glass man כתב:שמע קרירין, אני תן לי אפילו רזי 4 ריימיק או דד ספייס ריימיק, או midnight suns או TOP SPIN 5 או בקיצור כל מיני משחקים שאין לי חשק להדליק קונסולה נייחת/מחשב בשבילם אבל ממש בא לי אותם על ניידת על הספה ואני אקנה את הסוויץ 2 אבל אני לא יודע כמה אנחנו מייצגים את הקהל הרחב.
כאילו תלך תבדוק מה קאזואלים משחקים על הסוויץ, זה בדרך Just dance ומריו קארט או FC24 או משחקי חווה כמו Stardew Valley או מריו פארטי נראה לך באמת שאנשים שלא מזיז להם פיפא FC ב30FPS יתלהבו פתאום מפיפא ב120FPS ? הם בכלל מרגישים בהבדל?
בשביל הארדקורס לא יהיה הפעם זלדה בהשקה בשביל לסחוב את הקונסולה על הכתפיים וראינו פעם אחרי פעם שמריו 3D לא מצליח להרים קונסולה לבד.
אני חושש שיהיה פה מצב של "Nintendo is doomed ' כלומר בשביל הקאזולאס הקפיצה הגרפית לא תהיה מובנת/מעניינת כי הם לא שמים לב להבדלים, ובשביל הארדקורס הקפיצה תהיה קטנה מדי.
גם לא ברור עד כמה זמן היא תקבל פורט של משחקי X/PS5. זה יהיה שנתיים של פורטים כמו דד ספייס ורזי 4 ריימיק וDragon dogma 2 וכו' ואז שהפס5 יתחיל להיות ממש ממש מנוצל בשנים האחרונות שלו ויעשה משחקים של 30FPS פתאום מן הסתם המשחקים יפסיקו להגיע ונשאר עם נינטנדו צד א' ומבול פורטים מהPS4?
שוב לא נראה לי תופס לפורום הזה, כי למשל קליימן בדוק יהיה מעוניין כדי להמשיך לקחת אותה לעבודה או כניידת, נדב יקנה רק בשביל אפשרות של RT במטרויד פריים 4לאסקין, כי סוף סוף יש לו תירוץ.... עידן תן לו איזה המשך רוחני לדונקי קונג טרופיקל פרייז... אני מן הסתם ברגע שיהיה איזה DQ בלעדי כל אחד והסיבות שלו אבל אני צופה את אותן בעיות שהיו עם הWII U.
אני חושש שאנשים אשכרה ישאלו את עצמם אם זו קונסולה חדשה או אביזר לסוויץ. הלוואי ואני טועה. היפנים מן הסתם יסחבו את הסוויץ על הכתפיים שלהם בכל מצב אבל זה בדיוק למה אני צופה ירידה מאסיבית במכירות ובפופלאריות... אבל מה אני יודע, הייתי בטוח שגם הסוויץ המקורית תכשל... ותראה איפה אנחנו עכשיו
אני מאוד רוצה שהם יצליחו פשוט חושש מאוד שהם לא, יש עליהם קללה כל פעם שהם עושים המשך לקונסולה שהיתה הצלחה מאז הN64
glass man כתב:כן, כל הצוותים שלהם מרוכזים בפלטפורמה אחת, אבל זלדה חדש הוא years off ומריו 3D אף פעם לא גרם לקנונסולה לנצח דור.מטרויד פריים 4, גם אם נקבל את זה שרוב המכירות שלו LTD יהיו כנראה על הסוויץ 2, הוא גם כן לא משחק שיכול לנצח דור מבחינת מכירות.
אולי אני מדבר מהתחת שלי, כי אני חייב להודות שמריו היום הוא הרבה יותר Powerhouse ממה שהוא היה ב96 וב2002 בהשקות שלו על הנינטנדו 64 והקיוב בהתאמה.
הסרטים הביאו אותו לרמת מיינסטרים שהיתה לו כנראה רק בסוף שנות ה80 תחילת ה90 אז נראה איך זה משפיע על המכירות של המשחק החדש....ועל כמות הEarly adopters.
זה שונה מהסוויץ שהיה לו את הזלדה הOpen world האמיתי הראשון וזה הביא גם אנשים שבאופן רגיל לא מתעניינים בזלדה לפלטפורמה.
יש גם את העיקרון הזה שהסוויץ 2 לפחות לפי מה שאנחנו יודעים כרגע הוא סוויץ 1.5 ושאתה בא למכור קונסולה גיימיקית שלא יכולה להריץ את כל המשחקים, עם אותו גיימיק שהיה לך מלפני 8 שנים ... ההייפ דועך.
חברים קאזואלים שאלו אותי מה ההבדל בין הסוויץ לייט לסוויץ הרגיל, כאילו הייתי צריך להסביר להם אפילו דבר פעוט של מה בכך שהסוויץ הרגיל יכול להתחבר לטלווזיה והלייט לא, אז אנשים כאלה יבינו את הקפיצה המינורית (יחסית) של הסוויץ 2 ? אני בספק.
יהיה מעניין.
Laskin כתב:אני רוצה לקוות בכל זאת שאחד מהבאים קורה:
1. החומרה תקבל עדכון (סיכוי סופר נמוך)
2. הם רוצים למכור את הקונסולה ב-250 דולר או משהו (סיכוי די נמוך)
3. יש איזה קטע שאנחנו לא יודעים על הקונסולה שאולי בגללו יש קושי בייצור בכמות שהם מכוונים אליה.
4. השמועה לא נכונה וזה כן יצא בחצי הראשון של 2025.
בכל אופן להוציא ב-2025 קונסולה שלא תוכל להריץ את GTA6 זה באסה רצינית, אבל אני אספוג את זה בשביל המשחקים של הילדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים