ותראו מה אואדה עושה עם זמנו במקום לסיים את TLG

Nigga כתב:אם CBOAT צודק והוא כמעט תמיד צודק, אז ה PS4 תשוגר בסוף אוקטובר.
מי היה מאמין, עוד חודשיים ה PS4 אצלי בבית
DrKeo כתב:זה לגמרי רלוונטי כי זה כמו להגיד שאתה מעדיף ערוץ טלביזיה שמשדר פעמיים ביום סרט טבע וזהו על ערוץ טלביזיה שמשדר הכל מהכל וגם כולל ארבעה סרטי טבע כל יום אך ורק בגלל שהערוץ הראשון "ממוקד יותר בסרטי טבע" למרות שהשני גם משדר יותר סרטי טבע וגם נותן לך דברים אחרים מסביב. זאת טענה טפשית...
אם סוני היו עושים דברים גיימרים בלבד שהיו מביאים לנו גם תועלת כמו למשל להקדיש 7.5GB למשחקים אז וואללה אולי היה בטעון הזה משהו. אבל כשסוני לבנתיים לא מצליחה להשוות למיקרוסופט לא בכמויות של הבלעדיים ולא בפיצ'רים של המערכת הפעלה ועל גבי כל זה גם גונבת למפתחים 3GB שלמים למערכת הפעלה למרות שהם לא מספקים את כל הפיצ'רים שהמערכת של מיקרוסופט מציעה? איפה היתרון ב"מיקוד" פה?
כל מה שכתבת כאן לא רלוונטי פשוט כי יש לONE כרגע פי 2 משחקים ו-100% מהמשחקים שהוכרזו לפס4 פשוט לא מעניינים אותי.
bling כתב:כוס אמו אין מחר The Order :[
רונן כתב:לא, זה לא רלוונטי, נדב, ודוגמתך היא היא הטיפשית. אם אני מחפש תוכן טלוויזיוני, אז כן, המבחר הגדול עדיף, אך אם אני מחפש משחקים בקונסולה, אז התפזרותה לתחומים נוספים בהחלט יוצרת חוסר מיקוד. פעם אחת תקרא לילד בשמו. אתה יכול לומר שזה לא נורא, לא משנה, או לא יודע מה, אבל זה עדיין חוסר מיקוד מכורח ההגדרה, לכן אינני מבין מדוע שוב התגוננתם כשזה נטען באתר אחר.
אתה נוטה ללכת לאיבוד כשאין לך טיעון רציני לומר. אנחנו מתווכחים על מהות המיקוד, או על ניצול טכנולוגי במשחקים?
ולסוני אין הגבלה בהקלטת קטעים מתוך משחקיות, אז? זה אומר שהיא ממוקדת יותר במשחקים?
מה? דבריך לא רלוונטיים כי הוא ענה ל"יתרונות" שאתה מנית למערכת ההפעלה של ה-One.
אולי זה פתח לאפשרות של חשיפת המשחק של סנטה מוניקה. לפחות אני יכול לחלום.
רונן כתב:הבנתי את הדימוי היטב. זה שהוא תופס בעיניך, זה לא אומר שלא הבנתי.
וצר לי, אתה לא הבנת. מבחינה עובדתית, עדיין כשהדגש הוא גם באקסטרות זה יוצר חוסר מיקוד. זה לא רלוונטי כמה משחקים יש שם.
זה שניתן להתעלם מהאקסטרות וליהנות גם מנטו משחקים, עם זה אני מסכים אתך. לא ערערתי על כך. תפסיק להתגונן ולענות לי על דברים שלא טענתי.
ושוב, הנפנוף ב"פי 2 יותר משחקים" הוא שטחי שלא אומר דבר, והסברתי זאת בדיון של ה-One: משחקים שמגיעים גם ל-PC (ולפחות אחד כנראה יגיע ל-PS4, לפי המפיצה), חלקם איכותם היא לוט בערפל, וגם ידוע על לפחות שני משחקים בפיתוח מתקדם מצד סוני לקונסולה, על אף שלא הוכרזו באופן רשמי. להתעלם מהם זה ראש קטן. אז ההבדל הוא לא כזה גדול כפי שאתה מציג.
אתה אומר לי "זה שהם אינם מעניינים אותך, זה לא רלוונטי", אך באותה אני יכול לומר, עצם העובדה שמשחקי ה-PS4 לא מעניינים אותך, גם זה לא רלוונטי.
DrKeo כתב:אני היחיד ששם לב שהם לא הכריזו על תאריך למדינה קטנה בשם... יפן???
אם מיקרוסופט יהיו ראשונים ביפן זה יהיה משעשע, בעיקר כי הם ימכרו שם 500 חתיכות פחות או יותר כך שלפחות לכמה שבועות עד שסוני תגיע ליפן, מיקרוסופט תהיה "קונסולת דור הבא הכי מוכרת ביפן"
bling כתב:סוני יודעת שיפן שלה ולכן היא מרשה לעצמה לא להקצות להם יחידות,השוק שם בכל מקרה רחוק מימיו הזוהרים והחברות הגדולות מתייחסות אליו בהתאם,גם MS משיקה שם מאוחר.
בכל אופן זה יהיה ניצחון קל לסוני אבל זה לא משמעותי כמו שזה היה בעבר.
DrKeo כתב:אני יכול להציע תאוריה אחרת? סוני משלמת על החלקים ובניית הפס4 בדולרים והיין חלש לעומת הדולר והיורו/פאונד חזקים לעומת הדולר (ודולר זה דולר תמיד כך שהם מאז ומתמיד חשבו את השווי יצור שלהם מול ארה"ב) כך שכל פס4 שנמכר במערב עושה להם הרבה יותר כסף מפס4 שנמכר ביפן. אולי ההפרש הזה הוא אפילו ההבדל בין להרוויח על יחידה לעומת להפסיד על יחידה, מי יודע.
bling כתב:
נשמע הגיוני למדי,במיוחד שכל מני חורים בסקנדינביה מקבלים את המכשיר ולא יפן עצמה שבכל זאת יותר משמעותית מהם,אני לא אתפלא אם זאת הסיבה.
Nucleus_Dawn כתב:
קצת עצוב, הנפילה הזאת של יפן, ברמת החשיבות שלה לתעשייה. מעניין אם היא תצליח לסגור את הפער מהמערב במהלך הדור הבא.
DrKeo כתב:סוני פשוט לא רוצה להפסיד על כל קונסולה אני משער, אולי אם היין יתחזק פתאום תשמע על תאריך יפני קרוב יותר. השאלה היא מה סוני יעשו אם היין רק ימשיך לרדת.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שגם יכול להיות שהמכשיר ייצא ביפן סמוך ליציאה בשאר העולם והם פשוט מחכים עם ההכרזה לTGS.
בכל מקרה, בטוח נדע בTGS.
אגב, כולם צווחו על מייקרוסופט שהם לא משיקים ביפן, ביחד עם שאר העולם. איפה הצווחות והבכי עכשיו? משונה.
DrKeo כתב:מוזר, ועוד מחברה יפנית. כנראה מיקרוסופט לא רצתה להשיק ביפן מתוך זדון לדפוק את הגיימרים וסוני עושה את זה מתוך פילנתרופיה ורצון לתרום בכך שילדים יפנים ישחקו פחות במשחקים וכך ישחקו יותר בחוץ.
בלינג, יש למיקרוסופט בשיגור דווקא את דראגון דוגמה שזה בעצם פאנזר דראגון חדש שזה כותר מאוד יפני ליפן ואולי נשמע גם משהו בTGS. אני לא בטוח שמיקרוסופט וותרו על יפן.
bling כתב:
פאנזר דראגון גם אוהבים יחסית במערב,נראה לי סתם משהו שזרקו מהעודף של התקציב של הקפה שנשאר להם מהחודש,לא הייתי קורא לזה מלחמה על יפן.
ואם הם לא וויתרו על יפן אז הם נאיביים בצורה מטורפת.
DrKeo כתב:אם מיקרוסופט רציניים באמת עם השוק היפני הם מכריזים בTGS על בלו דראגון 2 ועל לוסט אודסי 2. דראגון דוגמה זה משחק שעבר מה360 לONE שבאמת עבר סוג של תהליך "נזרוק ונראה אם ידבק", אולי זה שהוא כותר שיגור יעזור לו למרות שיש המון משחקים מצויינים בשיגור של הONE כך שאני לא ממש בטוח.
swiss-the-engine כתב:בחיים שלי לא הייתי מוציא דולר על יפן. אלה אנשים עם זהות חזקה מאוד שמאוד אוהבים חברות מקומיות בנוסף להיותם נורא שונים משאר העולם, דבר המצריך עוד יותר השקעה על מנת "להבין" אותם. באמת שאני לא רואה מה הטעם להילחם עליהם. מספיק קשה להילחם באירופה עם השפות השונות והחברות השונות שצריך להתעסק איתם בשביל להביא את כל החרטא של המדיה.
אגב נדב דרגון דוגמה זה RPG של קאפקום. אתה מתכוון לcrimson dragon.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 60 אורחים