PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 21:01

אחלה סרטון מתן,אני אוהב סרטונים שגורמים לי להתלהב מהקפיצה של הדור ומכניסים אותי לבועה כאילו PC לא קיים בעולם :P

ותראו מה אואדה עושה עם זמנו במקום לסיים את TLG :x
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 15:27

bling כתב:אחלה סרטון מתן,אני אוהב סרטונים שגורמים לי להתלהב מהקפיצה של הדור ומכניסים אותי לבועה כאילו PC לא קיים בעולם :P

ותראו מה אואדה עושה עם זמנו במקום לסיים את TLG :x
תמונה

זה מסביר הכל!!!
עכשיו אנחנו יודעים לאן הלך כל התקציב של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2013, 19:56

Nigga כתב:אם CBOAT צודק והוא כמעט תמיד צודק, אז ה PS4 תשוגר בסוף אוקטובר.
מי היה מאמין, עוד חודשיים ה PS4 אצלי בבית :)

כל העולם ואחותו אומרים אוקטובר עוד לפני CBOAT שטועה פעם אחרי פעם, הוא פשוט רוכב על השמועה. לא בדיוק הבנתי למה תופסים מבן אדם שנראה כאילו הוא עושה ניחושים רנדומאלים.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 אוגוסט 2013, 20:03

כי אחוז הדיוק שלו לאורך השנים זה טוב. לא יודע למה לאנשים כואב שיש מישהו שמדליף מידע ושהוא צודק לרוב. אני לא חושב שהוא היה מזכיר את שיגור הפס4 אם גם הוא לא ידע משהו על זה. למה שירצה לנכס לעצמו משהו שאין לו מידע לגביו ולהסתכן במידה וזה לא יהיה נכון?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2013, 20:24

כוס אמו אין מחר The Order :[
תמונה
מבאס,בטח יראו משחקי השקה נטו,הלך ההייפ.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 19 אוגוסט 2013, 20:51

DrKeo כתב:זה לגמרי רלוונטי כי זה כמו להגיד שאתה מעדיף ערוץ טלביזיה שמשדר פעמיים ביום סרט טבע וזהו על ערוץ טלביזיה שמשדר הכל מהכל וגם כולל ארבעה סרטי טבע כל יום אך ורק בגלל שהערוץ הראשון "ממוקד יותר בסרטי טבע" למרות שהשני גם משדר יותר סרטי טבע וגם נותן לך דברים אחרים מסביב. זאת טענה טפשית...

לא, זה לא רלוונטי, נדב, ודוגמתך היא היא הטיפשית. אם אני מחפש תוכן טלוויזיוני, אז כן, המבחר הגדול עדיף, אך אם אני מחפש משחקים בקונסולה, אז התפזרותה לתחומים נוספים בהחלט יוצרת חוסר מיקוד. פעם אחת תקרא לילד בשמו. אתה יכול לומר שזה לא נורא, לא משנה, או לא יודע מה, אבל זה עדיין חוסר מיקוד מכורח ההגדרה, לכן אינני מבין מדוע שוב התגוננתם כשזה נטען באתר אחר.

אם סוני היו עושים דברים גיימרים בלבד שהיו מביאים לנו גם תועלת כמו למשל להקדיש 7.5GB למשחקים אז וואללה אולי היה בטעון הזה משהו. אבל כשסוני לבנתיים לא מצליחה להשוות למיקרוסופט לא בכמויות של הבלעדיים ולא בפיצ'רים של המערכת הפעלה ועל גבי כל זה גם גונבת למפתחים 3GB שלמים למערכת הפעלה למרות שהם לא מספקים את כל הפיצ'רים שהמערכת של מיקרוסופט מציעה? איפה היתרון ב"מיקוד" פה?

אתה נוטה ללכת לאיבוד כשאין לך טיעון רציני לומר. אנחנו מתווכחים על מהות המיקוד, או על ניצול טכנולוגי במשחקים?

ולסוני אין הגבלה בהקלטת קטעים מתוך משחקיות, אז? זה אומר שהיא ממוקדת יותר במשחקים?

כל מה שכתבת כאן לא רלוונטי פשוט כי יש לONE כרגע פי 2 משחקים ו-100% מהמשחקים שהוכרזו לפס4 פשוט לא מעניינים אותי.

מה? דבריך לא רלוונטיים כי הוא ענה ל"יתרונות" שאתה מנית למערכת ההפעלה של ה-One.

bling כתב:כוס אמו אין מחר The Order :[

אולי זה פתח לאפשרות של חשיפת המשחק של סנטה מוניקה. לפחות אני יכול לחלום.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 02:07

רונן כתב:לא, זה לא רלוונטי, נדב, ודוגמתך היא היא הטיפשית. אם אני מחפש תוכן טלוויזיוני, אז כן, המבחר הגדול עדיף, אך אם אני מחפש משחקים בקונסולה, אז התפזרותה לתחומים נוספים בהחלט יוצרת חוסר מיקוד. פעם אחת תקרא לילד בשמו. אתה יכול לומר שזה לא נורא, לא משנה, או לא יודע מה, אבל זה עדיין חוסר מיקוד מכורח ההגדרה, לכן אינני מבין מדוע שוב התגוננתם כשזה נטען באתר אחר.

אתה נוטה ללכת לאיבוד כשאין לך טיעון רציני לומר. אנחנו מתווכחים על מהות המיקוד, או על ניצול טכנולוגי במשחקים?

ולסוני אין הגבלה בהקלטת קטעים מתוך משחקיות, אז? זה אומר שהיא ממוקדת יותר במשחקים?

מה? דבריך לא רלוונטיים כי הוא ענה ל"יתרונות" שאתה מנית למערכת ההפעלה של ה-One.

אולי זה פתח לאפשרות של חשיפת המשחק של סנטה מוניקה. לפחות אני יכול לחלום.

אתה יכול לענות להודעה שוב רק הפעם ברצינות? אפילו את הדימוי לא הבנת.
אני אגיד את זה פשוט. מיקרוסופט הכריזה על פי 2 משחקים מסוני ולכן היא יותר ממוקדת במשחקים. מסוני. מה אכפת לך בכלל איזה עוד תוספות ואקסטרות תקבל?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 אוגוסט 2013, 11:17

הבנתי את הדימוי היטב. זה שהוא תופס בעיניך, זה לא אומר שלא הבנתי.

וצר לי, אתה לא הבנת. מבחינה עובדתית, עדיין כשהדגש הוא גם באקסטרות זה יוצר חוסר מיקוד. זה לא רלוונטי כמה משחקים יש שם.

זה שניתן להתעלם מהאקסטרות וליהנות גם מנטו משחקים, עם זה אני מסכים אתך. לא ערערתי על כך. תפסיק להתגונן ולענות לי על דברים שלא טענתי.

ושוב, הנפנוף ב"פי 2 יותר משחקים" הוא שטחי שלא אומר דבר, והסברתי זאת בדיון של ה-One: משחקים שמגיעים גם ל-PC (ולפחות אחד כנראה יגיע ל-PS4, לפי המפיצה), חלקם איכותם היא לוט בערפל, וגם ידוע על לפחות שני משחקים בפיתוח מתקדם מצד סוני לקונסולה, על אף שלא הוכרזו באופן רשמי. להתעלם מהם זה ראש קטן. אז ההבדל הוא לא כזה גדול כפי שאתה מציג.

אתה אומר לי "זה שהם אינם מעניינים אותך, זה לא רלוונטי", אך באותה אני יכול לומר, עצם העובדה שמשחקי ה-PS4 לא מעניינים אותך, גם זה לא רלוונטי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 11:55

רונן כתב:הבנתי את הדימוי היטב. זה שהוא תופס בעיניך, זה לא אומר שלא הבנתי.

וצר לי, אתה לא הבנת. מבחינה עובדתית, עדיין כשהדגש הוא גם באקסטרות זה יוצר חוסר מיקוד. זה לא רלוונטי כמה משחקים יש שם.

זה שניתן להתעלם מהאקסטרות וליהנות גם מנטו משחקים, עם זה אני מסכים אתך. לא ערערתי על כך. תפסיק להתגונן ולענות לי על דברים שלא טענתי.

ושוב, הנפנוף ב"פי 2 יותר משחקים" הוא שטחי שלא אומר דבר, והסברתי זאת בדיון של ה-One: משחקים שמגיעים גם ל-PC (ולפחות אחד כנראה יגיע ל-PS4, לפי המפיצה), חלקם איכותם היא לוט בערפל, וגם ידוע על לפחות שני משחקים בפיתוח מתקדם מצד סוני לקונסולה, על אף שלא הוכרזו באופן רשמי. להתעלם מהם זה ראש קטן. אז ההבדל הוא לא כזה גדול כפי שאתה מציג.

אתה אומר לי "זה שהם אינם מעניינים אותך, זה לא רלוונטי", אך באותה אני יכול לומר, עצם העובדה שמשחקי ה-PS4 לא מעניינים אותך, גם זה לא רלוונטי.

גם אם תוריד את כל מה שיוצא לPC ותוסיף את כל הזבל מסביב (כלומר קנאק לפס4 ואת קינקט ספורט 3, המשחק דרקונים לONE, את BELOW וכו') אז יש לONE עדין יותר מפי 2 משחקים מלפס4. שמועות מעניינות לי את התחת, אתה נורא אוהב לשחק עליהן אבל באותה מידה אני יכול להתחיל לזרוק לך כל מני "גירס אוף וור" או "פייבל 4" או "קראקדאון 3". כרגע הוכרזו פי 2 משחקים לONE מאשר לסוני ואתה אומר לי שמיקרוסופט לא מתרכזת במשחקים כמו סוני? באמת? כרגע ממה שאנחנו יודעים מיקרוסופט עושה יותר גם בתחום המשחקים וגם בתחום המסביב.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 אוגוסט 2013, 23:42

אומנם סוני הכריזה על תאריך יציאה (29/11) בשביל 32 מדינות. לצערי ישראל לא כלולה ביניהם :(

http://www.playstationlifestyle.net/2013/08/20/sony-confirms-all-countries-ps4-will-be-available-in-on-november-15thnovember-29th/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 23:51

אני היחיד ששם לב שהם לא הכריזו על תאריך למדינה קטנה בשם... יפן???
אם מיקרוסופט יהיו ראשונים ביפן זה יהיה משעשע, בעיקר כי הם ימכרו שם 500 חתיכות פחות או יותר כך שלפחות לכמה שבועות עד שסוני תגיע ליפן, מיקרוסופט תהיה "קונסולת דור הבא הכי מוכרת ביפן" :D

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 אוגוסט 2013, 23:53

DrKeo כתב:אני היחיד ששם לב שהם לא הכריזו על תאריך למדינה קטנה בשם... יפן???
אם מיקרוסופט יהיו ראשונים ביפן זה יהיה משעשע, בעיקר כי הם ימכרו שם 500 חתיכות פחות או יותר כך שלפחות לכמה שבועות עד שסוני תגיע ליפן, מיקרוסופט תהיה "קונסולת דור הבא הכי מוכרת ביפן" :D

:lol: גם אני שמתי לב. בטח הם מתכננים להם יציאה באוקטובר :evil:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2013, 23:56

סוני יודעת שיפן שלה ולכן היא מרשה לעצמה לא להקצות להם יחידות,השוק שם בכל מקרה רחוק מימיו הזוהרים והחברות הגדולות מתייחסות אליו בהתאם,גם MS משיקה שם מאוחר.
בכל אופן זה יהיה ניצחון קל לסוני אבל זה לא משמעותי כמו שזה היה בעבר.

ד"א וזה שסוני לא משיקה בארץ נותן עוד יותר תמריץ להזמין מאמזון מי שרוצה מכשיר בהשקה,בטח יביאו את זה לארץ כל מני יבואנים פרטיים שינצלו זאת שאין יבוא מסודר ושהשרופים ביותר מחפשים לקנות את המכשיר ומוכנים לשלם הרבה ולכן הם ידפקו מחיר לא מהעולם הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 23:59

bling כתב:סוני יודעת שיפן שלה ולכן היא מרשה לעצמה לא להקצות להם יחידות,השוק שם בכל מקרה רחוק מימיו הזוהרים והחברות הגדולות מתייחסות אליו בהתאם,גם MS משיקה שם מאוחר.
בכל אופן זה יהיה ניצחון קל לסוני אבל זה לא משמעותי כמו שזה היה בעבר.

אני יכול להציע תאוריה אחרת? סוני משלמת על החלקים ובניית הפס4 בדולרים והיין חלש לעומת הדולר והיורו/פאונד חזקים לעומת הדולר (ודולר זה דולר תמיד כך שהם מאז ומתמיד חשבו את השווי יצור שלהם מול ארה"ב) כך שכל פס4 שנמכר במערב עושה להם הרבה יותר כסף מפס4 שנמכר ביפן. אולי ההפרש הזה הוא אפילו ההבדל בין להרוויח על יחידה לעומת להפסיד על יחידה, מי יודע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2013, 00:19

DrKeo כתב:אני יכול להציע תאוריה אחרת? סוני משלמת על החלקים ובניית הפס4 בדולרים והיין חלש לעומת הדולר והיורו/פאונד חזקים לעומת הדולר (ודולר זה דולר תמיד כך שהם מאז ומתמיד חשבו את השווי יצור שלהם מול ארה"ב) כך שכל פס4 שנמכר במערב עושה להם הרבה יותר כסף מפס4 שנמכר ביפן. אולי ההפרש הזה הוא אפילו ההבדל בין להרוויח על יחידה לעומת להפסיד על יחידה, מי יודע.

נשמע הגיוני למדי,במיוחד שכל מני חורים בסקנדינביה מקבלים את המכשיר ולא יפן עצמה שבכל זאת יותר משמעותית מהם,אני לא אתפלא אם זאת הסיבה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 00:22

bling כתב:
נשמע הגיוני למדי,במיוחד שכל מני חורים בסקנדינביה מקבלים את המכשיר ולא יפן עצמה שבכל זאת יותר משמעותית מהם,אני לא אתפלא אם זאת הסיבה.

קצת עצוב, הנפילה הזאת של יפן, ברמת החשיבות שלה לתעשייה. מעניין אם היא תצליח לסגור את הפער מהמערב במהלך הדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 00:26

Nucleus_Dawn כתב:
קצת עצוב, הנפילה הזאת של יפן, ברמת החשיבות שלה לתעשייה. מעניין אם היא תצליח לסגור את הפער מהמערב במהלך הדור הבא.

סוני פשוט לא רוצה להפסיד על כל קונסולה אני משער, אולי אם היין יתחזק פתאום תשמע על תאריך יפני קרוב יותר. השאלה היא מה סוני יעשו אם היין רק ימשיך לרדת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 00:29

DrKeo כתב:סוני פשוט לא רוצה להפסיד על כל קונסולה אני משער, אולי אם היין יתחזק פתאום תשמע על תאריך יפני קרוב יותר. השאלה היא מה סוני יעשו אם היין רק ימשיך לרדת.

אני חושב שגם יכול להיות שהמכשיר ייצא ביפן סמוך ליציאה בשאר העולם והם פשוט מחכים עם ההכרזה לTGS.
בכל מקרה, בטוח נדע בTGS.

אגב, כולם צווחו על מייקרוסופט שהם לא משיקים ביפן, ביחד עם שאר העולם. איפה הצווחות והבכי עכשיו? משונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2013, 00:33

איפה הימים של תחילת הדור ש MS ניסתה לקנות את לב הקהל היפני והפיצה כל מני משחקי jrpg בלעדיים,אז עוד היה ממש קרב על יפן,היום נורבגיה מקבלת קונסולות לפניה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 00:33

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שגם יכול להיות שהמכשיר ייצא ביפן סמוך ליציאה בשאר העולם והם פשוט מחכים עם ההכרזה לTGS.
בכל מקרה, בטוח נדע בTGS.

אגב, כולם צווחו על מייקרוסופט שהם לא משיקים ביפן, ביחד עם שאר העולם. איפה הצווחות והבכי עכשיו? משונה.

מוזר, ועוד מחברה יפנית. כנראה מיקרוסופט לא רצתה להשיק ביפן מתוך זדון לדפוק את הגיימרים וסוני עושה את זה מתוך פילנתרופיה ורצון לתרום בכך שילדים יפנים ישחקו פחות במשחקים וכך ישחקו יותר בחוץ.

בלינג, יש למיקרוסופט בשיגור דווקא את דראגון דוגמה שזה בעצם פאנזר דראגון חדש שזה כותר מאוד יפני ליפן ואולי נשמע גם משהו בTGS. אני לא בטוח שמיקרוסופט וותרו על יפן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2013, 00:40

DrKeo כתב:מוזר, ועוד מחברה יפנית. כנראה מיקרוסופט לא רצתה להשיק ביפן מתוך זדון לדפוק את הגיימרים וסוני עושה את זה מתוך פילנתרופיה ורצון לתרום בכך שילדים יפנים ישחקו פחות במשחקים וכך ישחקו יותר בחוץ.

בלינג, יש למיקרוסופט בשיגור דווקא את דראגון דוגמה שזה בעצם פאנזר דראגון חדש שזה כותר מאוד יפני ליפן ואולי נשמע גם משהו בTGS. אני לא בטוח שמיקרוסופט וותרו על יפן.

פאנזר דראגון גם אוהבים יחסית במערב,נראה לי סתם משהו שזרקו מהעודף של התקציב של הקפה שנשאר להם מהחודש,לא הייתי קורא לזה מלחמה על יפן.

ואם הם לא וויתרו על יפן אז הם נאיביים בצורה מטורפת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 00:59

bling כתב:
פאנזר דראגון גם אוהבים יחסית במערב,נראה לי סתם משהו שזרקו מהעודף של התקציב של הקפה שנשאר להם מהחודש,לא הייתי קורא לזה מלחמה על יפן.

ואם הם לא וויתרו על יפן אז הם נאיביים בצורה מטורפת.

אם מיקרוסופט רציניים באמת עם השוק היפני הם מכריזים בTGS על בלו דראגון 2 ועל לוסט אודסי 2. דראגון דוגמה זה משחק שעבר מה360 לONE שבאמת עבר סוג של תהליך "נזרוק ונראה אם ידבק", אולי זה שהוא כותר שיגור יעזור לו למרות שיש המון משחקים מצויינים בשיגור של הONE כך שאני לא ממש בטוח.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 10:41

DrKeo כתב:אם מיקרוסופט רציניים באמת עם השוק היפני הם מכריזים בTGS על בלו דראגון 2 ועל לוסט אודסי 2. דראגון דוגמה זה משחק שעבר מה360 לONE שבאמת עבר סוג של תהליך "נזרוק ונראה אם ידבק", אולי זה שהוא כותר שיגור יעזור לו למרות שיש המון משחקים מצויינים בשיגור של הONE כך שאני לא ממש בטוח.

אלו שני כותרים חלשים ודי מתים. אני לא רואה אותם עוזרים למייקרוסופט.

אם היה להם שליטה מלאה בארה"ב ובאירופה (שווקים חשובים יותר), אז היה להם גם את היכולת להשקיע איזה 7-8 מילארד בכמה שנים על שיתופי פעולה עם אולפנים יפניים ואולי אפילו להקים אחד או שניים בעצמם.
מכיוון שזה לא המצב, אני חושב שחכם מצידם להתייחס ליפן כאזור בעל חשיבות נמוכה יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 11:00

בחיים שלי לא הייתי מוציא דולר על יפן. אלה אנשים עם זהות חזקה מאוד שמאוד אוהבים חברות מקומיות בנוסף להיותם נורא שונים משאר העולם, דבר המצריך עוד יותר השקעה על מנת "להבין" אותם. באמת שאני לא רואה מה הטעם להילחם עליהם. מספיק קשה להילחם באירופה עם השפות השונות והחברות השונות שצריך להתעסק איתם בשביל להביא את כל החרטא של המדיה.

אגב נדב דרגון דוגמה זה RPG של קאפקום. אתה מתכוון לcrimson dragon.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 11:15

swiss-the-engine כתב:בחיים שלי לא הייתי מוציא דולר על יפן. אלה אנשים עם זהות חזקה מאוד שמאוד אוהבים חברות מקומיות בנוסף להיותם נורא שונים משאר העולם, דבר המצריך עוד יותר השקעה על מנת "להבין" אותם. באמת שאני לא רואה מה הטעם להילחם עליהם. מספיק קשה להילחם באירופה עם השפות השונות והחברות השונות שצריך להתעסק איתם בשביל להביא את כל החרטא של המדיה.

אגב נדב דרגון דוגמה זה RPG של קאפקום. אתה מתכוון לcrimson dragon.

אני מסכים. בגלל זה אמרתי ששווה להם להשקיע שם (כי בכל זאת, אפשר להרוויח שם לא מעט) רק במקרה וכבר היתה להם שליטה מלאה בשווקים האירופאים והאמריקאי. באופן אישי, אפילו הייתי בוחר להשקיע בשווקים מתעוררים כמו ברזיל, הודו ומקסיקו, לפני שהייתי מנסה להשקיע ביפן.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 65 אורחים