נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2013, 02:55

גיא, מקלדת/עכבר/מסך לא רלוונטים, אחד היתרונות שיש לpc על קונסולות זאת ההמשכיות ולכולנו יש את זה כבר בבית. תמיד נחמד להשתדרג אבל זה בערך כמו לכלול מחיר של טלביזיה בקונסולה. לבנות מחשב ליבה מרובע עם 660gtx ו-8 גיגה זיכרון זה מאוד פשוט, רק לפני כמה עמודים בנו כאן כזה עם מעבד חזק בהרבה, לוח אם יקר ב200 שקל ממה שצריך וכרטיס 760 ולא 660 ב3000 שקלים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 ספטמבר 2013, 08:11

DrKeo כתב:גיא, מקלדת/עכבר/מסך לא רלוונטים, אחד היתרונות שיש לpc על קונסולות זאת ההמשכיות ולכולנו יש את זה כבר בבית. תמיד נחמד להשתדרג אבל זה בערך כמו לכלול מחיר של טלביזיה בקונסולה. לבנות מחשב ליבה מרובע עם 660gtx ו-8 גיגה זיכרון זה מאוד פשוט, רק לפני כמה עמודים בנו כאן כזה עם מעבד חזק בהרבה, לוח אם יקר ב200 שקל ממה שצריך וכרטיס 760 ולא 660 ב3000 שקלים.

למה? אני מחשב עלות טלווזיה עם קונסולה חדשה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ספטמבר 2013, 08:21

זה רק כי הלכה לך הטלוויזיה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 ספטמבר 2013, 17:01

פרט קטן ושולי... בכל מקרה תכננתי לשדרג :) ככה עשיתי עם הקונסולה בפעם הקודמת...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ספטמבר 2013, 09:12

לא חושב שניתן להשליך על הכלל, מהמקרה הפרטני שלך. :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2013, 10:10

אני מנתק לכמרי מקלדת, עכבר ומסך מקנית מחשב חדש וגם מנתק טלביזיה מקנית קונסולה. כולם מוצרים שיש לכולנו ולפחות לדעתי השדרוג שלהם נפרד. כלומר עכבר ומקלדת במחשב שלי בחיפה כבר בני 9 שנים ועכשיו עוברים מחשב שלישי והמסך נקנה 3 שנים אחרי המחשב כשחשבתי שאני חייב מסך חדש. כנל עם טלביזיה, קניתי חדשה לפני שנה וקצת בלי שום קשר לקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 ספטמבר 2013, 19:34

תגידו, כיצד אדע אם ה-PC מתאים לי? אני מתלבט אם לקנות מחשב, אבל אני לא בטוח שלשחקן קונסולות כמוני יש מה לחפש בכלל ב-PC.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 ספטמבר 2013, 19:54

להתחשב בעובדה שפחות או יותר יוצאים בדיוק אותם המשחקים למחשב ולקונסולות ושאתה תמיד יכול לחבר גיימפאד למחשב אין ממש הבדל, ככה שאין סיבה ש"שחקן קונסולות" לא יסתדר על הPC.
ההיתרונות על הPC הם בעיקר ביצועים גבוהים יותר אם אתה משקיע מספיק בPC, מודים במשחקים מסוימים ולפעמים גם אונליין עדיף. בנוסף אפשר להגיד שהפלוס שיש בPC על הקונסולות הם משחקי אסטרטגיה מצוינים שאין בקונסולות (SC, TW, CIV וכו') אם זה הטעם שלך.
מצד שני, בעיקר בקונסולות של סוני, יש תמיד את החברות פיתוח שמפתחות משחקים בלעדית לקונסולה שלה אבל בסופו של דבר אלה משחקים שתמיד אפשר להשלים בסוף הדור כשהקונסולה כבר זולה אם אין לך כרגע כסף למחשב וקונסולה. (וזו גם בעיה כללית שיש לך במידה שאתה מחליט לקנות רק X1 או PS4, לא רק בPC)

בסופו של דבר אין הבדל כל כך גדול מבחינת משחקים בין שוק הPC לשוק הקונסולות

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ספטמבר 2013, 21:23

בליזארד סוף סוף קולטים את המסר: ה AH של דיאבלו 3 מבוטל ויוסר במרץ 2014.

http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 05:28

וואו... זה צעד מפתיע וממש ממש מוצלח.
אני מניח שזה אומר שהם לא הכניסו ממנו מספיק כסף, בשביל שהלחץ מאקטיוויז'ן יעלה על הלחץ מהלקוחות.

כל הכבוד להם, למרות שזה יעשה רק עוד הרבה מאוד זמן. זה אומר שבמרץ 2014, דיאבלו 3 יהיה יותר טוב בPC, מאשר בקונסולות, כמו שהיה אמור להיות מלכתחילה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ספטמבר 2013, 21:33

אני חושב שההודעה הבאה מסכמת את זה טוב:

Diablo III's major pillars:
- Streamlined gameplay systems -> Result: Poor loot system, very public staff turnover and loot revamp
- RMAH -> Result: Very public apology, being removed
- Always Online -> Result: Lots of server issues at launch, console version doesn't have it, with RMAH being removed it serves no real purpose
- New visual look -> Result: Not really a big deal either way

I think it's fair to say that Diablo III, as a project to improve on Diablo II, failed by Blizzard's own standards. This doesn't mean it lost money. This doesn't mean it isn't a great game. This doesn't mean that the expansion or eventual patches won't be great. This doesn't mean that you have to agree with the criticisms. But Blizzard, internally, appears to have conceded that the project didn't go the way they planned.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 00:17

זה אומר פחות או יותר 30% ממה שאני אומר על דיאבלו 3 כבר שנה+. הגרסה הקצרה? המשחק בנוי כסימולטור EBAY, תמיד תקבל לוט חסר ערך שיהיה באמת טוב שני אקטים מתחתך אז אתה מוצא לוט, מוכר אותו באוקשן האוס לאנשים שני אקטים מתחתך ואחרי שצברת מספיק כסף אתה הולך לאוקשן האוס ומחפש לוט שמצאו אנשים שני אקטים מעליך. מבזבזים יותר זמן באוקשן האוס בסוג של ציין EBAY סטייל מאשר לשחק במשחק עצמו.

כמובן שזה אפילו לא מתחיל לתאר את התלונות גיימפליי הגדולות שיש לי למשחק שמתחילות במערכת עליה בדרגה, המערכת קסמים, המערכת שיקויים והמערכת מלאי. בעצם הם הצליחו להשמיד כל פן של דיאבלו, אפילו הסיפור היה מחורבן עם דיבוב מחורבן. אולי בדיאבלו 2 לא היה טונות של LORE ועומק, אבל הסיפור היה פשוט ונורא יפה בהפקה סופר מרשימה לזמנה ודיאבלו 3 לא ספק כלום מזה. אז אולי עכשיו יש להם הזדמנות לתקן, אני רוצה לשמוע מה הם עושים בעניין המערכות גיימפליי אבל הסגירה של האורקשן האוס שתכפה עליהם לאזן את הגיימפליי והלוט כבר ירוממו את המשחק. אני כל כך חוזר אליו באקספנשן, לא חשבתי שאני אחזור אבל נראה שבליזארד עושים צעדים קיצוניים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2013, 21:13

קוד מתנה לסטים, למשחק Bastion - כל הקודם זוכה :).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 07:21

יש תאריך להכרזה של סדרה 200 של הכרטיסי מסך של ATI :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 ספטמבר 2013, 23:39

DrKeo כתב:זה אומר פחות או יותר 30% ממה שאני אומר על דיאבלו 3 כבר שנה+. הגרסה הקצרה? המשחק בנוי כסימולטור EBAY, תמיד תקבל לוט חסר ערך שיהיה באמת טוב שני אקטים מתחתך אז אתה מוצא לוט, מוכר אותו באוקשן האוס לאנשים שני אקטים מתחתך ואחרי שצברת מספיק כסף אתה הולך לאוקשן האוס ומחפש לוט שמצאו אנשים שני אקטים מעליך. מבזבזים יותר זמן באוקשן האוס בסוג של ציין EBAY סטייל מאשר לשחק במשחק עצמו.

כמובן שזה אפילו לא מתחיל לתאר את התלונות גיימפליי הגדולות שיש לי למשחק שמתחילות במערכת עליה בדרגה, המערכת קסמים, המערכת שיקויים והמערכת מלאי. בעצם הם הצליחו להשמיד כל פן של דיאבלו, אפילו הסיפור היה מחורבן עם דיבוב מחורבן. אולי בדיאבלו 2 לא היה טונות של LORE ועומק, אבל הסיפור היה פשוט ונורא יפה בהפקה סופר מרשימה לזמנה ודיאבלו 3 לא ספק כלום מזה. אז אולי עכשיו יש להם הזדמנות לתקן, אני רוצה לשמוע מה הם עושים בעניין המערכות גיימפליי אבל הסגירה של האורקשן האוס שתכפה עליהם לאזן את הגיימפליי והלוט כבר ירוממו את המשחק. אני כל כך חוזר אליו באקספנשן, לא חשבתי שאני אחזור אבל נראה שבליזארד עושים צעדים קיצוניים.

מה לגבי זה שאין שום עונש משמעותי על מוות במשחק? שזה בעצם אומר שאין בו שום אתגר מחוץ לקרבות הבוסים. אני הגעתי למצבים שהעדפתי למות במקום לשתות שיקויים, כי רציתי לשמור אותם לבוס... בדיחה.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 20 ספטמבר 2013, 20:27

DrKeo כתב:יש תאריך להכרזה של סדרה 200 של הכרטיסי מסך של ATI :)
תמונה

מזה סדרה 200? הכוונה סדרה 9?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2013, 12:33

Klayman כתב:קוד מתנה לסטים, למשחק Bastion - כל הקודם זוכה :).

אמממ? :) משחק נהדר! כדאי מאוד!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2013, 12:43

InterAl כתב:מה לגבי זה שאין שום עונש משמעותי על מוות במשחק? שזה בעצם אומר שאין בו שום אתגר מחוץ לקרבות הבוסים. אני הגעתי למצבים שהעדפתי למות במקום לשתות שיקויים, כי רציתי לשמור אותם לבוס... בדיחה.

עונש מוות? אתה פשוט הולך לשמירה אחרונה שלך. היה את זה בכל משחק PC אי פעם, שמירה איפה שאתה רוצה. איך זה שונה מכל משחק התגנבות בPC אי פעם? ביחוד שלמרות הסייב בכל מקום, שחקתי בשלב הראשון כמעט שלוש שעות.

בנושא ATI, הם שינו את קונבנצית המספור שלהם, כנראה כי זאת הייתה אמורה להיות סדרה 9XXX והם לא רצו להגיע ל10,000. עכשיו זאת הולכת להיות סדרה 2XX עם אות בסוף כשלכל מספר ואות תהיה משמעות אחרת. מהמספרים שדולפים נשמע שזאת הולכת להיות סדרה חזקה במיוחד, קפיצה אמיתית מסדרה 7XXX, תחרות אמיתית ל780GTX ואולי הגבוה אפילו לTITAN.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 14:17

announcer pack של גלאדוס זמינה לרכישה כרגע עבור Dota 2. ענק:

http://www.youtube.com/watch?v=ZFMDCjJyxUM

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ספטמבר 2013, 14:56

אני מקבל הודעת שגיאה בווינדוס:
windows detected a hard disk problem

מחיפוש קצר באינטרנט, אני מבין שזה אומר שהדיסק הקשיח שלי קרוב לסוף חייו ושאני צריך לגבות (למרות שלא בטוח שאני צריך לגבות) ולקנות דיסק קשיח חדש.
אם כבר אני אקנה דיסק קשיח, בטח אלך על איזה SSD של 60GB, בשביל מערכת ההפעלה ועוד כמה דברים, ככה שאוציא איזה 700-800 שקל בסה"כ.

למישהו יש המלצה מאיפה לקנות את הHDD והSSD?
יש חברה מסוימת שהSSD שלה עדיפים?
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 20 ספטמבר 2013, 15:07

Nucleus_Dawn כתב:אני מקבל הודעת שגיאה בווינדוס:
windows detected a hard disk problem

מחיפוש קצר באינטרנט, אני מבין שזה אומר שהדיסק הקשיח שלי קרוב לסוף חייו ושאני צריך לגבות (למרות שלא בטוח שאני צריך לגבות) ולקנות דיסק קשיח חדש.
אם כבר אני אקנה דיסק קשיח, בטח אלך על איזה SSD של 60GB, בשביל מערכת ההפעלה ועוד כמה דברים, ככה שאוציא איזה 700-800 שקל בסה"כ.

למישהו יש המלצה מאיפה לקנות את הHDD והSSD?
יש חברה מסוימת שהSSD שלה עדיפים?

כן, כמעט תמיד הבעיה היא בהארד דיסק ואני ממליץ לך לגבות אותו לפני שהוא מת לחלוטין.
לגבי ה-SSD, חפש טיפה ב- Tomshardware מה עדיף לך לקנות, הצ'רטס שלהם מאוד טובים. לגבי הכונן קשיח, אני ממליץ לך על סיגייט ובכלל לא להתקרב ל- WD הכוננים שלהם נהרסו לי כל כך מהר שאני לא יודע איזה מוניטין יש להם בדיוק בחוץ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2013, 23:11

WD מאז ההצפות בתאילנד, לא חזרו לעצמם! שלא תעז לקנות WD!
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 ספטמבר 2013, 16:50

Stick כתב:להתחשב בעובדה שפחות או יותר יוצאים בדיוק אותם המשחקים למחשב ולקונסולות ושאתה תמיד יכול לחבר גיימפאד למחשב אין ממש הבדל, ככה שאין סיבה ש"שחקן קונסולות" לא יסתדר על הPC.
ההיתרונות על הPC הם בעיקר ביצועים גבוהים יותר אם אתה משקיע מספיק בPC, מודים במשחקים מסוימים ולפעמים גם אונליין עדיף. בנוסף אפשר להגיד שהפלוס שיש בPC על הקונסולות הם משחקי אסטרטגיה מצוינים שאין בקונסולות (SC, TW, CIV וכו') אם זה הטעם שלך.
מצד שני, בעיקר בקונסולות של סוני, יש תמיד את החברות פיתוח שמפתחות משחקים בלעדית לקונסולה שלה אבל בסופו של דבר אלה משחקים שתמיד אפשר להשלים בסוף הדור כשהקונסולה כבר זולה אם אין לך כרגע כסף למחשב וקונסולה. (וזו גם בעיה כללית שיש לך במידה שאתה מחליט לקנות רק X1 או PS4, לא רק בPC)

בסופו של דבר אין הבדל כל כך גדול מבחינת משחקים בין שוק הPC לשוק הקונסולות

אני מבין שאין הבדל, אבל כעיקרון אני לא אוהב את הבלעדיים של ה-PC. וכמה עולה מחשב גיימינג היום שיכול להריץ את כל משחקי "הדור הבא" ב-60FPS וב-1080P?

תודה רבה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2013, 17:35

אני מבין שאין הבדל, אבל כעיקרון אני לא אוהב את הבלעדיים של ה-PC. וכמה עולה מחשב גיימינג היום שיכול להריץ את כל משחקי "הדור הבא" ב-60FPS וב-1080P?

הרבה ממשחקי הדור הבא לא ירוצו בכלל ב60FPS בקונסולות
עדין יהיו הרבה משחקים ב30FPS
חלק מהמפתחות מעדיפות להפציץ בגרפיקה ,על חשבון הFPS

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2013, 19:57

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים