glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?
DrKeo כתב:glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?
לדעתי הם עושים שינוי טוטאלי למפה הקודמת (משהו סטייל מה שבליזארד עשו ל-WOW עם קטקליזם) ומוסיפים על גביה עוד אזורים תת קרקעיים (על פי הטריילר הראשון) ואזורים בשמיים (על פי הטריילר השני). כלומר הם עובדים על זה כבר 4 שנים אז אני משער שזה לא הרחבה מסכנה, אבל בהחלט יש ווייבים של "עוד מאותו דבר".
glass man כתב:DrKeo כתב:glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?
לדעתי הם עושים שינוי טוטאלי למפה הקודמת (משהו סטייל מה שבליזארד עשו ל-WOW עם קטקליזם) ומוסיפים על גביה עוד אזורים תת קרקעיים (על פי הטריילר הראשון) ואזורים בשמיים (על פי הטריילר השני). כלומר הם עובדים על זה כבר 4 שנים אז אני משער שזה לא הרחבה מסכנה, אבל בהחלט יש ווייבים של "עוד מאותו דבר".
כן, אני אומר את זה כי מתי שאתה לא משנה את הסטייל הגרפי יותר מדי, אז המשחק מתחיל להיראות אותו דבר, המשחקי זלדה בדרך כלל נראים משחקים שונים לגמרי גם על אותה פלטפורמה מהרוב שהסגנון הגרפי נראה שונה... כאילו, אני מתכוון לזה שהם לא מדגישים את האפלה מספיק, גם אם זה היה נראה בדיוק אותו דבר אבל אפל יותר זה היה נותן וויב שונה לגרפיקה, פה עדיין ראינו שמים בהירים והכל נראה דומה.
מה שכן, אם הם משתמשים בכל הזמן הזה בשביל להרחיב את המפה פי 10 עם 10 יותר אזורים וכל אזור פשוט content-packed פי מאה מהקודם אז זה יכול להיות שווה את הmore of the same שבעולם
DrKeo כתב:glass man כתב:DrKeo כתב:glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?
כן, אני אומר את זה כי מתי שאתה לא משנה את הסטייל הגרפי יותר מדי, אז המשחק מתחיל להיראות אותו דבר, המשחקי זלדה בדרך כלל נראים משחקים שונים לגמרי גם על אותה פלטפורמה מהרוב שהסגנון הגרפי נראה שונה... כאילו, אני מתכוון לזה שהם לא מדגישים את האפלה מספיק, גם אם זה היה נראה בדיוק אותו דבר אבל אפל יותר זה היה נותן וויב שונה לגרפיקה, פה עדיין ראינו שמים בהירים והכל נראה דומה.
מה שכן, אם הם משתמשים בכל הזמן הזה בשביל להרחיב את המפה פי 10 עם 10 יותר אזורים וכל אזור פשוט content-packed פי מאה מהקודם אז זה יכול להיות שווה את הmore of the same שבעולם
מונולית' של זינובלייד הפכו לכלבות "בניית עולם" של הצוות זלדה. לקראת BOTW2 מונולית' שכרו ערימות של עובדים כי הפרוייקט הזה שתה אותם. כלומר כנראה שיש פה יותר מסת אדמה חדשה מאשר המפה המקורית. אז לפחות בנפח של המשחק, אני מרגיש די בטוח שזאת הולכת להיות מפלצת. בנוגע לאפלה, המזג אויר והמחזור שמש דינמים כך שזה פחות מעניין מה קורה ב-OVERWORLD. כלומר זה ככה בכל משחק זלדה, גם MM על ה-N64 שהיה בו מזג אויר ומחזור יום ולילה. מה שבאמת חשוב בנוגע לאפלה הוא הסיפור, הקווסטים והצינוקים. אני משער שנצטרך לחכות ולראות, אבל מהמעט סינמטיקס שראינו בטריילר הקודם וגם בזה, נראה שהם אכן הולכים לכיוון אפל יותר.
מה שהכי מעניין אותי הוא לאיפה הגיימפליי/עיצוב הולך. נראה שהם הולכים לכיוון יותר וורטיקלי, כלומר לינק יכול כמעט לעוף או לפחות מקבל יכולות עליה לגובה משמעותיות וכמובן שיש לו עוד מהמשחק המקורי את היכולת ליפול ולצנוח (או לעשות סנובורד). אני רק מקווה שמבחינת עיצוב הם באמת ילכו יותר בכיוון הצינוקים המושקעים של המשחקים הקודמים ושבצד הגיימפליי הם יפתרו את הבעיות במערכת קרב ובמערכת נשקים.
glass man כתב:שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.
Laskin כתב:glass man כתב:שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.
אם יש משהו במטרויד הזה שלא משתווה לקלאסיקות - זה האווירה.
אין פה שום דבר באמת אפל וכל הכיוון האמנותי של הנוסע השמיני שהיה פעם - לגמרי נעלם מהמשחק החדש.
יש פה את הקטע המותח של משהו שרודף אחריך ואין לך דרך להרוג ביריות, תחושת לחץ כזו, אבל אווירה שמצריכה חושך ממש ממש לא ראיתי בקטעים ששיחררו.
DrKeo כתב:Laskin כתב:glass man כתב:שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.
אם יש משהו במטרויד הזה שלא משתווה לקלאסיקות - זה האווירה.
אין פה שום דבר באמת אפל וכל הכיוון האמנותי של הנוסע השמיני שהיה פעם - לגמרי נעלם מהמשחק החדש.
יש פה את הקטע המותח של משהו שרודף אחריך ואין לך דרך להרוג ביריות, תחושת לחץ כזו, אבל אווירה שמצריכה חושך ממש ממש לא ראיתי בקטעים ששיחררו.
זה לא רק הוא, זה הלך לאיבוד כבר במטרויד פיוז'ן וב-zero mission. לא היה כמו ולא יהיה כמו סופר מטרויד. כלומר חוץ מאשר פריים 1, הוא באמת סוג של שלמות. אין דבר כזה משחקי וידאו מושלמים, חוץ מאשר מטרוייד פריים 1
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים