DrKeo כתב:אני רק ראיתי משפט אחד חוזר שוב ושוב ושוב בכתבה של DF והיא "צולל ל20FPS" ועוד בגרסת הPS3 הם טוענים שהFPS נמוך יותר באיזה 10% מזאת של ה360. איפה גרסת הPC איפה?
לא איפה אלא מתי

DrKeo כתב:אני רק ראיתי משפט אחד חוזר שוב ושוב ושוב בכתבה של DF והיא "צולל ל20FPS" ועוד בגרסת הPS3 הם טוענים שהFPS נמוך יותר באיזה 10% מזאת של ה360. איפה גרסת הPC איפה?
bling כתב:יכול להיות שהיה דיון כזה,לא בטוח שהשתתפתי,אני אישית לא מכיר את מערכת הדירוג של האקס בוקס,אני גם לא אומר שמתוך המליונים שקנו אותו הרוב לא מרוצים,זה בערך כמו שאם תשאל את מליוני האנשים של קוד האם הוא מרוצה רוב הסיכויים שיענה לחיוב למרות שאתה תראה הרבה ביקורת כלפי הסדרה,אני רק אומר שאי אפשר על אותו משקל לבטל את הביקורת הזו,גם אם זה לא הרוב יש פה כמות מכובדת יחסית ובעוצמות גדולות יותר מכמעט כל משחק אחר שאני מכיר (אולי רק COD זוכה לאנטי אוטומטי גדול יותר בדיונים ברשת).
bling כתב:EDGE נתנו 10 דרך אגב,מעניין אם הדור הזה טוב עד כדי כך או שהסטנדרטים שלהם ירדו כי זה כבר לא אירוע נדיר בכלל.
bling כתב:feature מעולה שנוסף ל GTA5 כנראה בעקבות כך שהרוב המוחלט של האנשים מתקשה לסיים את המשחקים הללו (או בכלל משחקי עולם פתוח בדרך כלל עם סטטיסטיקה נמוכה של אחוזי סיום) נותן לך לדלג על חלק מתסכל במשימה ומעניש אותך ע"י ציון נמוך,ככה אין סיבה שמישהו ירים ידיים מהמשחק בגלל איזו משימת טיסה מתסכלת או כל דבר אחר,מצויין ויחסוך לי הרבה תסכול שבדרך כלל קורה לי באיזו משימה ארורה בסדרה,מהביקורת של ג'ים סטרלינג:
4shachar כתב:הוריד לי ממש מהר מהחנות האמריקאית באופן מפתיע, בערך שעתיים.
אני עכשיו מתקין, אבל מדאיג אותי שרוקסטאר אמרו לא להתקין ב360 את הדיסק השני לHDD, אבל בגרסא הדיגיטלית שיש לי הכל רץ מהHDD. מקווה שלא יהיו לי הבעיות שיש ב360
DrKeo כתב:אזהרה למשתמשי PSN, גרסת הPSN סובלת מאותה בעיה שקיימת כשמשחקים בGTA ב360 כששני הדיסקים מותקנים.
Megalomaniac כתב:איך זה שאף אחד פה לא דיבר על זה? או שדיברו ולא ראיתי.
המשחק יוצא למחשב ול-PS4 (אומרים שזה רישמי)
http://www.frogi.co.il/digital-gaming/6858.html
הם לא אמרו מילה על גרסת ה- PC אבל מניחים שאם הוא ייצא ל-PS4 הוא ייצא גם למחשב.
Nigga כתב:איפה הם טוענים שה FPS נמוך יותר ב 10%?
ממה שאני קראתי, הם טוענים שבקטעי המעבר (cut scenes) ב 360 יש 2fps יותר:
לעומת זאת, כאשר המנוע תחת עומס כבד, ה PS3 מתמודדת טוב יותר מבחינת fps:
DrKeo כתב:אתה לגמרי צודק, משום מה פספסתי את המילה CUT SCENE. אבל כך או כך, אני מחכה לPC
שחר, איך עובדת המערכת של "המכונית שלי"? כלומר מה קורה כשאתה הורס אותה, איך אתה מזמן אותה, יש עונש כספי על להרוס אותה, האם לשדרג אותה זה רק כספי או מעבר לזה וכו'?
Blue&Black כתב:לכל אחת מהדמויות יש רכב משלה, מהניסיון שלי אתה יכול לצאת עם הרכב וגם להרוס אותו, הוא יחזור לחנייה שלך אבל אתה לא יכול לזמן את הרכב. אפשר להתקשר למונית דרך הפלאפון
DrKeo כתב:אז הרכב תמיד משגר את עצמו לחניה שלך אחרי שהוא נהרס? אז אם נניח אני עושה משימה ותוך כדי הרכב נהרס לי ואחרי זה אני מת, אני אצטרך לחזור עד החניה שלי כדי להביא את האוטו לאזור של המשימה בשביל להתחיל אותה מחדש? אין שום דרך להשיג אותו שוב לא מהחניה אם נניח אני בקצה השני של העולם?
Blue&Black כתב:אני מניח שלא. הוא משגר את עצמו לחניה. אבל אם אתה בקצה השני של העולם תעשה מה שהשם של המשחק מעיד עליו(:
לגבי המשימות, זה כבר לא עובד כמו GTA IV. כשאתה מת במשימה אתה חוזר ישר לצק׳פוינט בתוך המשימה. לא יותר לחזור מבית חולים ולשגר את עצמך מהפלאפון
Nucleus_Dawn כתב:כרגע נכנסתי במכונית של מישהו עם משאית והוא החליט שהוא ירדוף אחרי קצת ויתן לי מכות.
אז הרסתי לו את המכונית קצת עם המשאית ואז יצאתי ונתתי לו מכות. הוא איבד את ההכרה ולקחתי לו את הכסף.
הקטע הממש מגניב הוא שבמקרה עצרתי ליד בית חולים, אז במקום שיגיע אמבולנס משום מקום, שני פרמדיקים רצו מבית החולים והתחילו לעבוד עליו. זה היה ממש מפתיע. טאצ' מבריק.
Nucleus_Dawn כתב:עוד דבר תמוהה בשליטה זה שאי אפשר להפוך את הצירים לinverted בנפרד. או שהופכים את כולם לinverted (ואז למעלה ולמטה לא נוח), או שהופכים את כולם ללא inverted (ואז ימינה ושמאלה לא נוח). אלו דברים מאוד בסיסיים שלא ברור לי איך התפספסו, אבל אני יכול להתרגל אליהם, אז זה לא כל כך נוראה.
swiss-the-engine כתב:למישהו יש מושג אם זה ככה גם בגרסאת 360? זה דיל ברייקר רציני בשבילי, לעולם לא אוכל לשחק במשחק אם כך המצב.
swym כתב:אבל זו בדיוק ההגדרה של קונצנזוס: הרוב המוחלט חושב שזה משחק מצויין. יש מיעוט זניח שחושב שהוא לא טוב. אי אפשר לבטל את הביקורת הזו, אבל אי אפשר לייחס לה יותר משמעות ממיעוט זניח במקרה של כל משחק אחר. זה פשוט עניין של מספרים: ככל שהמשחק יותר גדול ויותר פופולארי ככה גם למיעוט תהיה יותר תהודה.
שילוב של גם וגם.
האמת היא שבהתחלה באתי להתלונן על הפיצ'ר הזה... אבל פתאום נזכרתי שעד היום אני תקוע בSaints Row הראשון בגלל משימה מתסכלת שאחרי עשרות ניסיונות של "כמעט" שהשתבשו רק בגלל איזה משהו אקראי, אין לי יותר כח לסיים ולכן אני לא יכול להמשיך הלאה. אז אולי כן יש בזה משהו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים