glass man כתב:חבר'ה, מוכנים לשמועת הסוויץ 2 היומית? כי זו הזוייה במיוחד אם תתברר כנכונה!
איזה אתר חדשות כלכליות טיוואני, אומר שהסוויץ 2 יהיה בצבע שחור לבן עד כאן שגרתי, ויהיה עם שני מסכים AKA הDS.
וואט דה פאק, אנשים, אם זה נכון.... אם יש סיכוי שהדבר ההזוי הזה נכון אז ההייפ שלי לסוויץ 2 עף מהחלון.הם גם אומרים עוד דברים שהסוויץ 2 תוכנן להיחשף מאוחר יותר אבל הפס5 פרו גרם להאצה של ההכרזה... ושיש DLSS אבל הכל מתגמד לעומת השני מסכים אם זה נכון...
כאילו, אין לי ספק שמכשיר כזה יהיה הרבה יותר Sleek מה3DS עם הטכנולוגיה של היום אבל למה שהם יבזבזו כוח על גיימיק מלפני 20 שנה שהג'ויקונס מסוגלים לעשות את כל הפונטקציות דה פקטו של מסך המגע והרבה יותר טוב? אם זה נכון נינטנדו בפשיטת רגל של יצרתיות בחומרה.
קרירין: הם יכולים להביא את כל הכוח שבעולם לדעתי, מה שייקבע אם הקונסולה הזו תהיה הצלחה זה אם הקהל הרחב/הגיימרים לא מיצו כבר את הקונספט ההיברדי, את הקונספט של הDS
גיימרים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הWII והמוב אנשים מיצו אחרי דור אחד, את הקונספט של הקינקט אנשים מיצו אחרי דור אחד (עזוב שמייק ניסו לדחוף את זה לגרון שלנו דור נוסף אבל הבנת...)
נינטנדו לדעתי כמו שכבר אמרתי בפלונטר רציני. מכיר את השעון הזה, שבכל שעה ביום מראה Nintendo is doomed ? לצערי נראה לי שבדור הזה הוא צודק בכל שעה.
היא תעשה סוויץ 2 קלאסי, של שיפור כוח, שיפור האמינות והחוזק של הג'ויקונס על ידי מגנטים ופורטים מהפס4? אל תשכח שאפילו הקזואל של הקזואל יודע שכבר ב2013 היתה קונסולה
בכוח הזה, אז כן ברור שהגרפיקה תהיה טובה בהרבה מהפס4 עצמו וברור שיהיו טריקים של דור הרבה יותר חדש וברור שיהיה לה הרבה יותר קרוס ג'ן עם הפס5 אבל אתה יודע...
כמו שאמרתי בעבר אני לא בטוח שהאפיל של "לשחק את RDR 2 ורזי 4 ריימיק על גגות/בשירותים" זה אפיל שמעניין את התחת לקזואלס.
נינטנדו גם מאבדת את האקסקלוסיבים צד ג' האחרונים שעוד נותרו לה ראינו בדור הזה את Monster hunter stories 2 וDQM וBEKARU (הפלטפורמר 3D המושקע ההוא) SMT5 כולם התחילו בדור הזה כאקסקלוסיבים מוחלטים לסוויץ וכולם הגיעו בסוף לפלטפורמות אחרות, בדור ה3DS/DS למטה? בלעדיים יפנים כאלה (במיוחד פלטפורמר 3D ) היה נשאר בלעדי לנינטנדו לנצח או מקסימום יוצא לסמרטפונים אחרי 7 שנים שזו לא תחרות רלוונטית.
מנסה לומר? נינטנדו לאט לאט מדממת גם את המפתחות שעד הסוויץ היו מפתחות את המשחקים האלה בעיקר אליה וזה היה מוסיף המון Value ותוכן שאי אפשר היה להשיג על המחשב/2 האחרות.
מנסה לומר? בדור הבא, הMEME הופך למציאות, בדור הבא, הסוויץ 2 הוא באמת הולך להיות מכשיר שהוא רק בשביל הבלעדיים של נינטנדו כי ליטרלי כל משחק צד ג' הולך להיות על המחשב/הקונסולות האחרות.
והלחץ על מריו/מטרויד/מי שלא מוטל על כתפיו לעשות השקה מטורפת לסוויץ 2, הוא ענקי.
אני מריח פה כישלון.

glass man כתב:עוד מאותו אתר סיני. 12GB זיכרון, פס4 פרו במצב נייד בין הפס4 פרו לXSS במצב דוק.
glass man כתב:יש מצב לא קטן שזה הסוויץ 2 חבר'ה לפי אתר סיני, נראה הרבה יותר טוב מאיזשהו סוויץ DS.
עוד מאותו אתר סיני. 12GB זיכרון, פס4 פרו במצב נייד בין הפס4 פרו לXSS במצב דוק.
יאללה כבר שיחשפו אני מת לראות כבר מה הולך עם הקונסולה הזו!.
קרירין: נינטנדו יכולים להיכשל ולקום על הרגליים כל פעם, הם לא SEGA, הם הפיניקס, זה לא סותר שהיו להם כשלונות, WII U, וירטואל בוי, ובאופן יחסי ובזהירות, ה3DS שאמנם היה הקונסולה הניידת המצליחה של הדור שלה אבל שהתחרות שלך היא הויטה, ואתה מוכר פחות מכל נייד של נינטנדו שהיה לפניך, אז יכול להיות להם כישלון בסדר הגודל הזה או יותר גרוע, והם יקומו ויתאוששו ממנו.
glass man כתב:נדב, לפי הסינים האלה (עד כמה שהם אמינים, כמו שלאסקין אומר הם לא מחוייבים לאותיות קטנות חחח) ה"בין פס4 הזה לXSS" זה לפני AI כלומר לפני יישום של DLSS כמובן.
אתה מדמיין איך פאקינג מטרויד פריים 5 יראה על הדבר הזה? רק מה הקטע הזה שזה 12GB של DDR5 ? זה לא מיושן בטירוף בימנו?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים