ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2013, 19:39

Laskin כתב:וואו, אני חושב שמאז התנ״ך - מעולם לא פירשו ככה כל מילה ומילה בטקסט כלשהו.
כל הכבוד על ההשקעה, רונן! (אבל כנראה שרק מישהו אחד יקרא את כל זה... היה חזק, נדב!)

מספר העיוותים לצורך מטרות אישיות מרושעות ואפלות גם דומה, באופן מחשיד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוקטובר 2013, 03:53

אז מסתבר שיש 2 אנשים שעמדו בזה, ואחד מהם אפילו לא היה חייב!
לא יודע אם אתה מזוכיסט או שרונן באמת מרתק כל כך...
מחמת הספק - אלך על רונן מרתק, אבל רק אם יהיה עוד מישהו שמסוגל.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 02 אוקטובר 2013, 19:52

אני חושב שהם כמו באטמן וג'וקר - נותנים משעמות לקיום אחד של השני. הם צריכים אחד את השני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2013, 19:53

דרקו ורונן ,אתם עוד פעם מזהמים את הדיון עם מגילות
זה פאקין פורום על גימינג ,לא הרצאה על תאורית הצלילים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2013, 20:02

Laskin כתב:אז מסתבר שיש 2 אנשים שעמדו בזה, ואחד מהם אפילו לא היה חייב!
לא יודע אם אתה מזוכיסט או שרונן באמת מרתק כל כך...
מחמת הספק - אלך על רונן מרתק, אבל רק אם יהיה עוד מישהו שמסוגל.

אני קורא לפעמים גם טקסטים של רבנים גדולים, קראתי את הטור של פוטין בנוגע לסוריה, קראתי טור על כך שהאייפון מעפן וכל מי שקונה אותו מעפן, כי לברגים יש צורה של כוכבים וקראתי גם כתבה של מירב מיכאלי שמסבירה למה זה שמדליקים מזגנים במקומות עבודה ומקומות ציבוריים זה שוביניסטי.
לא נהניתי במיוחד מאף אחד מהטקסטים האלו, אבל לקרוא אנשים שלא מסכימים איתך (או מדברים שטויות) זו דרך לא רעה ליצור גירוי קוגנטיבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 אוקטובר 2013, 20:35

Laskin כתב:אז מסתבר שיש 2 אנשים שעמדו בזה, ואחד מהם אפילו לא היה חייב!

;)

הודעה זו נערכה בברוטאליות ע"י ארז, כי היא עברה בגסות על החוקים המאוד ברורים של הת'רד הזה.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 02 אוקטובר 2013, 22:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 אוקטובר 2013, 22:26

וואו, זלדה ל-3DS נראה חיה :)

וה-WiiU די מדגדגת לי, אבל לא בטוח שיש לי נכונות לקנות שתי קונסולות, לפחות לא באותו זמן.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 22:40

רונן כתב:;)

הוא בכלל החכמולוג הראשי. בן-אדם לא יכול להטיל דופי בדברים של אדם אחר בלי להיות עם נכונות להתמודד איתם. הוא החליט להתעלם מדבריי, אז יפה יעשה שגם לא ייתן דעתו השטחית עליהם רק כי יודע שהוא "פטור" מנימוק, אחרת גם לא יוכל לטעון ביומרה שהוא מחפש גירוי קוגנטיבי. עוד אחד שבוחר בנוחות וחסר מודעות עצמית.

זה אותו בן-אדם שהתווכח אתי בעיקשות על גודל המפה ב-AC, תוך כדי שמגדף, על אף שבדקתי זאת בעצמי עם סטופר (רק לאחר שהעירו לו נזכר להודות בטעותו ולהתנצל), לכן אל תתבלבלו, אני לא מתווכח פה על משחקים, אלא על רמת האנשים (ואל תהיו כאלה רגישים. אם אני עמדתי ועומד באורך רוח מול כל השטויות שנזרקו לעברי בעבר ועד היום, גם אתם תעמדו. תשתדלו).

לכן קרירין, לעתים זה ויכוח שהוא הרבה יותר מסתם על משחקים, אלא זה על יושרה בסיסית, על הצורך לא להטיף לאדם לפני שבדקת את עצמך, וכן הלאה. זה בסדר גמור לתת תשומת לב רבה לאנשים, גם בדברים טיפשיים ופעוטים, כוחי במותניי, גם אני בעבר קיבלתי מהחבר'ה המון תשומת לב לצורך "מטרות מרושעות" שלא ביקשתי. האם מישהו מכם ביקש מהם למצוא חיים, או כתב "וואו!" בתמיהה על דבריהם? האם מישהו מכם תהה האם אדם שמביא עדי אופי לעצמו (כפי שלא התביישתי לעשות, בניסיון להעביר מסר), מביך ומרושע יותר מאשר אדם שמקשקש על אדם זר ואפילו נובר בפורום ישן מלפני 3 שנים כדי להפחית ממנו תוך כדי שממציא שקרים? זה יותר מביך? זה יותר "וואו"? אז תעשו לי טובה, רבותיי, לא עשו אותי באצבע, ואתם תפסיקו להיתמם.

מי שמעוניין להטיל דופי בדבריו של בן-אדם לא צריך יותר מאשר לחזור אליהם ולהוכיח את טעותו בצורה הגיונית, עם טיעונים מוצקים, לא טיעוני בררת מחדל רופפים, ובלי ללכת בדרכים עקומות ומתחמקות, אלא תוך הקשבה מלאה ובלי לאפשר למשקעי העבר לסמא את עיניו. אחרת, כל זלזול בבן-אדם מצדכם, יעיד עליכם.

אני חייב לציין שאני לא יודע אם אתה יורד עלי בהודעה הזאת או שחר כי הטעונים שלך נגד כולם בכל הפורומים נשמעים אותו דבר אבל אם זה היה מכוון אלי אז אני לא הווכחתי איתך מעולם על המפה בAC (אני גם לא ממש סובל את הסדרה הזאת כך שאין לי יותר מדי נסיון מעבר לראשון). אם זה לא היה מכוון אלי, תתעלם :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 אוקטובר 2013, 07:10

לא, זה כוון לשחר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 08:43

תהיתי לעצמי אם להזמין מראש את פוקימון X/Y וגם התלבטתי אם ללכת על X או Y.
רציתי ללכת על Y, כי הפוקימון האגדי שם הרבה יותר מוצלח לדעתי (סוג דרקון ולא פיה וכאלה). עכשיו אני חושב יותר על X, כי המגה התפתחויות של צ'אריזארד ושל מיו טו יותר מגניבות שם.

בנוגע להזמנה המוקדמת, לפחות, כבר מצאתי פתרון:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 אוקטובר 2013, 01:17

הודעה זו נערכה בברוטאליות ע"י ארז, כי היא עברה בגסות על החוקים המאוד ברורים של הת'רד הזה.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 04 אוקטובר 2013, 02:01

Golan כתב:וואו. רונן די זיין לכולם פה את הצורה. :o

ושחר, מאד לא מכובד מצידך. מה כל כך מרושע בתגובתו של רונן? זה מתחיל להרגיש לי שבפורום הזה כולם כל הזמן רק מחפשים איך לנגח אותי, רונן וקרירין, רק בגלל שאנחנו "נינטנדופילים".

רונן מואשם ב"רשעות", "בעיות נפשיות", על קרירין צוחקים שהוא "סוף סוף כותב הודעה עם פסיקים ובלי שגיאות כתיב" ומתעלמים בכוונת זדון מהעובדה כי הרבה אנשים בעולם סובלים מדיסלקציה ושגיאות כתיב ואין סיבה לצחוק על זה (תארו לכם שהיינו צוחקים על חבר פורום נכה שפתאום הצליח לעמוד לחמש שניות, והיינו כותבים בפורום כי "סוף סוף, יחסית, הוא מתנהג כמו בן אדם"), ואותי כל הזמן מתייגים כ"ספאמר", "כותב תגובות מיותרות" ו"לאומן אולטרנצילונליסט".

האם זו התנהגות הולמת לאנשים בוגרים? מה נסגר פה?

תשחרר קצת, אל תיקח כל מילה ללב.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 אוקטובר 2013, 02:02

Golan כתב:וואו. רונן די זיין לכולם פה את הצורה. :o

ושחר, מאד לא מכובד מצידך. מה כל כך מרושע בתגובתו של רונן? זה מתחיל להרגיש לי שבפורום הזה כולם כל הזמן רק מחפשים איך לנגח אותי, רונן וקרירין, רק בגלל שאנחנו "נינטנדופילים".

רונן מואשם ב"רשעות", "בעיות נפשיות", על קרירין צוחקים שהוא "סוף סוף כותב הודעה עם פסיקים ובלי שגיאות כתיב" ומתעלמים בכוונת זדון מהעובדה כי הרבה אנשים בעולם סובלים מדיסלקציה ושגיאות כתיב ואין סיבה לצחוק על זה (תארו לכם שהיינו צוחקים על חבר פורום נכה שפתאום הצליח לעמוד לחמש שניות, והיינו כותבים בפורום כי "סוף סוף, יחסית, הוא מתנהג כמו בן אדם"), ואותי כל הזמן מתייגים כ"ספאמר", "כותב תגובות מיותרות" ו"לאומן אולטרנצילונליסט".

האם זו התנהגות הולמת לאנשים בוגרים? מה נסגר פה?

אני מבקש מרונן וגולן למהר לפוסט הראשון בת'רד הזה ולקרוא שוב את החוקים. כמדומני אתם הייתם מהתומכים הגדולים שבהם, אז בבקשה להתנהג כאן לפי הדרישות ולא לערוך מלחמות או לשחזר ריבים מלפני שלושים שנה ושבעים מערכות פורומים. באמת שאין לי כח למחוק הודעות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 10:29

איפה הכי טוב לקנות משחקי אמריקאים?
אני רוצה לקנות את פוקימון X והכי זול שמצאתי זה 45 דולר (כולל משלוח) בPLAY ASIA.
יש מקום עדיף? יש למישהו מושג כמה זה יעלה בהורדה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 אוקטובר 2013, 02:42

VGP הכי טוב. והורדה זה כמו המחיר בריטייל.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 אוקטובר 2013, 10:21

Nucleus_Dawn כתב:איפה הכי טוב לקנות משחקי אמריקאים?
אני רוצה לקנות את פוקימון X והכי זול שמצאתי זה 45 דולר (כולל משלוח) בPLAY ASIA.
יש מקום עדיף? יש למישהו מושג כמה זה יעלה בהורדה?

יעלה אותו דבר בהורדה, אולי טיפה פחות. 40 דולר למשחק פלוס עוד איזה 3-4 דולר מיסים מקומיים. דאג שהקונסולה שלך מכוון לאיזור אלבקרקי, קנדה כדי שכרטיס האשראי שלך יתקבל.
לאחרונה אני קונה את כל משחקי ה-3DS שלי בהורדה ולא מתחרט על זה. המחירים יוצאים קצת יותר זולים מהזמנה פיזית בגלל הפרשי המשלוח, וממש כיף לי שהמשחק אצלי שעה אחרי שהוא יוצא. יש את הסיכון שהמכשיר יתקלקל ואז המשחקים כביכול אבודים, אבל הבנתי ששירות הלקוחות של נינטנדו בדרך כלל מסכים לשחזר את החשבון על מכשיר חדש במידת הצורך (בוודאות אם שולחים להם את המכשיר הישן ההרוס, לעיתים גם בלי).

על איזו גירסה החלטת בסוף?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 אוקטובר 2013, 11:18

מה?! למה שילכו לך המשחקים? הם לא מחוברים לחשבון שלך? מה זה הדבר ההזוי הזה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 אוקטובר 2013, 19:46

swiss-the-engine כתב:מה?! למה שילכו לך המשחקים? הם לא מחוברים לחשבון שלך? מה זה הדבר ההזוי הזה?

הדבר ההזוי הזה זו נינטנדו, שעדיין לא מאופסת עם שאר העולם על איך צריך לנהל חשבונות דיגיטליים.
מהסיבה הזו, לנינטנדו אין חשבונות משתמש "עצמאיים". כשאתה קונה משחק דיגיטלי, הוא למעשה קשור למכשיר הפיזי ממנו קנית אותו (בין אם זה 3DS או Wii או Wii U). המכשיר הלך? תאורטית, הלכו גם המשחקים. בפועל, כאמור, יש לנינטנדו את הרישום הדיגיטלי של המכשיר שלך (בטח אם אתה רושם אותם ב-Club Nintendo, אבל גם אם לא), ככה שהרבה פעמים שירות הלקוחות משחזרים במקרים של גניבה או הרס של המכשירים, אבל זה לא משהו שאפשר לעשות לבד ותמיד גם אפשר ליפול על נציג השירות שלא יסכים לעשות את זה או ידרוש ממך לשלוח לו כל מיני מסמכים.

נינטנדו רומזת כל הזמן שהיא עובדת מאחורי הקלעים על מערכת חשבונות עצמאית שסוף סוף תשחרר אותנו מהקטע המטופש הזה, אבל היא עדיין לא הציגה דבר כזה בפועל. מעצבן לאללה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 אוקטובר 2013, 11:46

erezronen כתב:
יעלה אותו דבר בהורדה, אולי טיפה פחות. 40 דולר למשחק פלוס עוד איזה 3-4 דולר מיסים מקומיים. דאג שהקונסולה שלך מכוון לאיזור אלבקרקי, קנדה כדי שכרטיס האשראי שלך יתקבל.
לאחרונה אני קונה את כל משחקי ה-3DS שלי בהורדה ולא מתחרט על זה. המחירים יוצאים קצת יותר זולים מהזמנה פיזית בגלל הפרשי המשלוח, וממש כיף לי שהמשחק אצלי שעה אחרי שהוא יוצא. יש את הסיכון שהמכשיר יתקלקל ואז המשחקים כביכול אבודים, אבל הבנתי ששירות הלקוחות של נינטנדו בדרך כלל מסכים לשחזר את החשבון על מכשיר חדש במידת הצורך (בוודאות אם שולחים להם את המכשיר הישן ההרוס, לעיתים גם בלי).

אתה לא יכול למכור הוא להחליף משחקים ככה
זה טוב בסטים שהמחירים מאוד נמוכים
אבל בשרות של נינטנדו המחירים יקרים

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 אוקטובר 2013, 21:29

kririn כתב:

אתה לא יכול למכור הוא להחליף משחקים ככה
זה טוב בסטים שהמחירים מאוד נמוכים
אבל בשרות של נינטנדו המחירים יקרים

אז זהו, שלא כל האנשים בעולם חושבים או צורכים משחקים כמוך. אני בכל מקרה לא מוכר או מחליף משחקים, המחירים עובדתית זולים לי יותר מאשר בחנויות והם מגיעים אליי שעה מהרגע בו הם יוצאים בארה"ב ובתכל'ס גם נחמד לי שכלהמשחקים זמינים תמיד בקונסולה ולא צריך להחליף את הכרטיסים. בשבילי זו דרך עדיפה לקנות משחקים. בשבילך כנראה לא. לגיטימי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 18:43

erezronen כתב:

סבבה... אני אקנה דיגיטלית. אני מכוון לאלבוקרקי קנדה עוד מהיום הראשון, בעצתך :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 אוקטובר 2013, 05:21

הנה עוד הודעה של רונן, הקורבן הנצחי, ששוב עבר בגסות על הנהלים של הת'רד ולכן נערך בברוטאליות על ידי ארז.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2013, 05:30

אה... אגב, החלטתי לקנות את פוקימון X. מגה אבולוציה מגניבה יותר של צ'ריזארד ומיוטו עדיפה לי מפוקימון אגדי יותר מגניב (שבו הרבה פחות סביר שאשתמש.

בכל משחקי הפוקימון הקודמים, החלטתי גם לפי פוקימונים בלעדיים לכל גירסא, כי כל הפרטים האלו היו ידועים לפני יציאת הגירסא האנגלית. הפעם אני הולך יותר על עיוור.
כנראה אלך על צ'רמנדר ואני מתלבט בין העשב והמים החדשים. לרוב אני מחליט לפי ההתפתחות האחרונה שלהם. אם אחד מהם מתפתח לשילוב מעניין ולא רק סוג טהור, אז כנראה אלך עליו.
תמונה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 04 אוקטובר 2013, 21:49

Nucleus_Dawn כתב:אה... אגב, החלטתי לקנות את פוקימון X. מגה אבולוציה מגניבה יותר של צ'ריזארד ומיוטו עדיפה לי מפוקימון אגדי יותר מגניב (שבו הרבה פחות סביר שאשתמש.

בכל משחקי הפוקימון הקודמים, החלטתי גם לפי פוקימונים בלעדיים לכל גירסא, כי כל הפרטים האלו היו ידועים לפני יציאת הגירסא האנגלית. הפעם אני הולך יותר על עיוור.
כנראה אלך על צ'רמנדר ואני מתלבט בין העשב והמים החדשים. לרוב אני מחליט לפי ההתפתחות האחרונה שלהם. אם אחד מהם מתפתח לשילוב מעניין ולא רק סוג טהור, אז כנראה אלך עליו.

כנ"ל
גם אני הולך על הפעם על "עיוור" והחלטתי לבחור בעשב אבל הפעם גם החלטתי לא לראות את ההתפתחויות המודלפות
ומשהו אומר לי ללכת עם העשב..

אם אתה רוצה לראות איפה ההתפתחויות אתה יודע איפה למצוא..
אבל רק בקשה קטנה מכולם.. בלי הדלפות על משחקים בבקשה עד שבוע הבא 12.10 (למרות שאני לא נכנס כל יום)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 21:51

MagmaJet כתב:
כנ"ל
גם אני הולך על הפעם על "עיוור" והחלטתי לבחור בעשב אבל הפעם גם החלטתי לא לראות את ההתפתחויות המודלפות
ומשהו אומר לי ללכת עם העשב..

אם אתה רוצה לראות איפה ההתפתחויות אתה יודע איפה למצוא..
אבל רק בקשה קטנה מכולם.. בלי הדלפות על משחקים בבקשה עד שבוע הבא 12.10 (למרות שאני לא נכנס כל יום)

עדין אין מידע רשמי על ההתפתחויות האחרונות. אנחנו יודעים איך הם נראים, אבל לא איזה סוג הם.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים