נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

matangt6
Trainee

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי matangt6 » 01 יולי 2024, 15:09

DrKeo כתב:
Klayman כתב:אם fairgame$ היה מוצג ע"י יוביסופט, הוא היה נקרע לגזרים( בדיוק אותה הצגה, 1:1).

מת לראות מה הבא של האוסמארק!

אני עד עכשיו בשוק שהוא לא משחק של יוביסופט..

ולגבי האוסמארק, אני יכול רק לדמיין. הם שלוש שנים בדממה מוחלטת. כרגע ריטרנל משחק הדור שלי, אני מת לראות מה הם יעשו.

ג'ייד ריימונד לא עבדה ביוביסופט לפני? זה מסביר הכל :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2024, 15:42

matangt6 כתב:ג'ייד ריימונד לא עבדה ביוביסופט לפני? זה מסביר הכל :lol:

הייתה שם המון זמן, אבל האמת שהיא הייתה כמעט עשור ב-EA. בכל מקרה, אשפת יוביסופט :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2024, 10:14

אגב, אם נחזור לנושא הGAAS - דווח השבוע שHELLDIVERS 2 איבד כבר 90% מהPLAYER BASE שלו, בדומה לPALWORLD ומשחקים רבים אחרים שקיבול 5 דקות תהילה וזהו.
מחצי מליון שחקנים במקביל לאיזור ה-40 אלף בסטים, והמשחק נמצא באיזור ה-60 בטבלאות המכירות, משמע כבר לא ממש מוכר.
בטוויץ' הכי הרבה צופים שיש לו בערוץ אחד עומד על 50 בערך. לא 50 אלף, אלא 50 צופים.
אפילו כשמשחקי הGAAS האלה סופר מצליחים - יש באמת מספר חד ספרתי בהסטוריה שמצליחים להמשיך את ההצלחה לאורך זמן. אז כן, המשחק הצליח מבחינת מכירות, הצוות בטח מאושר ויעבוד על המשחק השלישי בסדרה, אבל המודל עצמו - נכשל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2024, 10:37

הקונספט של לבנות משחק שאמור לשאוב את כל זמן הגיימינג שלך לנצח הוא נוראי. וזה גם לא בר קיימה, כמה כאלה כבר יכולים להצליח במקביל? בסוף משחקי GAAS חייבים למות כי אין לאנשים אינסוף זמן פנוי ומשחקים ששורדים שנים כמו WOW או CS הם יחידי סגולה.

אגב, אני לא יודע אם המודל שלהם נכשל. כלומר, הם כנראה עשו עשרות מליונים אם לא מאות מליונים. אולי יש מקום למשחקי GAAS ששורדים שנה ואז מתים. כל עוד ההוצאה היא לא פסיכית זה נשמע כמו מודל שיכול לעבוד. אבל הם צריכים להכיר בזה שהמשחק גוסס ולא לשים עליו את כל הצ'יפים, לא להכנס לסכנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2024, 11:12

משחק מולטי עם עדכונים למשך שנה זה באמת סבבה. אבל אז מי באמת יוציא כסף על סקינים וכו'? מה שהופך אותו למשחק מולטי רגיל, לא GAAS :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2024, 11:40

אנשים משחקים משחקי מולטי טובים שלא מתעדכנים חוץ מאשר שינויי בלנס במשך שנים, כמעט כל משחק בליזארד עבד ככה. אנשים שימשיכו להנות מ-HD2 ב-2027 עדין יוכלו להשוויץ בסקין שלהם ב-2027 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יולי 2024, 21:10

הסדרת נטפליקס של הוריזון בוטלה. 12 אנשים טענו להתעללות מה-show runner שהוא גם היוצר של umbrella academy.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יולי 2024, 21:39

חחח מה הבעיה להחליף אותו?
בטח הבינו שזה לא משהו בכל מקרה אז ויתרו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2024, 00:39

גם רצה שמועה במקביל שהתסריטים היו meh. התעללות הוליווד יכולה לבלוע, אבל לא תסריטים לא טובים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יולי 2024, 18:16

DrKeo כתב:גם רצה שמועה במקביל שהתסריטים היו meh. התעללות הוליווד יכולה לבלוע, אבל לא תסריטים לא טובים :)

נשמע כמו Adaption נאמן למקור, אם יש משחק אותו אגדיר כMeh זה בהחלט Horizon.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2024, 17:16

פלייסטיישן עשו את ההחלטה הנכונה ויאפשרו לכל מי שיש לו פלוס להוריד את הבטא של קונקורד, במקום רק למי שביצע רכישה מוקדמת.
כנראה שזה בעקבות מכירות נמוכות מהצפוי, אבל כך או כך זה היה אמור לעבוד ככה לדעתי, אז טוב שזה קורה.

מעניין אם זה יעזור. לפי הרשמים הוא מפתיע לטובה… השאלה אם השרתים עובדים, אם יהיה מאצ׳מייקונג סביר ולא ימתינו יותר מדי בתור, ואם באמת דעת הקהל תשתנה.
אני קצת מקווה שלא, כדי שסוני תפסיק לבזבז על זה כח אדם, אבל במקרה של החברה הזו קצת פחות אכפת לי, זה לא שהם היו מביאים יצירת מופת בסבירות גבוהה מאוד, אז אם זה לא נכשל - אני מקווה שסוני יסתפקו בהכנסות האלו ויבינו שאלו הצוותים שהם צריכים לעשות את זה איתם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2024, 17:35

כמישהו ששחק אינספור שעות ב-OW, כלומר הקהל של המשחק הזה, אני לא בטוח למי המשחק הזה מיועד. אני יוצא בהנחה ש-OW משחק טוב יותר, כי קשה מאוד לנצח אותו בתחום הזה, אז למה שאני אשחק בקונקורד ולא אחזור ל-OW? כלומר, ברור לי שיש אנשים שישחקו בזה, אבל נשמע לי כמו subset קטן של אנשים מתוך קבוצה די מוגבלת.

אולי אני טועה, אבל קשה לי להבין את הקהל יעד של המשחק. OW2 זמין כרגע בחינם ב-PSN.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2024, 18:49

אנשים ששבעו מOW…?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2024, 20:50

אז למה שהם ישחקו בclone?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2024, 20:54

למה אנשים משחקים בValorant?
למה אנשים משחקים בקלונים של WoW?
למה אנשים משחקים במלא, מלא קלונים של מיינקראפט?
לא חסרות דוגמאות של קלונים די מוצלחים, והיו גם קלונים מעטים שהתעלו על המקור ולקחו את מקומו.
אם הגיימפליי יהיה טוב ואולי ימצאו איזה שטיק ייחודי - זה יכול להביא מלא אנשים חדשים ולמשוך כאלו שנמאס להם אחרי שנים רבות של אותו דבר בדיוק בתוספת פירורים אחת לשנה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 11 יולי 2024, 22:36

הלך רוח לא מובן. יש מקום רק למשחק אחד מצליח בכל קטגוריה!

מה גם שאם קונקורד הוא תואם-OW, אז זה הכי מתאים לשחרר משחק כזה עכשיו כי כל הכותרות שאני קורא מאז ש OW2 יצא זה על כמה ירדה קרנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2024, 23:43

Laskin כתב:למה אנשים משחקים בValorant?
למה אנשים משחקים בקלונים של WoW?
למה אנשים משחקים במלא, מלא קלונים של מיינקראפט?
לא חסרות דוגמאות של קלונים די מוצלחים, והיו גם קלונים מעטים שהתעלו על המקור ולקחו את מקומו.
אם הגיימפליי יהיה טוב ואולי ימצאו איזה שטיק ייחודי - זה יכול להביא מלא אנשים חדשים ולמשוך כאלו שנמאס להם אחרי שנים רבות של אותו דבר בדיוק בתוספת פירורים אחת לשנה.

אף קלון של WOW לא הגיע לקרסוליים של WOW. אף קלון של מיינקראפט לא הגיע לקרסוליים של מיינקראפט. אם המשחק הזה יצליח, הוא כנראה עדין יהיה צל חיוור של כמות השחקנים ששחקה OW, המקום הכי גבוה שהוא יכול לשאוף אליו זה להיות קטן משמעותית ממה ש-OW אי פעם היה, ועוד באיחור של כמעט עשור.

זה shovel-ware, זה מה שפלייסטיישן זורקים עליו מאות מליונים, shovel-ware. הם בייסיקלי חברת CLONE סינית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 00:05

אז הטענה היא שאם משחק לא יהיה הכי מוצלח אי פעם בקטגוריה שלו אז אין לו זכות קיום?
אני לא מגן על קונקורד כי הרי הוא לא מעניין אותי בשיט, אני רק אומר שיש לו שוק פוטנציאלי, וזה שוק לא קטן כל כך. מעבר לאנשים שמאסו בOW ויש בטח המון כאלו, חלקם עדיין משחקים בו וחלקם כבר נטשו - יש מספיק אנשים שלא ניסו את OW וכן ינסו את קונקורד.
ואם הוא יהיה משחק ממש טוב - מי יודע, אולי הוא יעיף את OW, וגם אם לא והוא יהיה במקום השני או השלישי בז׳אנר - יש שם כסף, הרבה כסף, אז עבור הצוות הספציפי הזה אני לא ממש מתלונן, ואם יעשו באמת הרבה כסף זה יכול ללכת לממן AAA אחרים של סוני וזה יהיה נהדר.
השאלה היא אם זה ילך לשם ולא לעוד נסיונות לשחזר את ההצלחה בתחום הGAAS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 01:07

יש בתעשיה מחלה, והמחלה היא לראות משחק מאוד מצליח שיוצר טרנד ואז לנסות לפתח משחק שמחקה את הטרנד הזה. הבעיה היא שפיתוח משחקים לוקח שנים, וכשאתה מנסה ב-2024 להוציא משחק שפותח עבור טרנד של 2018 אתה יוצא ליצן. קונקורד הוא לא פחות מפתטי בעיני. חיקוי של משחק בן כמעט עשור כי חליפות ראו לפני חצי עשור את OW ואמרו ״היי, hero shooter, זה עושה מלא כסף נכון?״.

אולי הוא יהיה הצלחה מסחררת, אין לי מושג, מבחינתי כל משחק GAAS הוא הטלת מטבע. אבל מה שאני כן יודע זה שקונקורד הוא פשיטת רגל אומנותית, חיקוי של משחק מ-2016 שקבל כבר 20 חיקויים, בלי יצירתיות, בלי נשמה, בלי כלום. תוצר של חדר ישיבות מלא בבוגרי MBA.

אגב, אם משחק GAAS של סוני יצליחו בגדול, אתה אשכרה חושב שהם יממנו משחקי סינגל? בדיחה טובה. אם משחקי GAAS יצליחו סוני תעשה tripple down על משחקי GAAS וזה כל מה שתראה מהם. חברות כמו סנטה מוניקה ונוטידוג יהפכו לדגי רקק חסרי חשיבות, ירקבו וימותו. הצלחה של אסטרטגית GAAS של סוני תהיה הסוף של פלייסטיישן כמו שאנחנו מכירים אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 10:32

אבל אפשר לומר שגם OW הוא חיקוי של TF2 שיצא באיחור של עשור :) כן, קונקורד יותר חיקוי בוטה כי הוא עוד יותר קרוב אליו, אבל זה לא מאוד מאוד שונה במהות.
וכן, אני רוצה לקוות שהמשחק GaaS של נוטי דוג שבוטל - לימד אותם לקח, שלא לנסות לקחת את הצוותים הכי טובים שלהם למשחקי סינגל ולעשות שטויות כאלה שוב. אנחנו נראה, אולי סנטה מוניקה גם עושה איזה Hero Brawler אונליין ואפשר להלביש את קרייטוס בבגדי בלרינה

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 יולי 2024, 12:45

DrKeo כתב:יש בתעשיה מחלה, והמחלה היא לראות משחק מאוד מצליח שיוצר טרנד ואז לנסות לפתח משחק שמחקה את הטרנד הזה. הבעיה היא שפיתוח משחקים לוקח שנים, וכשאתה מנסה ב-2024 להוציא משחק שפותח עבור טרנד של 2018 אתה יוצא ליצן. קונקורד הוא לא פחות מפתטי בעיני. חיקוי של משחק בן כמעט עשור כי חליפות ראו לפני חצי עשור את OW ואמרו ״היי, hero shooter, זה עושה מלא כסף נכון?״.

אולי הוא יהיה הצלחה מסחררת, אין לי מושג, מבחינתי כל משחק GAAS הוא הטלת מטבע. אבל מה שאני כן יודע זה שקונקורד הוא פשיטת רגל אומנותית, חיקוי של משחק מ-2016 שקבל כבר 20 חיקויים, בלי יצירתיות, בלי נשמה, בלי כלום. תוצר של חדר ישיבות מלא בבוגרי MBA.

אגב, אם משחק GAAS של סוני יצליחו בגדול, אתה אשכרה חושב שהם יממנו משחקי סינגל? בדיחה טובה. אם משחקי GAAS יצליחו סוני תעשה tripple down על משחקי GAAS וזה כל מה שתראה מהם. חברות כמו סנטה מוניקה ונוטידוג יהפכו לדגי רקק חסרי חשיבות, ירקבו וימותו. הצלחה של אסטרטגית GAAS של סוני תהיה הסוף של פלייסטיישן כמו שאנחנו מכירים אותו.

:lol: איזה דום אנד גלום.

משום מה אין לך בעיה עם המחלה הזו כשמדובר במשחקי SP.
למה לעשות משחקי מירוצים אם הם לא ימכרו כמו GT? למה לעשות משחקי RPG פנטזיה אחרי סקיירים? למה לעשות משחקי האק אנד סלאש שהם לא דיאבלו?
למה לעשות משחקי סולז-לייק שהם לא של FROM? למה לעשות FPS כשיש את COD? למה לעשות עשרות משחקי רוג-לייק כשיש את היידס? למה לעזאזל צ'רי עשו את HK כשז'אנר המטרוידואניה עמוס במשחקים?

כמה אפשר לדבר מתוך אג'נדה ושנאה יוקדת למשחקי מולטיפלייר?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 13:31

אבל זה ברור לא? כי במולטי GAAS אנשים לרוב מוצאים את המשחק שלהם והם משקיעים בו את הזמן שלהם. אנשים שמשחקים GT באמת לא מחפשים עוד סימולטור מירוצים GAAS להשקיע בו את זמנם.
במשחקי סינגל אתה משחק, מסיים ואז עובר למשחק הבא. זה ההפך המוחלט מהקטע של GAAS.
רק אם הGaaS כבר מיצה את עצמו אנשים ממשיכים לקלונים או הטרנד הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 13:57

Laskin כתב:אבל אפשר לומר שגם OW הוא חיקוי של TF2 שיצא באיחור של עשור :) כן, קונקורד יותר חיקוי בוטה כי הוא עוד יותר קרוב אליו, אבל זה לא מאוד מאוד שונה במהות.
וכן, אני רוצה לקוות שהמשחק GaaS של נוטי דוג שבוטל - לימד אותם לקח, שלא לנסות לקחת את הצוותים הכי טובים שלהם למשחקי סינגל ולעשות שטויות כאלה שוב. אנחנו נראה, אולי סנטה מוניקה גם עושה איזה Hero Brawler אונליין ואפשר להלביש את קרייטוס בבגדי בלרינה

כן, יש דמיון מסויים בין OW ו-TF2, אבל הם משחקים מאוד שונים. כמו שאנצ׳רטד וגירס הם שניהם cover shooter ועדין שונים מאוד. קונקורד לעומת זאת הוא OW עם סקין אחר, הוא clone. זה לא אותו דבר.

ואני לא חושב שזה עניין של לקח ברגע ש-GAAS הופך לאסטרטגיה מצליחה. משחק GAAS מצליח יכול להכניס מליארדים, GOW 2018 ו-TLOU2 יחדיו בקושי עשו מליארד דולר. ברגע שאתה יכול להשקיע את הכסף של בתחום הרבה יותר רווחי, הכסף יזרום לשם, ואז סנטה מוניקה ושות׳ יהפכו מהיהלום של פלייסטיישן לעניין משנה. וכשאתה עניין משנה שמשמש כסוג של תבלין לפלטפורמה דברים רעים קורים. ע״ע מה שקרה לכל המשחקים הקטנים והמיוחדים של סוני, בעיקר מהפיתוח ביפן, כשסוני הבינה שמשחקי AAAA מביאים להם קהל ענק וכסף בזמן ש-TLG פחות. אז איפה משחקים כמו TLG? אין כאלה כבר, סוני הרגה את כולם לטובת עוד AAAA. וזה בדיוק מה שיקרה למשחקי AAAA של סוני אם מתישהו משחקי ה-GAAS יהפכו למכונת כסף העיקרית שלהם. בטח כשמשחקים כמו TLG עלו להם לפתח כמה עשרות מליונים בזמן שמשחקי סנטה מוניקה ונוטידוג עולים מאות מליונים.

Hypno כתב: :lol: איזה דום אנד גלום.

משום מה אין לך בעיה עם המחלה הזו כשמדובר במשחקי SP.
למה לעשות משחקי מירוצים אם הם לא ימכרו כמו GT? למה לעשות משחקי RPG פנטזיה אחרי סקיירים? למה לעשות משחקי האק אנד סלאש שהם לא דיאבלו?
למה לעשות משחקי סולז-לייק שהם לא של FROM? למה לעשות FPS כשיש את COD? למה לעשות עשרות משחקי רוג-לייק כשיש את היידס? למה לעזאזל צ'רי עשו את HK כשז'אנר המטרוידואניה עמוס במשחקים?

כמה אפשר לדבר מתוך אג'נדה ושנאה יוקדת למשחקי מולטיפלייר?

משחקי GAAS מתוך הגדרה בנויים כדי לשאוב את החיים שלך לנצח. זאת הסיבה שכל כך מעט מהם מצליחים, כי יש לאנשים רק X זמן פנוי. משחקי סינגל כמו GOW שואבים אותך לשבועיים ואז אתה מתפנה למשחק הבא. זה פשוט לא אותו דבר.

וחוץ מזה רוב משחקי ה-GAAS הם לא בדיוק החוויה שאנחנו אוהבים ומדברים עליה פה בפורום, GOW לעומת זאת כן.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 יולי 2024, 19:28

משחקי GAAS קיימים לכל אורך הספקטורם מבחינת זמן השקעה.
במה אתה משחק אחרי שסיימת את משחק ה SP התורן?
בחייאת, זה כמו שבשנות ה2000 היית מתלונן על פיפא, NBA ומשחקי מכות כמשחקי GAAS ששואבים לך את הזמן.

נכון, משחקי GAAS הם לא כוס התה שלך, אבל רק זו הסיבה שאתה מדבר עליהם כמו שאתה מדבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 17:57

Hypno כתב:משחקי GAAS קיימים לכל אורך הספקטורם מבחינת זמן השקעה.
במה אתה משחק אחרי שסיימת את משחק ה SP התורן?
בחייאת, זה כמו שבשנות ה2000 היית מתלונן על פיפא, NBA ומשחקי מכות כמשחקי GAAS ששואבים לך את הזמן.

נכון, משחקי GAAS הם לא כוס התה שלך, אבל רק זו הסיבה שאתה מדבר עליהם כמו שאתה מדבר.

יש לי יותר זמן במשחקי GAAS מרוב הפורום. יש לי קרוב ל-2000 שעות ב-overwatch, יש לי מאות שעות בפיפא, מאות שעות בGTA5 ובעוד המון משחקי אונליין לאורך השנים. רק השבוע יש לי איזה 5 שעות של among us עם הבן שלי.

משחקי GAAS מזיקים לתעשיה, הם שואבים את כל המשאבים וכל הזמן של השחקנים ומשאירים פרורים לשאר. זה טרנד רע, סרטן, שהורס מפתחות מדהימות (למשל ביוור, רוקסטדי, בליזארד, או ארקיין), מכניס לספין חברות שהצליחו לעצור את עצמן בזמן (למשל רמדי, CDPR או נוטידוג) וגורם למפיצות לאבד את הצפון. אין פה שום דבר חיובי, הרוב זבל שהוא clone של אינדי שהתפוצץ. פה ושם יש הברקות, אבל גם בהן רובנו לא מתעניינים.

מה משחקים כשמסיימים את משחק הSP התורן? משחקים במשחק נוסף, חסרים משחקים בעולם? אין לכולנו קטלוג אחורי אינסופי? לא יוצא איזה משחק 100 שעות מדהים כל 3 חודשים? לא יוצא אינדי נהדר כל שבועיים?

ומה אתה תומך בטרנד הזה בכלל? אתה אשכרה שחקת באחד המשחקים האלה בכלל? אני חושב שלמשל אני היחיד פה ששחקת בכלל בHD2.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים