ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 09:37

בא נראה כמה זה בפועל, יש מצב נניח במשחקים עם 120 פריימים שזה גם פחות משעתיים. נמתין ונראה, המספרים על הנייר לא מעניינים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2025, 10:00

Laskin כתב:אני רק עכשיו הבנתי שגם זלדה האחרון ימכר ב-80 דולר.
הזוי לגמרי, משחק בן כמה שנים… נו טוב, כנראה שלא אשחק בו ובBOTW. הייתי אומר שאמתין להנחות, הבעייה היא שזה לא הולך לקרות כנראה אף פעם.
מעניין מה יהיה המשחק הראשון של סוני או מיקרוסופט, שימכר ב-80 דולר, או שהם ימתינו בסבלנות לדור הבא.
אני מניח שCOD יהיה הראשון בדור הזה, או NBA ו-FC.
על GTA כנראה שכבר באמת אין סיכוי קטן ל-70 וגם לא ל-80.

באסה, אמנם המיתון כן אמיתי, ועלויות הפיתוח באמת עלו, אבל לנינטנדו אין באמת את התירוץ הזה. קירבי של הסוויץ׳ שנמכר ב-80 דולר על הסוויץ׳ 2 - לא עלה מאות מליוני דולרים לפתח, כנ״ל מריו פארטי.

גם שלט הפרו שלו, עם כל הכבוד - זה לא שלט של 80$. ואני מתכנן לרכוש לפחות 2 אם לא 4 כאלה, כי הנינטנדו עבורי זה מכשיר לשחק כמעט רק עם הילדים במשחקי מסיבה, קארט וכו… זה עוד 320 דולר רק על שלטים? לא נורמלי.

Arrogant Nintendo :)
ככה זה שאתה מוכר 150 מיליון קונסולות ו 72 משחקי צד א' מעל מיליון, כאשר כל אחד מהם בערך שובר שיאי מכירות.

אבל המשחקים של נינטנדו יורדים במחיר, לא המון, אבל יורדים. הרצפה שלהם על הסוויץ הייתה 40$. אולי בגלל העליית מחירים על הסוויץ 2 זה יהיה 50$. אבל לא מדובר במשחקים חדשים, הם כבר קיבלו הנחות, אז לא חושב שתצטרך לחכות נצח עד שתוכל לקנות אותם שוב במחיר מוזל.

אבל בוא נגיד ככה, אם ממש מדגדג לך זלדה בשיגור, לא הייתי אוכל את הלב על המחיר שלו במקומך. אם יש משחקים ששווים את המחיר, זה בוודאי הם. ובכל מקרה הייתי מייעץ לחכות כמה שנים בין botw ל totk. הם משחקים מספיק דומים שמתרחשים באותו עולם ויש בהם כמות עצומה של תוכן. אם תשחק אותם קרוב מידי אתה פשוט תישרף מהמשחק השני. אני שיחקתי אותם בהבדל של 6 שנים ועדיין שיחקתי הרבה פחות ב totk, למרות שהוא משחק מצויין בכל קנה מידה, בגלל שהוא לא הרגיש לי מיוחד לחקור כמו ש botw הרגיש בזמנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 10:11

Laskin כתב:אני רק עכשיו הבנתי שגם זלדה האחרון ימכר ב-80 דולר.
הזוי לגמרי, משחק בן כמה שנים… נו טוב, כנראה שלא אשחק בו ובBOTW. הייתי אומר שאמתין להנחות, הבעייה היא שזה לא הולך לקרות כנראה אף פעם.
מעניין מה יהיה המשחק הראשון של סוני או מיקרוסופט, שימכר ב-80 דולר, או שהם ימתינו בסבלנות לדור הבא.
אני מניח שCOD יהיה הראשון בדור הזה, או NBA ו-FC.
על GTA כנראה שכבר באמת אין סיכוי קטן ל-70 וגם לא ל-80.

באסה, אמנם המיתון כן אמיתי, ועלויות הפיתוח באמת עלו, אבל לנינטנדו אין באמת את התירוץ הזה. קירבי של הסוויץ׳ שנמכר ב-80 דולר על הסוויץ׳ 2 - לא עלה מאות מליוני דולרים לפתח, כנ״ל מריו פארטי.

גם שלט הפרו שלו, עם כל הכבוד - זה לא שלט של 80$. ואני מתכנן לרכוש לפחות 2 אם לא 4 כאלה, כי הנינטנדו עבורי זה מכשיר לשחק כמעט רק עם הילדים במשחקי מסיבה, קארט וכו… זה עוד 320 דולר רק על שלטים? לא נורמלי.

אם אין לך תוכנית לקנות את זלדה כי הוא יקר מדי, אין לך מה לקנות את הקונסולה כי זה הולך להיות המחיר של כל המשחקים המעניינים.

גם לא הבנתי מאיפה מגיע ה-80$, לפי מה שראיתי שדרוג לגרסת הסוויצ׳ 2 עולה 10$ והמשחקי בסיס עולים 50$ או 60$ במחיר המלא שלהם.

ואגב רוב המשחקים שמקבלים עדכון הולכים לקבל בחינם. כרגע בחינם מקבלים:
Captain Toad
Mario Oddessy
ARMS
Mario 3D World
Zelda Links awakening
New super mario bros delux
Zelda Echoes of Wisdom
Pokémon Scarlet/Violet

כלומר אני כבעל סוויצ׳ 1 הולך לקבל חינם עדכון לרוב המשחקים, ואלה שעולים כסף כמו זלדה עולים 10$ שזה בול מה שסוני לוקחת.

ואגב גם השלטים של הסוויצ׳ 1 עולים 70$, אז גם פה הייתה עליה די סטנדרטית. לא שהשלטים של הסוויצ׳ 1 היו אמורים לעלות 70$...
idan כתב:או שהוא פשוט לא מתלהב ממשחק מולטיפלייר עם דגש על pvp.

פאק, לא קלטתי שזה משחק PVP. איזה meh ענקי. מה קרה, מיאזאקי התמכר לפורטנייט?

idan כתב:אבל בוא נגיד ככה, אם ממש מדגדג לך זלדה בשיגור, לא הייתי אוכל את הלב על המחיר שלו במקומך. אם יש משחקים ששווים את המחיר, זה בוודאי הם. ובכל מקרה הייתי מייעץ לחכות כמה שנים בין botw ל totk. הם משחקים מספיק דומים שמתרחשים באותו עולם ויש בהם כמות עצומה של תוכן. אם תשחק אותם קרוב מידי אתה פשוט תישרף מהמשחק השני. אני שיחקתי אותם בהבדל של 6 שנים ועדיין שיחקתי הרבה פחות ב totk, למרות שהוא משחק מצויין בכל קנה מידה, בגלל שהוא לא הרגיש לי מיוחד לחקור כמו ש botw הרגיש בזמנו.

אני אומר פשוט לדלג על BOTW. אין באמת סיבה לשחק בו כשיש את TOTK.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 10:23

ראיתי את המחירים באיזה אתר…
לגבי זלדה - יש לי בעייה אידאולוגית בעיקר, לרכוש משחק במחיר יותר ממשחק מלא כשהוא בן כמה שנים.
ואני אישית ממש לא נמשך לעניין הזה של לבנות דברים אז דווקא TOTK פחות מושך אותי אבל אם אשחק בהם זה יהיה לפי הסדר. אולי יום אחד ימכרו את שניהם בבאנדל משתלם.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2025, 10:33

DrKeo כתב:
Laskin כתב:

idan כתב:אבל בוא נגיד ככה, אם ממש מדגדג לך זלדה בשיגור, לא הייתי אוכל את הלב על המחיר שלו במקומך. אם יש משחקים ששווים את המחיר, זה בוודאי הם. ובכל מקרה הייתי מייעץ לחכות כמה שנים בין botw ל totk. הם משחקים מספיק דומים שמתרחשים באותו עולם ויש בהם כמות עצומה של תוכן. אם תשחק אותם קרוב מידי אתה פשוט תישרף מהמשחק השני. אני שיחקתי אותם בהבדל של 6 שנים ועדיין שיחקתי הרבה פחות ב totk, למרות שהוא משחק מצויין בכל קנה מידה, בגלל שהוא לא הרגיש לי מיוחד לחקור כמו ש botw הרגיש בזמנו.

אני אומר פשוט לדלג על BOTW. אין באמת סיבה לשחק בו כשיש את TOTK
.

לא יודע, ה playthrough הראשון שלי ב botw היה אחד הכי מיוחדים ואהובים שלי, בליגה של אלדן רינג ופפ7 ריברת' בערך, אז קשה לי מאוד להמליץ על זה בלב שלם למרות שאני מבין את ההגיון.

אפשר להגיד ש TOTK הוא גרסה משופרת של אותו משחק מבחינות מסוימות עם חלק מהמכניקות שלו והמבוכים, ואם אתה מתכנן לשחק רק באחד מהם עדיף לעשות את זה בגרסה המשופרת.. אבל בלי להרחיב יותר מידי, נראה לי שיש גם כמה דברים שפשוט אהבתי יותר ב botw. בכל מקרה, אם בכל קונסטלציה שהיא הוא מתכנן לשחק בשניהם בדור הקרוב, די ברור שעדיף לו לעשות את זה בסדר כרונולוגי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 10:42

Laskin כתב:ראיתי את המחירים באיזה אתר…
לגבי זלדה - יש לי בעייה אידאולוגית בעיקר, לרכוש משחק במחיר יותר ממשחק מלא כשהוא בן כמה שנים.
ואני אישית ממש לא נמשך לעניין הזה של לבנות דברים אז דווקא TOTK פחות מושך אותי אבל אם אשחק בהם זה יהיה לפי הסדר. אולי יום אחד ימכרו את שניהם בבאנדל משתלם.

משער שראיתי את המחיר באיזה אתר קנדי או אוסטרלי ולא שמת לב שהמחיר לא בדולרים אמריקאים.

BOTW ומריו יורדים כל הזמן ל-50$ ואפילו לפחות מדי פעם אבל לא הרבה פחות. תמיד אפשר לקנות אותם עם הוואצ׳ר שיתן לך שני משחקים ב-100$. שדרוג לסוויצ׳ 2 עולה 10$. אתה מוזמן להמתין לנצח, אבל משחקי נינטנדו לא יורדים במחיר. אין חיה כזאת BOTW פתאום ב-15$, תבדוק מה היה המחיר הכי נמוך שלו אי פעם ולא תשיג מחיר נמוך ממנו חוץ מאשר איזה מבצע על גרסה פיזית ומי רוצה גרסה פיזית?

אין לך מה לשחק ב-BOTW אם יש בשוק את TOTK. אם הבניה דוחה אותך ואתה מעדיף את BOTW אז רק תדע שהוא ו-TOTK הם בול אותו משחק שמתרחש בבול אותו עולם רק ש-TOTK עמוס באינסוף תוספות ושיפורים, מכניקות חדשות, שימושים חכמים יותר במכניקות קיימות שיפורים, עוד אזורים חדשים לעולם וכו׳. כלומר זה כמעט כאילו BOTW זה המשחק בסיס ו-TOTK זאת המגה סופר הרחבה ענקית שמפוצצת אותו בתוכן. מדובר במשחקים שאפשר לשים בהם בכיף 150 שעות בכל אחד, ואין באמת מטרה בלהסתובב בכל העולם ב-BOTW רק בשביל לעשות את זה שוב ב-TOTK. זה יתיש אותך.

אני יודע שזה מגרה לשחק ב-1 ואז ב-2. אבל בו, זה זלדה, אין עלילה, אתה באמת לא מפספס כלום אם תדלג ישר ל-TOTK. זה כמו להתעקש לראות סרט של סניידר בגרסה הקולנועית כשיש גרסת במאי טובה פי כמה.

אבל כמו שעידן אמר, אם אתה מתעקש לשחק בשניהם, אז תקח פער אדיר בינהם כמו למשל לשחק ב-BOTW עכשיו בשיגור וב-TOTK רגע לפני זלדה הבא שבטח יצא עוד איזה 3 שנים. אבל תזכור שגם ב-2028 כנראה ש-TOTK יעלה לך אותו דבר כמו שהוא יעלה לך היום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 11:12

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 03 אפריל 2025, 11:46

אף אחד כאן לא מתלהב מהצ׳ט, המצלמה ושלטי העכבר? אני די בטוח שרוב ההשקעה הפיתוחית של נינטנדו קשורה בפיצ׳רים האלה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 12:18

הבן שלי מאוד יאהב את הצ׳אט. אני לא ממש משחק אונליין בסוויצ׳. והשלטי עכבר... מישהו באמת מתלהב מזה? כלומר, חמוד שאפשר לשחק civ7 עם עכבר, אבל איזה שחקן civ ישחק על הסוויצ׳ ולא על המחשב? כלומר אם אני כבר מתישב מול שולחן כדי לעשות את זה, למה לא להתישב מול השולחן מחשב?

לא יודע, לי יש אפס התלהבות מעכבר. אולי יש פה אנשים שמרגישים אחרת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 אפריל 2025, 13:04

חחחחח אני דווקא מבין את לאסקין אם מישהו לקח הפסקה של דורות מהקונסולה של נינטנדו והוא כבר לא יודע אם הוא מתחבר בכלל לרוב הIP שלהם זה המון כסף לבקש על משחקים שהוא לא יודע אם הוא יאהב בכלל, נגיד הוא ישלם 80 דולר ינסה כמה שעות ולא יתחבר בכלל... הלכו 80 דולר לפח.

לגבי העכבר... הייתי מתלהב ממנו הרבה יותר אם הוא אשכרה היה מקבל משחק (לא נכה וכייפי) שמתאים לו נגיד Kirby Canvas חדש זה שמציירים בו פלטפורמות בשביל קירבי עם הstylus או נגיד אם היה מריו מייקר 3 בהשקה או פיקמין אלה משחקים שהיו יכולים בשקט למכור לי את פונקציית ה"לשחק בסוויץ על שולחן" אבל אין פשוט תוכנה מעניינת.

שאר הפיצר'ים הקוליים והמצלמה... לא יודע זה מרגיש כל כך קינקטי ;) כמובן שאם נעשה פה בווקסלים טורנירים קאזואלים של מריו קארט 9 אז פתאום יהיה הרבה יותר מעניין עם הצאט הקולי הזה אבל בניגוד לPSN אין לי איזו ערימה של אנשים אז זה לא מעניין.

נדב, לגבי אם הם ישבו על זלדה שנה+ לך תדע אחי, Nate אחד האמינים שיש אבל לא חסרים לו טעויות כמו כל בן אדם אז כן אני מבין למה אתה מאוד ספקן לגבי זה, לדעתי יש עוד סיבה שזה מאוד הגיוני.

פעם מישהו בIO Interactive אמר לי שהיתה להם חופשה של חודש וקצת אחרי אחד ההיטמנים ויאללה לעבודה על המשחק הבא, אז אם ניקח את אותו הגיון לזלדה.
נגיד שהצוות של זלדה יצא לחופשת ריענון אחרי BOTW הזדהב, בטח הם סיימו לעבוד עליו בינואר 2017 או משהו כזה, יצאו לחודש/חודשיים של חופשה וחזרו לעבוד עליו, הם גם אמרו שהוא נועד להיות DLC בהתחלה, אז כאילו בוא נגיד שהם עובדים עליו בערך מאפריל 2017 לכל המאוחר מאפריל 2017 עד אפריל 2022 יש לך 5 שנות פיתוח... זה המון שנות פיתוח למה שהתחיל כDLC אם אתה לוקח בחשבון שב4 שנים נוטי דוג עשו את TLOU2 אחרי שסיימו עם Uncharted 4 לא יודע אחי לי זה מאוד מסתדר האמת.

קרירין, כן אין ספק שהמחיר ינשך את נינטנדו בתחת אצל הקזואלס, הקונסולה הזו לדעתי לא הולכת לעשות בשום אופן את המספרים של הסוויץ, לאף סבתא לא איכפת שאפשר עכשיו לשחקן היטמן על הסוויץ... אבל לדעתי זה היופי, נראה לי שנינטנדו הבינו שהם לא ימשכו את הקזואלס עם הקונסולה הזו ועשו double down על הארדקורס והיה חשוב להם שהקונסולה תהיה מספיק חזקה לשחק 99% מהמשחקים בשוק, כן הבטריה תהיה על הפנים אבל זה המחיר שמשלמים על כוח במכשיר נייד, 99.9% מהשחקנים משחקים קרוב למטען גם ככה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 13:11

omerkot כתב:אף אחד כאן לא מתלהב מהצ׳ט, המצלמה ושלטי העכבר? אני די בטוח שרוב ההשקעה הפיתוחית של נינטנדו קשורה בפיצ׳רים האלה...

לא אשתמש בצ׳אט בחיים שלי, כמו שלא השתמשתי בו בשום קונסולה אחרת אי פעם, והעכבר נראה סופר לא נח, אולי עם איזה תוסף הוא יהיה סביר יותר אבל אני לא בעניין של לרכוש תוספי פלסטיק שיעלו אבק.

לגבי זלדה וההמשך שלו - יהיה לOCD שלי קשה מאוד לא לדעת מה קרה לפני ולהעריך את השינויים במפה וכו. אבל אולי אעשה זאת למרות הכל.
עניין ה״להוריד מהאפליקציה יצירות של אחרים ולדלג על הבנייה״ דווקא מאוד קוסם לי, למרות שזה מעט כמו ״צ׳יטים״… אולי כך אצליח להנות ממנו הרבה יותר. קיצר אשקול זאת, ליום בו יירד ל-50 דולר בערך.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אפריל 2025, 14:12

DrKeo כתב:יש מצב שאין לסטיק מושג שיש משחק from חדש?

חחחחחח
האמת היא שמעולם לא הייתה לי קונסולה של נינטנדו, מעולם לא עמדתי לקנות קונסולה של נינטנדו, ואני כמעט ואף פעם לא נכנס לנושא הזה של נינטנדו כאן בפורום :D .
אז כן, רק עכשיו ראיתי את זה...
הרשמים שלי הם שאני מת על העיצוב האומנותי שלהם וגם כאן זה נראה פשוט מצוין, אבל מעבר לזה? כמו שעידן אמר, שני המשחקים האחרונים (או יותר נכון - הבאים) שלהם לא כל כך מעניינים אותי, כי מעבר למכניקות כאלו ואחרות אני פשוט לא נמשך בכלל למשחקי PVP במהות שלהם. בעוד שאני כן משתעשע לפרקים קצרים בPVP או באונליין PVE במשחקים שלהם, אלו תמיד משחקים אימרסיביים של סינגל פלייר בשבילי וזו החוויה שלי איתם. את האחרונים אני בכלל משחק כמעט באופן מוחלט במצב אופליין כי גם מההודעות והרוחות של השחקנים שיש מסביב קצת נמאס לי. כלומר, זה לא מפריע לי, אבל אני מעדיף כבר את החוויה המבודדת יותר שנקייה גם מהם.

בכל מקרה, זה לא נראה לי כמו "המשחק הגדול הבא" שלהם, ויותר כמו עוד פרוייקט צדדי לקראת המשחק הזה. גם אם מיאזאקי מביים (הוא כמעט תמיד מביים כמה משחקים במקביל). והסיכוי שאנקה קונסולה של נינטנדו עכשיו רק בגלל משחק PVP שלהם הוא אפסי לגמרי.
אבל היי, אם אני צריך רק לשפוט איך המשחק נראה - נראה לא רע בכלל! וכנראה לא אשחק בו לעולם :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 15:30

Laskin כתב:
omerkot כתב:אף אחד כאן לא מתלהב מהצ׳ט, המצלמה ושלטי העכבר? אני די בטוח שרוב ההשקעה הפיתוחית של נינטנדו קשורה בפיצ׳רים האלה...

לא אשתמש בצ׳אט בחיים שלי, כמו שלא השתמשתי בו בשום קונסולה אחרת אי פעם, והעכבר נראה סופר לא נח, אולי עם איזה תוסף הוא יהיה סביר יותר אבל אני לא בעניין של לרכוש תוספי פלסטיק שיעלו אבק.

לגבי זלדה וההמשך שלו - יהיה לOCD שלי קשה מאוד לא לדעת מה קרה לפני ולהעריך את השינויים במפה וכו. אבל אולי אעשה זאת למרות הכל.
עניין ה״להוריד מהאפליקציה יצירות של אחרים ולדלג על הבנייה״ דווקא מאוד קוסם לי, למרות שזה מעט כמו ״צ׳יטים״… אולי כך אצליח להנות ממנו הרבה יותר. קיצר אשקול זאת, ליום בו יירד ל-50 דולר בערך.

אתה יכול לקנות אותו היום ב-50$, אפילו פחות. אתה קונה ואצ׳ר ב-100$ שנותן לך 2 משחקים לבחירתך מהחנות, מקבל 10$ לחשבון שלך כי רכישה נותנת 10% בחזרה במטבעות זהב, ועושה לזלדה redeen. הופ, קנית אותו ב-45$. וכמובן אז תקנה את השדרוג ב-10$ שנטענו לך לחשבון ובואוצ׳ר הנוסף תקנה את מריו אודסי או פריים.

Stick כתב:
DrKeo כתב:יש מצב שאין לסטיק מושג שיש משחק from חדש?

חחחחחח
האמת היא שמעולם לא הייתה לי קונסולה של נינטנדו, מעולם לא עמדתי לקנות קונסולה של נינטנדו, ואני כמעט ואף פעם לא נכנס לנושא הזה של נינטנדו כאן בפורום :D .
אז כן, רק עכשיו ראיתי את זה...
הרשמים שלי הם שאני מת על העיצוב האומנותי שלהם וגם כאן זה נראה פשוט מצוין, אבל מעבר לזה? כמו שעידן אמר, שני המשחקים האחרונים (או יותר נכון - הבאים) שלהם לא כל כך מעניינים אותי, כי מעבר למכניקות כאלו ואחרות אני פשוט לא נמשך בכלל למשחקי PVP במהות שלהם. בעוד שאני כן משתעשע לפרקים קצרים בPVP או באונליין PVE במשחקים שלהם, אלו תמיד משחקים אימרסיביים של סינגל פלייר בשבילי וזו החוויה שלי איתם. את האחרונים אני בכלל משחק כמעט באופן מוחלט במצב אופליין כי גם מההודעות והרוחות של השחקנים שיש מסביב קצת נמאס לי. כלומר, זה לא מפריע לי, אבל אני מעדיף כבר את החוויה המבודדת יותר שנקייה גם מהם.

בכל מקרה, זה לא נראה לי כמו "המשחק הגדול הבא" שלהם, ויותר כמו עוד פרוייקט צדדי לקראת המשחק הזה. גם אם מיאזאקי מביים (הוא כמעט תמיד מביים כמה משחקים במקביל). והסיכוי שאנקה קונסולה של נינטנדו עכשיו רק בגלל משחק PVP שלהם הוא אפסי לגמרי.
אבל היי, אם אני צריך רק לשפוט איך המשחק נראה - נראה לא רע בכלל! וכנראה לא אשחק בו לעולם :).

אמרתי את זה לפני שעידן הסביר לי שזה PVP. בכל מקרה משעשע לראות את סטיק blind sided על ידי from :!:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 16:14

שיטה מצוינת שאני לא מכיר, תודה נדב… בא נקווה שזה יהיה עדיין אפשרי בצורה הזו ביוני.

אגב, אין בעייה לפתוח חשבון אמריקאי מישראל בלי משחקים וVPN וכו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 17:28

כן אין בעיה, צריך לתת כתובת בולשיט במדינה בלי מיסים כמו ניו האמפשיר ובערך זהו, הכרטיס הישראלי עובד בלי בעיה.

רק צריך לשים לב לדבר אחד. אתה יכול להגדיר שבכל קניה צריך להכניס סיסמה, זה אחלה כשיש ילדה קטנה בבית שמשחקת בשלט של הסוויצ׳ בלי להבין מה היא לוחצת. אבל הוואצ׳רים? אותם אפשר לפדות בלי שום סיסמה, לחיצה בלבד. וכך הבת שלי קנתה את סופר מריו RPG שלא תכננתי לקנות :!:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 אפריל 2025, 20:22

גיימפלי של דונקי קונג. זה משחק הדגל הבא של הצוות של מריו אודאסי רואים את זה, זה לא רק שהארט סטייל דומה, המשחק הזה נראה מלוטש בטירוף ומלא בדברים לאסוף. חייב להודות שזה נראה לי משחק של 96 מנימום בלי להגזים.

יש גם גיימפלי של SF6 סייברפאנק, יאקוזה 0 והאדס 2. החלק המעניין? אנשים יוכלו להתחיל שמירה על סייברפאנק בסוויץ ולהמשיך אותה מתי שירצו על הPC ולהפך, השמירה משותפת, גם SF6 יאפשר קרוס פלטפורום מלא עם הפלייסטישן והבוקס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 21:15

כן, DK זה לגמרי ה״מריו״ של חלון ההשקה, מניח שהסיבה היחידה שהוא לא יוצא בהשקה היא לתת לקארט את הזמן שלו בספוטלייט בלי תחרות רצינית, ולא לפצל את המכירות שלהם.
אבל DK הוא לא מריו באמת, אז למרות שנראה סופר איכותי ואין לי ספק שיקבל ציונים מעולים - זה מאכזב בעיניי.
מה שכן, כמעט הכל שם הריס לגמרי, אז זה ה-משחק לילד שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2025, 21:20

דונקי קונג נראה מעולה. זה הentry התלת מימדי הראשון מאז dk64 המחורבן, כנראה הdk התלת מימדי הטוב הראשון. הוא נראה מאוד מעניין, לא הייתי שופט לפני שהוא יוצא (עוד 3 חודשים בלבד). הצוות של אודסי יודע מה הוא עושה.

מעניין מי מפתח את מריו הבא. יש מצב שהצוות של super mario wonder, זה הצוות שעשה גם את 3d world ו-bowser's fury הנהדרים (אבל עדין לא אודסי).

יש לי הרגשה ש-2028 הולכת להיות שנה עם מריו וזלדה, כמו 2017, one two punch.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 11:58

חששתי שהוא יהיה מונוטוני בגלל כל ההרס שבו אבל IGN אמרו שהוא ממש מגוון במשימות שאתה צריך לעשות אז כן, הוא Clever כמו כל המשחקים של נינטנדו זו לא סתם אנדרלמוסיה.

לאסקין כן בהחלט מבאס שזה לא מריו ראשי השנה אבל לפחות זה יותר טוב מאיזו השקה של לואיג'י מנשן... ועוד יש לך את מריו אודאסי שיש בו פשוט הרים של תוכן :-) האחיינים שלי משחקים אותו 4 שנים רצוף ועוד לא מיצו אותו ואני חושב שנדב סיפר שהבן שלו גם כן במסע לאסוף הכל. אני בשקט מהמר שהבן שלך יעוף על מריו אודאסי, ואתה? אם אני צריך להמר אתה מאוד תהנה מ3D WORLD אני יודע שאתה נגד לשלם הרבה על משחקים ישנים אבל חוץ מ3D WORLD המדהים יש לך עוד פלטפורמר של מריו חדש בתוך זה bowser's fury.

נדב, נראה לי שאתה צודק גם אני מהמר שהצוות של 3D WORLD מפתח אותו,בטח אחד הGame designer הבחירים של אודאסי קיבל את המושכות למריו הראשי הבא ואחד אחר קיבל את המושכות לדונקי קונג הזה. אני בטוח שהוא יהיה מדהים ככה או ככה. אני אישית ממש שמח שהם יפתחו אותו, למריו וונדר ו3D WORLD יש המון מהנשמה של מריו גלקסי ואני מת לראות מה הם יוכלו לעשות... עם כוח אמיתי כי 3D WORLD היה די חבילת הרחבה בHD ל3D LAND וWONDER זה משחק 2D זו פעם ראשונה שהם יהיו על קונסולה עם כוח סביר, ואני לא יכול לחכות! אסטרובוט גם מאוד העלה את התחרות, כל התעשייה כולל נינטנדו שיבחו אותו אני בטוח שהצוות של wonder הולך להביא פצצת מימן.:-)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 12:46

גיימפלי של מטרויד פריים 4 על הסוויץ 2.

נראה מדהים לדעתי. זה קצת עושה לי פלשבקים לE3 2006 שראינו את מטרויד פריים 3 שהיה בטוח נחשב לShowcase גרפי אם היה יוצא לגיימקיוב. אני מרגיש שהסוויץ 2 מאפיל על מטרויד פריים 4 באותה דרך לצערי :-(
נראה ממש טוב לדעתי, אני יודע שיש אנשים כמו אינטר שלדעתם זה נראה בול כמו הרימאסטר, אבל לא יודע זה נראה מטורף, כן אולי זה נופל מTLOU2 וGOT2 על הפס4 אבל אלה היחידים שאני יכול לחשוב עליהם, שנראים יותר טוב, והם כיוונו ל30FPS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2025, 12:57

אתה רציני? קשה לי לחשוב על משחק פס4 גדול שנראה פחות טוב ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2025, 13:11

הצוות של דונקי קונג יודע לעשות גיוון ולהביא רעיונות מקוריים, אני לא דואג. כנ״ל על הצוות של מריו 3d world ו-wonder, גם צוות נהדר שאני בטוח שיעשה עבודה טובה על מריו הראשי (אם הם באמת המפתחים שלו).

אני לא רואה יותר דברים מפריים 4, מן הסתם הדבר הראשון שאני עושה עם סוויצ׳ 2. ובנוגע לגרפיקה, זה משחק שפותח לפס3 ״פרו״. הוא נראה הרבה יותר טוב מכל משחק פס3 בהפרש אדיר, אבל להשוות אותו לקרם של הפס4? ממש לא. צוות חזק מאוד טכנית שעושה פלאים עם חומרה שלא רחוקה מהפס3. אני בטוח שבפיתוח בלעדי לסוויצ׳ 2 הם היו יוצרים משהו מרשים מרוב אם לא כל הקטלוג של הפס4, אבל לצערנו זה לא המצב.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 04 אפריל 2025, 13:21

אני חושב שהספק כבר מתפוגג: הסוויץ' 2 הולכת להגביל משחקי צד ג' שייצאו על הפס5.

איזה מזל שהמשחק של FROM לא הוכרז כבלעדי פס5. נדב היה קודח לנו על סוני ומשחקי ומולטי ואיך הגדלת השליטה שלהם ב kadokawa השפיעה על אופי המשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 13:39

יודעים מה?, אני יכול להבין למה אתם חושבים שגם Uncharted 4 נראה יותר טוב ממטרויד פריים 4, המים והצמחיה בUncharted 4 פסיכית גם בסטנדרטים של היום.
אבל תשוו את מטרויד פריים 4, למשחק Call of duty ממוצע על הפס4? בואו הוא שובר את Call of duty על הפס4.תעשו השוואה בין מטרויד פריים 4 ל Infinite Warfare, לדעתי זה ברור מי נראה יותר טוב, ולא רק בגלל הקפיצה ברזולוציה גם אם אני צופה בסרטון שהבאתי ב1080P הוא עדיין שובר את Infinite Warfare.
בשיא האמת IW נראה כמו משחק פלאפון לידו, שלא לומר משחק פלאש.ועוד ממה שהבנתי IW אפילו לא 60FPS נעול על הPS4??? בדיחה! (שיחקתי אותו על הPC אז לא יודע)

לא חושב שזה פייר להשוות משחקים שעושים 30FPS למשחקים שמכריחים את עצמם להיות 60FPS... רטרו הם לא מפתחים רגילים אלוהים נגע בהם.נדב מה שרואים זה לפי נינטנדו רק קצת מהפתיחה אבל ברור שבגלל שזה אחד המשחקים הכי מצופים שלך EVER עדיף לא לראות כלום כדי שהכל יעיף לך את המוח בזמן בהפתעה :-)
Kazz: אני לא בטוח שאני מבין את הטיעון שלך אחי, אתה אומר שהסוויץ 2 לא תגביל את משחקי הפס5 או שכן? הניסוח לא ברור. הסוויץ 2 מרשים ביותר, אבל EA כבר רמזו שגרסת הסוויץ 2 של פיפא כנראה לא תהיה 1:1 של גרסאות הPS5 ואלדן רינג רץ על הסוויץ 2 כנראה ב30FPS 40FPS אז היא כן תגביל משחקי פס5 מסוימים לדעתי, היא פשוט הרבה יותר חזקה ממה שאנשים (כולל אני) חשבו, אני חושב שהעולם יראה את סוני מוציאה את הוריזון לסוויץ 2 ואיך הוא רץ עליה ונראה עליה, זה יעיף אנשים.:-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 אפריל 2025, 14:47

מטרואיד פריים 4 , רץ על הסוויץ ב1080p 120 פריימים לשניה

או מחובר לטלוויזיה 4k , 60 פריימים לשניה

צריך לזכור מדובר במשחק שפותח לסוויץ המקורית
ככה שלא צריכה להיות ציפיה לסופר גרפיקה

אבל תחשבו מה הסוויץ 2 תוכל להריץ ב1080p , 30 פרימים לשניה

אני לא יודע מה החומרה האמיתית
אבל סיברפאנק פותח בינתים ב7 שבועות בגרסה שהוצגה

זה אולי לא איכות ps5/xsx