המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Uncle Pey'j כתב:הביביסטים מתבוננים ורושמים הערות![]()
מצביע ימין מאז ומתמיד למי שתוהה,אבל בז לליכוד במתכונת הנוכחית ולתרבות העבריינית שמאפיינת אותו מצד בהמות כמו רגב,ביטן ואמסלם.
idan כתב:Uncle Pey'j כתב:הביביסטים מתבוננים ורושמים הערות![]()
מצביע ימין מאז ומתמיד למי שתוהה,אבל בז לליכוד במתכונת הנוכחית ולתרבות העבריינית שמאפיינת אותו מצד בהמות כמו רגב,ביטן ואמסלם.
סה"כ נשמע סביר לחלוטין שאחרי החצי שנה האחרונה נחשוש שדווקא אלה המכונים ביביסטים לא יקבלו את תוצאות הבחירות וינסו להסתער על סמלי שלטון...
Uncle Pey'j כתב:idan כתב:Uncle Pey'j כתב:הביביסטים מתבוננים ורושמים הערות![]()
סה"כ נשמע סביר לחלוטין שאחרי החצי שנה האחרונה נחשוש שדווקא אלה המכונים ביביסטים לא יקבלו את תוצאות הבחירות וינסו להסתער על סמלי שלטון...
אני אומנם לא תומך בהפגנות במציאות קורונה,אבל הם עדיין מפגינים במסגרת החוק,גם אם בטעם רע.
אין לי ספק שאם יש קבוצה שיכולה לחולל משהו דומה למה שקרה אתמול בארצות הברית,אלו הביביסטים.
בשלב הזה אני אפילו לא חושב שאידיאולוגיה מניעה אותם,רק הערצה עיוורת ומסוכנת אליו.
idan כתב:Uncle Pey'j כתב:idan כתב:Uncle Pey'j כתב:הביביסטים מתבוננים ורושמים הערות![]()
אני אומנם לא תומך בהפגנות במציאות קורונה,אבל הם עדיין מפגינים במסגרת החוק,גם אם בטעם רע.
אין לי ספק שאם יש קבוצה שיכולה לחולל משהו דומה למה שקרה אתמול בארצות הברית,אלו הביביסטים.
בשלב הזה אני אפילו לא חושב שאידיאולוגיה מניעה אותם,רק הערצה עיוורת ומסוכנת אליו.
לא ברור לי על מה זה מסתמך אבל נגיד, זה עדיין לא משנה את העבודה שזה בכל זאת די משעשע בהתחשב בכך שבימים אילו ממש יש מי שאינו קיבל את תוצאות הבחירות, טוען שהוא מטיל מצור על בלפור, עולה על הבסטיליה עם לפידים ומשתעשע ברעיון של להסתער על בית ראש הממשלה - סמל שלטוני מובהק - כאשר הוא פורץ מחסומי משטרה בדרך ליעד..
ויהיה קצת קשה לטעון שהאידיאולוגיה של הרל"בים היא פחות פרסונלית בהתחשב בכך שהם מסוגלים להצביע בפחות משנה למועמדים מהשמאל, מרכז, ימין ואפילו ימין עמוק, העיקר רק לא ביבי. אבל בקטנה.
Laskin כתב:אם הפגנות הBLM היו הורסות רק מבני משטרה וכד - אולי עוד הייתי יכול להסכים איתך גלאס, אבל הם פשוט הוציאו את זעמם בעיקר על עסקים פרטיים של אנשים, על בתים ושכונות, ושלא נדבר שחצי מהם בכלל היו לבנים אנרכיסטים שרק חיכו להזמנות הזו.
מה אשם אדם (במקרה שחור בדוגמא הבאה) עם חנות חשמל שניסה להגן על רכושו ונרצח בגלל טלוויזיה? אי אפשר ואסור לסלוח ולהכיל דברים כאלה.
כמו כן, לדעתי אתה מגזים בתמימות של טראמפ והתגובה של טוויטר אכן מוגזמת אבל אי אפשר להגדיר אותה פאשיסטית ואנטי דמוקרטית... זה פאקינג עסק פרטי, לא ממשלה דמוקרטית, שיעשו מה שהם רוצים שם.
טראמפ צריך לנאום היום ולהכריז שהוא הפסיד, וביידן ניצח. זו הדרך היחידה שבה יוכל להחזיר טיפה מהכבוד שלו.
Laskin כתב:מה אכפת לי מה ״אנשים זוכרים״ או מרגישים? אכפת לי מהאמת.
אתה יכול מחר ללכת ולרצוח אנשים או לבזוז חנויות כי אתה החלטת ש מזרחים מקופחים, ואם זה לא תואם את המציאות - אתה סתם פושע עלוב שמחפש תירוצים להשתולל מבחינתי, ואני לא ארחם עלייך בגלל שאתה מרגיש שאתה באמת באמת מקופח.
האנשים שמתו אתמול הם כולם המפגינים המטומטמים, עד כמה שהצלחתי לראות בינתיים, ו...וואלה - מגיע להם, ממה שראיתי.
איך אפשר להשוות את המוות שלהם למוות של חפים מפשע שמתו בהתפרעויות של אנטיפה וBLM? זה שהיה ״בעיקר נזק לרכוש״ לא אומר שום דבר כי בנוסף לזה יש *עשרות* גופות, חלקם של אנשים שניסו להגן על הרכוש שלהם, ולא 4 פורצים כמו שהיה אתמול.
אם ספרי ההיסטוריה יכתבו את האמת - אז יהיה כתוב שהיו התפרעויות בלתי מוצדקות ובלתי פרופורציונליות בעליל, שנמשכו חודשים שלמים, בתמיכת המושלים וראשי העיריות, גררו עשרות הרוגים (או מאות, יש חילוקי דיעות), כשהאנשים שסבלו מזה היו חפים מפשע ברובם המוחלט, עד כדי כולם, ואז מי שיזדעזע יותר מהאירוע של אתמול יהיה חסר כל הגיון מוסרי.
glass man כתב:. אני ניסיתי להראות לשרון שלא רק ביבי מסית נגיד ערביי ישראל אלא גם אנשי ה"רק לא ביבי" מסיתים נגד אנשים בעם וניסיתי להראות לו למה בעיני אנשי ה" רק לא ביבי" הם לא מנהיגים טובים כי מנהיגים טובים לא צריכים להסית נגד אף אחד אני יותר מודאג מהאי הכישרון שלהם כמנהיגים והצורך שלהם בגימיקים מאשר כל דבר אחר.
ביבי לפחות מבין את חוקי השכונה של ה"מזרח התיכון" וזה מה שנותן לו נקודת זכות מעליהם.
sharonbn כתב:"הוא טוב לאמריקה" זה הכרזה מאד מאד כוללנית. הוא כנראה היה טוב לחלק מאמריקה. אני לא חושב שהוא היה כ"כ טוב עם המהגרים, היספאנים או השחורים.
אני גם לא חושב שמנהיג צריך להיות קצת "חרא". לפחות לא הייתי מגדיר את זה ככה. הוא צריך להיות פוליטיקאי טוב. זה לא אומר שצריך להיות חרא. הוא צריך לדעת מה מניע אנשים ולנצל את זה לטובתו.
אחת הבעיות עם טראמפ ונתניהו שהם בונים את הפופולאריות שלהם על בסיס פילוג, שיסוי ושנאה לאחר. בעיניי זה גם בזוי וגם הרסני לטווח הארוך. וזה לגמרי לא איך שמנהיגים שאני מעריץ נהגו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים