זה בדיוק הקטע סטיק, זה לא היה צריך להיות משחק על מהגר... זה היה צריך להיות משחק על דמויות יפניות כמו GOT ואז זה היה עובר חלק.
לטים נינג'ה מותר לעשות את זה כי הם יפנים וליובי אסור כי הם מערביים, זה כל הקטע של היפנים.
בסופו של יום במבחן המציאות? אני מסכים איתך שהמחאה תהיה זניחה, כמה היפנים עם כל הרעש שלהם כבר יקנו את AC? המכירות AC ביפן הם בסביבות ה40 אלף עותקים פיזים
ואם נהיה נדיבים ונגיד שהיפנים קונים עכשיו כפול בדיגיטלי אז לכמה הגענו 80 אלף עותקים בלחץ? לא נראה שאת יוביסופט בכלל מעניין אם היפנים יקנו או לא הם זניחים פה.
והמערב? הגיימרים בERA הוכיחו שהם צבועים ושהם לא יחרימו משחקים או קונסולות בגלל נושאים כאלה.
אז כן בסופו של דבר אני מהמר שיובי רק מרוויחה מכל העסק, יפנים עצבנים עושים להם פרסומת חינם למשחק ומשאירים אותו בשיח מה רע?

באופן אישי, אני חושב שהיה קל מאוד ליובי להימנע מזה, שהיו נותנים איזה character creator גם ככה המשחקים עכשיו RPG. ככה מי שהיה רוצה לשחק אדם שחור שמגיע ליפן, יכול, ומי שרוצה סמוראי מקסיקני שמגיע ליפן גם יכול, ומי שרוצה לשחזר דמות מShogun גם יכול... פוטנציאל מבוזבז יש למשחק, יכלו להוציא את כולם מרוצים די בקלות.פשוט שהיו עושים את הדמות שהיא הdeafult וזו שמופיעה בפרסומים כיפנית וסוגרים עניין.
כגיימר? ממש חבל לי שהם "מבזבזים" משחק AC ביפן על הסמוראי השחור, כי כמו שאתה אומר אין עליהם בשחזורים... ואם הם היו עושים דמות יפנית מוגדרת, הם היו יכולים לעשות משחק שמשאיר אבק לGOT ואחרי שאנחנו מחכים איזה 15 שנה למשחק AC ביפן, יש פה פספוס ענק בעיני לבזבז אותו על הסמוראי השחור... זה משהו שהיה צריך לשמור לDLC לדעתי.