Laskin כתב:וואו, אני חושב שמאז התנ״ך - מעולם לא פירשו ככה כל מילה ומילה בטקסט כלשהו.
כל הכבוד על ההשקעה, רונן! (אבל כנראה שרק מישהו אחד יקרא את כל זה... היה חזק, נדב!)
מספר העיוותים לצורך מטרות אישיות מרושעות ואפלות גם דומה, באופן מחשיד.
Laskin כתב:וואו, אני חושב שמאז התנ״ך - מעולם לא פירשו ככה כל מילה ומילה בטקסט כלשהו.
כל הכבוד על ההשקעה, רונן! (אבל כנראה שרק מישהו אחד יקרא את כל זה... היה חזק, נדב!)
Laskin כתב:אז מסתבר שיש 2 אנשים שעמדו בזה, ואחד מהם אפילו לא היה חייב!
לא יודע אם אתה מזוכיסט או שרונן באמת מרתק כל כך...
מחמת הספק - אלך על רונן מרתק, אבל רק אם יהיה עוד מישהו שמסוגל.
Laskin כתב:אז מסתבר שיש 2 אנשים שעמדו בזה, ואחד מהם אפילו לא היה חייב!
רונן כתב:
הוא בכלל החכמולוג הראשי. בן-אדם לא יכול להטיל דופי בדברים של אדם אחר בלי להיות עם נכונות להתמודד איתם. הוא החליט להתעלם מדבריי, אז יפה יעשה שגם לא ייתן דעתו השטחית עליהם רק כי יודע שהוא "פטור" מנימוק, אחרת גם לא יוכל לטעון ביומרה שהוא מחפש גירוי קוגנטיבי. עוד אחד שבוחר בנוחות וחסר מודעות עצמית.
זה אותו בן-אדם שהתווכח אתי בעיקשות על גודל המפה ב-AC, תוך כדי שמגדף, על אף שבדקתי זאת בעצמי עם סטופר (רק לאחר שהעירו לו נזכר להודות בטעותו ולהתנצל), לכן אל תתבלבלו, אני לא מתווכח פה על משחקים, אלא על רמת האנשים (ואל תהיו כאלה רגישים. אם אני עמדתי ועומד באורך רוח מול כל השטויות שנזרקו לעברי בעבר ועד היום, גם אתם תעמדו. תשתדלו).
לכן קרירין, לעתים זה ויכוח שהוא הרבה יותר מסתם על משחקים, אלא זה על יושרה בסיסית, על הצורך לא להטיף לאדם לפני שבדקת את עצמך, וכן הלאה. זה בסדר גמור לתת תשומת לב רבה לאנשים, גם בדברים טיפשיים ופעוטים, כוחי במותניי, גם אני בעבר קיבלתי מהחבר'ה המון תשומת לב לצורך "מטרות מרושעות" שלא ביקשתי. האם מישהו מכם ביקש מהם למצוא חיים, או כתב "וואו!" בתמיהה על דבריהם? האם מישהו מכם תהה האם אדם שמביא עדי אופי לעצמו (כפי שלא התביישתי לעשות, בניסיון להעביר מסר), מביך ומרושע יותר מאשר אדם שמקשקש על אדם זר ואפילו נובר בפורום ישן מלפני 3 שנים כדי להפחית ממנו תוך כדי שממציא שקרים? זה יותר מביך? זה יותר "וואו"? אז תעשו לי טובה, רבותיי, לא עשו אותי באצבע, ואתם תפסיקו להיתמם.
מי שמעוניין להטיל דופי בדבריו של בן-אדם לא צריך יותר מאשר לחזור אליהם ולהוכיח את טעותו בצורה הגיונית, עם טיעונים מוצקים, לא טיעוני בררת מחדל רופפים, ובלי ללכת בדרכים עקומות ומתחמקות, אלא תוך הקשבה מלאה ובלי לאפשר למשקעי העבר לסמא את עיניו. אחרת, כל זלזול בבן-אדם מצדכם, יעיד עליכם.
Golan כתב:וואו. רונן די זיין לכולם פה את הצורה.
ושחר, מאד לא מכובד מצידך. מה כל כך מרושע בתגובתו של רונן? זה מתחיל להרגיש לי שבפורום הזה כולם כל הזמן רק מחפשים איך לנגח אותי, רונן וקרירין, רק בגלל שאנחנו "נינטנדופילים".
רונן מואשם ב"רשעות", "בעיות נפשיות", על קרירין צוחקים שהוא "סוף סוף כותב הודעה עם פסיקים ובלי שגיאות כתיב" ומתעלמים בכוונת זדון מהעובדה כי הרבה אנשים בעולם סובלים מדיסלקציה ושגיאות כתיב ואין סיבה לצחוק על זה (תארו לכם שהיינו צוחקים על חבר פורום נכה שפתאום הצליח לעמוד לחמש שניות, והיינו כותבים בפורום כי "סוף סוף, יחסית, הוא מתנהג כמו בן אדם"), ואותי כל הזמן מתייגים כ"ספאמר", "כותב תגובות מיותרות" ו"לאומן אולטרנצילונליסט".
האם זו התנהגות הולמת לאנשים בוגרים? מה נסגר פה?
Golan כתב:וואו. רונן די זיין לכולם פה את הצורה.
ושחר, מאד לא מכובד מצידך. מה כל כך מרושע בתגובתו של רונן? זה מתחיל להרגיש לי שבפורום הזה כולם כל הזמן רק מחפשים איך לנגח אותי, רונן וקרירין, רק בגלל שאנחנו "נינטנדופילים".
רונן מואשם ב"רשעות", "בעיות נפשיות", על קרירין צוחקים שהוא "סוף סוף כותב הודעה עם פסיקים ובלי שגיאות כתיב" ומתעלמים בכוונת זדון מהעובדה כי הרבה אנשים בעולם סובלים מדיסלקציה ושגיאות כתיב ואין סיבה לצחוק על זה (תארו לכם שהיינו צוחקים על חבר פורום נכה שפתאום הצליח לעמוד לחמש שניות, והיינו כותבים בפורום כי "סוף סוף, יחסית, הוא מתנהג כמו בן אדם"), ואותי כל הזמן מתייגים כ"ספאמר", "כותב תגובות מיותרות" ו"לאומן אולטרנצילונליסט".
האם זו התנהגות הולמת לאנשים בוגרים? מה נסגר פה?
Nucleus_Dawn כתב:איפה הכי טוב לקנות משחקי אמריקאים?
אני רוצה לקנות את פוקימון X והכי זול שמצאתי זה 45 דולר (כולל משלוח) בPLAY ASIA.
יש מקום עדיף? יש למישהו מושג כמה זה יעלה בהורדה?
swiss-the-engine כתב:מה?! למה שילכו לך המשחקים? הם לא מחוברים לחשבון שלך? מה זה הדבר ההזוי הזה?
erezronen כתב:
יעלה אותו דבר בהורדה, אולי טיפה פחות. 40 דולר למשחק פלוס עוד איזה 3-4 דולר מיסים מקומיים. דאג שהקונסולה שלך מכוון לאיזור אלבקרקי, קנדה כדי שכרטיס האשראי שלך יתקבל.
לאחרונה אני קונה את כל משחקי ה-3DS שלי בהורדה ולא מתחרט על זה. המחירים יוצאים קצת יותר זולים מהזמנה פיזית בגלל הפרשי המשלוח, וממש כיף לי שהמשחק אצלי שעה אחרי שהוא יוצא. יש את הסיכון שהמכשיר יתקלקל ואז המשחקים כביכול אבודים, אבל הבנתי ששירות הלקוחות של נינטנדו בדרך כלל מסכים לשחזר את החשבון על מכשיר חדש במידת הצורך (בוודאות אם שולחים להם את המכשיר הישן ההרוס, לעיתים גם בלי).
על איזו גירסה החלטת בסוף?
kririn כתב:
אתה לא יכול למכור הוא להחליף משחקים ככה
זה טוב בסטים שהמחירים מאוד נמוכים
אבל בשרות של נינטנדו המחירים יקרים
erezronen כתב:
יעלה אותו דבר בהורדה, אולי טיפה פחות. 40 דולר למשחק פלוס עוד איזה 3-4 דולר מיסים מקומיים. דאג שהקונסולה שלך מכוון לאיזור אלבקרקי, קנדה כדי שכרטיס האשראי שלך יתקבל.
לאחרונה אני קונה את כל משחקי ה-3DS שלי בהורדה ולא מתחרט על זה. המחירים יוצאים קצת יותר זולים מהזמנה פיזית בגלל הפרשי המשלוח, וממש כיף לי שהמשחק אצלי שעה אחרי שהוא יוצא. יש את הסיכון שהמכשיר יתקלקל ואז המשחקים כביכול אבודים, אבל הבנתי ששירות הלקוחות של נינטנדו בדרך כלל מסכים לשחזר את החשבון על מכשיר חדש במידת הצורך (בוודאות אם שולחים להם את המכשיר הישן ההרוס, לעיתים גם בלי).
על איזו גירסה החלטת בסוף?
Nucleus_Dawn כתב:אה... אגב, החלטתי לקנות את פוקימון X. מגה אבולוציה מגניבה יותר של צ'ריזארד ומיוטו עדיפה לי מפוקימון אגדי יותר מגניב (שבו הרבה פחות סביר שאשתמש.
בכל משחקי הפוקימון הקודמים, החלטתי גם לפי פוקימונים בלעדיים לכל גירסא, כי כל הפרטים האלו היו ידועים לפני יציאת הגירסא האנגלית. הפעם אני הולך יותר על עיוור.
כנראה אלך על צ'רמנדר ואני מתלבט בין העשב והמים החדשים. לרוב אני מחליט לפי ההתפתחות האחרונה שלהם. אם אחד מהם מתפתח לשילוב מעניין ולא רק סוג טהור, אז כנראה אלך עליו.
MagmaJet כתב:
כנ"ל
גם אני הולך על הפעם על "עיוור" והחלטתי לבחור בעשב אבל הפעם גם החלטתי לא לראות את ההתפתחויות המודלפות
ומשהו אומר לי ללכת עם העשב..
אם אתה רוצה לראות איפה ההתפתחויות אתה יודע איפה למצוא..
אבל רק בקשה קטנה מכולם.. בלי הדלפות על משחקים בבקשה עד שבוע הבא 12.10 (למרות שאני לא נכנס כל יום)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים