ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 16 ספטמבר 2024, 21:02

אני חושב שאחד היתרונות הגדולים
זה המדיה מבוססת פלאש

לא משנה קלטת או הורדה דיגיטלית
לסוויץ 2 כמו לנוכחית זה יהיה פלאש שמהיר בהרבה

מהארד דיסק המכני שהיה בps4

אני חושב שזה יעשה את החיים למפתחות קלים בהרבה
במקום ניהול המידע המורכב לנצל ארד דיסק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2024, 21:21

כבר היום יש לסוויצ׳ אכסון פלאש. הגיימצינגר של הסויצ 2 היא היחידת דיקומפרסיה וכמובן שהאכסון שלה הולך להיות סביבות 1GB/s לא יזיק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ספטמבר 2024, 08:51

חבר'ה, מוכנים לשמועת הסוויץ 2 היומית? כי זו הזוייה במיוחד אם תתברר כנכונה!

איזה אתר חדשות כלכליות טיוואני, אומר שהסוויץ 2 יהיה בצבע שחור לבן עד כאן שגרתי, ויהיה עם שני מסכים AKA הDS.
וואט דה פאק, אנשים, אם זה נכון.... אם יש סיכוי שהדבר ההזוי הזה נכון אז ההייפ שלי לסוויץ 2 עף מהחלון.הם גם אומרים עוד דברים שהסוויץ 2 תוכנן להיחשף מאוחר יותר אבל הפס5 פרו גרם להאצה של ההכרזה... ושיש DLSS אבל הכל מתגמד לעומת השני מסכים אם זה נכון...

כאילו, אין לי ספק שמכשיר כזה יהיה הרבה יותר Sleek מה3DS עם הטכנולוגיה של היום אבל למה שהם יבזבזו כוח על גיימיק מלפני 20 שנה שהג'ויקונס מסוגלים לעשות את כל הפונטקציות דה פקטו של מסך המגע והרבה יותר טוב? אם זה נכון נינטנדו בפשיטת רגל של יצרתיות בחומרה.

קרירין: הם יכולים להביא את כל הכוח שבעולם לדעתי, מה שייקבע אם הקונסולה הזו תהיה הצלחה זה אם הקהל הרחב/הגיימרים לא מיצו כבר את הקונספט ההיברדי, את הקונספט של הDS
גיימרים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הWII והמוב אנשים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הקינקט אנשים מיצו אחרי דור אחד (עזוב שמייק ניסו לדחוף את זה לגרון שלנו דור נוסף אבל הבנת...)

נינטנדו לדעתי כמו שכבר אמרתי בפלונטר רציני. מכיר את השעון הזה, שבכל שעה ביום מראה Nintendo is doomed ? לצערי נראה לי שבדור הזה הוא צודק בכל שעה.
היא תעשה סוויץ 2 קלאסי, של שיפור כוח, שיפור האמינות והחוזק של הג'ויקונס על ידי מגנטים ופורטים מהפס4? אל תשכח שאפילו הקזואל של הקזואל יודע שכבר ב2013 היתה קונסולה
בכוח הזה, אז כן ברור שהגרפיקה תהיה טובה בהרבה מהפס4 עצמו וברור שיהיו טריקים של דור הרבה יותר חדש וברור שיהיה לה הרבה יותר קרוס ג'ן עם הפס5 אבל אתה יודע...

כמו שאמרתי בעבר אני לא בטוח שהאפיל של "לשחק את RDR 2 ורזי 4 ריימיק על גגות/בשירותים" זה אפיל שמעניין את התחת לקזואלס.

נינטנדו גם מאבדת את האקסקלוסיבים צד ג' האחרונים שעוד נותרו לה ראינו בדור הזה את Monster hunter stories 2 וDQM וBEKARU (הפלטפורמר 3D המושקע ההוא) SMT5 כולם התחילו בדור הזה כאקסקלוסיבים מוחלטים לסוויץ וכולם הגיעו בסוף לפלטפורמות אחרות, בדור ה3DS/DS למטה? בלעדיים יפנים כאלה (במיוחד פלטפורמר 3D ) היה נשאר בלעדי לנינטנדו לנצח או מקסימום יוצא לסמרטפונים אחרי 7 שנים שזו לא תחרות רלוונטית.
מנסה לומר? נינטנדו לאט לאט מדממת גם את המפתחות שעד הסוויץ היו מפתחות את המשחקים האלה בעיקר אליה וזה היה מוסיף המון Value ותוכן שאי אפשר היה להשיג על המחשב/2 האחרות.

מנסה לומר? בדור הבא, הMEME הופך למציאות, בדור הבא, הסוויץ 2 הוא באמת הולך להיות מכשיר שהוא רק בשביל הבלעדיים של נינטנדו כי ליטרלי כל משחק צד ג' הולך להיות על המחשב/הקונסולות האחרות.

והלחץ על מריו/מטרויד/מי שלא מוטל על כתפיו לעשות השקה מטורפת לסוויץ 2, הוא ענקי.
אני מריח פה כישלון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2024, 11:16

לא ברור לי למה שההכרזה של הפרו תשפיע על נינטנדו בצורה כלשהי. הפס5 הרגילה בקושי משפיעה על הסוויצ' 2, אז הפרו שעם תג המחיר הזה וכל ה-backlash תהיה במקרה הטוב 10% מהמכירות של הפס5? למה שיהיה לחברה שעושה קונסולה חלשה וניידת אכפת מ-halo product שנועד לקור של הקור שרוצים עוד כמה פיקסלים על המסך?

ובנוגע למסך הכפול, נחיה ונראה, נשמע הזוי ללכת בכיוון הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 ספטמבר 2024, 18:46

glass man כתב:חבר'ה, מוכנים לשמועת הסוויץ 2 היומית? כי זו הזוייה במיוחד אם תתברר כנכונה!

איזה אתר חדשות כלכליות טיוואני, אומר שהסוויץ 2 יהיה בצבע שחור לבן עד כאן שגרתי, ויהיה עם שני מסכים AKA הDS.
וואט דה פאק, אנשים, אם זה נכון.... אם יש סיכוי שהדבר ההזוי הזה נכון אז ההייפ שלי לסוויץ 2 עף מהחלון.הם גם אומרים עוד דברים שהסוויץ 2 תוכנן להיחשף מאוחר יותר אבל הפס5 פרו גרם להאצה של ההכרזה... ושיש DLSS אבל הכל מתגמד לעומת השני מסכים אם זה נכון...

כאילו, אין לי ספק שמכשיר כזה יהיה הרבה יותר Sleek מה3DS עם הטכנולוגיה של היום אבל למה שהם יבזבזו כוח על גיימיק מלפני 20 שנה שהג'ויקונס מסוגלים לעשות את כל הפונטקציות דה פקטו של מסך המגע והרבה יותר טוב? אם זה נכון נינטנדו בפשיטת רגל של יצרתיות בחומרה.

קרירין: הם יכולים להביא את כל הכוח שבעולם לדעתי, מה שייקבע אם הקונסולה הזו תהיה הצלחה זה אם הקהל הרחב/הגיימרים לא מיצו כבר את הקונספט ההיברדי, את הקונספט של הDS
גיימרים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הWII והמוב אנשים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הקינקט אנשים מיצו אחרי דור אחד (עזוב שמייק ניסו לדחוף את זה לגרון שלנו דור נוסף אבל הבנת...)

נינטנדו לדעתי כמו שכבר אמרתי בפלונטר רציני. מכיר את השעון הזה, שבכל שעה ביום מראה Nintendo is doomed ? לצערי נראה לי שבדור הזה הוא צודק בכל שעה.
היא תעשה סוויץ 2 קלאסי, של שיפור כוח, שיפור האמינות והחוזק של הג'ויקונס על ידי מגנטים ופורטים מהפס4? אל תשכח שאפילו הקזואל של הקזואל יודע שכבר ב2013 היתה קונסולה
בכוח הזה, אז כן ברור שהגרפיקה תהיה טובה בהרבה מהפס4 עצמו וברור שיהיו טריקים של דור הרבה יותר חדש וברור שיהיה לה הרבה יותר קרוס ג'ן עם הפס5 אבל אתה יודע...

כמו שאמרתי בעבר אני לא בטוח שהאפיל של "לשחק את RDR 2 ורזי 4 ריימיק על גגות/בשירותים" זה אפיל שמעניין את התחת לקזואלס.

נינטנדו גם מאבדת את האקסקלוסיבים צד ג' האחרונים שעוד נותרו לה ראינו בדור הזה את Monster hunter stories 2 וDQM וBEKARU (הפלטפורמר 3D המושקע ההוא) SMT5 כולם התחילו בדור הזה כאקסקלוסיבים מוחלטים לסוויץ וכולם הגיעו בסוף לפלטפורמות אחרות, בדור ה3DS/DS למטה? בלעדיים יפנים כאלה (במיוחד פלטפורמר 3D ) היה נשאר בלעדי לנינטנדו לנצח או מקסימום יוצא לסמרטפונים אחרי 7 שנים שזו לא תחרות רלוונטית.
מנסה לומר? נינטנדו לאט לאט מדממת גם את המפתחות שעד הסוויץ היו מפתחות את המשחקים האלה בעיקר אליה וזה היה מוסיף המון Value ותוכן שאי אפשר היה להשיג על המחשב/2 האחרות.

מנסה לומר? בדור הבא, הMEME הופך למציאות, בדור הבא, הסוויץ 2 הוא באמת הולך להיות מכשיר שהוא רק בשביל הבלעדיים של נינטנדו כי ליטרלי כל משחק צד ג' הולך להיות על המחשב/הקונסולות האחרות.

והלחץ על מריו/מטרויד/מי שלא מוטל על כתפיו לעשות השקה מטורפת לסוויץ 2, הוא ענקי.
אני מריח פה כישלון.

אתה צוחק נכון ?
סוני לפי דיווחים השקיע באזור ה100 מיליון דולר על קונקור
ואז אחרי שבוע שבועים ,הוציאה אותו מהחנות בגלל כישלון ענקי

גם ms וגם סוני ,חיפשו איזה הצלחת gaas
השקיעו ועדין משקעים בזה טונה של כסף וזמן
חלק עוד הצליח חלקית
Ms אחרי הרבה דימום כסף ,השאירה בחיים את המשחק של raer
לא זוכר את השם,וכניראה יש שם היום מספר שחקנים מכובד

אבל לא קרוב לפורטניט שעדין בטופ בתחום וכבר שנים

ומה נינטנדו עושה ? ,משחקים זולים יחסית שמוכרים מיליונים
הספין אופ של זלדה שיצא החודש כניראה ימכור כמה מיליונים טובים

אתה יכול להתווכח על ערכי הפקה ומה זה משחק גדול ?
אבל שפרויקט כמו ספידרמן 2 שלקח שנים לפתח
ומכר כמה מיליונים ,לא נחשב להצלחה כי השקיעו בו סכומי ענק

ואז יוצא משחק הרבה יותר זול ומהיר לפיתוח וגם מוכר מיליונים
אז כלכלית נינטנדו כרגע בגל מצוין

בעניין ms ,יש לה רווחי ענק מהשרותי ענן שלהם
ורישיונות אופיס וחלונות ופטנטים וכו וכו
לא הייתי דואג להם

הם גם מנסים למכור יותר שרותי מנוי מקונסולות

בעניין סוני ,בשנים האחרונות השקיעו יוצר מידי בgaas
ולפחות כרגע נכשלו בגדול
הps5 מוכר מצוין ,אבל צד ראשון סובל

למעשה גם חלק מהצד שלישי בירידה חזקה דוגמת יוביסופט

בעניין משחקים שלא מגעים לסוויץ
מדובר בחומרה מאוד ישנה, שבמצב רגיל כבר לא הייתה על המדף
יותר מפתיע משחקי aaa צד שלישי שמגעים בשלב הזה

בנוגע ל2 מסכים מדובר בשמועה
והds אחת מהקונסולות המצליחות בכל הזמנים למרות שהתחרתה
בpsp ,שחזקה ממנה בהרבה

גם ה3ds מכרה טוב
הרבה פחות מהds ,אבל יותר מהsnes

בנוגע למשחקים מודרנים בנידות ,יש לך מבחר של נידות pc
מניסיון שלי זה מצוין למשחקים מסוימים
אבל זה לא ראש בראש נגד הסוויץ

הrog ally שלי לא מתחרה בסוויץ שלי ,אלה לצידו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2024, 16:25

יש מצב לא קטן שזה הסוויץ 2 חבר'ה לפי אתר סיני, נראה הרבה יותר טוב מאיזשהו סוויץ DS.
עוד מאותו אתר סיני. 12GB זיכרון, פס4 פרו במצב נייד בין הפס4 פרו לXSS במצב דוק.

יאללה כבר שיחשפו אני מת לראות כבר מה הולך עם הקונסולה הזו!.
קרירין: נינטנדו יכולים להיכשל ולקום על הרגליים כל פעם, הם לא SEGA, הם הפיניקס, זה לא סותר שהיו להם כשלונות, WII U, וירטואל בוי, ובאופן יחסי ובזהירות, ה3DS שאמנם היה הקונסולה הניידת המצליחה של הדור שלה אבל שהתחרות שלך היא הויטה, ואתה מוכר פחות מכל נייד של נינטנדו שהיה לפניך, אז יכול להיות להם כישלון בסדר הגודל הזה או יותר גרוע, והם יקומו ויתאוששו ממנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2024, 16:35

glass man כתב:עוד מאותו אתר סיני. 12GB זיכרון, פס4 פרו במצב נייד בין הפס4 פרו לXSS במצב דוק.

12GB ידוע ממזמן, אבל מה בדיוק אומר "בין הפס4 ל-XSS"? על פי מה, מספר TF? ביצועים בעולם האמיתי? לפני AI? אחרי AI? נשמע לי עמום וניחושי.

כלומר ברור שהביצועים שלה סה"כ יותר טובים מהפרו כי הפרו בייסיקלי לקחה משחקי פס4 ועשתה אותם 4K גרוע (במקרה הטוב דמקה ל-4K, במקרה הרע מתחת ל-1440p). הסוויצ' החדשה עם אכסון מהיר פי 20+, עם כמעט פי 2 זיכרון פנוי למפתחים, עם CPU טוב יותר ועם GPU שבמינימום מתחרה בפס4 אבל יחד עם DLSS מביא איכות תמונה טובה מהפרו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2024, 16:54

נדב, לפי הסינים האלה (עד כמה שהם אמינים, כמו שלאסקין אומר הם לא מחוייבים לאותיות קטנות חחח) ה"בין פס4 הזה לXSS" זה לפני AI כלומר לפני יישום של DLSS כמובן.
אתה מדמיין איך פאקינג מטרויד פריים 5 יראה על הדבר הזה? רק מה הקטע הזה שזה 12GB של DDR5 ? זה לא מיושן בטירוף בימנו?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 ספטמבר 2024, 16:55

glass man כתב:יש מצב לא קטן שזה הסוויץ 2 חבר'ה לפי אתר סיני, נראה הרבה יותר טוב מאיזשהו סוויץ DS.
עוד מאותו אתר סיני. 12GB זיכרון, פס4 פרו במצב נייד בין הפס4 פרו לXSS במצב דוק.

יאללה כבר שיחשפו אני מת לראות כבר מה הולך עם הקונסולה הזו!.
קרירין: נינטנדו יכולים להיכשל ולקום על הרגליים כל פעם, הם לא SEGA, הם הפיניקס, זה לא סותר שהיו להם כשלונות, WII U, וירטואל בוי, ובאופן יחסי ובזהירות, ה3DS שאמנם היה הקונסולה הניידת המצליחה של הדור שלה אבל שהתחרות שלך היא הויטה, ואתה מוכר פחות מכל נייד של נינטנדו שהיה לפניך, אז יכול להיות להם כישלון בסדר הגודל הזה או יותר גרוע, והם יקומו ויתאוששו ממנו.
תמונה

הסוויץ מכר משמעותית יותר מהnes
אז כישלון יחסית לds ,כמובן

אבל שמדברים כלכלה ה3ds ,היה מאוד ריווחי לנינטנדו
ההתחלה שלו הייתה גרועה בגלל משחקים ומחיר
אבל נינטנדו הורידה מחירים והוציאה משחקים טובים והקונסולה הצליחה

ה3ds מחצה את הויטה ,והויטה הייתה קונסולה טובה
אבל מכה כלכלית לסוני וסוני נטשה אותה מהר לטובת הps4

הויטה אפכה בשנים האחרונות שלה לקונסולת אינדים
פשוט כי בניגוד לps3 ,שסוני דיממה מיליארדים להציל אותה

סוני לא הייתה מוכנה לדמם על הויטה

עכשיו אנחנו מדברים כלכלה או מדברים מה טוב ומה רע כגימרים ?
כי זה ממש לא אותו הדבר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2024, 17:08

glass man כתב:נדב, לפי הסינים האלה (עד כמה שהם אמינים, כמו שלאסקין אומר הם לא מחוייבים לאותיות קטנות חחח) ה"בין פס4 הזה לXSS" זה לפני AI כלומר לפני יישום של DLSS כמובן.
אתה מדמיין איך פאקינג מטרויד פריים 5 יראה על הדבר הזה? רק מה הקטע הזה שזה 12GB של DDR5 ? זה לא מיושן בטירוף בימנו?

זיכרון LOW POWER של ניידים היום זה LPDDR, אין באמת ברירה אחרת. כולם משתמשים היום ב-LPDDR5, המהירות שלו היא 6.4Gb/s. השמועה היא שנינטנדו משתמשת בוריאנט קצת יותר מהיר שנקרא LPDDR5X, הוא רץ במהירות 8.53Gb/S. זה אומר שעבור כל ביט ברוחב פס של הסוויצ' 2, היא תקבל 1.07GB/s רוחב פס. השמועה היא שיש להם באס של 128-ביט, כלומר 136GB/s.

מן הסתם איטי משמעותית מה-448GB/s של הפס5 או אפילו ה224GB/s של ה-XSS, אבל יחסית לניידות זה מאוד גבוה. אני לא חושב שיש ניידת PC אחת שמתקרבת, רובן 102GB/s.

אישית הייתי מעדיף שנינטנדו הייתה משתמשת ב-6 צ'יפים של 2GB מאשר ב-4 צ'יפים של 3GB, כי אם זה היה המקרה היה להם באס של 192-ביט והיינו מקבלים רוחב פס של 205GB/s, מדהים ממש ובר השוואה ל-XSS. אבל זה אומר 6 קונטרולרי זיכרון על ה-APU במקום 4, כלומר צ'יפ קצת יותר גדול -> קצת יותר יקר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 ספטמבר 2024, 17:43

נינטנדו חייבת לישאר בצריכת חשמל נמוכה
וקונסולה יחסית דקה

הרבה מאוד משחקני נינטנדו הם ילדים
נינתנדו לא יכולה להצליח היום אם קונסולה בגודל הפיזי של הrog ally

אני לנידות של נינטנדו תמיד קונה כיסוי שיש לו גריפ
כי זה בלתי נסבל אם ימים גדולות לשחק בלי זה לאורך זמן

חצי שעה עוד בסדר ,מעבר לזה מאוד לא נוח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2024, 17:55

LPDDR5X צורך במהירות שלו 24% פחות חשמל מאשר LPDDR5, כלומר נינטנדו מקבלת איתו 136GB בשניה במקום 102GB בשניה ובמקביל 24% פחות צריכת חשמל. או במילים אחרות הם יכלו לעלות ל-192-ביט בלי להעלות את צריכת החשמל כמעט בכלל, כנראה פחות מ1W, אבל מן הסתם העלות הייתה עולה כי הצ'יפ היה קצת יותר גדול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2024, 18:36

נדב, אין ניידת שמתקרבת לרוחב הפס של הסוויץ 2 בניידות כרגע? אפילו לא הHigh end הסינים מבינהם? חדשות מדהימות, אני עד עכשיו בהלם ש100% מהניידות High end האלה
לא יכולות לעשות 60FPS יציב בSF6, וכאילו זה ברור לי שזה בגלל חוסר אופטימזציה ובגלל שהן מריצות את גרסת הPC... זה עדיין מביך לחברות האלה שהן לא מצליחות לעשות 60FPS
יציב למשחק שהפס4 הבסיסי עושה 60FPS יציב ב1080P אז לדעת בוודאות שזה יהיה משחק ילדים לסוויץ 2 מאוד משמח אותי :-)

קרירין, בתור גיימר אני מאוד שמח ממה שהסוויץ 2 הולך להציע, יש המון משחקי פס4 שאני אשמח לקנות שוב לסוויץ 2 במקום לשחק אותם על הפס5,לקנות את CIV7 על הסוויץ 2 ולדעת שהפעם הוא לא יחנק וישתעל אם אני אעשה מפה גדולה זה גם ציינג'ר ולשחק משחקי פס4 שלא סיימתי מהבקלוג לסירוגין על הסלון/על ניידת זה אחלה בחלה בשבילי... וזה בלי לדבר על התקוות שיש לי שנינטנדו יביאו איזה 3D פלטפורמר של מריו שישנה את הז'אנר ויגדיר אותו מחדש בעולם פתוח אמיתי....

אבל כשאני מסתכל על זה מלמעלה... ? הקונסולה לא נשמעת לי מושכת לקהל הרחב בכלל כי היא מביאה פורטים של פס4 לקאזואלים שלא מעניין להם את התחת, אפילו אם הם יראו את הסוויץ 2 מריצה את הMGS3 ריימיק בניידת, אבל אנחנו נראה חודש הבא איך הקהל הרחב מגיב ואני מקווה שאני הולך לאכול כמה וכמה כובעים.

כשאתה מוסיף את זה שנינטנדו ליטרלי מאבדת אקסקלוסיבים אני תוהה מה נשאר להם? מי יודע, אולי יפן לגמרי הולכת להמשיך להישלט על ידי נינטנדו עם הסוויץ 2, אולי פפ17 נגלה שהסוויץ 2 היא קונסולת היעד שלו אולי יהיו דברים שישאירו את הקונסולה הזו רלוונטית לקהל הרחב, אבל אני מקבל וויבים של 3DS שרק הכבדים ביותר היו שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 03:30

אני לא מכיר קונסולת מחשב עם רוחב פס גדול מ136GB/s, גם הrog החדש שרק יצא הוא עם 102GB/s. אבל אולי יש דגם שאני לא מכיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2024, 01:48

עוד דליפות לסוויצ׳ 2, הדפסה תלת מימדית של הקונסולה עם מסך 8״ 1080p:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2024, 17:08

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2024, 18:11

זה נראה כמו פוסט 1 באפריל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2024, 18:15

ועדיין כולנו נקנה כזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוקטובר 2024, 19:22

אני לא יקנה כזה

גם אם זה באמת היה מוצר אמיתי
מה שזה לא נראה לי
זה ניראה לי כמו קידום מכירות לסוויץ 2

בלי לחשוף את הסוויץ 2

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2024, 07:12

אני אקנה, לילדים
מן הסתם זה בטח יתקשר עם הסוויץ׳ 2

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 אוקטובר 2024, 09:43

״לילדים״

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2024, 09:46

כן! אני לא אעמוד ברעשים האלה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2024, 11:29

אלוהים ישמור זה לא נכנס אלי הביתה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2024, 13:00

אצלי זה דווקא יהיה נחמד, זה יעשה את העבודה במקומי... הילדים שלי ישנים חזק ומאוד רוצים לחזור לישון, שיתמודדו עם החרא הזה, נראה אותם :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוקטובר 2024, 13:47

לגמרי הייתי קונה אחד כזה אם הוא היה אלגנטי והייטקיסטי ונראה יותר כמו סאונד בר ולא כמו צעצוע לילדים, מביך בעיני לשים דבר כזה ליד המיטה ואין לי עדיין ילדים שאני יכול לחרטט שזה בשבילם :-)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים