swiss-the-engine כתב:הדימוי ממש לא דפוק אתה פשוט לא מבין אותה ומדבר איתי על סוסיטה. אתה אומר שהאדם הפשוט לא יודע שיש לו PC בתוך המכשיר ואני אומר לך מה המהפכה בזה בדיוק כמו שמה המהפיכה שיש לך מכונית אמריקאית עם GUTS של מכונית איטלקית? ואתה עוד זורק לי קיצון כמו פרארי לעומת סוסיטה![]()
המכשירים החדשים הם ממש לא PC סטנדרטי שאתה יכול לרכוש בעצמך. אתה יכול לחזור על זה עוד מיליון פעם אבל זה לא יהפוך לעמדה עם אמת מאחוריה. מה שכן ברור לכולם שניתן בקלות לייצר PC חזק מהקונסולות אבל מה אתה מקבל עם האקסטרה כוח הזה מעבר לרזולוציה וFPS לא ברור בכלל.
ומה הקשר מה אני מסוגל להבין והתפלפלות שלך על המילה "קונסולה"? למה זה מעניין אותי בכלל? אני מדברת איתך על השימוש שלך במילה מהפכה. מצידי תקרא לסטימבוקס צ'וריסוס.
אם המערכת הייתה BPM אז היו מראים לך את זה מזמן. די אתה לא רציני, אני פשוט לא מבין מאיפה זה בא לך.
מי אמר שהשלט יעבוד לך במקרה ואתה צריך להיכנס לBIOS? ומעבר לזה מי אמר שהעובדה שאתה יכול לעשות BIND הופכת את השליטה לשליטה טובה? אני יכול להשתמש בסלולרי שלי לעשות הכל על המחשב אבל אני לא באמת עושה את זה כי זה לא באמת נוח. כלומר אני כן עושה את זה אבל בקטנה, בחיים לא הייתי משתמש בסט אפ כזה כסט אפ העיקרי שלי.
שוב אחזור על זה כי אתה סתם מסובב פה דברים לא קשורים למה שאני אומר. אין פה מהפכה בהקשר של החומרה. יש פוטנציאל לא קטן למערכת הפעלה ולשלט. זהו, סוף פסוק, אם אתה רוצה אז תגיב לעניין הזה ולא למה שבא לך.
ושוב אני אחזור ואגיד שיש מהפכה והיא השילוב של השלושה. צרכן נכנס לגיימסטופ, קונה סטימבוקס של HP, מחבר לטלביזיה ולוחץ על הכפתור כוח וזהו, הוא משחק. מצד שני הקונסולה הזאת היא PC פתוח לגמרי על כל מה שמשתמע מזה.