נושא E3 2021 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא E3 2021 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 05:09

E3 teaser edition רק ככה אני יכול לכנות את מה שראינו היום.

טוד האוורד, איכזב, לא היה לו הרבה דרכים לחרבן את העסק והוא עדיין דפק את זה, זה הרגיש כמו הטרלה מצידו. הטריילר הזה זה משהו שהיינו צריכים לראות כבר ב2018 לא עכשיו פשוט ערמה של כלום מה שהוא הביא, ציפיתי כל כך לגיימפלי וגם הרגשתי שאני לא מבקש יותר מדי בשלב הזה.

S.T.A.L.K.E.R. 2 היה נראה פשוט מעולה לגמרי ההייליט של התערוכה של מייקרוסופט בשבילי. מרגיש שוטר עם עם גרפיקה טובה וקפיצה ניכרת מהדור הקודם נראה,איכותי וסוחף מזכיר לי את הימים ששיחקתי בMetro
עם הדיבוב הרוסי ועם הכתוביות אנגלית וזה היה סוחף ואווירתי מצפה לחווית נקסט ג'ן של זה כאן.

מעבר לזה, ככל שהמשיך הערב חשכו עיני, אם חשבתי שלא יכול להיות גרוע מזה סקוור באו והראו לי שלא ראיתי כלום.
שומרי הגלקסיה היו על הפנים, בכנות זה נראה כמו המשחקים החינמים בגוגל Store באנדרואיד שמנסים לתת לך חווית AAA בפלאפון, רואים שהם השקיעו בסיפור ובדיאלוגים אבל כל השאר היה זוועה, המשחק נראה בכלל אפילו פחות מלוטש ממה שגרסת הקונסולות של סייברפאנק נראתה וזה היה נוראי.

היום בערב ננסה את המשחק של טים נינג'ה אבל אני לא מצפה לגדולות ממנו לפי הMEME שכבר החלו לצוץ.

אני נשאר עם התחושה מאתמול, רק יובי בנתיים הרימו את הכפפה והביאו טעימה אמיתית של "דור הבא" לא רואה טעם לחפור פה לאנשים מחדש למה הדמו מרגיש לי אמין בניגוד לכל שאר השקרים של יובי מהעבר, ימים יגידו ואלה שמפקפקים עושים זאת בצדק לאור ניסיון מר עם יובי.אנשים בסה'כ רוצים להישאר עם ציפיות נמוכות כדי לא להתבאס הגיוני לי לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 יוני 2021, 06:27

אחרי שצפיתי בסרטון של אווטאר, מוכרח לומר שהוא לא נראה לי כזה בלתי סביר. אבל משער שנראה יותר ממנו בשנה הבאה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 08:01

חייב להודות לאור התגובות (כי אחרת לא הייתי טורח) שגם אני, אחרי שצפיתי בסרטון של אוואטר על מסך טלוויזיה גדול, רואה הרבה יותר את הפגמים ואת האלמנטים הגראפיים ה״משחקיים״ שלו, נראה הרבה פחות מושלם ו cgi מאיך שהיה נראה על מסך ה iPad שצפיתי איתו במקור במסיבה (זה המסך למסיבות פחות מעניינות שאני סתם רוצה שירוצו ברקע ושאני לא חייב להיות מקורקע למחשב/טלוויזיה בשבילן :))

קצת מצחיק כי יש משחקים שמסך גדול ו 4K דווקא העצים את האפקט הגראפי שלהם ופה זה דווקא הוריד לי ממנו.

בקיצור, בהחלט אפשרי לגמרי, לא יודע אם על ידי יובי עצמה אבל לא כזה far fetched, בטח במשחק ליניארי פוטנציאלי. ועדיין כסרטון in engine זה סוג של טק דמו ולא משהו ממשי שאפשר באמת להתרגש ממנו, משחק כמו פורצה הורייזון אולי נראה פחות טוב בחבילה הכוללת אבל לי הוא עושה יותר וואו כמשהו ממשי שקיים ולא הבטחה וקונספט כללי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 08:16

bling כתב:נו לפחות פה בסוף הבנת למה התכוונתי וקלטת בדיעבד שזה לא היה לעניין לרדת על הדעה שלי, אולי זה גם יקרה עם הדעה שלי על יוביסופט ועל איך שהיתה באותה התקופה ובאותן השנים לעומת איך שהיא בשנתיים האחרונות גם אם אתה לא מסכים. אני אופטימי :)

נה, יוביסופט זה הכל מרירות שלך :D
זה פשוט קטע מצחקי בטירוף שלא רק ששום דבר לא השתנה בתצוגה שלהם בהשוואה ל-2013, אלא שהתלונה שלך מאז היתה בדיוק אותה התלונה, ועכשיו אתה מתגעגע

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 08:21

זה פשוט מצחיק שאתה לא קולט מה שאני אומר. לא נורא נמשיך לחיות גם עם הצחוק שלך ברקע :roll:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2021, 08:23

אווטאר נראה פשוט פסיכי, יש שם קטעים מטורפים ונראה שעובדים על המשחק הרבה שנים באמת… אם הוא יראה ככה או קרוב לזה מדובר במשחק הכי מרשים שראינו בהפרש די גדול. אבל עד שהוא יצא (מנחש 2023) כבר נראה דברים דומים. לדעתי הוא גם עולם פתוח, לא? אם כן אז יש לנו הצצה להורייזון 3 פה, בערך שנתיים או שלוש שנים לפני שהורייזון 3 יוצא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 08:30

אווטאר באמת נראה מדהים. הגרגר מלח עליו הוא לא כי הוא נראה מדהים מדי אלה כי הוא כנראה המשחק הכי מרשים שראינו, הוא מיוביסוף וזה היה סרטון "in engine" מתוסרט לגמרי מזויות סינמטיות מה ששם עליו ערימה של סימני שאלה. וכן, אני חושב שהעובדה שהוא מיוביסופט בהחלט מחזקת את סימני השאלה כשהם התחילו את הדור האחרון עם הדמואים המזוייפים של WD והדוויג'ן. אני גם הולך להסתכל על הדמו הראשון של נוטידוג לפס5 בעין חשדנית, אני עדין זוכר את TLOU ואני עדין זוכר את U4 למרות שזה גם היה רק בתחילת הדור הקודם. אין מה לעשות, אם שרפת את עצמך כמה פעמים ברצף, אתה לא יכול לצפות מאנשים לא להיות חשדנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 08:34

בלינג, בדיוק בגלל שאני קולט מה אתה אומר/מתרץ זה מצחיק אפילו ביום שאחרי. זה לא הקטע של המרמור הכללי, אלא דווקא בגלל הכמיהה לימים טובים יותר - שמסתבר שבהם התלוננת בדיוק על אותו הדבר + אפילו הבלבול של כן CGI / לא CGI על משחק דור הבא נשאר עקבי אצלך.
זה הכי בומר שיש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 08:37

swym כתב:בדיוק בגלל שאני קולט מה אתה אומר/מתרץ זה מצחיק אפילו ביום שאחרי. זה לא המרמור הכללי, אלא בגלל הכמיהה לימים טובים יותר - שמסתבר שבהם התלוננת בדיוק על אותו הדבר + אפילו הבלבול של כן CGI / לא CGI על משחק דור הבא. זה הכי בומר שיש.

אני לא מבין, בן אדם לא יכול לשנות את הדיעה שלו אחרי כמעט עשור? ב-2012-13 עוד האמנו לסרטוני בולשיט של יוביסופט, ב-2021 כבר לא. גם אני התלהבתי מהמסיבה של יובי ב-2012 ו-2013, הדמו של הדווייג'ן הפיל אותי לרצפה, כנ"ל של WD. ב-2021 כשיובי מראה לי סרטון שמכיל אפס גיימפליי וכתוב עליו משהו בסגנון של "in engine" וכל המטרה שלו זה לעשות לי WOW של דור הבא, ברור שאני אקח את זה עם אלף גרגרי מלח להתחשב בהסטוריה שלהם. בכלליות אתה לא בדיוק רואה את האינטרנט נמס מהדמו הזה של אוואטר למרות שבתאוריה הוא היה אמור להנמס, כי הוא נראה מדהים, וזה כי אנשים כיום כבר מאומנים שהמשחק שהמשחק כנראה לא יראה ככה, אם זה כי זה "in engine" שבמנועים של היום זאת כבר מילה נרדפת ל-CGI ואם זה בגלל הרקורד של UBI.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 08:44

swym כתב:בלינג, בדיוק בגלל שאני קולט מה אתה אומר/מתרץ זה מצחיק אפילו ביום שאחרי. זה לא הקטע של המרמור הכללי, אלא דווקא בגלל הכמיהה לימים טובים יותר - שמסתבר שבהם התלוננת בדיוק על אותו הדבר + אפילו הבלבול של כן CGI / לא CGI על משחק דור הבא נשאר עקבי אצלך.
זה הכי בומר שיש.

טוב לדעת שאני עקבי, אה חוץ מזה שגם התלהבתי בטירוף מהתצוגה של ווטץ' דוגס ולא היה שום בלבול אלא פרגנתי שהמשחק נראה כל כך טוב שזה ברמה של CGI (מתוך הייפ והתלהבות), וחוץ מזה שכתבתי פה הודעות מפורטות על מה ההבדל בין אז לימים של יובי בעבר (וזה לא רק 2013 אלא התקופה המקבילה ב 2014) וחוץ עוד הרבה דברים אבל עדיף שתמשיך לצאת פאתטי ומשועמם בטירוף שאשכרה נכנס לדיון עם משתמש על פאקינג תגובה שלו למסיבת עיתונאים היום לעומת 2013, יש יותר מגוחך מזה? תקשיב אתה באמת אחד ההזויים שנפלת עלי עם זה ודווקא החזקתי ממך יותר נורמלי בעבר.

כמו שאומרים, GET A LIFE.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 09:09

DrKeo כתב:
אני לא מבין, בן אדם לא יכול לשנות את הדיעה שלו אחרי כמעט עשור? ב-2012-13 עוד האמנו לסרטוני בולשיט של יוביסופט, ב-2021 כבר לא. גם אני התלהבתי מהמסיבה של יובי ב-2012 ו-2013, הדמו של הדווייג'ן הפיל אותי לרצפה, כנ"ל של WD. ב-2021 כשיובי מראה לי סרטון שמכיל אפס גיימפליי וכתוב עליו משהו בסגנון של "in engine" וכל המטרה שלו זה לעשות לי WOW של דור הבא, ברור שאני אקח את זה עם אלף גרגרי מלח להתחשב בהסטוריה שלהם. בכלליות אתה לא בדיוק רואה את האינטרנט נמס מהדמו הזה של אוואטר למרות שבתאוריה הוא היה אמור להנמס, כי הוא נראה מדהים, וזה כי אנשים כיום כבר מאומנים שהמשחק שהמשחק כנראה לא יראה ככה, אם זה כי זה "in engine" שבמנועים של היום זאת כבר מילה נרדפת ל-CGI ואם זה בגלל הרקורד של UBI.

זו בדיוק הנקודה שלי וכתבתי אותה במפורש קודם: מסיבת העיתונאים של יובי לא השתנתה מאז 2013, זה פשוט בלינג (כמו כולנו) שהפך ליותר סקפטי לגביהם.

אבל משום מה הוא המשיך להתעקש שמסיבת העיתונאים של יוביסופט פעם היתה מתת האל לאנושות. מילא אם באמת הוא היה חושב ככה בזמנו - אבל כשהסתבר לו שבאותה מסיבת העיתונאים בדיוק הוא עדיין שנא את כל הטריילרים למעט בלבול CGI במקרה של הטריילר האחרון, זה הופך למחזה מרהיב של זריקת כל הכשלים הלוגים על הקיר כדי לגלות מה נדבק.
הרי מה לא היה לנו כאן? האשמה בהתאמצות יתר, פניה לצד ג', ניסיון הסטת השער למסיבת העיתונאים של מיקרוסופט, ואפילו תיעול והעלאה באוב של רונן. הרי פעמיים כבר עברתי הלאה בדיון הזה, אבל בלינג ממשיך להתפלש בזה תוך זריקת עוד האשמות וזה כל כך מצחיק שכבר אי אפשר להישאר אדיש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 09:11

מה זה מצחיק, קורע רק משועממים כמוך נראה לי. כל הפורום מסתכל עליך ככה :|

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 09:41

swym כתב:
DrKeo כתב:

זו בדיוק הנקודה שלי וכתבתי אותה במפורש קודם: מסיבת העיתונאים של יובי לא השתנתה מאז 2013, זה פשוט בלינג (כמו כולנו) שהפך ליותר סקפטי לגביהם.

אבל משום מה הוא המשיך להתעקש שמסיבת העיתונאים של יוביסופט פעם היתה מתת האל לאנושות. מילא אם באמת הוא היה חושב ככה בזמנו - אבל כשהסתבר לו שבאותה מסיבת העיתונאים בדיוק הוא עדיין שנא את כל הטריילרים למעט בלבול CGI במקרה של הטריילר האחרון, זה הופך למחזה מרהיב של זריקת כל הכשלים הלוגים על הקיר כדי לגלות מה נדבק.
הרי מה לא היה לנו כאן? האשמה בהתאמצות יתר, פניה לצד ג', ניסיון הסטת השער למסיבת העיתונאים של מיקרוסופט, ואפילו תיעול והעלאה באוב של רונן. הרי פעמיים כבר עברתי הלאה בדיון הזה, אבל בלינג ממשיך להתפלש בזה תוך זריקת עוד האשמות וזה כל כך מצחיק שכבר אי אפשר להישאר אדיש.

לא יודע, ב-2013 הראו כמה משחקים שנראו ממש מעניינים, AC4 היה היילייט די גדול של הסדרה, ריימן לג'נדס נראה מעולה, סאות' פארק מקל האמת היה מסובב ראשים בזמנו, נחשף the crew שהיה קונספט שנראה מעניין ב2013, הראו שוב את WD שהיה כותר מצופה מאוד לדור הבא וקנחו בתצוגה פשוט מטורפת של הדוויז'ן שהפילה את כולם לרצפה (ובדיעבד הייתה מזוייפת). ב-2013 בתצוגה של יובי ראינו כמה וכמה משחקים עם המון הייפ סביבם וקבלנו טעימות מהדור הבא שפוצצו לאנשים את השכל. ומה ראינו השנה? תצוגה חלשה בטרוף, אף משחק מעניין וטריילר in engine של אוואטר, אפילו לא גיימפליי. אני חושב שאובייקטיבית התצוגה של 2013 הייתה משמעותית יותר טובה, בטח כשמוסיפים את התבלין תמימות שלנו כשעוד האמנו לדמואים טכנים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 09:42

אני מכיר את בלינג הרבה מאוד שנים, ובזמן שאני מאמין שאין משבחים אדם בפניו, הוא אחד האובייקטיבים שפגשתי ששופט כמעט כל אחד וכל דבר לכף זכות במקום לשנוא סתם.
אני לפחות די בטוח שבלינג אומר לי "נראה לי שאתה סתם מנסה לחפש הייפ עם האוואטר הזה" אז הוא באמת מאמין בזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 09:58

תודה רבה אחי למרות שאני עדיין חושב שנסחפת קצת עם ההייפ ביחס לסרטון in engine של יוביסופט P:

אגב מה חשבת גלאס על פורצה הורייזון? אני היחיד שהתלהב מזה? :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 10:06

זכותך המלאה אחי אנחנו לא חייבים להסכים בנקודה הזו. אני רק בטוח שאם היית חושב שזה אמין היית שמח להתלהב מאוואטר בעצמך.

על פורצה הורייזון אני חושב שהוא נראה מטורף, בעיקר ברגעים הקטנים האלה שמראים לך אותו עם הגשם, אבל הלוק המקסיקני הזה נראה לי גנרי מדי בשבילי,אבל אם השאלה אם הייתי מת שיהיה לי משחק מירוצים שנראה ככה עכשיו בפס5? בהחלט הייתי משתמש בו להשווצה בקונסולה אם הוא היה בפס5.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 10:15

את האמת אוואטר אחרי שראיתי שוב נראה יותר אמין ממה שחשבתי כשראיתי על מסך קטן יותר אבל עדיין זה סרטון in engine של יובי ומהבחינה הזו קשה ממש להתלהב גם כי in engine בכלליות זה תמיד בערבון קצת מוגבל (יש לנו כבר כאלה עוד לפני אוואטר כמו למשל היילבלייד 2 ועדין אף אחד לא מחשיב אותו כמשחק הכי יפה שנראה כל עוד לא ראינו משהו קונקרטי מעבר לטריילר סינמטי) וגם כי זה יוביסופט אז בכלל הקערת מלח פה ענקית.

אבל הלוואי ויוכיחו אחרת ונקבל משהו שמתקרב לזה, עד אז אשאר די סקפטי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 יוני 2021, 10:44

אני מסכים על קליימן. אחרי שרואים את פורצה הורייזן רץ בזמן אמיתי אוואטר באמת לא נראה כל כך מופרך. במיוחד שלפי המידע שהם שיחררו פורצה הוא משחק של 4k/30 או 60 במצב ביצועים. יעני על הנייר יש עוד הרבה לאן לרדת בשביל לסחוט גרפיקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 10:54

הבעיה של אוואטר היא לא שהוא לא אמין כמשהו שיכול לרוץ על קונסולה, הבעיה שלו היא שהוא הדבר הכי יפה שראינו כרגע (אולי עד פורצה), שהוא מיובי וזה שהוא "in engine". כל הפרטים הללו יחד מעלים סימני שאלה, למרות שלגמרי יכול להיות שפשוט ככה נראה המשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 11:02

מסכים אתכם. אחרי צפייה חוזרת זה כן נראה אפשרי יותר אבל יש סימני שאלה כמו שקיאו אומר כי בכל זאת זה עדיין רמה מעל כל מה שראינו (אולי חוץ מהיילבלייד 2 אם משווים ל in engine?) וזה עדיין תחת טייטל in engine ויוביסופט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 11:10

קשה לסמוך על יובי כמו שקשה לסמוך על פיטר מולינו אין ספק, זה נראה לפעמים שהם לא מצליחים לשלוט בעצמם וחייבים לשקר הם בנו לעצמם את התדמית הזו ויכולים לבוא רק לעצמם בטענות על זה.ככה שאני מרגיש שמותר לנו להטיל בהם ספק עד מחר וחובתם להוכיח את עצמם.

בכל זאת אני אשפוט אותם הפעם לכף זכות, שאולי הם לא רצו להראות "גיימפלי מפבורק" כי המשחק אלפא כזה לא מייצג ואולי הפעם הם למדו מהעבר ולא רצו לחרטט, מבחינתי
הם לגמרי הציגו משהו שנראה מספיק מטורף שאני אגיד "קפיצה מטורפת" אבל לא מספיק גבוהה שאני אאמין שהגרפיקה היא חלומות בהקיץ.

בסופו של יום,הם היחידים שנתנו לנו משהו לדבר עליו הם ניצלו את המומנט שכולם עסוקים בקרוס ג'ן בשביל לקבל קצת תשומת לב לנקסט ג'ן אמיתי אני יכול רק להחזיק מהם על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 11:17

bling כתב:מסכים אתכם. אחרי צפייה חוזרת זה כן נראה אפשרי יותר אבל יש סימני שאלה כמו שקיאו אומר כי בכל זאת זה עדיין רמה מעל כל מה שראינו (אולי חוץ מהיילבלייד 2 אם משווים ל in engine?) וזה עדיין תחת טייטל in engine ויוביסופט.

HB2 הוא רמה מעל אוואטר, הוא טרוף הזוי לגמרי. אבל גם הוא בספק אחד ענקי, ביחוד שמדובר בטריילר שנעשה כשהפיתוח רק התחיל אז הוא כנראה סוג של "מטרה" ולא יותר מזה. זה רונדר כנראה ב-UE4, אולי UE5 אם הייתה להם גישה מוקדמת. הסרטונים האלה שמרונדרים "in engine" רצים במציאות ב-4FPS ומרנדרים אותם לקובץ וידאו של 60FPS, בדיוק כמו שנוטידוג עשתה עם הטיזר של U4 (שאגב אושר בהרצאה של נוטידוג ב-GDC כרץ ב-2FPS על הפס4). גם הרקעים במנדלוריאן מרונדרים על UE4, משתמשים ב-UE בקולנוע לא מעט כיום, אז כל הקונספט של in-engine הלך כבר מזמן לעזאזל. כל העניין של גרפיקה ממוחשבת היום היא האם המשחק מסוגל להתמודד עם הנכסים שאתה זורק עליו בזמן אמיתי, אם מרנדרים הכל מראש ב-2FPS כשאפשר להתפרע גם עם 100GB זיכרון וכוח GPU אינסופי אז אין צורך ב-LOD בכלל, אפשר לשים מודלים של סינמטיקס לכל דבר בעולם וכו', אז מה בדיוק המשמעות של זה? יופי, יצרתם סרטון CGI ב-UE4, גם בקולנוע עושים את זה היום.

כל מה שאנחנו יכולים לקוות מסרטוני in-engine הוא שהמפתחת ישרה מספיק בשביל לא לרמות שם יותר מדי. בקיצור, אם HB2 יראה ככה באמת בסוף - דיינו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יוני 2021, 11:29

די נו הוא (הלבלייד2) לא יראה ככה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 11:43

DrKeo כתב:לא יודע, ב-2013 הראו כמה משחקים שנראו ממש מעניינים, AC4 היה היילייט די גדול של הסדרה, ריימן לג'נדס נראה מעולה, סאות' פארק מקל האמת היה מסובב ראשים בזמנו, נחשף the crew שהיה קונספט שנראה מעניין ב2013, הראו שוב את WD שהיה כותר מצופה מאוד לדור הבא וקנחו בתצוגה פשוט מטורפת של הדוויז'ן שהפילה את כולם לרצפה (ובדיעבד הייתה מזוייפת). ב-2013 בתצוגה של יובי ראינו כמה וכמה משחקים עם המון הייפ סביבם וקבלנו טעימות מהדור הבא שפוצצו לאנשים את השכל. ומה ראינו השנה? תצוגה חלשה בטרוף, אף משחק מעניין וטריילר in engine של אוואטר, אפילו לא גיימפליי. אני חושב שאובייקטיבית התצוגה של 2013 הייתה משמעותית יותר טובה, בטח כשמוסיפים את התבלין תמימות שלנו כשעוד האמנו לדמואים טכנים שלהם.

בגדול חשבתי להשוות את התערוכה הזו לתערוכה של 2014, שגם היא בדיוק היתה חצי שנה אחרי השקת דור. זכור לי שממש התלהבתי אז מהכל, אבל כשזה מגיע למשחקים שהוצגו בפועל נדמה לי שהתוצר השנה הוא די דומה (מינוס אססינס קריד שנתי, שבמקומו קיבלנו הרחבה). לא?

אבל בדיוק בגלל זה ניסיתי לשאול את בלינג לאיזו שנה הוא בוחר להשוות כדי להרגיש לא סתם מאוכזב הפעם, אלא ממש להדגיש שהיתה חרא של מסיבה. כשהוא הזכיר את The Division נזכרתי שאז באמת היתה תצוגת תכלית מטורפת, אז קפצתי לרגע לדיון ההוא כדי לוודא שאני לא סתם מערבב זכרונות...
... ומה אתה יודע? אנחנו כנראה מסכימים ב-100% ש-2013 היתה אחת התצוגות הטובות של יובי (ולדעתי בכלל). אבל זו הסיבה שלצד הדיוויזיה התלהבתי ממשחקים כמו AC4 או Trials בלייב, ולא הייתי זה שסיכם אותה בתגובה שמתחילה ב"הכל נראה די חרא,מלא CG,או סתם גיימפליי לא מעניין במיוחד,0 חשיפות ו 0 דברים מרשימים".

אז מסתבר שלא רק יוביסופט 2021 זה חרא, ומיקרוסופט 2021 זה חרא... לי ולך כנראה שאין סטנדרטים מספיק גבוהים, כי אפילו יוביסופט 2013 (עד הטריילר של הדיוויזיה) זה חרא. על משקל עג"ג ו"הכל לינוקס", אצל בלינג הכל חרא. :?:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 יוני 2021, 11:48

swiss-the-engine כתב:די נו הוא (הלבלייד2) לא יראה ככה

חד משמעית.

חזרתי לצפות בטריילר של hb2 ומעבר לזה שהוא מציג סקופ מצומצם בטירוף לעומת הקונספט של אווטאר, הוא באמת נראה ב99 אחוז סרטון ולא חלק ממשחק. אם הוא יראה ממש כמו הטריילר בסוף, זה רק כי הוא יהיה משחק על מסילה או אינטראקטיביות מוגבלת ביותר בזירות קטנות יחסית, לדעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים