עשה לי טובה קאז. אני לא הולך להתנצל על זה שהייתי מעדיף ששחקני הPC יוכלו לשחק במשחקים האלה רק עוד 5 -6 שנים שהם ייחשבו למשחקי רטרו.
למה אני צריך להתנצל על זה שהייתי מעדיף שסוני תדאג לי לפני שהיא דואגת לשחקני הPC?
זה לא עניין של "לעשות דווקא" לשחקני הPC כי כמו שאתה רואה אין לי בעיה לעבור לPC כשזה משתלם לי, אלא אני רוצה לראות את הפס5 בפרונט אצל סוני.
כל משחקי הקרוס ג'ן האלו/הפורטים לPC כמו GT7/sackboy מוכיחים לי כצרכן, שסוני לא לוקחת את הפס5 באותה רצינות שהם לקחו את הפלטפורמות הקודמות.
ומדאיג אותי שהם לא משקיעים כדי שהפס5 תהיה אותו סוס בלתי ניתן לעצירה שהפס4-2-1 היו שהן הקונסולות האהובות עלי אצל סוני והן בעיני המותג.
הפס5 עושה לי פלשבקים לפס3 ואני לא אוהב את זה, תבין את זה.
אני רוצה לראות איך היית מגיב אם Valve שלך, הייתה מודיעה מחר שהיא מוציאה את Half life 3 לפס5 היית מזדעק פה, שהפס5 ידפוק את המשחק וימנע מהם לממש את החזון הטכני בלה בלה, אבל שמשחקים בקונסולות נדפקים, לא איכפת לך, מה איכפת לך גם ככה לא הבאת PS5 ותביא רק בסוף הדור, אם יהיה איזה אקסקלוסיבי שתרצה לחרבן עליו.
אז מה איכפת לך שידפקו להם בעלי הקונסולות, אתה מימלא מהMaster race והם סתם אנשים חסרי בינה

על איזה כסף והפקות אתה הוזה קאז? סוני רודפת אחרי הכסף של פורטנייט ודסטני ושאר המשחקים האלה הכסף לא יושקע בסינגל פלייר אלא בתוכן המשממים הזה.
כי שוב, למה להם לדחוף איזה AAA סינגל מפואר שהם כבר לא מתאמצים להפוך את הפס5 לקונסולה הכי טובה בשכונה? הם יעשו משחקי מולטיפלייר עלובים בניסיון להרוויח כמה שקלים מאנשים שמשחקים על הPC ואתה תמשיך לקרוא לזה "תוכן מגוון" תוכן מגוון התחת שלי.
אתה צריך להבין קאז. אני לא המיושן מבין שנינו אלא אתה.
אתה זה שמבין שנינו מהלל אסטרטגית קרוס ג'ן והתקעות טכנולוגית בפס4 לא אני.
אולי אתה גם בעד לחזור למודם 56K?
אולי אתה גם בעד להגיע בסוס ועגלה לעבודה שלך?
אני לא מיעוט קולני ופאנטי, ולא בליפ בראדר, להפך תתפלא. תן לי להזכיר לך שמבין יושבי הפורום, אני זה שמהלל מעבר למשחקים אפיזודים, אני כל הזמן בעד חידושים.
מה שאתה מציע זה לא חידוש אלא רגרסיה בתקציבים של המשחקים רגרסיה בהשקעה של סוני במשחקים שלה, ואתה קורא לרגרסיה שלך קידמה.