DrKeo כתב:Laskin כתב:חוץ מזה, מודל הדשא של botw הרבה יותר יפה, מקבל הצללת סל שיידינג הרבה יותר יפה, הוא זז באנימציה יפה הרבה הרבה יותר, מגיב יותר כשבאים איתו במגע ואפשר לחתוך אותו

כן, רמת האנטרקציה בBOTW עולה על רוב משחקי הדור פס4, בטח ובטח שעל DQ11, ואלה דברים שבולעים CPU וזיכרון.
די נו, גם בLInk to the past יכולתי לחתוך את הדשא על הסופר נינטנדו, זה אומר שהוא משחק יותר מרשים טכנית מDQ11?
אני בטוח שבDQ12 תוכלו לחתוך דשא כאוות נפשכם ואז פתאום זה יהיה משחק מרשים

אתם מדברים כאילו לBOTW אין שממה ריקה המשחק בערך בגרפיקה של AC Black flag בגרסת הX360 שלו וזו עוד מחמאה לBOTW ברור שהוא יכול לדחוף עולם פתוח בגרפיקה הזו.אתה מסתכל על ההרים והסלעים מקרוב אתה נכנס לדיכאון מרוב שהכול מטושטש וLow poly ואפור.
כל מה שיש לBOTW זה סקאלה מטורפת של העולם לעומתו

נתראה ב2025 אני מניח ?
DrKeo כתב:DQ11 אולי משכפל את המודל דשא שלו הרבה יותר פעמים מ-BOTW או הטקסטורות שלו חדות פי 16 או שהמודלים שלו עם יותר פוליגונים, אבל עדין הגרפיקה שלו נראת יותר פשטנית משל זלדה. וכשמוסיפים את האנטרקטיביות של העולם, שזה לגמרי אלמנט שנכנס לקטגורית ״כוח״, אז אין לי ספק בכלל ש״רימסטר״ של BOTW שכולל רק את הדברים הכי בנאלים (רזולוציה, גרסה חדה יותר של הטקסטורות או LOD נדיב יותר) יראה הרבה יותר טוב מ-DQ11 ולא רק בקטע של הרושם. זה ש-DQ11 רץ כל כך כבד על הפס4 (900p ב-30fps) זה כבר על המפתחים, אפילו שיש המון משחקי UE4 שרצים על הפס4 ב-900p אז אולי זאת מגבלה של המנוע בזמנו או משהו.
או שאתה יודע נדב...אתה יכול לסמוך על DF שאמרו את זה
's a highly successful conversion of Unreal Engine 4-powered game that even challenged the GPU power of the PlayStation 4,
כשסקוור עשו משחק מרשים על הפס4 עד רמה שהם נאלצים לרדת ל900P זה אומר שסקוור אימפוטנים? אני לא מכחיש שנוטי דוג יכלו להוציא אפילו משחק יותר יפה, או גרילה, או סאקר פאנץ... אבל בוא... אתה יודע על איזו רמה של מפתחים מדובר פה

או יובי עם ה9000 צוותים שלה

כאילו, אין לי איך להוכיח לף אובייקטיבית שהוא פשוט משחק יותר תובעני מBOTW כי גם אם לBOTW היה פורט לPC והיינו מנסים להשוות את דרישות המערכת של שניהם כאינדקציה גסה, היית יכול לטעון שDQ11 דורש חומרה חזקה יותר באשמת המפתחים

idan כתב:DQ11 לא יכול לרוץ על הפס2 או 3DS ולו מהטעם הפשוט שאנריל 4 לא תומך בפלטפורמות האלה (גם אנריל 3).
אבל אני לא מבין למה כל כך קשה להבין שמשחק עם ארט סטייל מהמם ואנימציות מדויקות ועולם ריאקטיבי יותר יכול להיות מרשים ממשחק שרק דוחף יותר "גרפיקה". אבל עשינו את הויכוח הזה בפורום לפני כמה שנים ואני טענתי ש BOTW נראה יותר טוב גם מהורייזן הראשון, אז אני לא דוגמא.
אין לי שום דבר להגיד על מישהו שבאופן אישי חושב שארט סטייל מהמם ועולם ריאקטיבי יותר, אבל הויכוח לא היה "מה באופן אישי מרשים אותנו יותר" אלא מה מרשים יותר
באופן האובייקטיבי ביותר.
אם בדעות וטעמים אישיים עסקינן, אפשר ללכת הביתה מבחינתי כי GOT קורע לכולם את התחת לטעמי האישי הסובייקטיבי כאילו בוא כפרה ....
https://thumbs.gfycat.com/AcidicAnnualIrishwaterspaniel-mobile.mp4