין שמץ של קשר בשליטה ובמערכות וכו'. תאמין לי שאתה לא רוצה לשחק עכשיו בTR המקורי, יש לו את שליטת ה"טנק" של RE המקוריים (כלומר ימינה ושמאלה גורם ללארה להסתובב לאט לאט ימינה או שמאלה וקדימה ואחורה גורם לה לזוז קדימה ואחורה, פחות או יותר כמו מכונית) וכל המשחק מבוסס על קוביות (כלומר לחיצה קטנה על קדימה תזיז את לארה ל"קוביה הבאה" בגריד, כלומר כל המשחק בנוי כמו גריד של קוביות כשלארה זזה מקוביה לקוביה). TR ממש אבל ממש לא עומד במבחן הזמן, אתה בעצם אומר שאתה מעדיף את הריבוט של 2005 ושני המשחקים שבאו אחריו, אנוורסרי ואנדרוורלד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:14

התחלתי לשחק בDEAD SPACE 3 ו-WTF? אני נלחם בחיילים עם רובים כשאני הולך מCOVER לCOVER (כלומר בערך מ-COVER לCOVER כי אין מערכת מכסה במשחק, רק התכופפות). זה DS או שזה גירס? ואו, אם זה ממשיך ככה אז באמת מגיע לו שהוא נכשל, מה נסגר EA? מה? הכל צריך להפוך לשוטר אקשן גנרי?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 10:21

DrKeo כתב:התחלתי לשחק בDEAD SPACE 3 ו-WTF? אני נלחם בחיילים עם רובים כשאני הולך מCOVER לCOVER (כלומר בערך מ-COVER לCOVER כי אין מערכת מכסה במשחק, רק התכופפות). זה DS או שזה גירס? ואו, אם זה ממשיך ככה אז באמת מגיע לו שהוא נכשל, מה נסגר EA? מה? הכל צריך להפוך לשוטר אקשן גנרי?

אני משחק בקמפיין של BF3 והמשחק לא מצליח להתעלות לרגע מעבר לרמה של שיעמום. זה פשוט נורא ואיום. ההתחלה משעממת, למרות שמפילים עליך בניין (נראה טוב בטריילר. לא מעניין במשחק). עשיתי עכשיו את המשימה במטוס, שפוצצה לכולם את הראש בטריילרים לפני שנתיים וחצי, אבל זו משימת און-ריילס נוראית. כל כך שקוף שהם היו צריכים לעשות V על משימה של להרוג אנשים במטוס, כי היה את זה בCOD, אבל הם עשו את זה כל כך גרוע ובלי נשמה. פשוט פיהוק.
הצד הטכני, המשחק מצוין. הוא על הרמות הגבוהות ביותר בכל הפרמטרים והוא עובד על 60FPS כמעט חלק (פה ושם ירידות ל57). מעבר לזה, כנראה שהוא לא התיישן כל כך טוב, כי לא ראיתי שום דבר שהרשים אותי, עד עכשיו. הגרפיקה סבבה לגמרי, אבל לא נראה לי כמו משהו מיוחד.

המשחק הזה הזכיר לי כמה DICE מחורבנים בלפתח קמפיין סינגל פלייר. אני דואג לגורלו של מירורס אדג' 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:40

Nucleus_Dawn כתב:
אני משחק בקמפיין של BF3 והמשחק לא מצליח להתעלות לרגע מעבר לרמה של שיעמום. זה פשוט נורא ואיום. ההתחלה משעממת, למרות שמפילים עליך בניין (נראה טוב בטריילר. לא מעניין במשחק). עשיתי עכשיו את המשימה במטוס, שפוצצה לכולם את הראש בטריילרים לפני שנתיים וחצי, אבל זו משימת און-ריילס נוראית. כל כך שקוף שהם היו צריכים לעשות V על משימה של להרוג אנשים במטוס, כי היה את זה בCOD, אבל הם עשו את זה כל כך גרוע ובלי נשמה. פשוט פיהוק.
הצד הטכני, המשחק מצוין. הוא על הרמות הגבוהות ביותר בכל הפרמטרים והוא עובד על 60FPS כמעט חלק (פה ושם ירידות ל57). מעבר לזה, כנראה שהוא לא התיישן כל כך טוב, כי לא ראיתי שום דבר שהרשים אותי, עד עכשיו. הגרפיקה סבבה לגמרי, אבל לא נראה לי כמו משהו מיוחד.

המשחק הזה הזכיר לי כמה DICE מחורבנים בלפתח קמפיין סינגל פלייר. אני דואג לגורלו של מירורס אדג' 2.

יש לBF3 קמפיין נוראי. עברתי בבערך בשעה את הקטע של המטוס ולא יכלתי יותר. הייתי באיזה בניין משרדים, כל הזמן נפגעתי ומתתי מאיזה ירי רנדומאלי ואמרתי לעצמי "FUCK IT" ומחקתי את המשחק. BF זה משחק מולטי, אין מה לעשות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2013, 02:45

הבנתי שרק השעה או שעתיים הראשונות של דד ספייס שלוש הם קאבר שוטר
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:52

swiss-the-engine כתב:הבנתי שרק השעה או שעתיים הראשונות של דד ספייס שלוש הם קאבר שוטר

אני מקווה שזה נכון כי מאוד אהבתי את שני הראשונים. טוב נו, אני ממילא בסוף של COSTUME QUEST כרגע ובטח אז אני אעבור למשחק אחר של דאבל פיין (לאחרונה אני משחק בהם אחד אחד, כמעט גמרתי את כולם) אז יש עוד זמן עד שאני אשקיע בDS3.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 אוגוסט 2013, 06:37

"
יש לBF3 קמפיין נוראי. עברתי בבערך בשעה את הקטע של המטוס ולא יכלתי יותר. הייתי באיזה בניין משרדים, כל הזמן נפגעתי ומתתי מאיזה ירי רנדומאלי ואמרתי לעצמי "FUCK IT" ומחקתי את המשחק. BF זה משחק מולטי, אין מה לעשות."

אני סימתי את הקמפין ,ובאמת מאוד גרוע
גרפיקה פיצוץ ,משחקיות מאוד מסריחה ,ועם הגבלות נוראיות

לדוגמה יש מקומות שניראים פתוחים ,אבל עם אתה מתרחק מספיק אתה מת ,ולא משנה מה תעשה
אני מעריך שחשבו על הקונסולות ,והגרפיקה הזאת פשוט לא יכלה לסחוב בהם עולם פתוח

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 18 אוגוסט 2013, 11:57

חזרתי לשחק במשחקים נוסטלגיים. ובכלל בכל מיניי משחקים ישנים שלי בזמן האחרון

ועכשיו אחריי שתיקנו לי את הסוני [כן כן הוא חחזר לחיים ^__^] אפילו שיחקתי בAC2. ועכשיו אחריי שסיימתי בוא הכל [כאילו באמת הכל.100%] אני באמת מבין שהוא המשחק האהוב עליי :D אני פשוט אוהב בוא כל דבר! אפילו את הבאגים שלו אני לא שונא .

גם חזרתי קצת לMW2. המשחק מולטי האהוב עליי :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 אוגוסט 2013, 10:57

אני מחכה קשות לGTA V. אני בנתיים משחק בעיקר בGT5 ובביושוק אינפינט. לפעמים גם חוזר למשחקים אחרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 12:30

Almogj כתב:חזרתי לשחק במשחקים נוסטלגיים. ובכלל בכל מיניי משחקים ישנים שלי בזמן האחרון

ועכשיו אחריי שתיקנו לי את הסוני [כן כן הוא חחזר לחיים ^__^] אפילו שיחקתי בAC2. ועכשיו אחריי שסיימתי בוא הכל [כאילו באמת הכל.100%] אני באמת מבין שהוא המשחק האהוב עליי :D אני פשוט אוהב בוא כל דבר! אפילו את הבאגים שלו אני לא שונא .

גם חזרתי קצת לMW2. המשחק מולטי האהוב עליי :mrgreen:

אני לא חושב שמשהו מלפני 3 וחצי שנים נחשב לנוסטלגיה :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 אוגוסט 2013, 20:32

סיימתי את וויטצ'ר 2 בפעם השנייה והתחלתי את The last of us, בינתיים אחרי שעתיים בתוך המשחק הלסת שלי עדיין שמוטה ואני לא מאמין באיזה משחק אדיר אני משחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 12:40

Death_119 כתב:סיימתי את וויטצ'ר 2 בפעם השנייה והתחלתי את The last of us, בינתיים אחרי שעתיים בתוך המשחק הלסת שלי עדיין שמוטה ואני לא מאמין באיזה משחק אדיר אני משחק.

יש לך פס3 שמן 60GB?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 21:07

Death_119 כתב:סיימתי את וויטצ'ר 2 בפעם השנייה והתחלתי את The last of us, בינתיים אחרי שעתיים בתוך המשחק הלסת שלי עדיין שמוטה ואני לא מאמין באיזה משחק אדיר אני משחק.

ההתחלה (אחרי הקטע הפותח) עוד נחשבת לאיטית,תתקדם עוד,זה רק נהיה טוב יותר ויותר :)
אני מקווה גם שאתה משחק על הרמה הקשה,ואני אישית שיחקתי בלי מצב listen והסתדרתי בלי בעיה,המשחק לא מעוצב מסביב למכניקה הזו אבל יש כאלו שאוהבים להשתמש בה אז פה זה כבר העדפה אישית,מה שכן חובה לשחק בהארד לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 אוגוסט 2013, 14:18

bling כתב:ההתחלה (אחרי הקטע הפותח) עוד נחשבת לאיטית,תתקדם עוד,זה רק נהיה טוב יותר ויותר :)
אני מקווה גם שאתה משחק על הרמה הקשה,ואני אישית שיחקתי בלי מצב listen והסתדרתי בלי בעיה,המשחק לא מעוצב מסביב למכניקה הזו אבל יש כאלו שאוהבים להשתמש בה אז פה זה כבר העדפה אישית,מה שכן חובה לשחק בהארד לדעתי.

אני דווקא מאוד נהנה לקחת הכל לאט, לחקור כל פינה וליהנות מהעולם שסביבי והשליטה הפשוט מושלמת שהם יצרו שם והאווירה האיטית מאוד תורמים. בחיים שלי לא נהניתי כל כך משליטה כל כך הדוקה למשחק Stealth. המגרעה היחידה ששמתי לב לגביה היא הבני אדם הקצת מבוגבגים במיוחד כשהם מתחילים לרוץ כמו מפגרים במעגלים ואין לך מושג אם הם יפלו בטעות מאחורי.
התחלתי לשחק בNormal וכרגע זה לא מרגיש מאתגר בקטע שמתים אלא בעובדה שאני מרגיש צורך לעשות שוב פעם Load אם לא הצלחתי לנקות את ההתקלות בצורה משביעת רצון. גם יוצא שיש לי פשוט מלא ציוד.

נדב, לא. הפס3 השמן שלי מת בשנת 2009 ורכשתי אז אחד Slim.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 22:47

Death_119 כתב:אני דווקא מאוד נהנה לקחת הכל לאט, לחקור כל פינה וליהנות מהעולם שסביבי והשליטה הפשוט מושלמת שהם יצרו שם והאווירה האיטית מאוד תורמים. בחיים שלי לא נהניתי כל כך משליטה כל כך הדוקה למשחק Stealth. המגרעה היחידה ששמתי לב לגביה היא הבני אדם הקצת מבוגבגים במיוחד כשהם מתחילים לרוץ כמו מפגרים במעגלים ואין לך מושג אם הם יפלו בטעות מאחורי.
התחלתי לשחק בNormal וכרגע זה לא מרגיש מאתגר בקטע שמתים אלא בעובדה שאני מרגיש צורך לעשות שוב פעם Load אם לא הצלחתי לנקות את ההתקלות בצורה משביעת רצון. גם יוצא שיש לי פשוט מלא ציוד.

נדב, לא. הפס3 השמן שלי מת בשנת 2009 ורכשתי אז אחד Slim.

לדעתי אתה עושה טעות גם עם הנורמל וגם זה שאתה עושה Load,עם הנורמל זה שיש לך הרבה ציוד כבר מעקר הרבה מהגיימפליי והמכניקות של המשחק ובכלל כל המטרה שזו הישרדות,אתה אמור לדעת בשלב הזה ש normal ברוב המשחקים זה easy,הרמה הקשה לעומת זאת מאוזנת מאוד,אין לך הרבה משאבים ואתה מרגיש שכל כדור חשוב,בנוסף היא לא קשה במיוחד,לגמרי שחיקה ולא מתסכלת,מקבילה לנורמל של פעם.

לשחק ולעשות Load כל רגע לדעתי מפספס את הכיף של כל הדינאמיות של הגיימפליי,זאת אומרת לנסות ולעבור איזור,אם אתה מתגלה,להספיק להרוג מישהו עם מקל בראש או להשתמש באחד מהנשקים או הכלים שיש לך,לברוח ולתת להם לחפש אותך שוב וכו',הרבה יותר אינטנסיבי וכיפי לדעתי.
אני לא בטוח עד כמה המשחק טוב כהתגנבות נטו שאסור להתגלות עם ריסטארטים כל רגע,הוא עדיין יהיה מצויין,אבל זה לא מטאל גיר וספלינטר סל שמביאים לך כל מני גאדג'טים מגניבים ומכניקות התגנבות מגוונות,זה לא הפוקוס העיקרי ואתה סכ"ה אדם פשוט שצריך לשרוד (בגלל זה חשוב לשחק על הארד שיכריח אותך להתייחס בכבוד למשאבים שלך ולבזבז אותם בזהירות ולא להפוך לשוטר כמו אנצ'רטד אם יגלו אותך),ככה אתה צריך להתייחס לזה לדעתי,אבל שמע אם אתה עד כדי כך נהנה ולא מוצא שום בעיה אז תמשיך ככה.

ואל תתייחס לAI של החברים שלך כשאתה מתגנב,הוא באמת לא משהו והחסרון העיקרי במשחק,בכל מקרה האויב לא יכול לראות אותם אז פשוט תתעלם מקיומם,הם כבר יגיעו אליך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 15:25

אני מתחיל להרגיש שאני הולך לפספס את TLOU רק גלל שיש לי פס3 60GB של שיגור ואני מפחד שאחרי כמה שעות זה פשוט יתרסק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 אוגוסט 2013, 00:02

bling כתב:
לדעתי אתה עושה טעות גם עם הנורמל וגם זה שאתה עושה Load,עם הנורמל זה שיש לך הרבה ציוד כבר מעקר הרבה מהגיימפליי והמכניקות של המשחק ובכלל כל המטרה שזו הישרדות,אתה אמור לדעת בשלב הזה ש normal ברוב המשחקים זה easy,הרמה הקשה לעומת זאת מאוזנת מאוד,אין לך הרבה משאבים ואתה מרגיש שכל כדור חשוב,בנוסף היא לא קשה במיוחד,לגמרי שחיקה ולא מתסכלת,מקבילה לנורמל של פעם.

לשחק ולעשות Load כל רגע לדעתי מפספס את הכיף של כל הדינאמיות של הגיימפליי,זאת אומרת לנסות ולעבור איזור,אם אתה מתגלה,להספיק להרוג מישהו עם מקל בראש או להשתמש באחד מהנשקים או הכלים שיש לך,לברוח ולתת להם לחפש אותך שוב וכו',הרבה יותר אינטנסיבי וכיפי לדעתי.
אני לא בטוח עד כמה המשחק טוב כהתגנבות נטו שאסור להתגלות עם ריסטארטים כל רגע,הוא עדיין יהיה מצויין,אבל זה לא מטאל גיר וספלינטר סל שמביאים לך כל מני גאדג'טים מגניבים ומכניקות התגנבות מגוונות,זה לא הפוקוס העיקרי ואתה סכ"ה אדם פשוט שצריך לשרוד (בגלל זה חשוב לשחק על הארד שיכריח אותך להתייחס בכבוד למשאבים שלך ולבזבז אותם בזהירות ולא להפוך לשוטר כמו אנצ'רטד אם יגלו אותך),ככה אתה צריך להתייחס לזה לדעתי,אבל שמע אם אתה עד כדי כך נהנה ולא מוצא שום בעיה אז תמשיך ככה.

ואל תתייחס לAI של החברים שלך כשאתה מתגנב,הוא באמת לא משהו והחסרון העיקרי במשחק,בכל מקרה האויב לא יכול לראות אותם אז פשוט תתעלם מקיומם,הם כבר יגיעו אליך.

זה בדיוק הקטע, יש לי מלא ציוד כי אני הורג בעיקר עם חניקה, shiv או מקסימום עם לבנה בראש. אני רק שלוש שעות בתוך המשחק אבל כבר יש לי אקדח אחד מלא עם 20 כדורים (נאלצתי כבר לוותר על חמישה כדורים שפגשתי לאחרונה) וRevolver עם עוד עשרה.

אני עושה Load אחרי כל המפגש, לא במהלכו. אני דווקא מאוד זורם לראות איך הוא יצא, אבל אם לדוגמא משהו גילה אותי בשל באג שלא באשמתי והחבר שלו בתגובה התחיל לרוץ בסיבובים זה הורס קצת את היופי של המשחק. כי בדיוק בקטעים הללו שום דבר לא מרגיש טבעי כשעשרה חברה קופצים עליך ואתה מכה אותם בגנריות מטופשת בגלל באגים כאילו ואחרים.
אני לא אתחיל אותו מחדש, פשוט בסיבוב השני אני אלך על רמת קושי יותר גבוהה משום מה.

נדב, מה העניין, אם ימות אז ימות. אפשר לחשוב שאתה משתמש בקונסולה למשחקים אחרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 16:13

Death_119 כתב:זה בדיוק הקטע, יש לי מלא ציוד כי אני הורג בעיקר עם חניקה, shiv או מקסימום עם לבנה בראש. אני רק שלוש שעות בתוך המשחק אבל כבר יש לי אקדח אחד מלא עם 20 כדורים (נאלצתי כבר לוותר על חמישה כדורים שפגשתי לאחרונה) וRevolver עם עוד עשרה.

אני עושה Load אחרי כל המפגש, לא במהלכו. אני דווקא מאוד זורם לראות איך הוא יצא, אבל אם לדוגמא משהו גילה אותי בשל באג שלא באשמתי והחבר שלו בתגובה התחיל לרוץ בסיבובים זה הורס קצת את היופי של המשחק. כי בדיוק בקטעים הללו שום דבר לא מרגיש טבעי כשעשרה חברה קופצים עליך ואתה מכה אותם בגנריות מטופשת בגלל באגים כאילו ואחרים.
אני לא אתחיל אותו מחדש, פשוט בסיבוב השני אני אלך על רמת קושי יותר גבוהה משום מה.

אני דבר על הבעיה שבלינג תאר, שהמשחק מתרסק על קונסולות 60GB באמצע ואין שום דרך להמשיך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2013, 00:42

Death_119 כתב:זה בדיוק הקטע, יש לי מלא ציוד כי אני הורג בעיקר עם חניקה, shiv או מקסימום עם לבנה בראש. אני רק שלוש שעות בתוך המשחק אבל כבר יש לי אקדח אחד מלא עם 20 כדורים (נאלצתי כבר לוותר על חמישה כדורים שפגשתי לאחרונה) וRevolver עם עוד עשרה.

בהארד אתה יכול לנקות מסך שלם עם חניקה ו SHIV ותקבל גורנישט,אני לא הייתי בזבזן ועדיין הסתובבתי עם כדורים ספורים לכל נשק,אתה פשוט מקבל הרבה פחות ציוד מאשר בנורמל ששם גם אם תירה חופשי עדיין יהיו לך בסוף עשרות כדורים.

ואיזה באג גורם למישהו לזהות אותך שלא באשמתך? אני רואה שזה חוזר על עצמו ולא נתקלתי בזה דווקא,אתה צריך ללכת ממש לאט ליד קליקרים בקטע של להטות את הסטיק טיפ טיפה,וכשהחבר רץ בסיבובים אני משער שאתה מתכוון למצב ערנות מוגבר שהוא מתחיל לסרוק את הסביבה לאחר שאתה מתגלה,כן זה הגיוני,עדיין לא הייתי מתחיל מחדש וזורם עם המשחק.

KEO,זה לא שכל 60 GB מתרסק,אם זה היה ככה היתה קמה תביעה נגד נוטי דוג,יש הרבה שמשחקים אותו על השמנה ולי היה מזל רע.
וזה לא שאי אפשר להמשיך,הפס3 של החבר שלי שהיה דגם השקה כיבה את עצמו מעודף חום והיית צריך לכבות אותו דרך החשמל ולחבר שוב אבל יכלת לשחק ולהמשיך,אם זה היה הפס3 שלי כנראה הייתי עושה זאת אבל בגלל שזה קרה פעמיים (בנקודות שונות במשחק לא באותו איזור) וזה הפס3 של החבר פחדתי שיקרה משהו והפסקתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 17:02

bling כתב:בהארד אתה יכול לנקות מסך שלם עם חניקה ו SHIV ותקבל גורנישט,אני לא הייתי בזבזן ועדיין הסתובבתי עם כדורים ספורים לכל נשק,אתה פשוט מקבל הרבה פחות ציוד מאשר בנורמל ששם גם אם תירה חופשי עדיין יהיו לך בסוף עשרות כדורים.

ואיזה באג גורם למישהו לזהות אותך שלא באשמתך? אני רואה שזה חוזר על עצמו ולא נתקלתי בזה דווקא,אתה צריך ללכת ממש לאט ליד קליקרים בקטע של להטות את הסטיק טיפ טיפה,וכשהחבר רץ בסיבובים אני משער שאתה מתכוון למצב ערנות מוגבר שהוא מתחיל לסרוק את הסביבה לאחר שאתה מתגלה,כן זה הגיוני,עדיין לא הייתי מתחיל מחדש וזורם עם המשחק.

KEO,זה לא שכל 60 GB מתרסק,אם זה היה ככה היתה קמה תביעה נגד נוטי דוג,יש הרבה שמשחקים אותו על השמנה ולי היה מזל רע.
וזה לא שאי אפשר להמשיך,הפס3 של החבר שלי שהיה דגם השקה כיבה את עצמו מעודף חום והיית צריך לכבות אותו דרך החשמל ולחבר שוב אבל יכלת לשחק ולהמשיך,אם זה היה הפס3 שלי כנראה הייתי עושה זאת אבל בגלל שזה קרה פעמיים (בנקודות שונות במשחק לא באותו איזור) וזה הפס3 של החבר פחדתי שיקרה משהו והפסקתי.

מה שמפחיד אותי הוא שניסית את המשחק על שתי קונסולות שיגור ובשתיהן הוא כשל, זאת סטטיסטיקה גרועה מדי בשביל להזמין משחק ב200 שקל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 17:20

DrKeo כתב:מה שמפחיד אותי הוא שניסית את המשחק על שתי קונסולות שיגור ובשתיהן הוא כשל, זאת סטטיסטיקה גרועה מדי בשביל להזמין משחק ב200 שקל.

הם היו 2 דגמים שונים,אחד 60 והשני 40,ב 40 הבעיה גם היתה שונה ולא התבטאה בכך שהוא כיבה את עצמו מעודף חום כמו עם ה 60 אלא שהטקסטורות והשלב באופן כללי סירבו להטען (בזמן הגיימפליי לא במסך ה loading) כל כמה זמן והייתי צריך לעשות ריסטארט,זה נובע מזה שכנראה הסוני שלי באופן כללי ברגעיו האחרונים,פשוט TLOU מעצים זאת כי הוא יותר תובעני מאחרים,יש לי איתו בעיות טכניות פחות חמורות במשחקים אחרים כמו שיהוקים בסאונד וכאלה.

אין לך מצב להשיג מחבר איזה עותק לבדיקה לשחק בו שעתיים שלוש?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 18:14

bling כתב:
הם היו 2 דגמים שונים,אחד 60 והשני 40,ב 40 הבעיה גם היתה שונה ולא התבטאה בכך שהוא כיבה את עצמו מעודף חום כמו עם ה 60 אלא שהטקסטורות והשלב באופן כללי סירבו להטען (בזמן הגיימפליי לא במסך ה loading) כל כמה זמן והייתי צריך לעשות ריסטארט,זה נובע מזה שכנראה הסוני שלי באופן כללי ברגעיו האחרונים,פשוט TLOU מעצים זאת כי הוא יותר תובעני מאחרים,יש לי איתו בעיות טכניות פחות חמורות במשחקים אחרים כמו שיהוקים בסאונד וכאלה.

אין לך מצב להשיג מחבר איזה עותק לבדיקה לשחק בו שעתיים שלוש?

לא ממש, אולי לגנוב לדודי אבל אני לא יודע אם יצא. אולי פשוט נמתין טיפה, נקווה לטוב.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 19 אוגוסט 2013, 12:46

Nucleus_Dawn כתב:

למירורס אדג' הראשון היה קמפיין מצויין, לא אמור להיות קשר ל- BF.
BF מתמקד באונליין ואת כל ההשקעה שלהם הם השקיעו באונליין... הם עשו סינגל רק בשביל לסמן V.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוגוסט 2013, 13:23

Megalomaniac כתב:
למירורס אדג' הראשון היה קמפיין מצויין, לא אמור להיות קשר ל- BF.
BF מתמקד באונליין ואת כל ההשקעה שלהם הם השקיעו באונליין... הם עשו סינגל רק בשביל לסמן V.

אני לא מסכים. הקמפיין שלו סבל מהמון בעיות פייסינג, הכנסת מכאניקות מיותרות ולא כיפיות (הנשקים החמים) והרגיש אחרי כמה שעות חוזר על עצמו ומשעמם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2013, 19:50

ME משחק עם גיימפליי מדהים שנעשה משעמם אחרי שעתיים. הוא מלא פוטנציאל, הייתי מת שיקחו אותו מהידיים של דייס לחברה אחרת עם יותר כישרון בסינגל אבל אני יודע שגם אם ME2 יהיה משעמם נורא זה יקרה אחרי שעתיים כי המערכות עצמן של המשחק פשוט כיפיות בצורה בלתי רגילה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 4 אורחים