נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2021, 19:41

BiA כתב:פספסתי שקנית פס5, תתחדש גלאס!
ואני מבלת"ק, אבל למקרה שלא היה:

סלחו לי, הלכתי לאסוף את הביצה שלי מהרצפה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2021, 07:24

glass man כתב:טוב, רשמי השני שקל שלי מהפס5 עד כמה שהם שווים משהו :)

אני אוהב את הקונסולה הזו. זו העניין העיקרי, שיפור ענק מהפס4 בכל פרמטר, למשל SF5 אתה מתחיל לשחק תוך פחות מדקה שבפס4 זמני הטעינה ההתחלתיים לקחו מעל 2 דקות בכל הפעלה. ההורדות מרגישות מהירות הרבה יותר והכל נטען סופר מהר, זה כזה QOL אי אפשר להדגיש את זה מספיק,גם אם בזמן הקרוב אשחק בעיקר משחקי PS4
זה עושה הרבה יותר חשק לשחק בהם.

השלט החדש: התרשמתי ממנו יותר ממה שחשבתי,זה מרשים. אתה הולך נגיד על חול בים, והתחושה אכן מזכירה קצת את התחושה של הליכה על חול אתה מושך חבל, וזה מרגיש קצת כמו משיכת חבל,זה כמובן לא איזו מהפכה בגיימינג, אבל אני כן רוצה את זה במשחקי סינגל מהיום וכן מחכה נגיד לראות מה משחקים אקסקלוסיבים כמו Rַַ&C יעשו עם זה, כי זה אכן שואב אותך לסיטואציה ואתה כן מרגיש יותר בתוך המשחק ויותר בסיטואציה, שלא לדבר על זה שנגיד לגיימרים עיוורים זה בטח גיים צ'ינג'ר של ממש :)

לגמרי מעניין אותי איך ימשיכו לנצל את זה, זה לגמרי מהדברים האלה שאתה צריך להרגיש בעצמך כדי שירד לך האסימון שזה באמת משהו משפיע.

מעבר לזה, הפס5 עדיין נראת לי מכוערת, אני מעמיד אותה, אבל היא עדיין לא אסתטית במיוחד אם כי פחות ענקית ממה שדמיינתי.מה שבאמת מעצבן אותי בעיצוב של הפס5
זה כמה החלק השחור האמצעי שלה glossy ומתלכלך תוך שניות באבק וזה פשוט מחרפן אותי כי כמובן אם אני אנקה את זה באובססביות אני עלול לשרוט את החלק הזה.

מה עוד? אה הרעש, טוב הפס5 לפחות כרגע הרבה הרבה הרבה יותר שקטה מהפס4. כאילו היא לא שקטה ברמה שאתה חושב שהיא בכלל לא שם או משהו אבל יש לה רעש נורמלי של מכשיר אלקטורני שפועל כמו איזה רעש של מקרר שקט נורמלי אני יודע? לא משהו שמציק ומוציא מהאווירה כמו הפס4.

נראה איך זה יהיה חצי שנה מהיום.. אבל בנתיים מרוצה, במיוחד שהפעלתי משחקים שאת הפס4 היו שולחים לחלל ופה בנתיים שקט :)

לפי דעתי גם אם אתם משחקים בעיקר פס4 זה עדיין שווה לשדרג בשביל כל השיפורי חיים האלה לבד.

למי שמשחק אונליין השיפורים האלה באמת משמעותיים מאוד. עבורי פחות. הרעש של הפס4 אף פעם לא הפריע לי משום מה, חייב לציין שפוסט כזה ואחרים ברוח הזו ששטפו את הרשת בעת קבלת הקונסולה הם עוד דוגמא לכך שבניגוד להייפ, זו בערך ההשקה הכי underwhelming בהיסטוריה (ביחס עם ה XSX כמובן), זה רשמים של דור חדש? בנאדם יכל לשדרג מעבד וזיכרון במחשב שלו ולתת את אותם רשמים מינוס השלט.

אני באמת לא מבין את ההיסטריה של כולם כלפי הפס5, למה כולם באובססיה למצוא אחת ולשלם מחיר מופקע לספסרים, אין שם כרגע שום דבר מיוחד למי שבא מהפס4 ובטח למי שבא מהפרו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 08:31

אין שום סיבה לשלם שקל יותר מהמחיר הרשמי, בהחלט עדיף להמתין

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 10:31

bling כתב:
glass man כתב:טוב, רשמי השני שקל שלי מהפס5 עד כמה שהם שווים משהו :)

אני אוהב את הקונסולה הזו. זו העניין העיקרי, שיפור ענק מהפס4 בכל פרמטר, למשל SF5 אתה מתחיל לשחק תוך פחות מדקה שבפס4 זמני הטעינה ההתחלתיים לקחו מעל 2 דקות בכל הפעלה. ההורדות מרגישות מהירות הרבה יותר והכל נטען סופר מהר, זה כזה QOL אי אפשר להדגיש את זה מספיק,גם אם בזמן הקרוב אשחק בעיקר משחקי PS4
זה עושה הרבה יותר חשק לשחק בהם.

השלט החדש: התרשמתי ממנו יותר ממה שחשבתי,זה מרשים. אתה הולך נגיד על חול בים, והתחושה אכן מזכירה קצת את התחושה של הליכה על חול אתה מושך חבל, וזה מרגיש קצת כמו משיכת חבל,זה כמובן לא איזו מהפכה בגיימינג, אבל אני כן רוצה את זה במשחקי סינגל מהיום וכן מחכה נגיד לראות מה משחקים אקסקלוסיבים כמו Rַַ&C יעשו עם זה, כי זה אכן שואב אותך לסיטואציה ואתה כן מרגיש יותר בתוך המשחק ויותר בסיטואציה, שלא לדבר על זה שנגיד לגיימרים עיוורים זה בטח גיים צ'ינג'ר של ממש :)

לגמרי מעניין אותי איך ימשיכו לנצל את זה, זה לגמרי מהדברים האלה שאתה צריך להרגיש בעצמך כדי שירד לך האסימון שזה באמת משהו משפיע.

מעבר לזה, הפס5 עדיין נראת לי מכוערת, אני מעמיד אותה, אבל היא עדיין לא אסתטית במיוחד אם כי פחות ענקית ממה שדמיינתי.מה שבאמת מעצבן אותי בעיצוב של הפס5
זה כמה החלק השחור האמצעי שלה glossy ומתלכלך תוך שניות באבק וזה פשוט מחרפן אותי כי כמובן אם אני אנקה את זה באובססביות אני עלול לשרוט את החלק הזה.

מה עוד? אה הרעש, טוב הפס5 לפחות כרגע הרבה הרבה הרבה יותר שקטה מהפס4. כאילו היא לא שקטה ברמה שאתה חושב שהיא בכלל לא שם או משהו אבל יש לה רעש נורמלי של מכשיר אלקטורני שפועל כמו איזה רעש של מקרר שקט נורמלי אני יודע? לא משהו שמציק ומוציא מהאווירה כמו הפס4.

נראה איך זה יהיה חצי שנה מהיום.. אבל בנתיים מרוצה, במיוחד שהפעלתי משחקים שאת הפס4 היו שולחים לחלל ופה בנתיים שקט :)

לפי דעתי גם אם אתם משחקים בעיקר פס4 זה עדיין שווה לשדרג בשביל כל השיפורי חיים האלה לבד.

למי שמשחק אונליין השיפורים האלה באמת משמעותיים מאוד. עבורי פחות. הרעש של הפס4 אף פעם לא הפריע לי משום מה, חייב לציין שפוסט כזה ואחרים ברוח הזו ששטפו את הרשת בעת קבלת הקונסולה הם עוד דוגמא לכך שבניגוד להייפ, זו בערך ההשקה הכי underwhelming בהיסטוריה (ביחס עם ה XSX כמובן), זה רשמים של דור חדש? בנאדם יכל לשדרג מעבד וזיכרון במחשב שלו ולתת את אותם רשמים מינוס השלט.

אני באמת לא מבין את ההיסטריה של כולם כלפי הפס5, למה כולם באובססיה למצוא אחת ולשלם מחיר מופקע לספסרים, אין שם כרגע שום דבר מיוחד למי שבא מהפס4 ובטח למי שבא מהפרו.

זה לגמרי חלק מהעניין אחי, מה הסוני אמר? ששיחקתי בSF5 איזה 2500 שעות, לא ? אז אם ניקח בחשבון שבכל הפעלה בזבזתי 2 דקות מחיי בזמני טעינה... אז עד היום העברתי בערך שעתיים בזמני טעינה :( אולי יותר.

פתאום אתה משחק בחצי דקה או פחות זה ממש דרמטי. עכשיו אם ניקח בחשבון שרוב הגיימרים היום משחקים אונליין, אם זה APEX LEGEND או איזשהו משחק אונליין אז כן מאסה של אנשים מתלהבים :)

אז כן אפשר להגיד "יכולתי לשדרג את המחשב ולקבל את זה" זה נכון אבל אנשים רוצים גם את החוויה של הקונסולה,. קח למשל דוגמא את נדב, יש לו מחשב קרנף, והוא עדיין שוקל או שקל לקנות את רזי 8 לפס5 בשביל החוויה של הקונסולה בסלון אז זה חוויות שונות. מאמין שנדב היה נהנה משמעותי פחות מהפרו או מהפס4.

בקטע של ללכת לשלם מחירים כאלה... זה באמת תלוי אחי כמה הפס4 עשתה לך גיהנום בQOL או לא, אם כמו שאתה אומר זה מעולם לא מפריע לך ואתה לא מהאנשים שישברו מזמני טעינה וכו'... אז אולי זה מיותר בשבילי זה הבדל של שמים וארץ כי הרעש הזה פשוט לא נתן לי להישאב למשחקים בצורה נורמלית... ואוזניות הביאו איתן את הבעיות שלהן... (אוזניים מטוגנות ומזיעות, סרבול וכו' )

אני לא דוגמא לכלום כי אני שמעתי את השמועות על Dragon quest 12 לפס5 בסוף החודש וזה כל מה שהייתי צריך, אני לא אשחק גרסה מסורסת על הPS4/סוויץ כשאני יודע שהפס5
בטח יקבל פאץ של איזה 60FPS וגרפיקה יותר יפה :) זה מגיע רק פעם בכמה שנים :)

אני עדיין חושב שיש לפס5 מה להציע לך... עוד לא שיחקת בGOT ואני יודע שהוא לא מעניין אותך אבל אני באמת חושב שאתה הולך להיות מופתע בענק בכמה הוא זורם וכייפי ולשחק אותו עם כל השיפורים זו בטח תהיה חוויה נהדרת.

מצד שני אני מניח שאלא אם כן תרד לקנות אותו באילת אתה תשלם אפילו יותר ממה שגזרו אותי ... :( נגיד יכולתי להורד את זה ל2600 אם הייתי הולך על הדגיטלית.
שזה נראה לי בערך מה שאתה שילמת על הפס4 בזמנו, לא? משהו בסביבות ה2500.

אישית, אני חושב שהפס4 היתה והיא עדיין קונסולה מדהימה, לדעתי הולכות לעבור הרבה שנים עד שאיזושהי קונסולה תוכל להתקרב אליה במשהו.אבל לאחד כמוני שהחסרונות שלה ממש הפריעו לי, עכשיו אני בגן עדן :)

מה שכן, לדעתי סאקר פאנץ וסוני עשו טעות, אם נגיד GOT היה מפותח בראש ובראשונה לפס5 ובלעדי אליו מההתחלה, אז היה לנו עכשיו משחק השקה מדהים לפס5 מסאקר פאנץ והרבה אנשים בטח היו מרגישים צורך לשדרג כדי לשחק בו, אבל הם העדיפו כמובן לפנות לקהל הגדול יותר של הפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 13:02

לי יש קטלוג אחורי של דור שלם ולא הייתה לי קונסולה ״קור״ בסלון מאז 2013 אז אני חושב שאני מקרה קצת שונה. וחיץ מזה, קניתי את הפס5 במחיר הרשמי של 2000₪, לא נכנעתי לספסרים :)

אגב, ההתלבטות שלי עם RE8, היא לא תהיה קיימת יותר עוד שנתיים או שלוש. זאת התלבטות שקיימת רק כי היום הפס5 והמחשב שלי בכוח מאוד דומה. עוד שנתיים בטח יהיה לי כרטיס סדרה 4000 וזה יהיה מדכא לשחק משחקי צד ג׳ על הפס5 כשבגרסת הPC משחקים יהיו על גבול ה-RT המלא. אבל בנתיים, כל עוד משוואת הכוח די דומה, אני בהחלט קונה לפס5.

לצערי עם המיקום של המחשב בדירה הנוכחית שלי זה פשוט בלתי אפשרי לחבר את המחשב לטלביזיה, הוא נמצא בקומה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 13:59

DrKeo כתב:לי יש קטלוג אחורי של דור שלם ולא הייתה לי קונסולה ״קור״ בסלון מאז 2013 אז אני חושב שאני מקרה קצת שונה. וחיץ מזה, קניתי את הפס5 במחיר הרשמי של 2000₪, לא נכנעתי לספסרים :)

אגב, ההתלבטות שלי עם RE8, היא לא תהיה קיימת יותר עוד שנתיים או שלוש. זאת התלבטות שקיימת רק כי היום הפס5 והמחשב שלי בכוח מאוד דומה. עוד שנתיים בטח יהיה לי כרטיס סדרה 4000 וזה יהיה מדכא לשחק משחקי צד ג׳ על הפס5 כשבגרסת הPC משחקים יהיו על גבול ה-RT המלא. אבל בנתיים, כל עוד משוואת הכוח די דומה, אני בהחלט קונה לפס5.

לצערי עם המיקום של המחשב בדירה הנוכחית שלי זה פשוט בלתי אפשרי לחבר את המחשב לטלביזיה, הוא נמצא בקומה אחרת.

חחח טוב נו בטח רק הכרטיס הזה יעלה יותר מהפס5 :) והפס5 כבר תהיה מיושנת והפרו יהיה באופק אז זה לגיטימי. אבל כרגע? :)

אני אפילו אקח הימור שעדיין יהיו דברים כמו פיפא וכאלה שיהיה שווה לך לקנות לפס5 רק כי הם יותר זורמים בפס5.

היתה לי תקופה שהייתי שם את הPC בסלון ומחבר לטלווזיה, אבל זה היה כשחייתי כמו חוראני איך שאני מבין ורוצה, בהצלחה לנו להצליח לתקוע PC בסלון ושהנשים יאשרו את זה.

כאילו חוץ מלאסקין שבטח מציב עובדה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 14:32

אשתי הכירה אותי עם מחשב מחובר לטלויזיה, בסלון, אני כבר ככה 20 שנה, ו-15 שנה בלי מסך מחשב או שולחן מחשב בכלל בבית.
בקיצור זו לא שאלה, חוץ מזה שכמה מקום זה כבר תופס? כמו שני PS5 בערך, וגם העיצוב שלו יפה אז זה רק מוסיף לסלון בעיניי, וכל מי שנכנס אומר "וואו, איזו חללית יפה" :)
אלא אם משחקים משהו מולטי סופר תחרותי שדורש עכבר ומקלדת - אני לא מבין אנשים שמעדיפים לשחק במסך המחשב. וכן, ברור שמי שרוצה לשחק ב-240 הרץ אין לו ברירה אחרת, אבל די נו... מי שלא ממש תחרותי זה כל כך לא רלוונטי, והיום עם GSYNC, OLED ו-120 הרץ בטלויזיות - גם היתרון הזה הצטמצם משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 15:33

תכלס כן המארזים של המחשבי גיימינג של היום ממש יפים עם כל האורות האלה זה כבר לא מה שהיה פעם ואם אשתך רגילה שאתה חי עם מסך מחשב CRT באמצע הסלון או משהו אז היא בטח אפילו מעריכה את השדרוג :)

לא יודע לאסקין יש דברים שבתאוריה דווקא הייתי רוצה לשחק במסך מחשב והם לא תחרותיים כמו baldur's gate 3 או כל מיני ניהול של 4X4 הם מרגישים לי יותר אימרסיבים מול מסך מחשב כי גם יותר קל לקרוא את הפונט שלהם במסך מחשב וכייף לשתות קפה תוך כדי המשחקים האלה וזה נוח מול שולחן מחשב...

אבל כמו שאני מכיר אותך אתה לא מתקרב למשחקים כאלה מימלא אז הם לא בשיקול שלך :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 15:41

לשחק עם עכבר ומקלדת במשחק תחרותי מול טלביזיה זה מוגחך. אפשר לעשות את זה, אבל זה מגוחך ולא תראה אפילו שחקן מקתועי אחד שעושה את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 15:57

כן זה מה שאמרתי... אבל די נו אף אחד פה לא מתחרה באמת ;)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 16:02

חחח איזה רשע לאסקין, דווקא עברתי על הסרטונים של נדב באוברווץ כשהוא שם גיימפלי של ריטרנל ובהחלט הייתי אומר שהוא מעל הממוצע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 16:08

ברור אבל הוא לא עושה מזה קריירה אז יאללה נו, יהרוג 5 פחות בכל סיבוב, זה שווה את המעבר למסך גדול וסראונד בעיניי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 מאי 2021, 16:20

סראונד סראונד, אבל בסוף משחק בלילה בשקט ולא שומע כלום..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 16:25

אז מסך גדול ואוזניות אלחוטיות!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מאי 2021, 16:25

ספויילר: הצג
glass man כתב:תכלס כן המארזים של המחשבי גיימינג של היום ממש יפים עם כל האורות האלה זה כבר לא מה שהיה פעם ואם אשתך רגילה שאתה חי עם מסך מחשב CRT באמצע הסלון או משהו אז היא בטח אפילו מעריכה את השדרוג :)

לא יודע לאסקין יש דברים שבתאוריה דווקא הייתי רוצה לשחק במסך מחשב והם לא תחרותיים כמו baldur's gate 3 או כל מיני ניהול של 4X4 הם מרגישים לי יותר אימרסיבים מול מסך מחשב כי גם יותר קל לקרוא את הפונט שלהם במסך מחשב וכייף לשתות קפה תוך כדי המשחקים האלה וזה נוח מול שולחן מחשב...

אבל כמו שאני מכיר אותך אתה לא מתקרב למשחקים כאלה מימלא אז הם לא בשיקול שלך :)

אני לא מסכים איתך בחלק הראשון ,אבל זה גם ככה עניין של טעם
אבל מאוד מסכים בחלק השני

משחקי ניהול ומשחקים שהעלילה חשובה
משחקי אסטרטגיה כמו טוטל אוור או cnc
וכו ,גם אני מעדיף לשבת מול מסך מחשב ולא מסך הטלוויזיה

היתר אני מעדיף לשחק מול הטלוויזיה אם גימפאד
ולשבת על כורסת טלוויזיה ,רצוי גם משקה קרוב אלי

בעניין מארזים ,הרבה מארזי גימינג כוללים כל מיני לידים
שלי אישית מרגישים ילדותים ,כמו הרבה כיסאות גימינג
צבעונים

בנידי גימינג היה שינוי מאוד גדול בעיצוב
היתה תקופה שגם שם בחרו עיצובים אם לדים וכל מיני פינות
שצעקו " אני גימר " ,היום רוב החברות עברו לעיצוב סולידי בהרבה
מין הסתם אנשים לא רוצים שהקהל הרגיל ובמיוחד נשים
יראו אותם אם לפטופ שניראה כמו צעצוע לילדים

אני חושב שזה עניין של טעם ,אבל אני אישית לא אוהב את העיצובי
" גימינג "
כיסא יכול להיות נוח בלי להיות צבעוני, כיסא " גימר "
מבחינתי זה כיסא מנהלים שצבעו אותו בכל מיני צבעים
במקום בצבע יחיד

מארז יכול להיות גדול ואם זרימת אוויר טובה
בלי עיצוב מיוחד ובלי לידים ,חווית המשחק לא נפגעת מזה
ובנוסף זה לא יפגע בגימרים שרואים עיצוב סולידי
ולא יראה ילדותי לאנשים שהם לא גימרים

מבחינתי לדים יכולים להיות טובים ,כל עוד השימוש נכון
אבל כל מיני צבעים מרקדים ,לי אישית ניראה ילדותי

במילים אחרות לד להאיר את המקלדת בצבע אחיד זה מצוין
לד להפוך את המאוורר לציבעוני ילדותי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 18:05

לאסקין, אפשר לעשות ויכוח של שעות מה עדיף, 27" ממרחק של 30 ס"מ או 65" ממרחק 3 מטרים. אבל הסיבה שאני משחק משחקים כמו OW על המחשב היא שזה פשוט נוח יותר לשחק משחקים כאלה מול המחשב. TLOU2 אני בהחלט מעדיף על הספה עם שלט וסראונד, אבל אלה שני עולמות אחרים. אין ספק שFPS תחרותי אני אשחק מול שולחן עם עכבר ומקלדת ומסך צמוד לפרצוף, זה לא עניין של 3 הריגות יותר או פחות, זה עניין של SETUP נוח לתחרותיות. ובכלליות עכבר ומקלדת בסלון זה לא נוח, לא משנה מה ה-SETUP שלך, לפחות אני לא מצאתי בחיים דרך לשחק בסלון עם עכבר ומקלדת בצורה שאפילו מזכירה SETUP נוח.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מאי 2021, 18:51

מגניב ש-TLOU2 קיבל פאטץ' אבל אני לא רואה את עצמי חוזר אליו השנה,המשחק הזה *כל כך* כבד ומדכא.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 מאי 2021, 18:53

אין לי מושג איך אנשים חוזרים לפליית'רו נוסף של כל דבר שהוא לא RPG (וגם זה ממש תלוי) :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 מאי 2021, 19:21

DrKeo כתב:לאסקין, אפשר לעשות ויכוח של שעות מה עדיף, 27" ממרחק של 30 ס"מ או 65" ממרחק 3 מטרים. אבל הסיבה שאני משחק משחקים כמו OW על המחשב היא שזה פשוט נוח יותר לשחק משחקים כאלה מול המחשב. TLOU2 אני בהחלט מעדיף על הספה עם שלט וסראונד, אבל אלה שני עולמות אחרים. אין ספק שFPS תחרותי אני אשחק מול שולחן עם עכבר ומקלדת ומסך צמוד לפרצוף, זה לא עניין של 3 הריגות יותר או פחות, זה עניין של SETUP נוח לתחרותיות. ובכלליות עכבר ומקלדת בסלון זה לא נוח, לא משנה מה ה-SETUP שלך, לפחות אני לא מצאתי בחיים דרך לשחק בסלון עם עכבר ומקלדת בצורה שאפילו מזכירה SETUP נוח.

כמובן שעדיף 65, אבל ממרחק של מטר וחצי:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2021, 19:55

idan כתב:
DrKeo כתב:לאסקין, אפשר לעשות ויכוח של שעות מה עדיף, 27" ממרחק של 30 ס"מ או 65" ממרחק 3 מטרים. אבל הסיבה שאני משחק משחקים כמו OW על המחשב היא שזה פשוט נוח יותר לשחק משחקים כאלה מול המחשב. TLOU2 אני בהחלט מעדיף על הספה עם שלט וסראונד, אבל אלה שני עולמות אחרים. אין ספק שFPS תחרותי אני אשחק מול שולחן עם עכבר ומקלדת ומסך צמוד לפרצוף, זה לא עניין של 3 הריגות יותר או פחות, זה עניין של SETUP נוח לתחרותיות. ובכלליות עכבר ומקלדת בסלון זה לא נוח, לא משנה מה ה-SETUP שלך, לפחות אני לא מצאתי בחיים דרך לשחק בסלון עם עכבר ומקלדת בצורה שאפילו מזכירה SETUP נוח.

כמובן שעדיף 65, אבל ממרחק של מטר וחצי:)

אני איש של 27" מ-12 ס"מ :!:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מאי 2021, 20:38

די לאסקין יש לך חללית גיימרים כזאת בסלון? Lol
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 21:13

לאסקין הוא כזה my way or the highway שבטח הוא שם זין מה אנשים בכלל חושבים על החללית הזו אבל זה מצחיק LOL.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2021, 13:39

BiA כתב:אין לי מושג איך אנשים חוזרים לפליית'רו נוסף ש
ל כל דבר שהוא לא RPG (וגם זה ממש תלוי) :)

למה יש משחקים שכיף לפעמים לעשות סיבוב נוסף
לדוגמה יש לי את האוסף רימסטר של אנצארטד 1-3
שיחקתי בגרסאות המקוריות בעבר

אבל יש לי חשק לעשות סיבוב נוסף
לא זמן אבל כן חשק

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 21 מאי 2021, 13:52

BiA כתב:אין לי מושג איך אנשים חוזרים לפליית'רו נוסף של כל דבר שהוא לא RPG (וגם זה ממש תלוי) :)

שכחת משחקי ניהול, אסטרטגיה וטקיטיקה (אהם xcom2 אהם)
אבל מלבד זה יש הרבה משחקי עלילה ששוה לעשות בהם סיבוב נוסף כדי לחוות צד אחר של בחירות עלילתיות או בניית דמות שהם לא rpg טהור כמו דיסהונרד או ביושוק...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 מאי 2021, 19:31

טוב, איזה ברנש מERA הדליף/המציא שיהיה לסקוור עוד משחק פיינל פנטזי בלעדי לPS5 ושהוא יהיה לא קשור למה שכבר נחשף ושיש מצב שהוא ייחשף בE3 הזה.הרקורד שלו הוא שהוא "הדליף" מלא דברים נכונים בעבר בקשר לסוני.
אני כמובן לא אתעסק פה בנבואות כי זה יכול להיות כל כך הרבה דברים, אבל מה שאני כן אגיד זה שאני ממש אוהב את איך שסוני וסקוור חוזרים למה שנקרא הgolden days שלהם, ואם בהתחלה היה חשש שסוני תנטוש את האנשים עם הטעם היפני, אני מתחיל לחשוב שהפראנויה היתה מיותרת :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים