Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 22 ספטמבר 2013, 04:06

כן... על ONE אתה יכול לבנות, אבל DR3 זה למכורים...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ספטמבר 2013, 04:18

DrKeo כתב:אז מסתבר שחודש מגיימסקום עשה לDR3 רק טוב ועכשי והוא נעול על 30FPS כשבגיימסקום דווחו על נפילות פריימים מרובות. בנוסף עכשיו מתברר שיש לו מוד CO OP עם DROP IN DROP OUT חופשי ואתה אפילו עובר עם הדמות שלך ספציפים כולל השדרוגים שלך וכמובן שאתה צובר XP ומשתפר גם במשחק של החבר שלך. זה נשמע מגניב לגמרי אם רק הייתי מכיר עוד משהו שמתכוון לקנות ONE וגם את DR3 :)

אני מקווה שהם יכניסו תוכן כי להציל ניצולים + כלי נשק מרובים לא יחזיק מים באמת בימינו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2013, 21:25

Death_119 כתב:אני מקווה שהם יכניסו תוכן כי להציל ניצולים + כלי נשק מרובים לא יחזיק מים באמת בימינו.

זה היה רק בראשון, השני כבר היה מאוד שונה אבל הרבה פחות טוב. הוציאו ממנו את כל היפניות וההארד קוריות שהיה בראשון (כלומר הטיימר ונושא ה"זמן אמיתי") ואפילו הסירו את המצלמה. אני מקווה לטוב לשלישי אבל השני לא באמת היה DR אמיתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 20:44

הONE תתמוך בHTML 5 (מן הסתם) וגם בFLASH (פחות מן הסתם). התרגשות...

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 ספטמבר 2013, 21:05

וואו הטריילר הזה נראה מטורף!!!
פשוט עריכה מצוינת!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 21:19

ניתוח מעניין של DF על הONE עם סיפורים מעניינים על העיצוב של הקונסולה וההחלטה להוסיף למהירות שעון של הGPU. מסתבר שהם התלבטו בין להאיץ את הGPU לבין להעלות את מספר הCU מ12 ל14 (יש במקור בצ'יפ 14 אבל מנטרלים שניים למטרות יצור יעיל יותר) לבין להאיץ את המהירות שעון. בניסויים בעולם האמיתי עם משחקי שיגור בהפעלת 2 הCU הנוספים הם גילו שלמרות שהחבר'ה של ניאוגאף יגידו לכם שיש כאן עליה של 16.6% בביצועים (היי, מספרים נקיים!), במציאות הביצועים עלו רק ב6.6% כי בסופו של דבר הCU משפיעים רק על השיידרים ALU וכל השאר לא מושפע בזמן שהאצת מהירות הGPU משפיעה על כל הGPU ובנוסף על המהירות של הESRAM. בכל מקרה קריאה מאוד מעניינת.

עוד פרטים מעניינים שעולים מהכתבה הם שיש SCALER דינאמי לONE כך שהרזולוציה של המשחק יכולה להתשנות בצורה דינמית מה שיאפשר למפתחים להפיל טיפה את הרזולוציה כשיש עומס כדי למנוע נפילת פריימים, שהUPSCALER הרבה יותר איכותי מאשר זה ב360 כך שמשחקים ברזולוציה נמוכה יותר יראו הרבה יותר טוב ובשילוב עם זה שהרזולוציה ככלל יותר גובוהת מהדור הנוכחי הם טוענים שכמעט לא ירגישו בהבדל, יש צ'יפ DATA MOVING שהתפקיד שלו זה לבצע את הבקשות והעברות של מידע מהHDD לזיכרון ומהDDR3 לESRAM ובחזרה כך שהGPU משוחרר מהמטלות הללו שמעקבות אותו בכל קונסולה או PC אחרים ויש חלק חומרתי שעושה כיווץ LZ שמשחרר עוד קצת עומס מהGPU.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ספטמבר 2013, 17:58

לא מת על הטרילר של KI
ניראה לי כאילו הדמויות עשויות מפלסטלינה

זה אומנם נאמן למקור -
http://www.youtube.com/watch?v=bf1pStwczVA

אבל אז הטכנולוגיה הגבילה מאוד ,היום היתי רוצה לראות משהו הרבה יותר מציאותי גרפית

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 ספטמבר 2013, 21:50

איזה פלסטלינה, לא מבין איך אתה חושב שהדמויות היום נראות ככה
הדמויות לדעתי נראות מציאותיות אם קצת גוון שונה של תלת מימד
אחלה של גרפיקה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 ספטמבר 2013, 15:03

קוטאקו ברשמים נוראיים על הקינקט 2: http://kotaku.com/why-im-a-little-bit-w ... 1381738496

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2013, 17:35

Fanta כתב:איזה פלסטלינה, לא מבין איך אתה חושב שהדמויות היום נראות ככה
הדמויות לדעתי נראות מציאותיות אם קצת גוון שונה של תלת מימד
אחלה של גרפיקה

זה פשוט ניראה לי פלסטיקי ,בכלל אני לא מת על משחקי מכות מפוליגונים ,אני מעדיף את הסגנון הישן
בSSB אני עוד סולח על זה ,כי זה בגדול משחק מסיבה
אבל ברוב זה מוציא אותי מהריכוז במשחק ,פשוט אין לזה את ה"אופי" ,של המשחקים הישנים

לדוגמה אני מעדיף את SF3 ,הרבה הרבה יותר מSF4

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 ספטמבר 2013, 17:37

Kazz כתב:קוטאקו ברשמים נוראיים על הקינקט 2: http://kotaku.com/why-im-a-little-bit-w ... 1381738496

וואו... הוא לא מרחם. נשמע באמת נורא. מצד שני יש פה כמה משתמשים בפורום שמספרים שמדובר גם בגרסה הראשונה בבקר הטוב ביותר בעולם שהם לא מסוגלים בלעדיו. השאלה איפה באמת יושבת האמת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2013, 20:46

Death_119 כתב:וואו... הוא לא מרחם. נשמע באמת נורא. מצד שני יש פה כמה משתמשים בפורום שמספרים שמדובר גם בגרסה הראשונה בבקר הטוב ביותר בעולם שהם לא מסוגלים בלעדיו. השאלה איפה באמת יושבת האמת.

להתחשב בזה שרוב הכתבות על הקינקט 2 אמרו שהוא פועל בערך מושלם, כזאת קטסטרופה כמו שהוא מתאר נשמעת כמו בעיה ספציפית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 ספטמבר 2013, 05:26

DrKeo כתב:להתחשב בזה שרוב הכתבות על הקינקט 2 אמרו שהוא פועל בערך מושלם, כזאת קטסטרופה כמו שהוא מתאר נשמעת כמו בעיה ספציפית.

כן. נשמע כמו בעיה של המשחק ולא של הקינקט 2. מסביר למה דחו אותו בחצי שנה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 ספטמבר 2013, 05:54

באמת חבל שחייבים לשלם על קינקט,זה היה לי ברור שיהיו לו באגים ושהוא עדיין לא מוכן, ומישהו יכול לשלוח פה כתבה חיובית אחת על קינקט?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2013, 22:50

Yahel12 כתב:באמת חבל שחייבים לשלם על קינקט,זה היה לי ברור שיהיו לו באגים ושהוא עדיין לא מוכן, ומישהו יכול לשלוח פה כתבה חיובית אחת על קינקט?

בערך כל בן אדם שראה את הקינקט בפעולה, לא במשחק הזה, התרשם.
יש את הכתבה הזאת.
יש את הרשמים הללו:

ואת אלו, של IGN.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ספטמבר 2013, 23:35

דיירקט פיד ראשון של פורצה5: http://www.youtube.com/watch?v=7YfEUVjG ... e=youtu.be

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2013, 15:45

השוואה בין RYSE לפני ה"שנמוך" ואחרי ה"שנמוך". אז מסתבר שהוא נראה עכשיו הרבה יותר CGI, גם הוסיפו גשם והעלו את פירוט בשלב (למשל היה עמוד אחד לפני, עכשיו יש כמה ברקע). פשוט נראה הרבה יותר כמו CGI והרבה פחות כמו משחק וידאו.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 ספטמבר 2013, 05:55

Nucleus_Dawn כתב:
בערך כל בן אדם שראה את הקינקט בפעולה, לא במשחק הזה, התרשם.
יש את הכתבה הזאת.
יש את הרשמים הללו:

ואת אלו, של IGN.

כן יש רשמים חיוביים, אולי באמת זה היה רק במשחק הספציפי הזה אבל קשה לי להאמין שהוא יעבוד ממש כמו שצריך בלי שום באגים ובעיות,אני ממש מקווה שהוא יעבוד טוב כי זה באמת יכול רק להוסיף,תודה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2013, 17:04

DrKeo כתב:השוואה בין RYSE לפני ה"שנמוך" ואחרי ה"שנמוך". אז מסתבר שהוא נראה עכשיו הרבה יותר CGI, גם הוסיפו גשם והעלו את פירוט בשלב (למשל היה עמוד אחד לפני, עכשיו יש כמה ברקע). פשוט נראה הרבה יותר כמו CGI והרבה פחות כמו משחק וידאו.
תמונה

סכ"ה נראה ששיפרו את המראה של המשחק,יכול להיות שההבדלים בין 85K ל 150K הם ברמת ה Diminishing returns וצריך קפיצה של איזה 300K כדי לראות באמת הבדל אבל שים לב בתמונה הזו אכן רואים שנמוך מסויים כמו שאפשפר לראות בטקסטורת שרשרת על הזרוע של גיבור המשחק שבמודל הקודם היתה בנויה מפוליגונים כשכל טבעת מרונדרת בנפרד ובמודל החדש הלבישו איזו טקסטורת MESH די מכוערת.

אבל סכ"ה לא רואים באמת הבדל מהותי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 10:45

bling כתב:סכ"ה נראה ששיפרו את המראה של המשחק,יכול להיות שההבדלים בין 85K ל 150K הם ברמת ה Diminishing returns וצריך קפיצה של איזה 300K כדי לראות באמת הבדל אבל שים לב בתמונה הזו אכן רואים שנמוך מסויים כמו שאפשפר לראות בטקסטורת שרשרת על הזרוע של גיבור המשחק שבמודל הקודם היתה בנויה מפוליגונים כשכל טבעת מרונדרת בנפרד ובמודל החדש הלבישו איזו טקסטורת MESH די מכוערת.

אבל סכ"ה לא רואים באמת הבדל מהותי.

מה שמעצבן אותי אבל שבגרסה הישנה השריון של מאריוס נראה הרבה יותר נוצץ, חד ומבריק. אני מאד אוהב את ההדגשים הקטנים האלה ברזולוציות גבוהות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ספטמבר 2013, 19:02

לטעמי נראה מבריק מדי, כמו כל האפקט פלסטיק שיש לדמויות של הדור הזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 ספטמבר 2013, 11:40

DrKeo כתב:השוואה בין RYSE לפני ה"שנמוך" ואחרי ה"שנמוך". אז מסתבר שהוא נראה עכשיו הרבה יותר CGI, גם הוסיפו גשם והעלו את פירוט בשלב (למשל היה עמוד אחד לפני, עכשיו יש כמה ברקע). פשוט נראה הרבה יותר כמו CGI והרבה פחות כמו משחק וידאו.
תמונה

וואו, הצוואר שלו יותר בהיר. עכשיו המשחק יהיה יותר טוב :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2013, 20:20

Golan כתב:
מה שמעצבן אותי אבל שבגרסה הישנה השריון של מאריוס נראה הרבה יותר נוצץ, חד ומבריק. אני מאד אוהב את ההדגשים הקטנים האלה ברזולוציות גבוהות.

הכל נראה ראליסטי יותר בגרסה החדשה כי השיידרים איכותיים יותר, למה שתרצה שהכל יראה כמו פלסטיק מבריק? פתאום השריון נראה כמו איזה טיטניום במקום להראות פשוט מבריק כמו שמתכת לא נראת. גם אם מסתכלים על החירוצים בשריון, הם עברו מרזולוציה נמוכה (יחסית כמובן) למשהו הרבה יותר חד ויפה וגם העור נראה טוב יותר. אבל השינוי הכי חשוב הוא שהכל השתדרג, פתאום יש גשם, יש יותר גאומטריה בשלב וכדומה, פשוט בכלליות נראה טוב יותר תוך 3 חודשים בלבד.

אגב, מנכ"ל קרייטק מבהיר שהגרפיקה של המשחק רק השתפרה מE3 ושגם בE3 המשחק רץ ב900P פשוט אף אחד לא שם לב כי יש AA איכותי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 12:28

רונן כתב:וואו, הצוואר שלו יותר בהיר. עכשיו המשחק יהיה יותר טוב :)

אשכנזי אליטיסט שכמותך. 8-)

DrKeo כתב:הכל נראה ראליסטי יותר בגרסה החדשה כי השיידרים איכותיים יותר, למה שתרצה שהכל יראה כמו פלסטיק מבריק? פתאום השריון נראה כמו איזה טיטניום במקום להראות פשוט מבריק כמו שמתכת לא נראת. גם אם מסתכלים על החירוצים בשריון, הם עברו מרזולוציה נמוכה (יחסית כמובן) למשהו הרבה יותר חד ויפה וגם העור נראה טוב יותר. אבל השינוי הכי חשוב הוא שהכל השתדרג, פתאום יש גשם, יש יותר גאומטריה בשלב וכדומה, פשוט בכלליות נראה טוב יותר תוך 3 חודשים בלבד.

אגב, מנכ"ל קרייטק מבהיר שהגרפיקה של המשחק רק השתפרה מE3 ושגם בE3 המשחק רץ ב900P פשוט אף אחד לא שם לב כי יש AA איכותי.

לא יודע, אני צריך לראות את זה בוידאו. בתמונה קצת קשה להשוות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 22:24

אז מסתבר שהONE כרגע שומרת 10% מהGPU לקינקט ומיקרוסופט הולכת בקרוב לפתוח את ה10% האלה למפתחים כך שהם יוכלו להחליט כמה מתוכם להקדיש לקינקט וכמה לגרפיקה.
והנה סרטון איך הקינקט רואה אתכם:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים