נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 19:34

מסכים עם הכל אבל רגע, מה היה עם CDPR בתחום הGAAS?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 22:27

Laskin כתב:מסכים עם הכל אבל רגע, מה היה עם CDPR בתחום הGAAS?

היה להם פרוייקט GAAS בעולם של סייברפאנק בדוחות עוד מ-2020, אבל בשני הדוחות האחרונים הוא נעלם. אולי זה רק משאלת לב והוא סתם לא הופיע בדוחות. בחורה יכולה לחלום.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 22:36

הם כינו אותו “GaaS” או שזה היה פשוט הרחבת מולטי?
לא זכרתי את זה… אולי הדחקתי.
בכל אופן מעניין כמה זה באמת שאב מהם כח אדם, ואם בכלל זה היה מעבר למשהו בתכנון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2024, 00:57

להבנתי זה היה אמור להיות ה״gta online״ שלהם. אבל הפרוייקט נעלם מהמפה בנתיים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 16 יולי 2024, 22:07

DrKeo כתב:
יש לי יותר זמן במשחקי GAAS מרוב הפורום. יש לי קרוב ל-2000 שעות ב-overwatch, יש לי מאות שעות בפיפא, מאות שעות בGTA5 ובעוד המון משחקי אונליין לאורך השנים. רק השבוע יש לי איזה 5 שעות של among us עם הבן שלי.

משחקי GAAS מזיקים לתעשיה, הם שואבים את כל המשאבים וכל הזמן של השחקנים ומשאירים פרורים לשאר. זה טרנד רע, סרטן, שהורס מפתחות מדהימות (למשל ביוור, רוקסטדי, בליזארד, או ארקיין), מכניס לספין חברות שהצליחו לעצור את עצמן בזמן (למשל רמדי, CDPR או נוטידוג) וגורם למפיצות לאבד את הצפון. אין פה שום דבר חיובי, הרוב זבל שהוא clone של אינדי שהתפוצץ. פה ושם יש הברקות, אבל גם בהן רובנו לא מתעניינים.

מה משחקים כשמסיימים את משחק הSP התורן? משחקים במשחק נוסף, חסרים משחקים בעולם? אין לכולנו קטלוג אחורי אינסופי? לא יוצא איזה משחק 100 שעות מדהים כל 3 חודשים? לא יוצא אינדי נהדר כל שבועיים?

אין לך בעיה עם משחקי SP שהם derivative. אין לך בעיה עם משחקי SP שעולים מאות מיליונים, לוקחים שנים לפיתוח ודנים אולפנים לסגירה בעת כישלון. אין לך בעיה עם משחקי SP מסואבים שמנסים לשאוב לך את החיים עם משחקים של 50 שעות וצפונה.

אין פה שוב עובדות או נתונים. זה הכל סלידה אישית שיצאה משליטה.

ביוור נהרסה? איך בדיוק? הם מוציאים תיכף משחק בדיוק כמו שאתה רוצה מהם. מה פגע יותר בביוור - אנת'ם או אנדרומדה?
הלבלייד 2 הרס את NT? פורצה 8 הרס את טורן 10?

כל דבר שקשור למשחקי GAAS אתה מקצין,דברים שקשורים למשחקי SP אתה מטאטא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 22:49

דבר ראשון בהחלט יש לי בעיה עם משחקי SP של 100 שעות, אני חושב שכתבתי על זה לא מעט פה. אבל משחקי GAAS ומשחקי SP הם חיות אחרות לגמרי. לא ברור לי למה הזוי לך שיש לי בעיה עם שוטר גנרי COPY PASTE עם BATTLE PASS ונסיון לשאוב לאנשים 1000 שעות מהחיים לעומת משחקי סינגל פלייר איכותי. כל משחק לגופו, גם יש משחקי GAAS נהדרים, אבל סוני רודפת אחרי טרנדים עם בעיקר אשפה כדי לעשות דולר מהיר. זה לא מה שהם עושים עם משחקי ה-SP שלהם, ואם הם היו עושים עם משחקי ה-GAAS מה שהם עושים עם משחקי ה-SP אולי לא הייתה לאף אחד מאיתנו בעיה איתם. ולחילופין, אם סוני היו עושים עם משחקי ה-SP שלהם מה שהם עושים עם משחקי ה-GAAS אז היינו יורדים להם על החיים. הרי לא ירדתי פה עד מוות על הרימאסטרים האחרונים של סוני? הם לא SP?

אני לא מקצין שום דבר שקשור למשחקי GAAS, הם בדיוק מה שהם. חלקם נהדרים, אבל זה ממש נדיר. לשלוח חברות SP לעשות משחקי GAAS זה מהלך של נטו חמדנות ואפס יושרה אומנותית שלרוב נגמרים באסון. אתה מציין את HB2, אבל הוא משחק שהוא המומחיות של המפתחת שלו, בדיוק מה שהיא רצתה לפתח ומה שהיא מצטיינת בו. נינג'ה ת'אורי חרבנו במכנסיים? מה לעשות, קורה, אבל אף אחד לא כפה עליהם לעשות LOOTER SHOOTER ואז נכנס לשוק כשהסיפור נכשל.

משחקי GAAS במהות שלהם הם cash grab (או לפחות 99% מהם), וזה מעפן מתוך הגדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 17:33

DF על קונקורד:

אמ;לק
רץ ב-1440P על הפס5 נעול על 60FPS. משתמש ב-UE5, נראה בסדר, לא משתמש באף פיצ'ר של UE5 כמו ננייט או לומין. אבל יש בו אנימציות פנים ממש טובות בסרטוני מעבר. גם אמרו, מעבר לצד הטכני, שהמשחק עצמו ממש ממש בסדר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2024, 18:06

במחשב בסופ״ש האחרון הוא כשל ממש ממש קשה, נדמה לי שבפיק שלו היו 2500 שחקנים במקביל, זה אסון… הסיכוי היחיד שלו זה ביקורות ממש, ממש טובות לדעתי. אם לא אז הוא DOA, אלא אם משום מה שפלייסטיישן הוא כן פופולרי, מה שפחות נשמע לי סביר, אבל זה אפשרי אני מניח…
אישית, הוא עדיין לא מעניין אותי, אם יהיה F2P אולי אנסה פה ושם אבל גם כן לא בטוח. אני פשוט לא מת על מולטי כאלה כבר, אני מת ממש מהר ואז פורש לנצח :)
מה שכן, הקטע שהTTK ממש ארוך (ובתקווה זה משהו שאנשים אוהבים ולא ישנו את זה) - כן מפתה אותי טיפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 22:01

הוא גם עולה כסף, זה משחק שצריך לצאת בחינם בדיוק כמו שוולורנט או ow הם כרגע חינמים. הביקורות הן ברובן שהוא ממש חמוד, אבל אני לא חושב שחמוד יציל משחק עם עניין כל כך נמוך. אבל כמו שאמרת, אולי בפס5 היה יותר עניין. למרות שהעובדה שהבטא הייתה למזמינים מראש בלבד וברגע האחרון סוני פתחה לכולם כנראה מעידה שההזמנות מראש חלשות.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 18 יולי 2024, 03:10

DrKeo כתב:הוא גם עולה כסף, זה משחק שצריך לצאת בחינם בדיוק כמו שוולורנט או ow הם כרגע חינמים. הביקורות הן ברובן שהוא ממש חמוד, אבל אני לא חושב שחמוד יציל משחק עם עניין כל כך נמוך. אבל כמו שאמרת, אולי בפס5 היה יותר עניין. למרות שהעובדה שהבטא הייתה למזמינים מראש בלבד וברגע האחרון סוני פתחה לכולם כנראה מעידה שההזמנות מראש חלשות.

אולי בסוף נראה את מה שסוני עשו עם destruction allstars? למרות שהמשחק היה צריך לצאת בהשקה באופן פיזי קיבלנו אותו בפלוס ואחר כך גם בתור עותק פיזי. למרות שאני עדין לא חושב שזה מה שיציל את המשחק..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 10:35

כן, יש לסוני נשק מאוד חזק עם פלוס. במכה 40+ מליון משתמשים מקבלים את המשחק וסיכוי לא רע שהם ינסו אותו. למשחק GAAS זה חתיכת בוסט, יש משחקי GAAS שזה בנה אותם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 19:43

Concord נראה ממש גנרי, אני לא מבין מה הhook פה? גם הגרפיקה לא נראת ליגה מעל Overwatch כמו שDF אומרים שהיא. כאילו, ברור לי שהוא באמת יותר מתקדם טכנית בהרבה אבל אתם יודעים, עם ארט סטייל צבעוני וססגוני כזה, אתה לא בדיוק רואה קפיצה מטורפת ואני מופתע שזה לא על הפס4 האמת.

כאילו, תראו את
marvel rivals החיקוי Overwatch של מארוול, לדעתי הוא נראה מצוין, מצוין מצוין, מביא טוויסט מעניין של גוף שלישי וגיבורי העל לOW אני לא מבין איך סוני לא ניסו לנעול אותו על הPS5 דרך הסכם עם מארוול. אני מתכוןן המשחק של מארוול נראה כל כך טוב שאני די בטוח שאני הולך לשרוף עליו לפחות חודש לפחות ונראה אם זה תופס אותי.

יש לי חברים בPSN שיש להם 7000 שעות בדסטני 2 וכאלה עם לפחות 2000 שעות בOW האנשים האלה לא ינטשו את המשחקים האלה בשביל Concord

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2024, 21:18

הרבה אנשים שמשחקים OW מיצו אותו ומחפשים מחליף, לפחות זה משהו שאני שומע ורואה באינטרנט… הרבה גם כבר פרשו ממנו וישמחו למשהו דומה-אבל-שונה. וגם דסטיני 2 כבר בסוף שלו. ממה ששמעתי מאנשים שמבינים בOW - קונקורד דווקא מרגיש יותר כמו דסטיני. הוא איטי בתנועה שלו וב-TTK בה-ר-ב-ה, לטוב ולרע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 22:14

אי אפשר לחזות שיגור של משחק GAAS, נצטרך לחכות ולראות. אני לא חושב שהוא יהיה הצלחה מסחררת, אבל אולי אני טועה. כשחקן OW מאוד מנוסה, אפילו לא טרחתי לשחק בבטא החינמית שהייתה זמינה לי גם במחשב וגם בפס5. גם הוא וגם המשחק של ג'ייד ריימונד מרגישים כמו duds. אבל היי, אולי משהו יקליק שם לשחקנים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 19 יולי 2024, 23:06

DrKeo כתב:דבר ראשון בהחלט יש לי בעיה עם משחקי SP של 100 שעות, אני חושב שכתבתי על זה לא מעט פה. אבל משחקי GAAS ומשחקי SP הם חיות אחרות לגמרי. לא ברור לי למה הזוי לך שיש לי בעיה עם שוטר גנרי COPY PASTE עם BATTLE PASS ונסיון לשאוב לאנשים 1000 שעות מהחיים לעומת משחקי סינגל פלייר איכותי. כל משחק לגופו, גם יש משחקי GAAS נהדרים, אבל סוני רודפת אחרי טרנדים עם בעיקר אשפה כדי לעשות דולר מהיר. זה לא מה שהם עושים עם משחקי ה-SP שלהם, ואם הם היו עושים עם משחקי ה-GAAS מה שהם עושים עם משחקי ה-SP אולי לא הייתה לאף אחד מאיתנו בעיה איתם. ולחילופין, אם סוני היו עושים עם משחקי ה-SP שלהם מה שהם עושים עם משחקי ה-GAAS אז היינו יורדים להם על החיים. הרי לא ירדתי פה עד מוות על הרימאסטרים האחרונים של סוני? הם לא SP?

אני לא מקצין שום דבר שקשור למשחקי GAAS, הם בדיוק מה שהם. חלקם נהדרים, אבל זה ממש נדיר. לשלוח חברות SP לעשות משחקי GAAS זה מהלך של נטו חמדנות ואפס יושרה אומנותית שלרוב נגמרים באסון. אתה מציין את HB2, אבל הוא משחק שהוא המומחיות של המפתחת שלו, בדיוק מה שהיא רצתה לפתח ומה שהיא מצטיינת בו. נינג'ה ת'אורי חרבנו במכנסיים? מה לעשות, קורה, אבל אף אחד לא כפה עליהם לעשות LOOTER SHOOTER ואז נכנס לשוק כשהסיפור נכשל.

משחקי GAAS במהות שלהם הם cash grab (או לפחות 99% מהם), וזה מעפן מתוך הגדרה.

'לא ברור לי למה הזוי לך שיש לי בעיה עם שוטר גנרי COPY PASTE עם BATTLE PASS ונסיון לשאוב לאנשים 1000 שעות מהחיים לעומת משחקי סינגל פלייר איכותי.'

ההשוואה שצריך לעשות היא לעומת משחק SP דלוח ולא מוצלח שכאלה גם יש מלא.
למה GAAS רעים מכתימים את כל המודל אבל משחקי SP רעים לא מכיתימים שום דבר ואתה נותן יד חופשית להמשיך לעשות כאלה?

משחקי ה GAAS של סוני עד כה: GT7, MLB ו HD2 - מה אני אגיד לך, ממש אשפה. דולר מהיר? HD2 פותח במשך 7 שנים. אחרי איזה טרנד HD2 רודף?
ספיידרמן 2 לא רודף אחרי טרנדים? ריטרנל לא רדף? איזה שטויות אתה אומר.

ולגבי קונקורד: אחרי איזה טרנד הוא רודף? כמה משחקים רלוונטיים כרגע יש בקטגוריה שאתה מגדיר את OW בה?
איפה אותה הביקורת לגבי עשרות משחקי הSP שרוכבים על טרנדים ושלוקחים השראה ממשחק כזה או אחר?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יולי 2024, 23:41

כמה כשלונות מטורפים היו לרוקסטדי בין משחקי ארקהם ליחידת המתאבדים? כמה כשלונות מטורפים היו לביוור עד אנת׳ם? כמה משחקים בוטלו לנוטי דוג ברגע האחרון בין רצף ההצלחות המטורפות שלהם לבין הGaaS שעבדו עליו? איזה משחק ״במקרה״ היה כשלון טוטאלי אחרי הצלחות לא קטנות של קריסטל דיינמיקס, והפך אותם לSupport Studio והכריח את המפיצה שלהם למכור את זיכיון טומב ריידר? ומה עם ארקיין? ליונהד? זוכר את lawbreakers ששלח את קליפי בי לפנסיה?

כל אלו חטפו מכה אנושה והכניסה אותם לסחרור רציני במקרה הטוב, רק לנוטי דוג הייתה את הפריווילגיה לבטל את יציאת המשחק שלהם בזמן, כנראה שדרוקמן הביא איום מפורש לסוני כי זה ממש היה יכול להבריח משם כשרונות ולהכתים את החברה כולה.
כן, יש גם חברות מעולות שהוציאו משחקי סינגל שנכשלו, אבל כמעט תמיד הן מתאוששות. לעומת זאת GaaS מחסל חברות סופר מוצלחות, מבריח את המפתחים הבכירים המוכשרים ביותר, ויש לנו לצערנו יותר מדי דוגמאות טריות בנושא הזה כדי להאמין שזה שונה ממשחקי סינגל ומשחקי מולטי ״רגילים״.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2024, 10:55

אני לא מבין קאז, חיית מתחת לסלע בעשור האחרון? כמה חברות סינגל טובות קבלו אגרוף לפרצוף בגלל הרפתקאת GAAS שנכפתה עליהם? זה לא אומר שאין חברות שצללו בגלל משחקי סינגל (ולפחות הן מתו מלעשות משחקים שאנחנו אשכרה אוהבים), אבל הסטטיסטיקה של GAAS היא מזעזעת והעובדה שמפיצות חרמניות מכמות המזומנים שמשחקי GAAS יכולים לעשות גורמת לזה שחברות שכולנו אוהבים נשאבות לתוך המערבולת הזאת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 יולי 2024, 13:06

נדב, יש לי שאלת הדיוט. לפי כל הדיווחים האחרונים, מה בסוף הולך להיות הכוח של הפרו, כאילו אם הפס5 הוא איזה 2070 מה הולך להיות הפרו איזה tier אפשר לצפות? מתחיל לדגדג לי באצבעות לשדרג תלוי כמה קל יהיה להשיג אותו בהשקה.

על הכשלונות אני אפילו לא מבין איך זה דיון מבחינת קאז. זה לא מקרי, שכל אלה שעשו משחק GAAS טוב, אם זה דסטני, אם זה SF6, אם זה overwatch אלה תמיד היו אנשים שהתשוקה האמיתית שלהם תמיד היה המולטי פלייר או הCO OP ותמיד שנותנים לחברת סינגל פלייר שזה לא התשוקה שלהם רואים את זה. אתה יכול לראות שזו לא התשוקה של הצוות בכלל לעשות את יחידת המתאבדים. אתה יכול לראות שאין קשר בין קריסטל דיינמיקס לנוקמים. אתה יכול לדעת בוודאות שאיידוס מונטריאול היו מעדיפים לעשות דאוס אקס חדש/עוד שומרי גלקסיקה במקום לסייע בפיתוח של הנוקמים וכו'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2024, 13:18

הפרו הולכת להיות אכזבה מאוד קשה מבחינת raw power, אולי איזה 60% יותר כוח GPU עם זיכרון מהיר יותר וכמה Mhz בודדים נוספים ל-CPU. מה שהולך להיות מרשים בפרו הוא המעבד AI שיתן לה לעשות דברים כמו DLSS. כלומר גם לרנדר טבעית את התמונה ברזולוציה נמוכה משמעותית מגרסת הפס5 הרגילה בזמן שיש לה GPU חזק יותר, וגם להשתמש במעבד AI כדי לגרום לתמונה לראות יותר טוב מגרסת הפס5 הרגילה ואולי גם לעשות משהו סטייל DLSS3 וליצור פריים נוסף בין כל תמונה וכך להאיץ את ה-FPS בכמה עשרות אחוזים נוספים. עבר לזה יהיה לה יכולות RT טובות יותר.

אם הייתי צריך לנחש איך יראו גרסאות הפרו של משחקי פס5, כנראה שגרסת פרו עצלנית תהיה פשוט מצב Quality שבפס5 יכוון ל-30fps, בפרו יתן 60fps ורזולוציה סופית גבוהה יותר. גרסת פרו לא עצלנית תהיה כנראה עם יתרונות RT והגדרות גרפיות גבוהות יותר בנוסף לרזולוציה הגבוהה יותר. אני גם יכול לראות משחקים מציעים מצב 120FPS מבוסס "DLSS3" במשחקים שרצים על הפס5 ב-60 ולא מוגבלים יותר מדי ב-CPU. משחק שהCPU של הפס5 מצליח לסחוב בסביבות ה-80FPS כנראה יצליח די בקלות להנעל ל-120 בפרו בעזרת "DLSS3".

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 יולי 2024, 20:21

אם ה"כאילו" מבוסס DLSS3 הזה, יביא לGTA6 שרץ על 60FPS על הפרו, ומשחקי נוט דוג שמרגישים 60FPS על הPS5 עם גרפיקה של פס5 שנסחט ל30FPS אז הוא כל כך יהיה שווה את השידרוג :-)
day one.

רק במצב של dlss אני לא מתנגד לחזון ה60FPS של קאז ולאסקין כי אין מה. :-) מקבלים את היתרונות מכל העולמות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2024, 23:29

אני לא יודע איזו טכנולוגיה יעודית יש לסוני, אבל גם FSR3 וגם DLSS3 לא מסוגלים להביא 30 ל-60. אבל DLSS3 כן מסוגל להביא 40+ ל-60. יש מצב כלשהו שהאולפנים של סוני יכוונו ל-40, ואז גרסת הפרו תהיה 60 עם "DLSS3״. יש יותר מדי אופציות למה שאפשר לעשות עם הפרו, אז קשה לחזות את זה. אפשר לשפר RT, אפשר לשפר LOD, אפשר לשפר אפקטים, אפשר לשפר רזולוציה או FPS וכו׳. אבל אני כן חוזה שהפיתרון העצלני יהיה לקחת משחק שיש לו מצב performance ומצב quality ופשוט לתת למצב quility לרוץ בפרו ב-60, עם אולי בוסט רזולוציה אם ממש קל לישם את הdlss של סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 18:36

העניינים לא נראים טוב לקונקורד. הבטא הייתה אמורה להיות למזמינים מראש בלבד, אבל ההזמנות מראש היו חלשות אז סוני פתחו את הבטא חופשי לכולם (סוג של בגידה בלקוח שקנה מראש אבל ניחא). ועכשיו מסתבר שאפילו שהבטא הייתה חינמית ופתוחה לכולם, שיא השחקנים בסטים היה 2,400 שחקנים בלבד.

ואולי החדשה הרעה יותר היא שבכל יום שהבטא הייתה זמינה מספר השחקנים ירד כשהשיא היה ביום חמישי (תחילת הבטא) ביום ראשון, היום האחרון של הבטא, היו 1,100 שחקנים בלבד שזה פחות מחצי מיום חמישי. נראה שלא רק שאף אחד לא רוצה לשחק בקונקורד, מי שמשחק מהר מאוד נוטש.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יולי 2024, 08:46

מגיע להם, בחיים לא ראיתי חיקוי בוטה כל כך גם של overwatch וגם של דסטני (הוא מחקה כל אחד מהם בתחומים שונים מן הסתם) ועדיין לא שובה כלום מהמהות שלהם.
Palworld גם התרסק בצורה מטאורית, אבל לפחות היה ברור שם שיש פוטנציאל אם יוסיפו לו תוכן ומצבי משחק שאנשים רוצים ולראייה סוני כבר מתכננת לעשות merchandise על Palworld עם המפתחים ואם יעשו גם סרט אני בכלל רואה את הIP הזה בקאמבק מתפוצץ.

חבל שסוני לא יודעים לנהל את הGAAS שלהם עצמם. אפילו לא מושך אותי קונקורד, אפילו לא לנסות בחינם, איזה מצב עגום מבחינתם. לדעתי סוני פראיירים, שלא עשו איזה משחק תאום קונטר סטרייק, כי זו נישה שלא היתה ממש בקונסולות עד שvalorant הוכרז אליהן.

סוני בכלל במצב על הפנים בדור הזה. ההדלפות מוולברין ממשיכות ובקצב הזה, נדע הכל על הסיפור את כל הטוויסטים את כל העלילה את כל הגיימפלי לפי שנשחק. ואיפה לעזאזל נוטי דוג וסנטה מוניקה? דור עלוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 09:19

מי יודע, אולי עוד נופתע. אבל נראה שהכיוון של קונקורד לשיגור לא מצליח במיוחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 09:59

הנתונים כמעט זהים לבטא הקודמת בסופ"ש שעבר.
כמו שאמרתי לפני שבוע - ההצלחה שלו תהיה אפשרית אך ורק אם הציונים יהיו מעל ומעבר למצופה. ואני לא רואה את זה קורה... נראה לי מקסימום 80 נמוך.
אולי תהיה הצלחה רגעית מאוד, אבל זה לא משחק שהולך להיות קיים בעוד שנתיים, בסבירות גבוהה מאוד.

חבל שהם לא עשו פשוט קמפיין סינגל פלייר מושקע, נראה לי שהם מסוגלים לעשות משהו נחמד מאוד שהייתי משחק בו.
שיתנו להם אפילו את המותג של קילזון או רזיסטנס, עם תקציב כמו שכנראה נתנו להם - אני בטוח שהיה יכול להיות מגניב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 36 אורחים