GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

SgtDonowitz
Warrior

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 17 ספטמבר 2013, 18:27

DrKeo כתב:אני רק ראיתי משפט אחד חוזר שוב ושוב ושוב בכתבה של DF והיא "צולל ל20FPS" ועוד בגרסת הPS3 הם טוענים שהFPS נמוך יותר באיזה 10% מזאת של ה360. איפה גרסת הPC איפה?

לא איפה אלא מתי :) בנובמבר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 ספטמבר 2013, 18:42

bling כתב:יכול להיות שהיה דיון כזה,לא בטוח שהשתתפתי,אני אישית לא מכיר את מערכת הדירוג של האקס בוקס,אני גם לא אומר שמתוך המליונים שקנו אותו הרוב לא מרוצים,זה בערך כמו שאם תשאל את מליוני האנשים של קוד האם הוא מרוצה רוב הסיכויים שיענה לחיוב למרות שאתה תראה הרבה ביקורת כלפי הסדרה,אני רק אומר שאי אפשר על אותו משקל לבטל את הביקורת הזו,גם אם זה לא הרוב יש פה כמות מכובדת יחסית ובעוצמות גדולות יותר מכמעט כל משחק אחר שאני מכיר (אולי רק COD זוכה לאנטי אוטומטי גדול יותר בדיונים ברשת).

אבל זו בדיוק ההגדרה של קונצנזוס: הרוב המוחלט חושב שזה משחק מצויין. יש מיעוט זניח שחושב שהוא לא טוב. אי אפשר לבטל את הביקורת הזו, אבל אי אפשר לייחס לה יותר משמעות ממיעוט זניח במקרה של כל משחק אחר. זה פשוט עניין של מספרים: ככל שהמשחק יותר גדול ויותר פופולארי ככה גם למיעוט תהיה יותר תהודה.

bling כתב:EDGE נתנו 10 דרך אגב,מעניין אם הדור הזה טוב עד כדי כך או שהסטנדרטים שלהם ירדו כי זה כבר לא אירוע נדיר בכלל.

שילוב של גם וגם.

bling כתב:feature מעולה שנוסף ל GTA5 כנראה בעקבות כך שהרוב המוחלט של האנשים מתקשה לסיים את המשחקים הללו (או בכלל משחקי עולם פתוח בדרך כלל עם סטטיסטיקה נמוכה של אחוזי סיום) נותן לך לדלג על חלק מתסכל במשימה ומעניש אותך ע"י ציון נמוך,ככה אין סיבה שמישהו ירים ידיים מהמשחק בגלל איזו משימת טיסה מתסכלת או כל דבר אחר,מצויין ויחסוך לי הרבה תסכול שבדרך כלל קורה לי באיזו משימה ארורה בסדרה,מהביקורת של ג'ים סטרלינג:

האמת היא שבהתחלה באתי להתלונן על הפיצ'ר הזה... אבל פתאום נזכרתי שעד היום אני תקוע בSaints Row הראשון בגלל משימה מתסכלת שאחרי עשרות ניסיונות של "כמעט" שהשתבשו רק בגלל איזה משהו אקראי, אין לי יותר כח לסיים ולכן אני לא יכול להמשיך הלאה. אז אולי כן יש בזה משהו :D

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2013, 18:46

4shachar כתב:הוריד לי ממש מהר מהחנות האמריקאית באופן מפתיע, בערך שעתיים.
אני עכשיו מתקין, אבל מדאיג אותי שרוקסטאר אמרו לא להתקין ב360 את הדיסק השני לHDD, אבל בגרסא הדיגיטלית שיש לי הכל רץ מהHDD. מקווה שלא יהיו לי הבעיות שיש ב360 :?

אצלי זה רק הולך והופך ליותר ויותר איטי. התחלתי להוריד בעשר בבוקר. עכשיו זה על פחות מ-70 אחוזים ומתקדם ממש. ממש. לאט. מתחיל להיות בספק שאספיק לשחק בזה היום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2013, 19:00

אזהרה למשתמשי PSN, גרסת הPSN סובלת מאותה בעיה שקיימת כשמשחקים בGTA ב360 כששני הדיסקים מותקנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2013, 19:15

DrKeo כתב:אזהרה למשתמשי PSN, גרסת הPSN סובלת מאותה בעיה שקיימת כשמשחקים בGTA ב360 כששני הדיסקים מותקנים.

לעזאזל!!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2013, 19:20

אני בטוח שזה יתוקן עם פאטץ', אבל בכל זאת - פשוט תקנו דיגיטלי. זה עובד יופי.
שיחקתי כמה שעות קצרות (שעתיים אולי) ואני ממש נהנה מכל רגע. ועוד לא יצאתי מהעיר - האיזור העמוס ביותר.
כן, זה לא החוויה של הPC שאני רגיל אליה, אבל זה באמת לא מפריע, כמו בTLOU.
אז יש ג'אגיז וטקסטורות מרוחות ופופ-אפס ונפילות ל-20 פריימים... ועדיין זה כיף אדיר, וממש קל להתעלם מהמגרעות הטכניות. ואני רק התחלתי...

עריכה: אתם בטוחים שהכוונה היא למשחק המלא מהPSN ולא כשמתקינים מהדיסק?
אני אומר זאת בכנות - המשחק זז טוב בהרבה מGTA IV, ונראה פי כמה וכמה יותר יפה. אני לא סובל מהפופ-אפס כפי שנטען/ראיתי על גירסת ה360 מותקנת (משני הדיסקים).

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 17 ספטמבר 2013, 21:24

אני גם שיחקתי כמה שעות בגרסאת הPSN והמשחק נראה מדהים ולא הרגשתי הרבה ירידות פריימים.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 17 ספטמבר 2013, 22:31

אוי אלוהים כל השרירים התנוונו, שכחתי ללכת ולרגעים גם שכחתי לדבר כמו שצריך עם בני אדם. המשחק פשוט שאב אותי פנימה יש לי כבר מעל ל10 שעות משחק ולא עשיתי כמעט כלום.
יצאתי עם הכלבה החוצה לטיול והגרפיקה נראתה אחרת... אני צריך עזרה :cry:
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 18 ספטמבר 2013, 07:01

איך זה שאף אחד פה לא דיבר על זה? או שדיברו ולא ראיתי.

המשחק יוצא למחשב ול-PS4 (אומרים שזה רישמי)
http://www.frogi.co.il/digital-gaming/6858.html

הם לא אמרו מילה על גרסת ה- PC אבל מניחים שאם הוא ייצא ל-PS4 הוא ייצא גם למחשב.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2013, 23:24

Megalomaniac כתב:איך זה שאף אחד פה לא דיבר על זה? או שדיברו ולא ראיתי.

המשחק יוצא למחשב ול-PS4 (אומרים שזה רישמי)
http://www.frogi.co.il/digital-gaming/6858.html

הם לא אמרו מילה על גרסת ה- PC אבל מניחים שאם הוא ייצא ל-PS4 הוא ייצא גם למחשב.

זה שילוב מקושקש של כמה אייטמים ישנים. הציוץ בטוויטר הוכחש מאוד מהר, והעמוד מכירה באמזון גרמניה הורד גם הוא. רשמי זה בטוח לא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 00:34

שיחקתי טיפה במשחק ו-וואו! המשחק פשוט מרהיב. באמת יש המון פופ אפ ואפילו מזהים פה ושם נפילות FPS, אבל זה ממש לא מפריע לי. המון אנשים על המסך. המון רכבים. רואים למרחק גדול. העיר מרגישה חיה ונושמת. שכחתי כמה טוב GTA מרגיש.

שיפור מצוין שהוסיפו זה שאפשר לשמור בכל מקום ולא רק דרך בית/מיטה. לצערי, אני משחק עם השלט של הPS3 ומסיבה לא ברורה, אי אפשר להחליף את תפקוד הטריגרים בזמן נהיגה, ככה שכפתורי הכתף יהיו הכפתורים שמשמשים להאצה ובלימה/רוורס. בזמן ירי, אפשר להחליף. בזמן נהיגה, לא. זה יוצר מצב שאני צריך ללחוץ על הטריגר החלקלק והמעצבן של הדואלשוק הרבה זמן, ברצף וזה נורא לא נוח. אני לא מבין למה זה זה מתחלף בירי, אבל לא בנהיגה. פשוט תמוהה.
עוד דבר תמוהה בשליטה זה שאי אפשר להפוך את הצירים לinverted בנפרד. או שהופכים את כולם לinverted (ואז למעלה ולמטה לא נוח), או שהופכים את כולם ללא inverted (ואז ימינה ושמאלה לא נוח). אלו דברים מאוד בסיסיים שלא ברור לי איך התפספסו, אבל אני יכול להתרגל אליהם, אז זה לא כל כך נוראה.

השליטה ברכבים מגניבה. הרבה יותר ארקיידית והרבה פחות מאתגרת, אבל עדין תלויית יכולת באופן מספק. אני עדין לא סגור על הירי, כי היתה לי רק משימה אחת איתו, אבל יש במערכת שילוב מעניין של כיוון ידני ואוטמטי, שעובר בין אויב לאויב (כמו בGTA IV, אבל הרבה פחות דביק, כשאתה עובר לאויב). במעט שהשתמשתי בה, היא לא עבדה כל כך טוב, אבל נראה מה יהיה בהמשך. יש אפשרות לעבור לכיוון ידני לגמרי, כך שאני אתנסה גם בזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 00:38

Nigga כתב:איפה הם טוענים שה FPS נמוך יותר ב 10%?
ממה שאני קראתי, הם טוענים שבקטעי המעבר (cut scenes) ב 360 יש 2fps יותר:

לעומת זאת, כאשר המנוע תחת עומס כבד, ה PS3 מתמודדת טוב יותר מבחינת fps:

אתה לגמרי צודק, משום מה פספסתי את המילה CUT SCENE. אבל כך או כך, אני מחכה לPC :)

שחר, איך עובדת המערכת של "המכונית שלי"? כלומר מה קורה כשאתה הורס אותה, איך אתה מזמן אותה, יש עונש כספי על להרוס אותה, האם לשדרג אותה זה רק כספי או מעבר לזה וכו'?

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 18 ספטמבר 2013, 00:42

DrKeo כתב:אתה לגמרי צודק, משום מה פספסתי את המילה CUT SCENE. אבל כך או כך, אני מחכה לPC :)

שחר, איך עובדת המערכת של "המכונית שלי"? כלומר מה קורה כשאתה הורס אותה, איך אתה מזמן אותה, יש עונש כספי על להרוס אותה, האם לשדרג אותה זה רק כספי או מעבר לזה וכו'?

לכל אחת מהדמויות יש רכב משלה, מהניסיון שלי אתה יכול לצאת עם הרכב וגם להרוס אותו, הוא יחזור לחנייה שלך אבל אתה לא יכול לזמן את הרכב. אפשר להתקשר למונית דרך הפלאפון
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 08:46

Blue&Black כתב:לכל אחת מהדמויות יש רכב משלה, מהניסיון שלי אתה יכול לצאת עם הרכב וגם להרוס אותו, הוא יחזור לחנייה שלך אבל אתה לא יכול לזמן את הרכב. אפשר להתקשר למונית דרך הפלאפון

אז הרכב תמיד משגר את עצמו לחניה שלך אחרי שהוא נהרס? אז אם נניח אני עושה משימה ותוך כדי הרכב נהרס לי ואחרי זה אני מת, אני אצטרך לחזור עד החניה שלי כדי להביא את האוטו לאזור של המשימה בשביל להתחיל אותה מחדש? אין שום דרך להשיג אותו שוב לא מהחניה אם נניח אני בקצה השני של העולם?

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 18 ספטמבר 2013, 00:51

DrKeo כתב:אז הרכב תמיד משגר את עצמו לחניה שלך אחרי שהוא נהרס? אז אם נניח אני עושה משימה ותוך כדי הרכב נהרס לי ואחרי זה אני מת, אני אצטרך לחזור עד החניה שלי כדי להביא את האוטו לאזור של המשימה בשביל להתחיל אותה מחדש? אין שום דרך להשיג אותו שוב לא מהחניה אם נניח אני בקצה השני של העולם?

אני מניח שלא. הוא משגר את עצמו לחניה. אבל אם אתה בקצה השני של העולם תעשה מה שהשם של המשחק מעיד עליו(:

לגבי המשימות, זה כבר לא עובד כמו GTA IV. כשאתה מת במשימה אתה חוזר ישר לצק׳פוינט בתוך המשימה. לא יותר לחזור מבית חולים ולשגר את עצמך מהפלאפון
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 09:05

Blue&Black כתב:אני מניח שלא. הוא משגר את עצמו לחניה. אבל אם אתה בקצה השני של העולם תעשה מה שהשם של המשחק מעיד עליו(:

לגבי המשימות, זה כבר לא עובד כמו GTA IV. כשאתה מת במשימה אתה חוזר ישר לצק׳פוינט בתוך המשימה. לא יותר לחזור מבית חולים ולשגר את עצמך מהפלאפון

מגניב, כמו בפרקים. אחד הדברים שעשה את גיי טוני כל כך טוב (חוץ מזה שחזרו למשימות המשוגעות, חיזקו משמעותית את הנשקים כך שאפשר היה ליצור בלגן מטורף והוסיפו משהו דמוי טנק ומסוק זריז וקרבי) היו שהוסיפו את הצ'קפויינטס ועשו כמה כאלה במשימות. אף אחד לא רוצה לשחק במשימה רבע שעה ואז להתעורר בבית חולים 10 קילומטר מנקודת התחלת המשימה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 10:07

כרגע נכנסתי במכונית של מישהו עם משאית והוא החליט שהוא ירדוף אחרי קצת ויתן לי מכות.
אז הרסתי לו את המכונית קצת עם המשאית ואז יצאתי ונתתי לו מכות. הוא איבד את ההכרה ולקחתי לו את הכסף.

הקטע הממש מגניב הוא שבמקרה עצרתי ליד בית חולים, אז במקום שיגיע אמבולנס משום מקום, שני פרמדיקים רצו מבית החולים והתחילו לעבוד עליו. זה היה ממש מפתיע. טאצ' מבריק.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 18 ספטמבר 2013, 03:13

Nucleus_Dawn כתב:כרגע נכנסתי במכונית של מישהו עם משאית והוא החליט שהוא ירדוף אחרי קצת ויתן לי מכות.
אז הרסתי לו את המכונית קצת עם המשאית ואז יצאתי ונתתי לו מכות. הוא איבד את ההכרה ולקחתי לו את הכסף.

הקטע הממש מגניב הוא שבמקרה עצרתי ליד בית חולים, אז במקום שיגיע אמבולנס משום מקום, שני פרמדיקים רצו מבית החולים והתחילו לעבוד עליו. זה היה ממש מפתיע. טאצ' מבריק.

אני ממליץ לתפוס מרחק מהפרמדיקים במשחק הזה
www.youtube.com/watch?v=7D4o_wlbMmA
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 18 ספטמבר 2013, 04:27

לפי מה שהבנתי פורסם שהתיקון לבעית הדיסקים עם ה360 הוא להתקין את הדיסק פליי על DOK

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2013, 05:34

סיימתי הרגע סשן של איזה 5 שעות, מתוכן לפחות שעה וחצי בצפייה ב"טלוויזיה", שהיא גיאונית מאי פעם ובאמת פשוט איכות מדהימה והומור שלא מבייש פרק טוב בסאות' פארק. ענק! במיוחד Impotent Rage :)
רק עכשיו פתחתי את הדמות השלישית, חוויתי גם במהלך הסשן הזה את השוד/"הייסט" הראשון שלי, ואני לא יכול לחכות לעשות את זה עם חברים במולטיפלייר!

משחק גדול כל כך. יצאתי גם לראשונה לחקור "טיפה" את המפה... במשך שעתיים בערך (!), ועדיין יש לי כמעט 3/4 מפה לחקור... לא כולל קרקעית הים שלא ראיתי עדיין :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 ספטמבר 2013, 10:27

Nucleus_Dawn כתב:עוד דבר תמוהה בשליטה זה שאי אפשר להפוך את הצירים לinverted בנפרד. או שהופכים את כולם לinverted (ואז למעלה ולמטה לא נוח), או שהופכים את כולם ללא inverted (ואז ימינה ושמאלה לא נוח). אלו דברים מאוד בסיסיים שלא ברור לי איך התפספסו, אבל אני יכול להתרגל אליהם, אז זה לא כל כך נוראה.

למישהו יש מושג אם זה ככה גם בגרסאת 360? זה דיל ברייקר רציני בשבילי, לעולם לא אוכל לשחק במשחק אם כך המצב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 14:49

swiss-the-engine כתב:למישהו יש מושג אם זה ככה גם בגרסאת 360? זה דיל ברייקר רציני בשבילי, לעולם לא אוכל לשחק במשחק אם כך המצב.

אני לא רואה סיבה לחשוב שזה שונה, אבל יכול מאוד להיות שזה לא יפריע לך וברירת המחדל שלהם תהייה נוחה לך.
אחרי 20 דקות משחק, כבר קרה לי הרבה פחות מקרים של לסובב את המצלמה לצד הלא נכון, אז אני מניח שזה משהו שפשוט אתרגל אליו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2013, 15:26

ואוו.. אני מתחיל להרגיש ממש רע שהמשחק לא מעניין אותי כ''כ.. :P... הניתוח הטכני שלו אגב, די מאכזב. אני מבין שהוא מאוד מאוד שאפתני, מורכב ורחב ידיים - אבל למה לעזאזל לרוץ בין 20 FPS ל30 במקרה הטוב? :\. נו טוב.. נחכה לגרסאת הPC.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 ספטמבר 2013, 16:18

swym כתב:אבל זו בדיוק ההגדרה של קונצנזוס: הרוב המוחלט חושב שזה משחק מצויין. יש מיעוט זניח שחושב שהוא לא טוב. אי אפשר לבטל את הביקורת הזו, אבל אי אפשר לייחס לה יותר משמעות ממיעוט זניח במקרה של כל משחק אחר. זה פשוט עניין של מספרים: ככל שהמשחק יותר גדול ויותר פופולארי ככה גם למיעוט תהיה יותר תהודה.

שילוב של גם וגם.

האמת היא שבהתחלה באתי להתלונן על הפיצ'ר הזה... אבל פתאום נזכרתי שעד היום אני תקוע בSaints Row הראשון בגלל משימה מתסכלת שאחרי עשרות ניסיונות של "כמעט" שהשתבשו רק בגלל איזה משהו אקראי, אין לי יותר כח לסיים ולכן אני לא יכול להמשיך הלאה. אז אולי כן יש בזה משהו :D

אבל אתה יכול לאמר זאת על כל דבר פופולרי,גם על COD וגם על מקדונלד'ס,האם זה אומר שהביקורת לא נכונה ולגיטימית ושאין למשחק גם הרבה מאוכזבים?
כל מותג שמוכר מליונים כנראה יש רוב שמרוצה ממנו באיזשהי רמה,אני מעדיף לא ללכת במקרה הזה עם ה"עמחה" וכן להקשיב לדיונים של אנשים גיימרים כמוני בפורומים,באתרי גיימינג וכמעט בכל פינה באינטרנט,אלה לא אנשים ששונאים את GTA אלא כאלו שמאוכזבים.
גם לאנצ'רטד 3 יש למשל הרבה קולות מאוכזבים שקשה להתעלם מהם ואני בטוח שבדירוג המשחק ב PSN יש לו 5 כוכבים אז?
יכול להיות שהרוב מת עליו ולא רואה בו שום בעיה אבל גם פה צריך לתת משקל לגיימרים שאוהבים את הסדרה והתאכזבו והם אכן קול בולט שאי אפשר להתעלם ממנו,למרות שגם במקרה הזה כאמור העוצמה של האכזבה לא מתקרבת ל GTA4.
וזה נכון גם ל AC3 וכל משחק שיצא לו שם של מאכזב,תמיד תוכל לבטל את הביקורת כלפיו אם תחפש את הרוב,אני בטוח שגם ל AC3 יש אחלה דירוג בPSN וב LIVE.
-------------------------

לאסקין וקאוטיק כיף לקרוא את הרשמים שלכם,ההמתנה רק יותר ויותר קשה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 ספטמבר 2013, 00:30

אגב, בסרטון שBlue&Black פרסם, בהחלט רואים מעין ''תנועה כבדה'' של הדמויות.. :\. לא'דע.. אולי אני סתם הוזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 15 אורחים