PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 11:29

לא מאמין ששווקים מתעוררים יכולים להצדיק השקעה בהם עם קונסולה חדשה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 11:33

swiss-the-engine כתב:בחיים שלי לא הייתי מוציא דולר על יפן. אלה אנשים עם זהות חזקה מאוד שמאוד אוהבים חברות מקומיות בנוסף להיותם נורא שונים משאר העולם, דבר המצריך עוד יותר השקעה על מנת "להבין" אותם. באמת שאני לא רואה מה הטעם להילחם עליהם. מספיק קשה להילחם באירופה עם השפות השונות והחברות השונות שצריך להתעסק איתם בשביל להביא את כל החרטא של המדיה.

אגב נדב דרגון דוגמה זה RPG של קאפקום. אתה מתכוון לcrimson dragon.

כי מדובר במדינה השנייה בעולם בגודלה בכל הקשור למכירות משחקים וחומרה. זה לא חכם לוותר על שישית או חמישית מהשוק עוד בהתחלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 11:38

Death_119 כתב:כי מדובר במדינה השנייה בעולם בגודלה בכל הקשור למכירות משחקים וחומרה. זה לא חכם לוותר על שישית או חמישית מהשוק עוד בהתחלה.

חכם מאוד כשאין לך סיכוי מול התחרות שהיא גם מקומית היא גם פי 2 ממך (סוני+ נינטנדו) היא גם מרוכזת ניידים והיא גם מרוכזת משחקים שהם לגמרי ה-הגדרה של QUIRKY.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 12:45

Nucleus_Dawn כתב:
אלו שני כותרים חלשים ודי מתים. אני לא רואה אותם עוזרים למייקרוסופט.

אם היה להם שליטה מלאה בארה"ב ובאירופה (שווקים חשובים יותר), אז היה להם גם את היכולת להשקיע איזה 7-8 מילארד בכמה שנים על שיתופי פעולה עם אולפנים יפניים ואולי אפילו להקים אחד או שניים בעצמם.
מכיוון שזה לא המצב, אני חושב שחכם מצידם להתייחס ליפן כאזור בעל חשיבות נמוכה יותר.

זה היה יותר בכיוון של "שמעתי שלוסט אודסי היה הJRPG הכי טוב של הדור האחרון ולא הייתי בוכה אם היה המשך שלו על UE4 בONE כי בא לי אולי לשחק קצת בJRPG" ופחות הדאגה שלי ליפן :)
אגב, גם בלו דראגון וגם לוסט אודסי היו הצלחה לא קטנה ביפן, פשוט במערב לא. בלו דראגון אפילו קבל המשך לDS.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 12:52

אגב סוני הכריזה על שיתופי פעולה עם ISPים שונים באירופה. לא מובן עדיין מה זה יתן אבל לדוגמא באקס בוקס מי שרוצה להשתמש באפליקציה של ESPN חייב להיות מנוי של ISP מסויים אז אולי זה משהו בסגנון הזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2013, 12:54

קטע וידאו קצר מתוך פרזנטציה טכנית שדייויד קייג' העביר על The Dark Sorcerer עכשיו בגיימקסום,אז כן זה סכ"ה מנוע טכני ולא מעיד שמשחקים יראו ככה אבל גם בתור מנוע טכני הוא אוכל לדעתי את כל מה שראינו מהדור הבא-

רמת הפירוט של המודלים מטורפת,CG לכל דבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 14:35

DrKeo כתב:זה היה יותר בכיוון של "שמעתי שלוסט אודסי היה הJRPG הכי טוב של הדור האחרון ולא הייתי בוכה אם היה המשך שלו על UE4 בONE כי בא לי אולי לשחק קצת בJRPG" ופחות הדאגה שלי ליפן :)
אגב, גם בלו דראגון וגם לוסט אודסי היו הצלחה לא קטנה ביפן, פשוט במערב לא. בלו דראגון אפילו קבל המשך לDS.

שניהם היו הצלחה מאוד מוגבלת במכירות, לפי מה שאני זוכר.

הJRPG הכי מצליחים וגדולים של הדור מפותחים ע"י SE (דרגון קווסט), נאמקו בנדאי (סדרת טיילס) וLEVEL 5 (ני נו קוני).
בלו דרגון ולוסט אודיסי לא מתקרבים להצלחה של הכותרים האלו והם גם לא טובים כמו המשחקים האלו.

להשיג בלעדיות של משחק TALES (כמו שהם כבר עשו בדור הנוכחי) יהיה הרבה יותר משתלם עבורם מהמשכים לשתי הסדרות האלו. הזמן היחיד שבו ה360 מכרה משהו ביפן, היה כשיצא TALES OF VESPERIA.

בכל מקרה, יפן זה שוק שהם צריכים להשקיע בו הון כדי להשיג בו דריסת רגל והרווחים הפוטנציאלים ממנו (שוק שרובו המוחלט נשלט ע"י קונסולות ניידות) קטנים מדי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 14:51

Nucleus_Dawn כתב:
שניהם היו הצלחה מאוד מוגבלת במכירות, לפי מה שאני זוכר.

הJRPG הכי מצליחים וגדולים של הדור מפותחים ע"י SE (דרגון קווסט), נאמקו בנדאי (סדרת טיילס) וLEVEL 5 (ני נו קוני).
בלו דרגון ולוסט אודיסי לא מתקרבים להצלחה של הכותרים האלו והם גם לא טובים כמו המשחקים האלו.

להשיג בלעדיות של משחק TALES (כמו שהם כבר עשו בדור הנוכחי) יהיה הרבה יותר משתלם עבורם מהמשכים לשתי הסדרות האלו. הזמן היחיד שבו ה360 מכרה משהו ביפן, היה כשיצא TALES OF VESPERIA.

בכל מקרה, יפן זה שוק שהם צריכים להשקיע בו הון כדי להשיג בו דריסת רגל והרווחים הפוטנציאלים ממנו (שוק שרובו המוחלט נשלט ע"י קונסולות ניידות) קטנים מדי.

לא אמרתי הכי משתלם או הכי מוכר, אמרתי הJRPG הכי טוב של הדור.

בלינג, אל תקנה דמואים טכנים עם שתי דמויות על המסך שסגורות בחדר אחד. כלומר אולי לדיוויד קייג' ומשחקים סטייל HR זה יכול באמת להיות שימושי אבל 99% מהמשחקים צריכים AI, דומויות רבות על המסך, חלקיקים של פיצוצים, פיסיקה וכו'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 14:59

DrKeo כתב:לא אמרתי הכי משתלם או הכי מוכר, אמרתי הJRPG הכי טוב של הדור.

בלינג, אל תקנה דמואים טכנים עם שתי דמויות על המסך שסגורות בחדר אחד. כלומר אולי לדיוויד קייג' ומשחקים סטייל HR זה יכול באמת להיות שימושי אבל 99% מהמשחקים צריכים AI, דומויות רבות על המסך, חלקיקים של פיצוצים, פיסיקה וכו'.

הוא לא. יש לו כתיבה לא רעה בכלל (אפילו מצוינת, לעיתים), אבל מבחינת מכאניקות המשחק, הוא חסר השראה ומאוד מיושן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
The-Crush
Padawan

הודעהעל ידי The-Crush » 21 אוגוסט 2013, 23:19

סוני מציע שידרוג משחקי PS3 לPS4 בעלות של 10$ בארה"ב ,אז אם קניתם משחק לפלייסטיישן 3 ואחרי זה תרצו את אותו גרסה של משחק בפלייסטיישן 4 אז תוכלו לשדרג את הגרסה בעלות של 10$ (בארה"ב) ,אגב אז אני מניח שאם תרצו את הגרסה של השידרוג זה יהיה גרסה דיגיטלי של השידרוג :) (אגב המקור כרגע מדבר על COD - GHOST)

מקור המידע :

Players that own Call of Duty: Ghosts on PS3 will be able to purchase the PS4 version for $10, €10 or £10 for a limited time, Activision announced today. This follows Sony's announcement last night that PS4 games will be offered at a "significantly discounted" price – also for a limited time – to those who already own the PS3 version. Sony didn't mention a specific price at the time, but the $10 point lines up with retailer next-gen upgrades.

Ghosts, Assassin's Creed 4: Black Flag, Watch Dogs and Battlefield 4 – and specifically the publishers Activision, Ubisoft, EA and Warner Bros. – will participate in the PS3-PS4 upgrade program.

Player stats from Ghosts will transfer from PS3 to PS4, Activision previously announced.

http://www.joystiq.com/2013/08/21/call-of-duty-ghosts-upgrade-from-ps3-to-ps4-costs-10/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוגוסט 2013, 15:30

רעיון טוב לדאוג למעבר למאחרים לעבוד לדור הבא ומפחדים על הספריה שלהם, רעיון רע לתת בתחילת הדור (אנשים יגידו שהם יחכו עם הקניה)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 אוגוסט 2013, 16:06

WOW דרייבקלאב נראה מדהים עכשיו. אבולושן לא צחקו שבE3 המשחק היה גמור רק כ35%. עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב.
http://www.gamersyde.com/stream_driveclub_gc_gameplay-30590_en.html
כבר לא יכול לחכות :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 16:48

bozeman כתב:רעיון טוב לדאוג למעבר למאחרים לעבוד לדור הבא ומפחדים על הספריה שלהם, רעיון רע לתת בתחילת הדור (אנשים יגידו שהם יחכו עם הקניה)

כן, זה הצד של הדברים שבהם סוני עוקבת אחרי מיקרוסופט (שהכריזה על זה לפני חודש עם כמה וכמה משחקים כולל משחקי הספורט של EA, קוד, AC וגם WATCH DOGS) אבל אף אחד לא שם לב לזה. בדיוק אותה עסקה, 10$ עבור שדרוג בחנויות גיימסטופ.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 אוגוסט 2013, 22:22

:D אגב המשחק עדיין רץ על 30 FPS אבל הם מקווים להגיע לרמה של 60 עד שהוא מושק.
כמו כן המשחק השתפר ברמות התחלתי לראות הרבה דברים שרואים בפורצה 5 כמו השתקפות של תא הנהג וכו'. בקיצור המשחק בכלל לא מזכיר עכשיו את מה שהם הראו בE3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 אוגוסט 2013, 08:41

bozeman כתב:רעיון טוב לדאוג למעבר למאחרים לעבוד לדור הבא ומפחדים על הספריה שלהם, רעיון רע לתת בתחילת הדור (אנשים יגידו שהם יחכו עם הקניה)

אני לא בטוח כי יכול להוות עוד זרז לצרכן לקנות דווקא את ה-PS4 בעתיד. ייצור נאמנות לקונסולה של סוני.

Matan כתב:WOW דרייבקלאב נראה מדהים עכשיו. אבולושן לא צחקו שבE3 המשחק היה גמור רק כ35%. עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב.

הסרטון השני שהבאת בהחלט מראה משחק ברמה אחרת.

לא הייתי דואג מבחינה גרפית כי זו חברה שיודעת להרשים מבחינה גרפית. משחקי מוטורסטורם היו מרהיבים.

אבל בינתיים, לא מתחבר. מה הייחודיות שלו שאמורה לעניין אותי? עדיף לחכות ל-GT6-7, לא?

והנה 15 דקות מתוך Knack. גם הוא נראה קצת יותר מעניין מבעבר. עדיין לא מספיק כדי שאקנה, אבל רואים סביבות מגוונות, כוחות מיוחדים ואתגר לא רע בכלל.

וסוני אומרת ש-The Last Guardian הוא עדיין בפיתוח רציני, אך Puppeteer ו-Knack הם בעדיפות קודמת.

האם זה אומר שיומר ל-PS4? אפשר לקוות.

ו-The Order: 1886 אושר ל-2014. זה אומר שיש לנו סיכוי לראות משחקיות שלו לפני E3 הבאה.

ומבט טוב יותר על מנשק ה-PS4.

והנה רשימת משחקי ההשקה. אינפיימס החדש יצא 3 חודשים אחר-כך, בפברואר.

אקנה את Watch_Dogs ו-CoD, ואולי את Killzone ו-AC. אקנה אותם כשמחירם ירד משמעותית, אם יהיו מצוינים.

ראיתי שב-blah הקונסולה לבדה תעלה לי 2000 ש"ח, כולל משלוח. עדיף כבר לקנות שם מבארץ, לא? כמה אתם מעריכים תעלה בארץ?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 אוגוסט 2013, 08:47

רונן, רק שים לב שלני דברים: אחד מיקרוסופט גם הכריזו על אותה תוכנית - רק חודש לפני סוני...
ושתים, כמו שאמרתי - זה יכול להיות שיקול בעיתד - אבל בינתיים זה יכול לגרום לאנשים לחכות. למה? כי מישהו יגיד, למה לי להוציא עכשיו 400$ על קונסולה ומשחק בהשקה שנראה לא משהו? כבר יש לי PS3, אני אקנה את המשחקים ובעוד שנה כשהמחיר אולי ירד, ויהיו עוד משחקים שאני רוצה, אז גם אחליף את המשחק ב-10$.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 09:03

האמת שיש לתוכנית הזאת, גם אצל סוני וגם אצל מיקרוסופט, תנאים די די דרקוניים. כל מני דברים כמו זה שחייבים להיות power user בזמן הקניה, שעניין ה10$ יהיה באותה חנות ושהקניה של המשחק החדש תהיה 30 ימים מיום יציאתו לשוק.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 אוגוסט 2013, 10:02

רונן כתב:אני לא בטוח כי יכול להוות עוד זרז לצרכן לקנות דווקא את ה-PS4 בעתיד. ייצור נאמנות לקונסולה של סוני.

הסרטון השני שהבאת בהחלט מראה משחק ברמה אחרת.

לא הייתי דואג מבחינה גרפית כי זו חברה שיודעת להרשים מבחינה גרפית. משחקי מוטורסטורם היו מרהיבים.

אבל בינתיים, לא מתחבר. מה הייחודיות שלו שאמורה לעניין אותי? עדיף לחכות ל-GT6-7, לא?

והנה 15 דקות מתוך Knack. גם הוא נראה קצת יותר מעניין מבעבר. עדיין לא מספיק כדי שאקנה, אבל רואים סביבות מגוונות, כוחות מיוחדים ואתגר לא רע בכלל.

וסוני אומרת ש-The Last Guardian הוא עדיין בפיתוח רציני, אך Puppeteer ו-Knack הם בעדיפות קודמת.

האם זה אומר שיומר ל-PS4? אפשר לקוות.

ו-The Order: 1886 אושר ל-2014. זה אומר שיש לנו סיכוי לראות משחקיות שלו לפני E3 הבאה.

ומבט טוב יותר על מנשק ה-PS4.

והנה רשימת משחקי ההשקה. אינפיימס החדש יצא 3 חודשים אחר-כך, בפברואר.

אקנה את Watch_Dogs ו-CoD, ואולי את Killzone ו-AC. אקנה אותם כשמחירם ירד משמעותית, אם יהיו מצוינים.

ראיתי שב-blah הקונסולה לבדה תעלה לי 2000 ש"ח, כולל משלוח. עדיף כבר לקנות שם מבארץ, לא? כמה אתם מעריכים תעלה בארץ?

רונן דרייבקלאב הוא יותר מתחרה של GRID 2 מאשר GT. הוא ארקיידי יותר אך עדיין שומא על האיזון בין ארקידיות לראליסטיות. אז אני מניח שאם ממש בא לך משחק מירוצים על הPS4 אז זה המשחק בשבילך אם אתה מחפש משחק שדומה קצת לGT. כמובן שיש לך עוד משחקים כמו NFS RIVALS ואם תחכה קצת גם את THE CREW שנראה ממש מגניב עד עכשיו. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 12:09

למחוק
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 22 אוגוסט 2013, 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 22 אוגוסט 2013, 20:58

אין נושא PS3 אז אני אשאל את זה פה- פתחתי את המשתמש PSN בכתובת ישראלית, אבל אז ראיתי שהמחירים בחנות הישראלית יותר גבוהים מהמחירים בחנות האמריקאית או הבריטית, אז אני רוצה לפתוח משתמש חדש.
אני מתכנן לעשות PS Plus מתישהוא אז איזה משתמש כדאי לי לפתוח אמריקאי או בריטי? מבחינת המחירים של המשחקים והתוכן שמוצע למשתמשי פלוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 אוגוסט 2013, 06:47

4shachar כתב:אין נושא PS3 אז אני אשאל את זה פה- פתחתי את המשתמש PSN בכתובת ישראלית, אבל אז ראיתי שהמחירים בחנות הישראלית יותר גבוהים מהמחירים בחנות האמריקאית או הבריטית, אז אני רוצה לפתוח משתמש חדש.
אני מתכנן לעשות PS Plus מתישהוא אז איזה משתמש כדאי לי לפתוח אמריקאי או בריטי? מבחינת המחירים של המשחקים והתוכן שמוצע למשתמשי פלוס.

יש מי שטוען שהמשחקים שנפתחים למשתמשים באירופה יותר טובים מאילו של ארה"ב. לא בטוח עד כמה אפשר לבנות על זה לעתיד אבל זה מה שסיפרו לי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 07:52

4shachar כתב:אין נושא PS3 אז אני אשאל את זה פה- פתחתי את המשתמש PSN בכתובת ישראלית, אבל אז ראיתי שהמחירים בחנות הישראלית יותר גבוהים מהמחירים בחנות האמריקאית או הבריטית, אז אני רוצה לפתוח משתמש חדש.

החנות האירופאית נחשבת למועדפת יותר,המשחקים שאתה מקבל בכל חודש יותר חדשים וטובים,מצד שני המבצעים בחנות האמריקאית כשיש סיילים ומכירות מיוחדות יותר טובים (וקניתי במבצעים כאלו כבר כמה משחקים)וזה לא שמקבלים משחקים רעים רק פחות חדשים משל האירופית.

לרוב האנשים 90 אחוז מהמהות של הפלוס זה המשחקים שמקבלים כל חודש,אם זה הפקטור שלך לך על האירופאית בלי לחשוב פעמיים.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 אוגוסט 2013, 07:55

אישית אני מציע לך בריטי(למרות שיש לו את אותו התוכן כמו בישראלית). אתה יכול לעקוב אחרי זה אבל בדרך כלל המשחקים באירופאית יותר טובים. החודש היה את NFS MOST WANTED 2012 וחודש הבא (החל מה28 לאוגוסט) יש את AC3,JAK COLLECTION ועוד כמה. :D
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 אוגוסט 2013, 23:59

אינפמוס: סקונד סאן מגיע בפברואר 2014.

http://www.polygon.com/2013/8/22/464687 ... ruary-2014

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 14:00

תמונה