נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 07 אוקטובר 2022, 18:33

כי זה לא באמת רק האסקלוסיבים צד א' סטיק. כמו שכתבתי לקאז, זה גם האקסקלוסיבים, זה גם האובדן של בטסדה, וזה גם האובדן האפשרי של אקטביז'ן בדור הבא.
על כל הדברים האלה בפני עצמם אפשר להבליג בנפרד, כשהם באים ביחד הפלייסטישן כבר לא משתלםכפלטפורמה ראשית, נקודה. האקסקלוסיבים היו פשוט הנקודה שגרמה לי להגד
"חלאס גלאס, כמה אפשר להיות -פראייר :)" פשוט כמו שאינטר הדגים עם אלדן רינג, קונסולה תמיד משתלמת כBackup גם אם בקושי נוגעים בה :)

ולכן בגלל שאני כבר גם ככה מביא PC עוצמתי זה יהיה בזבוז לשחק את המשחקים האלה על החומרה הנחותה של סוני כשאני יכול להרשות לעצמי את הPC הכי חזק שקיים. :)
גם אם המחיר שצריך לשלם הוא דחיית סיפוק רגעי בשביל הנאה גדולה הרבה יותר בעוד שנה :)

אוקי, אז עכשיו אני מרגיש שאני יותר מבין מאיפה אתה מגיע, זה פחות רצון שלך לדבר על העלילה, אלא אתה יותר לחוות את המשחק באופן בהשקת המקור שלו בלי השפעה של גיימרים אחרים, שישפיעו לך על החוויה ויקלקלו אותה.
הבנתי. בהחלט יש משחקים שאם לא חווים אותם בזמנם אז מפספסים את הרכבת מסכים עם זה. אני פשוט לא מרגיש שרוב המשחקים של סוני נופלים אצלי בקטגוריה
של "אני חייב לחוות אותם באופן מידי" אבל זה מאוד אינדבידואלי לכל אדם ואני יכול להבין אם בשבילך הם כן בקטגוריה הזו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוקטובר 2022, 13:59

glass man כתב:

קאז, זה ידוע היטב לכולם שרוב האנושות קונה קונסולות בשביל פיפא,NBA, פורטנייט,GTA והם ימשיכו לקנות קונסולות פלייסטשן בשביל זה.
עם זאת ולמרות זאת יש גם מליונים שקונים פלייסטישן רק בגלל שיש להם תוכנה שאין במקום אחר וזה לא כזה דיכוטומי כמו שאתה מתאר.
יש בהחלט אנשים כמוני שקונים פלייסטישן בעיקר בשביל התוכנה שאין במקום אחר, אבל כבר בוחרים להישאר על הפלייסטשן.

אתה מתעלם מזה שהמצב של הפלייסטישן הוא לא כתמול שלשום. זה לא רק שלא יהיו בלעדיים. זו פעם ראשונה בהיסטוריה מאז הפס2 שלא יהיו משחקי בטסדה. זו פעם ראשונה בהיסטוריה, שסוני מציעה את הקונסולה הכי פחות משתלמת. בדור הפס2 הבלעדיים שלו אולי היו sub par ונחותים אבל 99.9% מהצד ג' היה אצל סוני. זו הסיבה שסוני בכלל התחילה להשקיע בבלעדיים כדי להציע ערך מוסף לקונסולה שלהן כשאבד ההיתרון של צד הג'.

אתה עושה פה סלט. כן, סביר שהפס5 תמכור פחות מהפס4 כי הפעם מיקרוסופט לא נותנים לה את הדור במתנה ועושים צעדים. זה לא יהיה קשור לעניין הבלעדיות.
אבל אני בטוח שאתה, נדב ובלינג תיקחו כל נתון שיראה שהפס5 מוכרת פחות טוב מהפס4 כהוכחה שזה בגלל שסוני התחילו לשחרר משחקים למחשב.

glass man כתב:סכין בגב, זו הגזמה? זה מה שהם עשו. איך אתה קורא למצב שמישהו משקר לך, מבטיח לך דברי שקר והבלים וברגע האמת תוקע את הסכין ?
ההסכם הלא כתוב בינינו לבין סוני הוא שאנחנו קונים קונסולות והם מביאים לנו משחקים שאי אפשר להשיג בדרך אחרת, אלא אם כן עברו איזה 4 שנים.
הם הפרו את ההסכם הזה הם יכלו להיות שוקפים לגבי שינוי האסטרטגיה, ואז יכולתי לשים את הכסף הזה של הפס5 על איזה RTX 3090 אבל הם ידעו שאם חלק מהאנשים ידעו את האמת הם פשוט לא יקנו את הפלטפורמה, ולכן הם שיקרו ורימו כמו נחש חלקלק שרואה את טובתו האישית. זו ההגדרה של סכין בגב. ועכשיו הקארמה שלהם תחזור אליהם

אני אקנה כל משחק שלהם בהנחה במחיר זנות מתוך עיקרון על הפיסי :)
אין כמו נקמנות, לאנשים בלי כבוד מתייחסים בחוסר כבוד.

'הסכם לא כתוב' :lol:
(וכמובן מי שמתבכיין עכשיו לא אמר כלום כאשר סוני התחילה להציע בלעדיים ב PS NOW על המחשב באמצע הדור הקודם).

וכך נראית פנאטיות ואיבוד עשתונות. אנשים ששמים את המשחקים עצמם ואת האולפנים עצמם מתחת לפיסת החומרה התורנית. התפיסה המעוותת בה הדבר הכי חשוב הוא לא שהקופסה שיש לך מציעה לך כך וכך משחקים וחוויות, אלא שהמשחקים האלה לא יהיו נגישים לאף אחד אחר שלא קנה את הקופסה הספציפית הזו.

גלאס, אתה שייך למיעוט הקולני והפנאטי שהוא בליפ ברדאר בתמונה הגדולה.
כמו שלא מעט אנשים פה קנו SERIEX X|S, כך יקנו גם את ה PS5. סוני יגדילו את הקהל שלהם, יגדילו את הרווחים שלהם ויותר כסף יחזור להשקעות והפקות של תכני פלייסטיישן.
כולם יוצאים מורווחים מהיוזמה. כולם חוץ מפלח פנאטי שפיתח לעצמו ערך עליון מעוות של 'כל עוד זה לא זמין לאף אוכלוסיה אחרת'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2022, 01:27

עשה לי טובה קאז. אני לא הולך להתנצל על זה שהייתי מעדיף ששחקני הPC יוכלו לשחק במשחקים האלה רק עוד 5 -6 שנים שהם ייחשבו למשחקי רטרו.
למה אני צריך להתנצל על זה שהייתי מעדיף שסוני תדאג לי לפני שהיא דואגת לשחקני הPC?

זה לא עניין של "לעשות דווקא" לשחקני הPC כי כמו שאתה רואה אין לי בעיה לעבור לPC כשזה משתלם לי, אלא אני רוצה לראות את הפס5 בפרונט אצל סוני.
כל משחקי הקרוס ג'ן האלו/הפורטים לPC כמו GT7/sackboy מוכיחים לי כצרכן, שסוני לא לוקחת את הפס5 באותה רצינות שהם לקחו את הפלטפורמות הקודמות.
ומדאיג אותי שהם לא משקיעים כדי שהפס5 תהיה אותו סוס בלתי ניתן לעצירה שהפס4-2-1 היו שהן הקונסולות האהובות עלי אצל סוני והן בעיני המותג.
הפס5 עושה לי פלשבקים לפס3 ואני לא אוהב את זה, תבין את זה.

אני רוצה לראות איך היית מגיב אם Valve שלך, הייתה מודיעה מחר שהיא מוציאה את Half life 3 לפס5 היית מזדעק פה, שהפס5 ידפוק את המשחק וימנע מהם לממש את החזון הטכני בלה בלה, אבל שמשחקים בקונסולות נדפקים, לא איכפת לך, מה איכפת לך גם ככה לא הבאת PS5 ותביא רק בסוף הדור, אם יהיה איזה אקסקלוסיבי שתרצה לחרבן עליו.
אז מה איכפת לך שידפקו להם בעלי הקונסולות, אתה מימלא מהMaster race והם סתם אנשים חסרי בינה :)

על איזה כסף והפקות אתה הוזה קאז? סוני רודפת אחרי הכסף של פורטנייט ודסטני ושאר המשחקים האלה הכסף לא יושקע בסינגל פלייר אלא בתוכן המשממים הזה.
כי שוב, למה להם לדחוף איזה AAA סינגל מפואר שהם כבר לא מתאמצים להפוך את הפס5 לקונסולה הכי טובה בשכונה? הם יעשו משחקי מולטיפלייר עלובים בניסיון להרוויח כמה שקלים מאנשים שמשחקים על הPC ואתה תמשיך לקרוא לזה "תוכן מגוון" תוכן מגוון התחת שלי.

אתה צריך להבין קאז. אני לא המיושן מבין שנינו אלא אתה.
אתה זה שמבין שנינו מהלל אסטרטגית קרוס ג'ן והתקעות טכנולוגית בפס4 לא אני.
אולי אתה גם בעד לחזור למודם 56K?
אולי אתה גם בעד להגיע בסוס ועגלה לעבודה שלך?

אני לא מיעוט קולני ופאנטי, ולא בליפ בראדר, להפך תתפלא. תן לי להזכיר לך שמבין יושבי הפורום, אני זה שמהלל מעבר למשחקים אפיזודים, אני כל הזמן בעד חידושים.
מה שאתה מציע זה לא חידוש אלא רגרסיה בתקציבים של המשחקים רגרסיה בהשקעה של סוני במשחקים שלה, ואתה קורא לרגרסיה שלך קידמה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 אוקטובר 2022, 14:30

סוני כן דואגת לשחקן הפס5 כי היא משקיעה יותר משאבים מאי פעם לפיתוח משחקי פס5, גם SP וגם MP. והיא גם נותנו לו בלעדיות של לפחות שנה.
הבעיה היא שהתפיסה המעוותת שלך ל'דואגת' היא לא להמשיך להשקיע ולהביא לך דברים, אלא הרצון הילדותי והפנאטי שהדברים האלה לא יגיעו לאף מקום אחר. ההנאה שלך היא לא ממה שאתה מקבל כמו שהיא מזה שאחרים לא יקבלו.

הבעיה בדוגמה שהבאת היא שהמשחק בלעדי לפלטפורמה אחרת. אם ואלב תעשה HL3 היא תעשה אותו למחשב ולקונסולה ביחד ולא על חשבון.

הפלייסטיישן 5 כנראה לא תהיה דומיננטית ביחס ליריבה כמו בדור הקודם, אבל שחרור משחקים למחשב תהיה הסיבה האחרונה לכך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2022, 17:42

סוני לא דופקת את שחקני הפס5 כי היא מוצאה משחקים למחשב. סוני דופקת את שחקני הפס5 כי היא מוציאה את המשחקים הכי גדולים שלה גם לפס4. אף אחד לא קנה את הפס5 כדי לקבל פס4 סופר פרו.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוקטובר 2022, 22:27

דרקו אבל כל התעשייה היום ככה ,למרות שיש כבר את אנריל 5 בשוק
אז יש להם כלים לעבור לדור הנוכחי

יש זיכיונות שממחזרים נכסים
אססין קריד / cod / far cry ,ועוד ועוד
ולפתח באמת לps5 ,זה כבר לא לקחת נכסים קיימים וליפות אותם
ולהריץ בהגדרות גרפיקה גבוהות יותר

זה ליצר באמת נכסים חדשים ,עיצור גרפי שינצל את החוזק
וכל המיסביב, ולא חושב שהם רוצים את זה

אני זוכר איך התלהבתי בזמנו בblast corps לn64
שהיה אפשר להרוס מבנים ואת הפיזיקה שהיתה במשחק

אני זוכר איך התלהבתי מהגלים בwave race הראשון

ואיך התלהבתי מהפיזיקה והרובה כח משיכה בhl2

אבל היום הנוהג בהרבה חברות זה להוציא המשכים
בחלק מהמקרים שנה אחרי שנה בלי לחדש הרבה

התמיכה בדור הקודם ,אני רואה את זה סוג של הצלנות
הם התגברו על הקשים לפתח לps4 וxbo מזמן
יש להם את הכלים והנכסים ,אז לדחוף משחקים כאלו ואז לתת גרסת רימסטר רק שלא נקראת כך לדור הקיים ,זה הרבה יותר קל מלפתח לדור הקים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוקטובר 2022, 01:10

Kazz כתב:סוני כן דואגת לשחקן הפס5 כי היא משקיעה יותר משאבים מאי פעם לפיתוח משחקי פס5, גם SP וגם MP. והיא גם נותנו לו בלעדיות של לפחות שנה.
הבעיה היא שהתפיסה המעוותת שלך ל'דואגת' היא לא להמשיך להשקיע ולהביא לך דברים, אלא הרצון הילדותי והפנאטי שהדברים האלה לא יגיעו לאף מקום אחר. ההנאה שלך היא לא ממה שאתה מקבל כמו שהיא מזה שאחרים לא יקבלו.

הבעיה בדוגמה שהבאת היא שהמשחק בלעדי לפלטפורמה אחרת. אם ואלב תעשה HL3 היא תעשה אותו למחשב ולקונסולה ביחד ולא על חשבון.

הפלייסטיישן 5 כנראה לא תהיה דומיננטית ביחס ליריבה כמו בדור הקודם, אבל שחרור משחקים למחשב תהיה הסיבה האחרונה לכך.

שנה זו לא בלעדיות קאז. אני רוצה בלעדיות מלאה של 5-6 שנים ושהמשחקים הבלעדיים האלה יהיו הקרם דה לקרם של התעשייה.ושאתה תשחק בהם רק שהם יהיו מוצג ארכאולוגי. אם בעל PC כמוך כל כך חושק בבלעדים האלה אתה זה שצריך להוציא כסף מהארנק שלך ולהצטרף לפלייסטישן אבל לא יתכן שאתה בתור לקוח מזדמן שהולך ובא מתי שמתחשק לו מהפלטפורמה של סוני, לא יתכן שאתה תקבל
את מה שמקבלים בעלי הקונסולה הם קודמים לך בחשיבותם.

תבין, אם לסוני לא יהיה אינטרס להפוך את הפס5 לפלטפורמה שכל משחקי הקרם דה לקרם נעולים עליה, לא יהיה להם אינטרס לשפוך תקציבי עתק על המשחקים האלה.

אנחנו רואים את התוצרת של סוני מאז שJR האידיוט שלך אוחז בהגה, עם אסטרטגית הPC שלו. נוטי דוג, מהצוותים המוכשרים בתעשייה עובדת שנים על איזה משחק MP מחורבן שלא מעניין לאף אחד את התחת חוץ ממך כי אתה נהנה לראות אנשים מתפחלצים.

תבין קאז, רוב האנשים הם גיימרים אמיתים. אתה שאתה קונה קונסולה של סוני אתה עושה את זה כי אתה אוהב לשחק ב"המלך הוא עירום" עוד לפני שסיימת איזה אקסקלוסיבי שלהם אתה כבר חושב על הביקורת שבה תחרבן על המשחק ותגלה לעולם כמה המשחק מחורבן וכמה העיצוב גרוע בגלל "כספות" אז אדם כמוך שאוהב לקטול משחקים ושום דבר לא באמת מספק אותו חוץ ממה שValve עושה, ברור שלא יהיה איכפת לך שהמשחקים יתחילו להידפק מבחינה עיצובית ותקציבית כי אתה בכל מקרה מתכנן לחרבן פה על כל מה שסוני תביא כי זה הBoner שלך לחרבן על כל דבר משל היה האסלה הפרטית שלך :)

את רוב הגיימרים שדווקא מעונינים באקסקלוסיבים איכותים מעניין שיהיה לסוני אינטרס לשמור על איכות המשחקים והPC בדרך לחרבן הכל.

ואגב בנוגע לויכוח המקורי: לפעמים שנוח שלך אתה אומר שהפורום הזה הוא "לא הוכחה לכולם" ואז שמראים לך שרוב הפורום הזה קנה PS5 בשביל הבלעדיים אתה מתחמק.

לאיזה טיימלין מחורבן הגענו שכל החלומות המעפנים שלך מתגשמים.

תפנים שרוב האנשים יודו בזה או לא יודו בזה לרובנו המוחלט התעשייה שלנו מרגישה אנמית בלי נינטנדו או סוני, אתה לא יכול לחוות דור במלואו בלי פלטפורמה של סוני או נינטנדו ורוב הגיימרים מבינים את זה, וקונים קונסולות שלהן במהלך הדור אחרת אתה נשאר רעב, כמו אדם שגוזר על עצמו דיאטה של סלט חסה. :)

שוב רק אותך זה לא מעניין כי אתה בעיקר מתעסק באיך לכתוב ביקורות קוטלות מאשר לשחק.
לאיזה טיימלין מחורבן הגענו, כל התחזיות המעפנות שלך מתגשמות, אלוהים. נוסף לכל אתה תומך לי באידיוט כמו JR שכל מה שהוא נוגע בו הופך לחרא, הבן אדם הזה הרס את כל גן העדן שהיינו בו מאז הפס4, ואתה מהלל לי את זה? מה נסגר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2022, 14:07

kririn כתב:דרקו אבל כל התעשייה היום ככה ,למרות שיש כבר את אנריל 5 בשוק
אז יש להם כלים לעבור לדור הנוכחי

יש זיכיונות שממחזרים נכסים
אססין קריד / cod / far cry ,ועוד ועוד
ולפתח באמת לps5 ,זה כבר לא לקחת נכסים קיימים וליפות אותם
ולהריץ בהגדרות גרפיקה גבוהות יותר

זה ליצר באמת נכסים חדשים ,עיצור גרפי שינצל את החוזק
וכל המיסביב, ולא חושב שהם רוצים את זה

אני זוכר איך התלהבתי בזמנו בblast corps לn64
שהיה אפשר להרוס מבנים ואת הפיזיקה שהיתה במשחק

אני זוכר איך התלהבתי מהגלים בwave race הראשון

ואיך התלהבתי מהפיזיקה והרובה כח משיכה בhl2

אבל היום הנוהג בהרבה חברות זה להוציא המשכים
בחלק מהמקרים שנה אחרי שנה בלי לחדש הרבה

התמיכה בדור הקודם ,אני רואה את זה סוג של הצלנות
הם התגברו על הקשים לפתח לps4 וxbo מזמן
יש להם את הכלים והנכסים ,אז לדחוף משחקים כאלו ואז לתת גרסת רימסטר רק שלא נקראת כך לדור הקיים ,זה הרבה יותר קל מלפתח לדור הקים

זה לא משהו חדש, זה היה בכל דור ודור. משחקי דור קודם עם קצת טקסטורות ורזולוציה שזרקו אותם על הקונסולת דור הבא. נניח AC4 על הפס4 או burnout revenge על ה360. ההבדל בין הדור הזה לדורות הקודמים הוא שאז עשו את זה בכמות מסויימת בשנה הראשונה והם לאט לאט נעלמו כשהדור החדש התרומם. בדור הזה זה כמעט כל מה שיש ואנחנו כבר שנתיים פנימה.

אז זה לא משהו חדש, פשוט זה נמרח שנתיים+ במקום חודשים ספורים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2022, 14:56

אני די פספסתי את זה, אני לא חושב שדווחנו על זה כאן, אבל sackboy רשמית מגיע למחשב בקרוב. גם הוא היה בדליפה של NV.

גם מיילס מגיע ונראה שריטרנל מקבל בגרסת המחשב RT להשתקפויות ולצל.

אני ממש צריך איכשהו לחבר את המחשב שלי לטלביזיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוקטובר 2022, 15:10

This is the way

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2022, 11:14

עוד 5 דקות קאז יכתוב פה מגילה על זה, שהפורטים האלה בכלל לא מתחרים בפס5 ומזיקים לפלטפורמה אפילו שנדב רשם שחור על גבי לבן שהוא רוצה לחבר לטלווזיה.
לאנשים כמו נדב לכל מי שיש או יהיה בחודשים הקרובים גיימינג PC אין שום סיבה רציונלית לקנות משחקים על הפס5.

אתה חייב לחבר את המחשב לטלווזיה נדב, תחשוב אפילו על כל משחקי ה WII/קיוב שהבן שלך יוכל לשחק בצורה האולטימטיבית ככה עם טקסטורות HD אמיתיות.
פעם עוד היתה סיבה להימע מהדבר הזה,מי שהיה רגיל לשלטים של סוני ולDpad שלהם (אני נגיד) היה נאחז בזה שלא כל משחק תומך ושאין כוח לקנפג כל משחק ומשחק היום הכול תומך בהכל והכל plug and play.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2022, 02:36

glass man כתב:עוד 5 דקות קאז יכתוב פה מגילה על זה, שהפורטים האלה בכלל לא מתחרים בפס5 ומזיקים לפלטפורמה אפילו שנדב רשם שחור על גבי לבן שהוא רוצה לחבר לטלווזיה.
לאנשים כמו נדב לכל מי שיש או יהיה בחודשים הקרובים גיימינג PC אין שום סיבה רציונלית לקנות משחקים על הפס5.

אתה חייב לחבר את המחשב לטלווזיה נדב, תחשוב אפילו על כל משחקי ה WII/קיוב שהבן שלך יוכל לשחק בצורה האולטימטיבית ככה עם טקסטורות HD אמיתיות.
פעם עוד היתה סיבה להימע מהדבר הזה,מי שהיה רגיל לשלטים של סוני ולDpad שלהם (אני נגיד) היה נאחז בזה שלא כל משחק תומך ושאין כוח לקנפג כל משחק ומשחק היום הכול תומך בהכל והכל plug and play.

Wii זה בעיתי במשחקים שלא תומכים בגימפאד
אפשרי גם בהם ,אבל מעצבן
למרות שיש דרך לחבר שלטים של wii למחשב ,זה התעסקות

אבל לאומת זאת לסוויץ יש אמולטור מאוד טוב היום

בעניין מכירות ,אני לא חושב שמחשב משחקים ב1500 דולר ומעלה
מתחרה בקונסולה של 400-500 דולר תלוי בגרסה
הps5 מוכרת מצוין ,אבל יותר מזה גם הxsx מוכרת מצוין
וזאת קונסולה שכל הגדולים שלה מהתחלה מגעים לpc באותו זמן שמגעים לקונסולה

צריך גם לזכור ,כמה שמיקרוסופט עשתה חיבור pc למסך טלוויזיה קל היום
כמה שהציוד היום תואם
וכמה שכל החיבור זה כבל אחד בודד שמעביר ווידיאו וסאונד ביחד
עדין רוב האנשים לא עושים את זה ,והמון אנשים אפילו לא יודעים שהם יכולים לעשות את זה

אנחנו אנשים יותר טכנים ,רוב האנשים לא

נתקלתי במספיק אנשים שהעבודה היום יומית שלהם היא דרך המחשב
וכימאת לא יודעים כלום על החומרה והחיבורים
כולל אנשים ששנים עובדים בעבודה משרדים

יש בעיה ? קוראים למישהו לתקן ,גם שזה כבל שיתנתק

אז לא אני לא חושב שpc ,במיוחד במחירים לpc משחקים
תחרות לקונסולות, לא אותו המחיר לא אותה הפשטות לאנשים רגילים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2022, 03:19

לשחק את מריו סאנשיין ב4K בפאקינג 60FPS זה מטורף קרירין :) שווה את כל ההתעסקות שלא תחשוב עליה.המשחק הזה מקבל חיים אחרים ברזולציה הזו ושמשחררים אותו מה30FPS הרגיל.

לא דיברתי על האימולטור לסוויץ כי אני לא יודע איזה מודים יש לו :) על דולפין אני יודע שיש דברים שנדב יאהב במיוחד, כמו זה שהזכרתי למעלה.או שליטה אמיתית של מטרויד פריים 1 עם מקלדת ועכבר :) או שליטת Dual analog אמיתית.

אתה לא צריך שום שלט של WII או ווימוט בשביל משחקי WII. אם יש לך דואלשוק 4/5 (ולכל גיימר יש כאלה בבית היום) אתה יכול לכוון את האימולטור שישתמש בחיישני התנועה של הדואלשוק 4 במקום וזה עובד מצוין למשחקים כמו מריו גלקסי 1+2 והמשחקים שאנשים אשכרה ירצו לשחק ב4K :)

אני מסכים שלקונסולות יש נוחות שאי אפשר להתחרות בה, אבל זה כבר הופך לפחות ופחות משתלם.כמו שכבר אמרתי, זה נהדר שיש קונסולות למקרה חירום, אבל אין כבר טעם להפוך אותן לפלטפורמה הראשית, בכל העולם מבינים את זה הPC הוא העתיד של התחום לפחות עד שיגיע הענן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2022, 16:08

אני יודע טוב מאוד מה דולפין נתן
היה לי wii ,אבל שיחקתי הרבה בדולפין

היום שיחקתי באמולטור של הסוויץ ,ועם כל הכבוד לדולפין
לקחת משחקים שרצים במקור ב720-1080p
ומשם לשפר אותם באמולטור ,פשוט ניראה הרבה יותר טוב

בדולפין אתה מתחיל ממקור 480p

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוקטובר 2022, 11:43

DrKeo כתב:סוני לא דופקת את שחקני הפס5 כי היא מוצאה משחקים למחשב. סוני דופקת את שחקני הפס5 כי היא מוציאה את המשחקים הכי גדולים שלה גם לפס4. אף אחד לא קנה את הפס5 כדי לקבל פס4 סופר פרו.

לא יודע איך פספסתי את זה. שמע נדב אני מודה שאני לא יכול להוכיח שפורטים למחשב ידפקו את הOutput של סוני, יכול להיות שהרמה תשמר גבוהה, פשוט תראה מה קרה לסגה, שלא צריך כבר להתאמץ למכור את החומרה שלך כי יש לך הרבה מקורות הכנסה אחרים אין לחץ להוציא משחקים של 97 אפשר להסתפק באיזה משחק 82 נחמד שכזה.
זה לפחות ההגיון שלי, הלוואי שזו סתם פסימיות.
סוני מדברת על לפחות 50% הכנסה שהיא רוצה שתבוא מהPC זה מטורף. הם עלולים לשאוף להוציא משחקים שלא שוברים שיאים גרפים כדי שיוכלו לריץ על כרטיסים שהם על הפנים :(.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2022, 11:56

הגזמת, סוני היא לא סגה. להפך, יש לה פלטפורמה לתחזק. אני לא בטוח שאני מבין את הרפתקאת ה-PC שלה עד הסוף כל עוד אין לה חנות משלה שם, אבל היא מאוד רחוקה מהמצב הזה.

מה שצריך להפחיד אותך הוא לא ה-PC אלה הצלחה יתרה בעולם ה-GaaS. סוני שמה כל מה שיש לה על GaaS ואם היא תצליח בתחום, אז יש פוטנציאל סכנה אמיתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אוקטובר 2022, 14:16

קודם כל אמרתי את זה כבר בעבר ואני יחזור
לסוני כן יש חנות או יותר נכון מנוי למחשב ,זה פשוט לא קיים בארץ באופן רישמי
ולא נפוץ מספיק יותר בגלל עניין של תשתית שמתפתחת

וזה השרות סטרימינג שלהם ,שכניראה התחזק בעתיד
בגלל שעכשיו בארצות נתמכות הוא חלק מהמנוי " גיימפאס " שלהם
לסוני פשוט אין מספיק משחקים כרגע לפתוח את אותה החנות שיהיה אפשר גם להוריד משחקים ,שדרך אגב בארצות נתמכות
לא זוכר מתי ,הם כן פתחו את השירות למשחקי ps4 מעריך שגם ps5
שיהיה אפשר להוריד למי שיש חומרה נתמכת

ואני מעריך שזה הכיוון שלהם כמו שms מבצעת

שילוב של מנוי שיהיה אפשר לשחק גם בסמארטפונים וטאבלטים
למה להם למכור בזול חומרת pc ? ,שזה מה שהם עושים היום

תנסו בעצמכם לקנות חומרה דומה תראו את המחיר
אין pc חדש כזה ב400 דולר פשוט אין( גרסת הדיגיטל )

ב400 דולר אפשר לקנות מחשבים גרוטה

אז נכון בps5 חסמו התקנה של מערכת הפעלה מתאימה לדסקטופ
אבל החומרה עצמה pc ולא זולה ,אולי סוני קונה רכיבים בזול
אבל מה הרווח שלהם על זה ? הרווח שלהם זה משחקים וציוד

לא חושב שהם ינטשו קונסולות בקרוב ,הם עדין רוב הרווח בps4-5
אבל מאוד יכול להיות שיגיע יום שps ,יהיה אפליקציה וחנות
ולזה הם צריכים להגדיל מנוים ובהדרגה להעביר אותם לפלטפורמות אחרות
הם לא ירצו להיות תלוים בסטים או אפל או גוגל לנצח
כי הרבה מהרווחים ילכו אליהם
ולזה חשוב להם הרבה מנוים

Ms עושה בדיוק אותו הדבר ,הרבה חברות מחשבים הולכים לשיטת המנוי
פוטושופ זה מנוי כבר כמה שנים
מיקרוסופט מעבירה את כל הדברים החשובים שלה למנוי
תנסו לקנות היום אופיס רגיל דיגיטלי ,אפשר אבל קצת מסורבל עד שמוצאים באתר של ms
תנסו לעשות מנוי ,מאוד קל

בחברות בכלל ,מסדרים לעובדים מנוי 365 במהירות

השוק הולך לכיוון הזה
במשחקי סמארטפון השוק שונה ,שם בעיתי לבצע מנוי כי רוב המשחקים בנוים על מיקרו תשלומים ופרסומות
אבל בקונסולות היום לכל יצרנית גדולה יש מנוי ,של נינטנדו צולע בינתים ,אבל בסוף גם הם ילכו על זה חזק
נינטנדו ויתרה על למכור משחקים בחנות דיגיטלית כדי לדחוף אותם למנוי שלה

חברות משחקים לא רוצות שלשחקנים יהיה בעלות על משחקים היום
זה פוגע ברווחיות שלהם ,בגלל זה יש שוק יד שניה מפותח
יש שחקנים שקונים משחק בודד פעם בשנה שנתיים דוגמת cod או fifa ,ולא קונים dlc
הם מעדיפים שתעשו מנוי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2022, 14:17

PSNOW הוא לא באמת חנות, זאת אפליקצית סטרימינג.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוקטובר 2022, 15:16

הGaaS באמת מדאיג אותי. אני פשוט בונה על זה שזה לא יצליח להם זה שוק מאוד תחרותי,אני פשוט בונה על זה שזה לא יצליח להם. מה שכן מדאיג אותי ואני חושב שצריך להדאיג כל גיימר זה שמתישהו סוני תרצה לבזבז צוותים של נוטי דוג ואת המובחר שבהם עד שיגיע השלב שהיא תתייאש A la סקוור וקריסטל דיינמיקס. זה גם ככה דור שכל הפיתוח מתארך בגלל המורכבות הטכנית שלו לא צריך גם לבזבז צוותים על כישלון ידוע מראש. :(

מה אגיד נדב, הלוואי שכל זה זה סתם פחד לא מבוסס משינוי :) ושכולנו נמשיך לקבל משחקים של 9. :)
פשוט סוני היא מהיחידות שאשכרה עושות סינגל פלייר אמיתי ומושקע אם היא תפסיק, אנחנו נהיה גם ככה בשוק שכולו GaaS מייק תמהר לישר קו חוץ מבטסדה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2022, 16:40

משהו בGaaS יצליח להם. יש להם 12 משחקי GaaS בדרך, כלומר אם הם יתחילו לצאת ב2024 אז מדובר ב-4 משחקי GaaS בשנה. משהו חייב להדבק במספרים כאלה גדולים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2022, 16:58

השלט עלית של סוני יעלה 200$ ויצא ב26 לינואר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוקטובר 2022, 18:03

מגניב… אם רק יכריזו שתהיה תמיכה נורמלית (=מלאה) במחשב - אקנה אותו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2022, 18:06

אין לדולסנס תמיכה מלאה במחשב? אני זוכר שיש, ואפילו משחקי צד א תומכים בכל הפיצ׳רים של הדואלסנס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוקטובר 2022, 20:32

DrKeo כתב:אין לדולסנס תמיכה מלאה במחשב? אני זוכר שיש, ואפילו משחקי צד א תומכים בכל הפיצ׳רים של הדואלסנס.

אלחוטית לא :/ ולא כל משחק תומך, ובטח שלא בכל הפיצ׳רים של הטריגרים או הרטט, זו לא תמיכה ״מלאה״ מה שיש כרגע, זה משחקים בודדים של סוני

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 אוקטובר 2022, 20:36

יש איזה דונגל שסוני מוכרת (במחיר מופקע אם אני לא טועה) אבל אני ממש לא בטוח שמעבר לאלחוטיות הוא מאפשר גם את כל הפיצ'רים מסביב כמו האפטיק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 24 אורחים