Laskin כתב:מסכים עם הכל אבל רגע, מה היה עם CDPR בתחום הGAAS?
DrKeo כתב:
יש לי יותר זמן במשחקי GAAS מרוב הפורום. יש לי קרוב ל-2000 שעות ב-overwatch, יש לי מאות שעות בפיפא, מאות שעות בGTA5 ובעוד המון משחקי אונליין לאורך השנים. רק השבוע יש לי איזה 5 שעות של among us עם הבן שלי.
משחקי GAAS מזיקים לתעשיה, הם שואבים את כל המשאבים וכל הזמן של השחקנים ומשאירים פרורים לשאר. זה טרנד רע, סרטן, שהורס מפתחות מדהימות (למשל ביוור, רוקסטדי, בליזארד, או ארקיין), מכניס לספין חברות שהצליחו לעצור את עצמן בזמן (למשל רמדי, CDPR או נוטידוג) וגורם למפיצות לאבד את הצפון. אין פה שום דבר חיובי, הרוב זבל שהוא clone של אינדי שהתפוצץ. פה ושם יש הברקות, אבל גם בהן רובנו לא מתעניינים.
מה משחקים כשמסיימים את משחק הSP התורן? משחקים במשחק נוסף, חסרים משחקים בעולם? אין לכולנו קטלוג אחורי אינסופי? לא יוצא איזה משחק 100 שעות מדהים כל 3 חודשים? לא יוצא אינדי נהדר כל שבועיים?
DrKeo כתב:הוא גם עולה כסף, זה משחק שצריך לצאת בחינם בדיוק כמו שוולורנט או ow הם כרגע חינמים. הביקורות הן ברובן שהוא ממש חמוד, אבל אני לא חושב שחמוד יציל משחק עם עניין כל כך נמוך. אבל כמו שאמרת, אולי בפס5 היה יותר עניין. למרות שהעובדה שהבטא הייתה למזמינים מראש בלבד וברגע האחרון סוני פתחה לכולם כנראה מעידה שההזמנות מראש חלשות.
DrKeo כתב:דבר ראשון בהחלט יש לי בעיה עם משחקי SP של 100 שעות, אני חושב שכתבתי על זה לא מעט פה. אבל משחקי GAAS ומשחקי SP הם חיות אחרות לגמרי. לא ברור לי למה הזוי לך שיש לי בעיה עם שוטר גנרי COPY PASTE עם BATTLE PASS ונסיון לשאוב לאנשים 1000 שעות מהחיים לעומת משחקי סינגל פלייר איכותי. כל משחק לגופו, גם יש משחקי GAAS נהדרים, אבל סוני רודפת אחרי טרנדים עם בעיקר אשפה כדי לעשות דולר מהיר. זה לא מה שהם עושים עם משחקי ה-SP שלהם, ואם הם היו עושים עם משחקי ה-GAAS מה שהם עושים עם משחקי ה-SP אולי לא הייתה לאף אחד מאיתנו בעיה איתם. ולחילופין, אם סוני היו עושים עם משחקי ה-SP שלהם מה שהם עושים עם משחקי ה-GAAS אז היינו יורדים להם על החיים. הרי לא ירדתי פה עד מוות על הרימאסטרים האחרונים של סוני? הם לא SP?
אני לא מקצין שום דבר שקשור למשחקי GAAS, הם בדיוק מה שהם. חלקם נהדרים, אבל זה ממש נדיר. לשלוח חברות SP לעשות משחקי GAAS זה מהלך של נטו חמדנות ואפס יושרה אומנותית שלרוב נגמרים באסון. אתה מציין את HB2, אבל הוא משחק שהוא המומחיות של המפתחת שלו, בדיוק מה שהיא רצתה לפתח ומה שהיא מצטיינת בו. נינג'ה ת'אורי חרבנו במכנסיים? מה לעשות, קורה, אבל אף אחד לא כפה עליהם לעשות LOOTER SHOOTER ואז נכנס לשוק כשהסיפור נכשל.
משחקי GAAS במהות שלהם הם cash grab (או לפחות 99% מהם), וזה מעפן מתוך הגדרה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 43 אורחים