PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 20:25

bling כתב:אה?
למה שתצטרך את ה VITA TV ל remote play מחוץ לבית כמו שהראו בסרטון,מה הוא בדיוק עושה שמאפשר זאת?
אני חושב שההזרמה עובדת פשוט דרך 3G,רק שקשה לי להאמין שזה יהיה כל כך יציב לרוב האנשים.

עוד משהו נחמד שהויטה TV עושה זה להזרים משחקי פס4 לטלויזיה אחרת ככה שאם הסלון תפוס אתה מעביר את המשחק לחדר.

ונראה ש DEPP DOWN הולך להיות בלעדי לפס4,כמו שראיתם אונו אמר שהמהנדסים של סוני עוזרים להם עם המשחק והמנוע,זה ברור שבמינימום תהיה פה בלעדיות זמנית.

זה מה שהבנתי מהתצוגה (לא הייתי ממש מרוכז בה, כי אני בעבודה).
נראה לי שזה משתמש בחיבור אינטרנט, ככה שצריך WIFI, כדי שזה יעבוד. זה גם הרכיב שמאפשר לשחק בVITA בחדר אחר.

מה הדבר הזה בדיוק עושה, שמאפשר את זה? לא יודע. אני גם לא יודע בדיוק מה הוא עושה כדי לאפשר לשחק משחקי VITA על הטלויזיה, אבל זה מה שהוא עושה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 12:27

Nucleus_Dawn כתב:
זה מה שהבנתי מהתצוגה (לא הייתי ממש מרוכז בה, כי אני בעבודה).
נראה לי שזה משתמש בחיבור אינטרנט, ככה שצריך WIFI, כדי שזה יעבוד. זה גם הרכיב שמאפשר לשחק בVITA בחדר אחר.

מה הדבר הזה בדיוק עושה, שמאפשר את זה? לא יודע. אני גם לא יודע בדיוק מה הוא עושה כדי לאפשר לשחק משחקי VITA על הטלויזיה, אבל זה מה שהוא עושה.

ואיך זה קשור ל remote play מחוץ לבית?
הבנתי שהמכשיר מקשר בין המכשירים של סוני לטלויזיה,שהויטה מתקשרת איתו וגם הפס4 ואפשר להזרים תכנים מהם לטלויזיה שלך,אבל בשביל לשחק משחק פס4 בבית הספר על הויטה אין בו שום היגיון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 20:33

bling כתב:
ואיך זה קשור ל remote play מחוץ לבית?
הבנתי שהמכשיר מקשר בין המכשירים של סוני לטלויזיה,שהויטה מתקשרת איתו וגם הפס4 ואפשר להזרים תכנים מהם לטלויזיה שלך,אבל בשביל לשחק משחק פס4 בבית הספר על הויטה אין בו שום היגיון.

הוא הרכיב שיוצר את הקישור בין הPS4 והVITA שלך, כאשר הם לא קרובים (בחדר אחר, או באוניברסיטה, למשל). זה מה שאני הבנתי, בכל מקרה.
יש הרבה בלבול, בנוגע לדבר הזה. חלק מהאנשים חושבים שאפשר לשחק במשחקי VITA על הטלויזיה, אבל לא צריך VITA. כלומר, מספיק לקנות את המכשיר הזה ואפשר להכניס אליו משחקי VITA.

בקיצור, לא ברור בדיוק מה זה עושה ואיך זה פועל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 12:37

זה מה שאני הבנתי, שהוא בעצם מאפשר לך לשחק את המשחקים של ה-PS1/PSP/VITA ואתה לא צריך לקנות ויטה, כמו שאתה לא צריך לקנות PS1 כדי לשחק במשחקים שתוריד מהחנות הדיגיטלית (ונראה לי שיש מקום ל"קלטות" שלו ושל הPSP, לא סגור על זה).
זה קודם כל ויטה בלי מסך, חוץ ממסך הטלויזיה שתחבר אותו אליו, ובטח לא כל המשחקים יעבדו, כמו TEARAWAY שהוא מבוסס מגע קדמי ואחורי ודומיו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 20:42

Laskin כתב:זה מה שאני הבנתי, שהוא בעצם מאפשר לך לשחק את המשחקים של ה-PS1/PSP/VITA ואתה לא צריך לקנות ויטה, כמו שאתה לא צריך לקנות PS1 כדי לשחק במשחקים שתוריד מהחנות הדיגיטלית (ונראה לי שיש מקום ל"קלטות" שלו ושל הPSP, לא סגור על זה).
זה קודם כל ויטה בלי מסך, חוץ ממסך הטלויזיה שתחבר אותו אליו, ובטח לא כל המשחקים יעבדו, כמו TEARAWAY שהוא מבוסס מגע קדמי ואחורי ודומיו.

אז זו קונסולה עם משחקים דיגיטליים, שמפעילה משחקי רטרו וחלק מהמשחקים של הVITA.
יצור מוזר. ב99-149 דולר, זה אחלה של דבר, אבל לא בטוח כמה יש לזה שוק.
תמונה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 09 ספטמבר 2013, 12:55

פאקינג DAY ONE
תמיד רציתי VITA
הלוואי שיצא כבר בנובמבר בארה"ב

צריך רק משחקים לזה
וחבל שלא עשו שיריצו משחקי PS2..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 12:55

Nucleus_Dawn כתב:
אז זו קונסולה עם משחקים דיגיטליים, שמפעילה משחקי רטרו וחלק מהמשחקים של הVITA.
יצור מוזר. ב99-149 דולר, זה אחלה של דבר, אבל לא בטוח כמה יש לזה שוק.

זה מעולה ליפנים שלא אוהבם לצאת מהבית, לגיימרים שמתגעגעים למשחקי הPS1 ולא רוצים לקנות קונסולה יקרה כדי להפעיל אותם, ולאנשים שאוהבים את המשחקים של הניידים, אבל מתביישים להסתובב עם זה ברחוב... כמוני :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 21:14

ואיך בדיוק הוא מזרים משחקי PS4 לטלויזיות אחרות בבית?

מוזר גם שהיפנית שיחקה משחק פס4 באוניברסיטה,אני משער שזה באמת קשור לאינטרנט מהיר במיוחד ביפן שמאפשר את זה,זה לא פיטצ'ר שהראו בסרטוני ה remote play במערב שם זה היה תמיד בבית.

ואני חושב שזו התחושה שעברה לרובנו בראש בסיום המסיבה (נגנב מ GAF):
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 21:18

bling כתב:ואיך בדיוק הוא מזרים משחקי PS4 לטלויזיות אחרות בבית?

מוזר גם שהיפנית שיחקה משחק פס4 באוניברסיטה,אני משער שזה באמת קשור לאינטרנט מהיר במיוחד ביפן שמאפשר את זה,זה לא פיטצ'ר שהראו בסרטוני ה remote play במערב שם זה היה תמיד בבית.

ואני חושב שזו התחושה שעברה לרובנו בראש בסיום המסיבה (נגנב מ GAF):
https://i.chzbgr.com/maxW500/7546046720/h382B17BB/

אם יש לך PS4 והVITA TV מחובר לטלויזיה אחרת, אז הוא יכול להזרים מהPS4 את המשחקים. אני מניח שזה מבוסס על רשת הWIFI שלך.

אני עדין חושב שזה הVITA TV.
זה גם הוזכר בדיסטרקטויד:
Amazingly, it's also a companion device for the PS4. Via remote play it will allow you to play PS4 games from another room, for example.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 09 ספטמבר 2013, 21:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 13:17

בדיוק כמו שהויטה מקבל את מה שהPS4 מזרים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 13:29

הוכרז עכשיו שכל מי שיש או יהיה לו FF IV לPS3 - יוכל לשדרג לגירסת הPS4 בחינם.
נחמד, והרשמים עליו מאז שהושק/יושק מחדש הם מאוד חיוביים.
אני מקווה שבעתיד הקרוב יהיה F2P עד שלב מסויים, או עם מגבלות אחרות, כי אני לא הולך לשלם מדי חודש על משחק. אין לי מספיק זמן כדי שזה ישתלם לי /:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 21:41

Laskin כתב:הוכרז עכשיו שכל מי שיש או יהיה לו FF IV לPS3 - יוכל לשדרג לגירסת הPS4 בחינם.
נחמד, והרשמים עליו מאז שהושק/יושק מחדש הם מאוד חיוביים.
אני מקווה שבעתיד הקרוב יהיה F2P עד שלב מסויים, או עם מגבלות אחרות, כי אני לא הולך לשלם מדי חודש על משחק. אין לי מספיק זמן כדי שזה ישתלם לי /:

לא ראיתי רשמים על ההשקה המחודשת שלו, שלא קשורים לכך שהוא בכלל לא שחיק/מאריכים את הבטא, כי הוא לא שחיק ולכן לא רוצים לקחת עליו כסף/המפתח הראשי מתנצל בפני השחקנים על כך שהמשחק לא שחיק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2013, 13:41

bling כתב:נו אז איך היא שיחקה במשחק פס4 באוניברסיטה שלה?

1) כי זאת יפן והרשת הסלולרית שם שמה את האינטרנט ביתי בישראל בכיס הקטן
2) כי זאת פרסומת במסיבת עיתונאים שנוצרה בתנאים אידאלים
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 14:00

Nucleus_Dawn כתב:
לא ראיתי רשמים על ההשקה המחודשת שלו, שלא קשורים לכך שהוא בכלל לא שחיק/מאריכים את הבטא, כי הוא לא שחיק ולכן לא רוצים לקחת עליו כסף/המפתח הראשי מתנצל בפני השחקנים על כך שהמשחק לא שחיק.

אתה אולי מדבר על הימים הראשונים, ששוב היו בעיות חיבור.
כרגע יש לו רק 5 ביקורות במטה-קריטיק, עם ממוצע של 87, וראיתי עוד 3 ביקורות שלא נמצאות שם שבהן קיבל מעל 9. בנוסף, הרשמים של IGN מאוד חיוביים, הם מעדכנים כל כמה ימים עד הביקורת שתהיה בעוד יומיים בטח. אני מנחש שגם שם יקבל 8 ומשהו לפי מה שכתבו.

המשחק תמיד ייזכר כהשקה הנוראית ביותר, אבל נדמה שהם תיקנו המון מהדברים הנחוצים במיוחד שהיה צריך לתקן

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 22:19

Laskin כתב:
אתה אולי מדבר על הימים הראשונים, ששוב היו בעיות חיבור.
כרגע יש לו רק 5 ביקורות במטה-קריטיק, עם ממוצע של 87, וראיתי עוד 3 ביקורות שלא נמצאות שם שבהן קיבל מעל 9. בנוסף, הרשמים של IGN מאוד חיוביים, הם מעדכנים כל כמה ימים עד הביקורת שתהיה בעוד יומיים בטח. אני מנחש שגם שם יקבל 8 ומשהו לפי מה שכתבו.

המשחק תמיד ייזכר כהשקה הנוראית ביותר, אבל נדמה שהם תיקנו המון מהדברים הנחוצים במיוחד שהיה צריך לתקן

אם הוא באמת איכותי, אז חבל שההשקה הנוראית (השניה...) הזאת הרסה לו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 17:54

DrKeo כתב:1) כי זאת יפן והרשת הסלולרית שם שמה את האינטרנט ביתי בישראל בכיס הקטן
2) כי זאת פרסומת במסיבת עיתונאים שנוצרה בתנאים אידאלים

גם בגאף אנשים לא הבינו איך זה אפשרי ואז כל מני בעלי PSP אמרו שזה אפשרי אפילו עם ה PS3 וה PSP במספר מצומצם של משחקים דרך ה WIFI,זאת אומרת זה עובד בדומה לשליטה מרחוק שאתה עושה על מחשבים של אחרים דרך רשת רק שפה זה מן הסתם הרבה יותר תובעני אבל העיקרון אותו דבר לדבריהם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 ספטמבר 2013, 18:52

למישהו יש קישור לסרטון באיכות נורמלית של Deep Down? כי באיכות הנוראית של הסטרים זה פשוט זוועה עד בלתי אפשרי להסתכל. זה משחק שצריך להיות שואוקייס למנוע הדור הבא של קאפקום והייתי מצפה שיעלו איזה משהו באיכות נורמלית ליוטיוב.
וחוץ מזה, למה אנשים עוד משלים את עצמם עם The Last Guardian בכל E3, גיימקום ו-TGS מחדש? עדיף פשוט להניח שהוא בלימבו עד שבאמת נקבל משהו - ככה אפשר יהיה להיות מופתעים רק לטובה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 19:07

swym כתב:למישהו יש קישור לסרטון באיכות נורמלית של Deep Down? כי באיכות הנוראית של הסטרים זה פשוט זוועה עד בלתי אפשרי להסתכל. זה משחק שצריך להיות שואוקייס למנוע הדור הבא של קאפקום והייתי מצפה שיעלו איזה משהו באיכות נורמלית ליוטיוב.
וחוץ מזה, למה אנשים עוד משלים את עצמם עם The Last Guardian בכל E3, גיימקום ו-TGS מחדש? עדיף פשוט להניח שהוא בלימבו עד שבאמת נקבל משהו - ככה אפשר יהיה להיות מופתעים רק לטובה.

הוא אמור להיות שחיק ב TGS ככה שיהיו סרטונים באיכות טובה.
זה הכי טוב שראיתי:

הוא נראה לא רע בכלל,הייתי אומר שהחלק עם הדרקון די קרוב ליעד של הטק דמו,אבל עדיין לא בדיוק שם,בכל זאת התחלה מאוד מבטיחה למנוע.

בקשר ל TLG,אתה צודק,זה הדבר הרציונאלי לעשות,אבל יש לך אוהדי valve שעדיין מפנטזים על hl3 בכל הזדמנות,אני חושב שלחכות ל TLG עדיין אמור להיות הרבה יותר ריאלי אבל ככל שעובר הזמן נראה שבאמת הוא לא בסטטוס שונה בהרבה מהמשחק של valve.

עריכה: מאיזשהי סיבה ההטמעת יוטיוב לא עובדת,הפכתי את זה לקישור.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 ספטמבר 2013, 20:19

רונן - זה לא הפורום שלך - עוד פעם ואתה בבאן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 ספטמבר 2013, 20:22

כיף לך רונן, עכשיו אתה המורחק הראשון מהפורום. תבוא מחר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 04:51

bling כתב:גם בגאף אנשים לא הבינו איך זה אפשרי ואז כל מני בעלי PSP אמרו שזה אפשרי אפילו עם ה PS3 וה PSP במספר מצומצם של משחקים דרך ה WIFI,זאת אומרת זה עובד בדומה לשליטה מרחוק שאתה עושה על מחשבים של אחרים דרך רשת רק שפה זה מן הסתם הרבה יותר תובעני אבל העיקרון אותו דבר לדבריהם.

ברור איך זה עובד, אבל גם ברור שהאינטרנט ברוב המדינות לא קרוב אפילו בשביל להחזיק משהו כזה, ביחוד שהגוף המשדר הוא הפס4 על הרשת הביתית שלך. כלומר מה יש לרוב האנשים בבית? העלאה של כמה קילובייטים? איך זה אמור להעביר 30 פריימים בשניה ב720P בלי עיקוב בכלל? ועוד בשילוב עם אינטרנט סלולרי שברוב המדינות שווה לתחת? אולי רק ביפן, אולי וגם אין לי מושג מה המצב האינטרנט הביתי שם מבחינת העלאה (הסלולרי שם מטורף).

בנושא TLG, אני לא חושב שהוא במצב של HL3. כלומר הוא נחשף, נדחה, נדחה, נדחה, מדברים על בעיות קשות בפיתוח שלו, נדחה עוד ואז לא שומעים ממנו כמעט שלוש שנים. HL3 זה פשוט משהו לא מוכרז שאנשים מקווים ומתפללים אליו.

אגב, סרטוני יוטיוב, שים לב שזה HTTP ולא HTTPS בהתחלה כי הטמעה של סרטון HTTPS לא תעבוד לך לעולם באף אתר. תקנתי לך את זה אבל שים לב לפעם הבאה :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 ספטמבר 2013, 08:58

DrKeo כתב:ברור איך זה עובד, אבל גם ברור שהאינטרנט ברוב המדינות לא קרוב אפילו בשביל להחזיק משהו כזה, ביחוד שהגוף המשדר הוא הפס4 על הרשת הביתית שלך. כלומר מה יש לרוב האנשים בבית? העלאה של כמה קילובייטים? איך זה אמור להעביר 30 פריימים בשניה ב720P בלי עיקוב בכלל? ועוד בשילוב עם אינטרנט סלולרי שברוב המדינות שווה לתחת? אולי רק ביפן, אולי וגם אין לי מושג מה המצב האינטרנט הביתי שם מבחינת העלאה (הסלולרי שם מטורף).

בנושא TLG, אני לא חושב שהוא במצב של HL3. כלומר הוא נחשף, נדחה, נדחה, נדחה, מדברים על בעיות קשות בפיתוח שלו, נדחה עוד ואז לא שומעים ממנו כמעט שלוש שנים. HL3 זה פשוט משהו לא מוכרז שאנשים מקווים ומתפללים אליו.

אגב, סרטוני יוטיוב, שים לב שזה HTTP ולא HTTPS בהתחלה כי הטמעה של סרטון HTTPS לא תעבוד לך לעולם באף אתר. תקנתי לך את זה אבל שים לב לפעם הבאה :)

אתה באמת רוצה שכל שבוע תשמע שHL3 נתקע ושכל הזמן הם גורסים אותו? יותר מגניב יהיה לשמוע שהוא יוצא עוד שבוע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 11:48

Death_119 כתב:אתה באמת רוצה שכל שבוע תשמע שHL3 נתקע ושכל הזמן הם גורסים אותו? יותר מגניב יהיה לשמוע שהוא יוצא עוד שבוע.

אני רוצה לשמוע על HL3 חודש לפני שהוא יוצא, אני לא רוצה TLG איתו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 ספטמבר 2013, 20:12

bling כתב:הוא אמור להיות שחיק ב TGS ככה שיהיו סרטונים באיכות טובה.
זה הכי טוב שראיתי:

הוא נראה לא רע בכלל,הייתי אומר שהחלק עם הדרקון די קרוב ליעד של הטק דמו,אבל עדיין לא בדיוק שם,בכל זאת התחלה מאוד מבטיחה למנוע.

האמת היא שזה נראה כמו שנות אור מהטק דמו. הכל שם נראה מפוקסל ברמות - אבל זה באשמת איכות הסטרים: מוידאו כזה מגורען אי אפשר להבדיל בין משחק לדור הנוכחי לבין משחק לדור הבא.
מה גם שהם לא הדגימו את טכנולוגיית האש שלהם, שמההתחלה יצרה רושם של ההיילייט הכי מגניב של המנוע הזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ספטמבר 2013, 01:30

swym כתב:האמת היא שזה נראה כמו שנות אור מהטק דמו. הכל שם נראה מפוקסל ברמות - אבל זה באשמת איכות הסטרים: מוידאו כזה מגורען אי אפשר להבדיל בין משחק לדור הנוכחי לבין משחק לדור הבא.
מה גם שהם לא הדגימו את טכנולוגיית האש שלהם, שמההתחלה יצרה רושם של ההיילייט הכי מגניב של המנוע הזה.

אתה צודק שזה עדיין רחוק מאוד אבל לדעתי הקטע עם הדרקון היה נראה קרוב יחסית בצורה מפתיעה,היתה חסרה לו את התחושה ההיא של ה CG (לא יודע אילו אפקטים אחראים לכך,אולי התאורה היתה פחות טובה,שיידרים,אנימציות וכו') אבל המודל שלו היה קרוב למדי.

אני אישית ציפיתי לנפילה הרבה יותר גרועה,ברור לי שהטק דמו ההוא לא ירוץ בחיים כמו שהוא על הקונסולות אבל הדרקון נראה כמו התחלה לא רעה לחזון ההוא,עכשיו אני קצת יותר אופטימי שלקראת סוף הדור יצליחו לדגדג את הסרטון ההוא על הקונסולות.
ודווקא האפקטים של האש היו הכי קרובים לטק דמו מכל שאר הדברים,לא הראו הרבה מהם אבל הם נראו לי זהים כמעט אחד לאחד.

KEO,לא שמתי לב לאות המיותרת בכתובת,פעם ראשונה שבכלל אני נתקל בכתובת שכזו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים