DrKeo כתב:אז מסתבר שחודש מגיימסקום עשה לDR3 רק טוב ועכשי והוא נעול על 30FPS כשבגיימסקום דווחו על נפילות פריימים מרובות. בנוסף עכשיו מתברר שיש לו מוד CO OP עם DROP IN DROP OUT חופשי ואתה אפילו עובר עם הדמות שלך ספציפים כולל השדרוגים שלך וכמובן שאתה צובר XP ומשתפר גם במשחק של החבר שלך. זה נשמע מגניב לגמרי אם רק הייתי מכיר עוד משהו שמתכוון לקנות ONE וגם את DR3
Death_119 כתב:אני מקווה שהם יכניסו תוכן כי להציל ניצולים + כלי נשק מרובים לא יחזיק מים באמת בימינו.
Fanta כתב:איזה פלסטלינה, לא מבין איך אתה חושב שהדמויות היום נראות ככה
הדמויות לדעתי נראות מציאותיות אם קצת גוון שונה של תלת מימד
אחלה של גרפיקה
Kazz כתב:קוטאקו ברשמים נוראיים על הקינקט 2: http://kotaku.com/why-im-a-little-bit-w ... 1381738496
Death_119 כתב:וואו... הוא לא מרחם. נשמע באמת נורא. מצד שני יש פה כמה משתמשים בפורום שמספרים שמדובר גם בגרסה הראשונה בבקר הטוב ביותר בעולם שהם לא מסוגלים בלעדיו. השאלה איפה באמת יושבת האמת.
DrKeo כתב:להתחשב בזה שרוב הכתבות על הקינקט 2 אמרו שהוא פועל בערך מושלם, כזאת קטסטרופה כמו שהוא מתאר נשמעת כמו בעיה ספציפית.
Yahel12 כתב:באמת חבל שחייבים לשלם על קינקט,זה היה לי ברור שיהיו לו באגים ושהוא עדיין לא מוכן, ומישהו יכול לשלוח פה כתבה חיובית אחת על קינקט?

Nucleus_Dawn כתב:
בערך כל בן אדם שראה את הקינקט בפעולה, לא במשחק הזה, התרשם.
יש את הכתבה הזאת.
יש את הרשמים הללו:
ואת אלו, של IGN.
bling כתב:סכ"ה נראה ששיפרו את המראה של המשחק,יכול להיות שההבדלים בין 85K ל 150K הם ברמת ה Diminishing returns וצריך קפיצה של איזה 300K כדי לראות באמת הבדל אבל שים לב בתמונה הזו אכן רואים שנמוך מסויים כמו שאפשפר לראות בטקסטורת שרשרת על הזרוע של גיבור המשחק שבמודל הקודם היתה בנויה מפוליגונים כשכל טבעת מרונדרת בנפרד ובמודל החדש הלבישו איזו טקסטורת MESH די מכוערת.
אבל סכ"ה לא רואים באמת הבדל מהותי.
Golan כתב:
מה שמעצבן אותי אבל שבגרסה הישנה השריון של מאריוס נראה הרבה יותר נוצץ, חד ומבריק. אני מאד אוהב את ההדגשים הקטנים האלה ברזולוציות גבוהות.
רונן כתב:וואו, הצוואר שלו יותר בהיר. עכשיו המשחק יהיה יותר טוב
DrKeo כתב:הכל נראה ראליסטי יותר בגרסה החדשה כי השיידרים איכותיים יותר, למה שתרצה שהכל יראה כמו פלסטיק מבריק? פתאום השריון נראה כמו איזה טיטניום במקום להראות פשוט מבריק כמו שמתכת לא נראת. גם אם מסתכלים על החירוצים בשריון, הם עברו מרזולוציה נמוכה (יחסית כמובן) למשהו הרבה יותר חד ויפה וגם העור נראה טוב יותר. אבל השינוי הכי חשוב הוא שהכל השתדרג, פתאום יש גשם, יש יותר גאומטריה בשלב וכדומה, פשוט בכלליות נראה טוב יותר תוך 3 חודשים בלבד.
אגב, מנכ"ל קרייטק מבהיר שהגרפיקה של המשחק רק השתפרה מE3 ושגם בE3 המשחק רץ ב900P פשוט אף אחד לא שם לב כי יש AA איכותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים