swiss-the-engine כתב:בחיים שלי לא הייתי מוציא דולר על יפן. אלה אנשים עם זהות חזקה מאוד שמאוד אוהבים חברות מקומיות בנוסף להיותם נורא שונים משאר העולם, דבר המצריך עוד יותר השקעה על מנת "להבין" אותם. באמת שאני לא רואה מה הטעם להילחם עליהם. מספיק קשה להילחם באירופה עם השפות השונות והחברות השונות שצריך להתעסק איתם בשביל להביא את כל החרטא של המדיה.
אגב נדב דרגון דוגמה זה RPG של קאפקום. אתה מתכוון לcrimson dragon.
Death_119 כתב:כי מדובר במדינה השנייה בעולם בגודלה בכל הקשור למכירות משחקים וחומרה. זה לא חכם לוותר על שישית או חמישית מהשוק עוד בהתחלה.
Nucleus_Dawn כתב:
אלו שני כותרים חלשים ודי מתים. אני לא רואה אותם עוזרים למייקרוסופט.
אם היה להם שליטה מלאה בארה"ב ובאירופה (שווקים חשובים יותר), אז היה להם גם את היכולת להשקיע איזה 7-8 מילארד בכמה שנים על שיתופי פעולה עם אולפנים יפניים ואולי אפילו להקים אחד או שניים בעצמם.
מכיוון שזה לא המצב, אני חושב שחכם מצידם להתייחס ליפן כאזור בעל חשיבות נמוכה יותר.
DrKeo כתב:זה היה יותר בכיוון של "שמעתי שלוסט אודסי היה הJRPG הכי טוב של הדור האחרון ולא הייתי בוכה אם היה המשך שלו על UE4 בONE כי בא לי אולי לשחק קצת בJRPG" ופחות הדאגה שלי ליפן
אגב, גם בלו דראגון וגם לוסט אודסי היו הצלחה לא קטנה ביפן, פשוט במערב לא. בלו דראגון אפילו קבל המשך לDS.
Nucleus_Dawn כתב:
שניהם היו הצלחה מאוד מוגבלת במכירות, לפי מה שאני זוכר.
הJRPG הכי מצליחים וגדולים של הדור מפותחים ע"י SE (דרגון קווסט), נאמקו בנדאי (סדרת טיילס) וLEVEL 5 (ני נו קוני).
בלו דרגון ולוסט אודיסי לא מתקרבים להצלחה של הכותרים האלו והם גם לא טובים כמו המשחקים האלו.
להשיג בלעדיות של משחק TALES (כמו שהם כבר עשו בדור הנוכחי) יהיה הרבה יותר משתלם עבורם מהמשכים לשתי הסדרות האלו. הזמן היחיד שבו ה360 מכרה משהו ביפן, היה כשיצא TALES OF VESPERIA.
בכל מקרה, יפן זה שוק שהם צריכים להשקיע בו הון כדי להשיג בו דריסת רגל והרווחים הפוטנציאלים ממנו (שוק שרובו המוחלט נשלט ע"י קונסולות ניידות) קטנים מדי.
DrKeo כתב:לא אמרתי הכי משתלם או הכי מוכר, אמרתי הJRPG הכי טוב של הדור.
בלינג, אל תקנה דמואים טכנים עם שתי דמויות על המסך שסגורות בחדר אחד. כלומר אולי לדיוויד קייג' ומשחקים סטייל HR זה יכול באמת להיות שימושי אבל 99% מהמשחקים צריכים AI, דומויות רבות על המסך, חלקיקים של פיצוצים, פיסיקה וכו'.
bozeman כתב:רעיון טוב לדאוג למעבר למאחרים לעבוד לדור הבא ומפחדים על הספריה שלהם, רעיון רע לתת בתחילת הדור (אנשים יגידו שהם יחכו עם הקניה)
bozeman כתב:רעיון טוב לדאוג למעבר למאחרים לעבוד לדור הבא ומפחדים על הספריה שלהם, רעיון רע לתת בתחילת הדור (אנשים יגידו שהם יחכו עם הקניה)
Matan כתב:WOW דרייבקלאב נראה מדהים עכשיו. אבולושן לא צחקו שבE3 המשחק היה גמור רק כ35%. עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב.
רונן כתב:אני לא בטוח כי יכול להוות עוד זרז לצרכן לקנות דווקא את ה-PS4 בעתיד. ייצור נאמנות לקונסולה של סוני.
הסרטון השני שהבאת בהחלט מראה משחק ברמה אחרת.
לא הייתי דואג מבחינה גרפית כי זו חברה שיודעת להרשים מבחינה גרפית. משחקי מוטורסטורם היו מרהיבים.
אבל בינתיים, לא מתחבר. מה הייחודיות שלו שאמורה לעניין אותי? עדיף לחכות ל-GT6-7, לא?
והנה 15 דקות מתוך Knack. גם הוא נראה קצת יותר מעניין מבעבר. עדיין לא מספיק כדי שאקנה, אבל רואים סביבות מגוונות, כוחות מיוחדים ואתגר לא רע בכלל.
וסוני אומרת ש-The Last Guardian הוא עדיין בפיתוח רציני, אך Puppeteer ו-Knack הם בעדיפות קודמת.
האם זה אומר שיומר ל-PS4? אפשר לקוות.
ו-The Order: 1886 אושר ל-2014. זה אומר שיש לנו סיכוי לראות משחקיות שלו לפני E3 הבאה.
ומבט טוב יותר על מנשק ה-PS4.
והנה רשימת משחקי ההשקה. אינפיימס החדש יצא 3 חודשים אחר-כך, בפברואר.
אקנה את Watch_Dogs ו-CoD, ואולי את Killzone ו-AC. אקנה אותם כשמחירם ירד משמעותית, אם יהיו מצוינים.
ראיתי שב-blah הקונסולה לבדה תעלה לי 2000 ש"ח, כולל משלוח. עדיף כבר לקנות שם מבארץ, לא? כמה אתם מעריכים תעלה בארץ?
4shachar כתב:אין נושא PS3 אז אני אשאל את זה פה- פתחתי את המשתמש PSN בכתובת ישראלית, אבל אז ראיתי שהמחירים בחנות הישראלית יותר גבוהים מהמחירים בחנות האמריקאית או הבריטית, אז אני רוצה לפתוח משתמש חדש.
אני מתכנן לעשות PS Plus מתישהוא אז איזה משתמש כדאי לי לפתוח אמריקאי או בריטי? מבחינת המחירים של המשחקים והתוכן שמוצע למשתמשי פלוס.
4shachar כתב:אין נושא PS3 אז אני אשאל את זה פה- פתחתי את המשתמש PSN בכתובת ישראלית, אבל אז ראיתי שהמחירים בחנות הישראלית יותר גבוהים מהמחירים בחנות האמריקאית או הבריטית, אז אני רוצה לפתוח משתמש חדש.
אני מתכנן לעשות PS Plus מתישהוא אז איזה משתמש כדאי לי לפתוח אמריקאי או בריטי? מבחינת המחירים של המשחקים והתוכן שמוצע למשתמשי פלוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 73 אורחים