ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2013, 12:41

swiss-the-engine כתב:הדימוי ממש לא דפוק אתה פשוט לא מבין אותה ומדבר איתי על סוסיטה. אתה אומר שהאדם הפשוט לא יודע שיש לו PC בתוך המכשיר ואני אומר לך מה המהפכה בזה בדיוק כמו שמה המהפיכה שיש לך מכונית אמריקאית עם GUTS של מכונית איטלקית? ואתה עוד זורק לי קיצון כמו פרארי לעומת סוסיטה :roll:

המכשירים החדשים הם ממש לא PC סטנדרטי שאתה יכול לרכוש בעצמך. אתה יכול לחזור על זה עוד מיליון פעם אבל זה לא יהפוך לעמדה עם אמת מאחוריה. מה שכן ברור לכולם שניתן בקלות לייצר PC חזק מהקונסולות אבל מה אתה מקבל עם האקסטרה כוח הזה מעבר לרזולוציה וFPS לא ברור בכלל.

ומה הקשר מה אני מסוגל להבין והתפלפלות שלך על המילה "קונסולה"? למה זה מעניין אותי בכלל? אני מדברת איתך על השימוש שלך במילה מהפכה. מצידי תקרא לסטימבוקס צ'וריסוס.

אם המערכת הייתה BPM אז היו מראים לך את זה מזמן. די אתה לא רציני, אני פשוט לא מבין מאיפה זה בא לך.

מי אמר שהשלט יעבוד לך במקרה ואתה צריך להיכנס לBIOS? ומעבר לזה מי אמר שהעובדה שאתה יכול לעשות BIND הופכת את השליטה לשליטה טובה? אני יכול להשתמש בסלולרי שלי לעשות הכל על המחשב אבל אני לא באמת עושה את זה כי זה לא באמת נוח. כלומר אני כן עושה את זה אבל בקטנה, בחיים לא הייתי משתמש בסט אפ כזה כסט אפ העיקרי שלי.

שוב אחזור על זה כי אתה סתם מסובב פה דברים לא קשורים למה שאני אומר. אין פה מהפכה בהקשר של החומרה. יש פוטנציאל לא קטן למערכת הפעלה ולשלט. זהו, סוף פסוק, אם אתה רוצה אז תגיב לעניין הזה ולא למה שבא לך.

ושוב אני אחזור ואגיד שיש מהפכה והיא השילוב של השלושה. צרכן נכנס לגיימסטופ, קונה סטימבוקס של HP, מחבר לטלביזיה ולוחץ על הכפתור כוח וזהו, הוא משחק. מצד שני הקונסולה הזאת היא PC פתוח לגמרי על כל מה שמשתמע מזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוקטובר 2013, 20:46

הוא לא רק מחבר, לוחץ על כפתור וזהו. בדיוק מהסיבה שזה PC. אבל נמאס לי לנסות להסביר את עצמי. כמו שלאסקין אומר צריך לחכות לפרטים אמיתיים לגבי מערכת ההפעלה כי זאת הנקודה הכי חשובה בכל הדיון הזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2013, 13:04

swiss-the-engine כתב:בלי לחשוב יותר מידי אתה יכול לראות את הנפילה של כל ענקיות המחשבים כגון HP וDELL וCOMPAQ וכו... מי שעוד קיים קיים בזכות הסקטורי העסקי. כולם מנסים להעביר את עיקר ההכנסות שלהם לכזאת שמגיע משירותים (תמיכה/תוכנה וכדומה) במקום מכירות חד פעמיות של חומרה.

קיצר סבבה. עוד שנה תראה שצדקתי.

מה? נפילה? אתה מתכוון לנבואות שזורקים כבר 15 שנה על מות הPC? כל פעם משהו אחר הורג את הPC. פעם זה היה PALM. עכשיו זה טאבלטים.
הPC לא מת ולא נחלש. הוא פשוט משתנה. הסטים משין זו רק עוד דוגמא לאיך שהPC משתנה ומתפתח עם הזמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2013, 13:14

Laskin כתב:מעניין מאוד... אם כך, אלא אם יש רכיבים מאוד ספציפיים - זה ייצור קצת בלבול לדעתי. מדובר רק ב"חותמת" שלהם.
אבל אני בכל זאת מעדיף לחכות לעוד מידע, זה נשמע כאילו הם מסתירים המון.

זאת בדיוק הבעיה בהכרזות האלה. רב הנסתר על הגלוי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוקטובר 2013, 13:24

Nucleus_Dawn כתב:
מה? נפילה? אתה מתכוון לנבואות שזורקים כבר 15 שנה על מות הPC? כל פעם משהו אחר הורג את הPC. פעם זה היה PALM. עכשיו זה טאבלטים.
הPC לא מת ולא נחלש. הוא פשוט משתנה. הסטים משין זו רק עוד דוגמא לאיך שהPC משתנה ומתפתח עם הזמן.

אתה סתם מסובב את מה שכתבתי... בשום מקום או זמן רשמתי שהPC מת. כתבתי לך שחברות שמוכרות מחשב בנוי מתות או עוברות לספק שירותים או משקיעות את מירב זמנם (או לפחות מנסים לעשות זאת) בסקטור העסקי. הסיבה היא מתח רווחים נמוך מאוד מאוד כאשר אתה גם צריך לספק אחריות משלך ומערך מענה טלפוני ועוד.

שוב, במקום סתם ישר להגיב כנס לגוגל וחפש מידע על החברות הללו ותווכח באמת.

אם זאת לא מהפכה אז מה כן? קינקט?

לא, השלט. צריך לנסות אותו אבל הוא בהחלט נראה לי כמו מהפכה לפחות בתחום משחקי הFPS.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2013, 13:28

swiss-the-engine כתב:הוא לא רק מחבר, לוחץ על כפתור וזהו. בדיוק מהסיבה שזה PC. אבל נמאס לי לנסות להסביר את עצמי. כמו שלאסקין אומר צריך לחכות לפרטים אמיתיים לגבי מערכת ההפעלה כי זאת הנקודה הכי חשובה בכל הדיון הזה.

אבל הוא כן, מה לא ברור בזה? זה כל הרעיון של STEAMOS, מערכת הפעלה שעולה ישר לBPM בלי שום שטויות מסביב. אם זה ממש נכנס לאיזה דסקטופ וזה סתם לינוקס עם אפליקציה של סטים אז זה ממש לא מה שהבטיחו ולכן לא מה שאני מדבר עליו (וזה בטוח לא זה כי VALVE אמרו במפורש שזאת מערכת לשלט בלי כל החרא מסביב).

אגב בניתי מחלקים בnewegg.com סטימבוקס ב500$ שהיא חזקה מהONE והיא אפילו מגיעה עם עותק חינם של בטמן ארקם אוריג'ן החדש, אם בא לך תוסיף 135$ וזה הופך למחשב חזק משמעותית מהONE והפס4. אם יכלתי לבנות את זה במחיר לצרכן אז VALVE יכולה לעשות משהו דומה. אם VALVE עושה משהו דומה אז התחרות יצטרכו להיות תחרותיים. כן, יכול להיות שסטימבוקס טוב יעלה 3000$, אבל גם יכול להיות שזה יהיה 600$, בנושא המחיר פשוט צריך להמתין. הכל תלוי בדרך שVALVE תקח ותוביל את הצד ג':
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוקטובר 2013, 08:53

המכשיר שלהם לא MID TOWER. המכשיר קטן מאוד והולך להיות חם מאוד. הדבר מצריך בדיקות מקיפות ושירות לקוחות רציני ועוד קשקושי אחריות מסביב וכו... אני ממש לא מבין למה אתה מביא לי חלקים שבנית למחשב מתי שגם הסברתי לך כמה פעמים איך זה לא קשור למחשב שמגיע מוכן ולמחיר שלו. גם לשחר ניסיתי להסביר ולהזכיר לו שכל ענקיות המחשבים בנפילה כבר כמה וכמה שנים כי העולם של הPC הנייח עבר לבניה עצמית ממזמן.

כמו שאמרתי אני מוכן לעשות התערבות. YOU GAME?
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוקטובר 2013, 09:01

Klayman כתב:זאת בדיוק הבעיה בהכרזות האלה. רב הנסתר על הגלוי.

אני לא רואה "בעייה" בזה. זה בעייתי רק למי שאין סבלנות (=90 אחוז מהגיימרים)

ובקשר לכל הדיון שהולך פה - אני חייב להזכיר לכם את החשיפה של האקס-בוקס המקורי.
כשחשפו את המפרט שלו - כולם אמרו שזה פאקינג PC וזה התקבל מאוד, מאוד, מאוד לא טוב בקרב שחקני הקונסולה.
ואמנם הקונסולה לא הצליחה במיוחד, אבל הם הצליחו ליצור להם מותג חזק מאוד, שבדור האחרון מכר 80 מליון יחידות.

אז ברור, זה לא *בדיוק* מה שהסטים בוקס עושה, אבל התגובות הן אותן תגובות:
"זה לא מה שאני מכיר עד היום - אז אני לא אוהב את זה"
אני חושב שצריך לראות מה הם מתכננים... אולי גם להם יש HALO משלהם (הכוונה למשחק בלעדי מן הסתם, לא להיילו) או סיסטם סלר בצורה שאינה משחק בכלל, אולי יש להם דרך לעשות מנויים מיוחדים ולמכור חומרה יקרה מאוד במחיר שווה לכל גיימר...
תלמדו מהעבר ואל תזלזלו כשחברה עושה משהו שונה, במיוחד שזו חברה עם רזומה מדהים שעשתה מהפכה בתחום הגיימינג ואולי הסיבה לכך שאנחנו יכולים לרכוש משחקים אמיתיים בזול למחשב.

ומצד שני, נכון לעכשיו - זה לא בדיוק קונסולה, כמו שהPISTON XI לא בדיוק קונסולה. לא עד שנשמע עוד פרטים.
זאת אומרת - אם אני יכול להרכיב בעצמי מחשב חזק, להתקין עליו את הOS ולקנות את השלט, וזו תהיה 1 ל-1 (בדיוק) אותה חוויה - אז זה פשוט PC מותאם לסטים.
לעומת זאת - אם יחשפו בלעדיים, הבדלים בביצועים לעומת מחשב שפועל על אותה חומרה (באמצעות צ'יפ מיוחד שיהיה בקונסולה או התאמה של אחד המרכיבים למערכת ההפעלה וכד'), או כל פיצ'ר שלא נוכל לקבל אם נרכיב בעצמנו - זה כבר כן ייחשב קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2013, 20:25

Laskin כתב:

ובקשר לכל הדיון שהולך פה - אני חייב להזכיר לכם את החשיפה של האקס-בוקס המקורי.
כשחשפו את המפרט שלו - כולם אמרו שזה פאקינג PC וזה התקבל מאוד, מאוד, מאוד לא טוב בקרב שחקני הקונסולה.
ואמנם הקונסולה לא הצליחה במיוחד, אבל הם הצליחו ליצור להם מותג חזק מאוד, שבדור האחרון מכר 80 מליון יחידות.

אז ברור, זה לא *בדיוק* מה שהסטים בוקס עושה, אבל התגובות הן אותן תגובות:
"זה לא מה שאני מכיר עד היום - אז אני לא אוהב את זה"
אני חושב שצריך לראות מה הם מתכננים... אולי גם להם יש HALO משלהם (הכוונה למשחק בלעדי מן הסתם, לא להיילו) או סיסטם סלר בצורה שאינה משחק בכלל, אולי יש להם דרך לעשות מנויים מיוחדים ולמכור חומרה יקרה מאוד במחיר שווה לכל גיימר...
תלמדו מהעבר ואל תזלזלו כשחברה עושה משהו שונה, במיוחד שזו חברה עם רזומה מדהים שעשתה מהפכה בתחום הגיימינג ואולי הסיבה לכך שאנחנו יכולים לרכוש משחקים אמיתיים בזול למחשב.

ומצד שני, נכון לעכשיו - זה לא בדיוק קונסולה, כמו שהPISTON XI לא בדיוק קונסולה. לא עד שנשמע עוד פרטים.
זאת אומרת - אם אני יכול להרכיב בעצמי מחשב חזק, להתקין עליו את הOS ולקנות את השלט, וזו תהיה 1 ל-1 (בדיוק) אותה חוויה - אז זה פשוט PC מותאם לסטים.
לעומת זאת - אם יחשפו בלעדיים, הבדלים בביצועים לעומת מחשב שפועל על אותה חומרה (באמצעות צ'יפ מיוחד שיהיה בקונסולה או התאמה של אחד המרכיבים למערכת ההפעלה וכד'), או כל פיצ'ר שלא נוכל לקבל אם נרכיב בעצמנו - זה כבר כן ייחשב קונסולה.

אז זה ההבדל בשבילך בין קונסולה לPC? זה שהחומרה תוכננה במיוחד ולא הורכבה ממה שקיים כבר? הרי הפס4 והONE גובלים בחלקים סטוק (האמת שהGPU של הפס4 נראה 7970M במדיוק פחות או יותר, GDDR זה GDDR וזה חלק סטוק לגמרי, הCPU שלו הוא גם סטוק. בעצם מדובר במשהו שהוא כבר ממש PC פחות או יותר מבחינת חלקים). אז רגע, מקבוק AIR זאת קונסולה? או שזה בעצם מחשב? ואם בגלל שגם הפס4 היא X86 וגם הONE אז האקר יצליח לקחת את המערכת הפעלה של הONE ויתקין אותה על פס4 והיא תרוץ בדיוק כמו ONE (לא שזה יקרה או אפשרי אבל סתם בתאוריה) אז זה פס4 או שזה ONE? החומרה לא רלוונטית בכלל. ומה היה קורה אם הONE היה בכלל רק מערכת הפעלה? תקנה איזה מחשב שאתה רוצה, תתקין עליו את המערכת של הONE ויש לך קונסולת אקסבוקס ONE, אז זה קונסולה או PC?

אני חושב שאנשים לא באמת מבינים שקונסולה זה חומרה + מערכת הפעלה פשוטה ונקיה שמיועדת לשימוש על הטלביזיה + שלט. זה הכל, זה קונסולה. אפשר להתפלסף לאלף כיוונים אבל בסופו של דבר זאת קונסולה אפילו אם החומרה בפנים היא PC לגמרי (היי, זה הפס4 והONE פשוט לא מרשים לך החליף אותה). אם תבנה PC ענקי ב7000$, תתקין עליו SOS ותחבר אותו לטלביזיה עם שלט זאת קונסולה, נקודה. זה ש-VALVE עושים פה שינוי תפיסה כי הם יוצרים קונסולה פתוחה לגמרי זה כבר משהו אחר.

סוויס, לא ברור לי על מה אתה רוצה להתערב בדיוק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2013, 20:34

Laskin כתב:

זאת בעיה, אלא אם כן אתה ואלב.. לחברה הזאת יש Free Pass על כל דבר.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוקטובר 2013, 16:43

להתערב שלא תקבל ב500 דולר 760 GTX. אם אתה רוצה אפשר גם להתערב על כך שכל נושא החומרה תהיה פלופ רציני ובנוסף אם וואלוו תחליט לייצר בעצמה "קונסולה" ולשבור את השוק אז כל החברות צד ג' ינטשו את הפרוייקט.

בעצם יודע מה אני אלך רחוק יותר. אני אומר שהקונפיגורציה שבנית לך ב500 דולר תעלה 900-1000 דולר.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2013, 10:07

Klayman כתב:
זאת בעיה, אלא אם כן אתה ואלב.. לחברה הזאת יש Free Pass על כל דבר.

עד שיאכזבו - כן :)
ככה זה עובד, לא?

נדב:
לפי מה שאתה אומר - אם הPISTON XI מגיע עם ווינדוס 8 (=ממשחק די דומה לאקס-בוקס) - הוא גם קונסולה?
או אולי אם מותקן עליו פשוט סטים OS או רק סטים רגיל עם BIG PICTURE MODE - הוא גם פתאום קונסולה... הרי אתה יכול לבחור האם להשתמש בו כמחשב, או קונסולה. בדיוק כפי שאני עושה עם המחשב שלי כרגע. מפעיל ווינדוס, ואז מפעיל את סטים ונכנס לBIG PICTURE.
ואם לא, אז למה הPS3 הייתה קונסולה, אם יכולתי לעבור ללינוקס פתאום?
אני לא מבין בדיוק את "תנאי הקבלה" שלך לעולם הקונסולות...
אתה כותב: "חומרה + מערכת הפעלה פשוטה ונקיה שמיועדת לשימוש על הטלביזיה + שלט" אז בעצם מחשב + מערכת הפעלה של סטים (או ווינדוס 8 אם היא נוחה ופשוטה לך) + שלט כלשהו, לאו דווקא של סטים = קונסולה.
משמע - אני לא חייב לקנות את הקונסולה שלהם כדי שתהיה לי את הקונסולה שלהם. מה פתוח בה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוקטובר 2013, 19:27

קונסולות וPC בתהליך מיזוג כבר תקופה
למעשה שחושבים על ההתחלה של הקונסולות ,היו הרבה קונסולות שאפשר היה לאפוך אותם למחשב עם ציוד עיקפי
והיו מחשבים שהגיעו עם תמיכה במשחקי קונסולות

כמובן שמחשבים יתפתחו ואפכו ליקרים ומורכבים יותר ,זה יתנתק ,לפחות בקונסולות המניסטרים
בדור החולף קונסולות חזרו לעשות חלק מישומי המחשב
ומהצד השני יצא רישמית הגימפאד 360 לPC עם תמיכה בהרבה משחקים ,ויצא HDMI לPC
והמון משחקים יוצאים גם וגם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2013, 11:31

swiss-the-engine כתב:להתערב שלא תקבל ב500 דולר 760 GTX. אם אתה רוצה אפשר גם להתערב על כך שכל נושא החומרה תהיה פלופ רציני ובנוסף אם וואלוו תחליט לייצר בעצמה "קונסולה" ולשבור את השוק אז כל החברות צד ג' ינטשו את הפרוייקט.

בעצם יודע מה אני אלך רחוק יותר. אני אומר שהקונפיגורציה שבנית לך ב500 דולר תעלה 900-1000 דולר.

אני גם לא חושב שימכרו את המחשב עם ה760GTX ב500$, אני חושב שזה יהיה יותר בסביבה של ה650$. בנושא ה1000$, תהיה בטוח שמשהו ינסה אבל יהיו לך מחשבים עם 760GTX בבערך 650$. בנושא VALVE שתעשה גם חומרה, אין לי מה להתערב על זה כי אני לגמרי מסכים שVALVE בעצמה תתחיל למכור חומרה והיא תעשה את זה מהר מאוד.

לאסקין, הגדרה של קונסולה מול PC זאת הגדרה מטושטשת לגמרי, זה הרעיון. זאת בדיוק הסיבה השלט + סטימבוקס + סטימOS זאת קונסולה כי זה נופל בדיוק במקום של הקונסולות המודרניות פשוט עם יותר חופש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוקטובר 2013, 12:10

נו אז אתה פתוח להתערבות? אתה אומר 650 דולר ל760 GTX ואני אומר 900-1000 דולר.
בשביל משהו שיקח קצת יותר זמן אפשר להתערב על כך שאם וולוו תחליט לשחרר חומרה במחיר נמוך (כי הם מחזירים עלויות ממכירת משחקים) כמו ששחר חושב, תוביל לבריחה של כל החברות צד ג'.

נ.ב
צריך לסייג את ההתערבות בזמן שה"קונסולה" הזאת תצא כי יתכן ועד אז מחירו של 760GTX ירד משמעותית ככה שצריך יותר לדבר על הPRICE BRACKET מאשר על הכרטיס עצמו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2013, 13:05

swiss-the-engine כתב:נו אז אתה פתוח להתערבות? אתה אומר 650 דולר ל760 GTX ואני אומר 900-1000 דולר.
בשביל משהו שיקח קצת יותר זמן אפשר להתערב על כך שאם וולוו תחליט לשחרר חומרה במחיר נמוך (כי הם מחזירים עלויות ממכירת משחקים) כמו ששחר חושב, תוביל לבריחה של כל החברות צד ג'.

נ.ב
צריך לסייג את ההתערבות בזמן שה"קונסולה" הזאת תצא כי יתכן ועד אז מחירו של 760GTX ירד משמעותית ככה שצריך יותר לדבר על הPRICE BRACKET מאשר על הכרטיס עצמו.

אנחנו מדברים על כרטיס בטווח מחיר שלו, זה לא חייב להיות 760GTX. אם כל הנושא רק יצא בסוף שנה הבאה וזה יהיה בכלל 860GTX או אפילו כרטיס של ATI באותו מחיר אז סבבה, אנחנו מדברים על סדר גודל.

אז כן, אני חושב שיהיו SB ב650$ עם כרטיס מסך ב250$ (זה המחיר של ה760GTX) ואם חברות צד ג' לא יביאו את זה אז VALVE כן. ומצידי שכל חברות צד ג' יברחו, מעולם לא טענתי שדווקא הן יהיו חוד החנית בנושא הSB.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2013, 15:01

DrKeo כתב:

אז אני חושב שכל עוד אתה יכול לקנות כל PC וליצור חוויה כזו - אין לSTEAM BOX שום סיכוי. חייב להיות יתרון/ערך נוסף, משהו שלא יעבוד בכל מחשב, בין אם זה משחקים, שירות מיוחד, מבצעים על כל משחק רק לבעלי סטים בוקס, שיטת מנויים... משהו!
כרגע, כמו שאמרתי - יש לי שלט, יש לי מחשב בסלון, ויש לי BIG PICTURE. אז יש לי סטים בוקס. מינוס מערכת ההפעלה, כי היא עוד לא יצאה, וכשתצא אוכל להתקין גם אותה.
אם הם רק מתכננים להוציא מחשבים חזקים עם "SEAL OF APPROVAL" של סטים - זה נדון לכשלון, לדעתי. אבל זה וואלב, אז כנראה שיש להם משהו מתחת לשרוול... חייב להיות! :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2013, 18:36

Laskin כתב:
אז אני חושב שכל עוד אתה יכול לקנות כל PC וליצור חוויה כזו - אין לSTEAM BOX שום סיכוי. חייב להיות יתרון/ערך נוסף, משהו שלא יעבוד בכל מחשב, בין אם זה משחקים, שירות מיוחד, מבצעים על כל משחק רק לבעלי סטים בוקס, שיטת מנויים... משהו!
כרגע, כמו שאמרתי - יש לי שלט, יש לי מחשב בסלון, ויש לי BIG PICTURE. אז יש לי סטים בוקס. מינוס מערכת ההפעלה, כי היא עוד לא יצאה, וכשתצא אוכל להתקין גם אותה.
אם הם רק מתכננים להוציא מחשבים חזקים עם "SEAL OF APPROVAL" של סטים - זה נדון לכשלון, לדעתי. אבל זה וואלב, אז כנראה שיש להם משהו מתחת לשרוול... חייב להיות! :)

אין יתרון לנו כי אנחנו גיימרים של PC. המטרה של הSB עם SOS והשלט החדש יחד זה לספק חווית קונסולה לאדם שמפחד מPC. בשביל שחקן 360, לקנות קופסה שכוללת "קונסולה" (שזה בעצם PC בפנים אבל לא אכפת לו), שלט ומערכת הפעלה שנראת לו בדיוק כמו סוג של 360 או פס3 זה מאוד ידידותי וזה הקהל שהם מנסים לקנות כאן. אם VALVE יעשו מה שצריך עם הSB וזה אומר שאדם מחבר את "הקונסולה" החדשה שלו לטלביזיה, שולף את השלט, עושה תהליך SETUP קצרצר עם WIZARD וישר נמצא בBIG PICTURE בדיוק כמו בקונסולה אז הSB השיגה את המטרה שלה, לקנסל את הPC לרמה שהיא פשוטה כמו 360 או פס3.

אבל נניח שהמחשב הזה לא יספיק להריץ משחקי קונסולה עוד שלוש שנים, אולי, יכול להיות. אבל דבר אחד בטוח, כדי להשיג ביצועים מקבילים בשיגור של ה360 היית צריך מחשב של 8000 שקל, לא של 3000. אם בסוף 2005 היית קונה מחשב ב3000 כבר באותו יום הוא לא היה מריץ כלום וה360/פס3 היו מוחצות אותו לגמרי מה שיום ממש לא קורה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אוקטובר 2013, 03:25

אין יתרון לנו כי אנחנו גיימרים של PC. המטרה של הSB עם SOS והשלט החדש יחד זה לספק חווית קונסולה לאדם שמפחד מPC. בשביל שחקן 360, לקנות קופסה שכוללת "קונסולה" (שזה בעצם PC בפנים אבל לא אכפת לו), שלט ומערכת הפעלה שנראת לו בדיוק כמו סוג של 360 או פס3 זה מאוד ידידותי וזה הקהל שהם מנסים לקנות כאן. אם VALVE יעשו מה שצריך עם הSB וזה אומר שאדם מחבר את "הקונסולה" החדשה שלו לטלביזיה, שולף את השלט, עושה תהליך SETUP קצרצר עם WIZARD וישר נמצא בBIG PICTURE בדיוק כמו בקונסולה אז הSB השיגה את המטרה שלה, לקנסל את הPC לרמה שהיא פשוטה כמו 360 או פס3.

מחזק את דרקו בעניין
עם כבר יש בעיה לסטים בוקס ,אני בכלל בכלל לא חושב שהבעיה הגדולה מחברות פיתוח צד שלישי

חברות פיתוח צד שלישי מאוד אוהבות את ההפצה הדיגיטלית ,כי זה חוסך להם הרבה מאוד כאב ראש
עם מדיה פיזית
וזה מצמצם את היד שניה
וזה נותן להם למכור DLC ביותר קלות ,כי הלקוח כבר קנה את המשחק מהשרות ,וכמובן הוא יתחבר לרשת -מה שהרבה משתמשי 360\PS3\WIIU לא עושים
(כניראה עשרות אחוזים לא מחברים את הקונסולות לרשת )

הבעיה שאני כן רואה -זה מחנויות שמוכרות גם משחקים -לא רואה למה להם לדחוף את זה ?
מלא קונסולה כמו האויה -שלא מתאימה לגימר רציני ,אז החנויות בונות על זה שללקוחות ימאס מהר
אבל סטים בוקס -זה כבר מתחרה מאוד מאוד רצינית
לקוח יכול לקנות פעם אחת -ולא לחזור לחנות יותר
ופה וולב צריכה למצוא פיתרון ,שיעודד חנויות למכור את הקונסולה הזאת

MS יתקפלה עם הXBO -ותאפשר יד שניה בדיסקים ,ככה שחנויות לא ידפקו את הXBO בכוונה ,סטים לאומת זאת הרוב דיגיטלי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוקטובר 2013, 21:22

הSteam Controller בפעולה, בפורטל 2, סיליוויזציה 5, קאונטר סטרייק, פייפרס פליז:

נראה שזה פשוט עובד ועובד נהדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 11 אוקטובר 2013, 23:22

Nucleus_Dawn כתב:הSteam Controller בפעולה, בפורטל 2, סיליוויזציה 5, קאונטר סטרייק, פייפרס פליז:

נראה שזה פשוט עובד ועובד נהדר.

נראה שזה זורם, עובד חלק ומגיב יחסית מהר.
אותי מעניין מה עושים במצבים שדורשים יותר פעולות (וכפתורים) - כי בדמו הוא משתמש רק ב׳סטיקים׳, בבאמפרים מאחורה ופעם בכפתור בפינה השמאלית תחתונה. זה יכול להיות פיצ׳ר מוכר עבורי (ואם יהיה אפשר לשחק במשחקים כמו דותא - בכלל).
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 12 אוקטובר 2013, 19:33

האמת במבחן הרציני היחיד שלו שם, CIV, השליטה נראית מאוד לא נוחה וממש לא זורמת. זה אומנם נראה יותר נוח משימוש בסטיקים אנולוגיים אבל ממש לא מתקרב לשליטת עכבר רגילה. יהיו חייבים להדביק לשלט הזה ממשק מיוחד במשחקים בסגנון הזה בשביל שהוא יהיה תחליף באמת מוצלח למקלדת והעכבר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוקטובר 2013, 11:56

אמרתי גם בעבר (לפני שראינו את השלט) וגם עכשיו שזה שלט לfps. אין סיכוי שמישהו ישחק ככה משחק אסטרטגיה וזה לא משנה אם זה משחק בזמן אמת או בתורות כי הפונטים והגודל הכללי של התפריטים פשוט לא מתאימים למשחק במרחק של שתי מטר מהמסך ואין את כל העשרות מאקרואים שיש לך עם מקלדת בשביל המשחקים בזמן אמת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוקטובר 2013, 11:59

אני חושב שעד שהשלט הזה לא יישב לי ביד לשעה, אני לא אוכל לתת דעה רצינית לגביו. לא מספיק לי מה שואלב אומרים לגביו.. מצטער שאני לא עפר לרגלי החברה הזאת כמו הרבה אנשים אחרים כאן. יש לו פוטנציאל מאוד מאוד מעניין, אבל כמו שאומרים, נחיה ונראה..

בנוגע לSteamOS - כל עוד ואלב וEA לא יסתדרו, אין לזה שום סיכוי להפוך ל''תחליף רציני לקונסולה''. עם כל הכבוד לואלב - EA מוציאה הרבה יותר משחקים בשנה, שגם מקבלים ציונים לא רעים, וגם זוכים בלא מעט פרסים - כלומר משחקים מבוקשים.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2013, 14:36

Trouble כתב:נראה שזה זורם, עובד חלק ומגיב יחסית מהר.
אותי מעניין מה עושים במצבים שדורשים יותר פעולות (וכפתורים) - כי בדמו הוא משתמש רק ב׳סטיקים׳, בבאמפרים מאחורה ופעם בכפתור בפינה השמאלית תחתונה. זה יכול להיות פיצ׳ר מוכר עבורי (ואם יהיה אפשר לשחק במשחקים כמו דותא - בכלל).

בסטים קונטרולר, כשאתה עם האצבעות על ה"סטיקים" יש לך גישה ל2 כפתורים יותר מאשר השלטים הסטנדרטים כך שלמה שזאת תהיה בעיה?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים