Hypno כתב:Laskin כתב:אבל אנחנו לא 95% מהשחקנים, אנחנו ה-5%

ובכל זאת, זה לא מונע ממכם להתבטא כאילו השקפתכם ודעתכם על הדור מייצגת את ה 95%...
אולי עכשיו תגלו גמישות מחשבתית לגבי הסיבות שהפס5 מצליחה באופן כה מרשים? 2 מיליון פער חרף שיגור בקורונה ומחסורים, מחירים שרק עולים, output שיורד..
הדו-צביעות לגבי GOY חוגגת.
אבל לגבי עניין המחשב אני כל הזמן אמרתי שאני מיעוט, ושגם אם אני אפסיק לרכוש קונסולות - אני מהיחידים, וזה לא יזיז לסוני להוציא למחשב.
לקונסולה מתחרה לעומת זאת - זה לא נכון.
לי יש מחשב בסלון, יש אולי 0.1% מהגיימרים שעושים את זה. השאר רוצים קונסולה בסלון, ורובם המכריע יבחרו אחת. והאחת הזו תהיה בוודאות כמעט מוחלטת - זו שבסופו של יום יגיעו אליה כל המשחקים. גם אם זה ייקח קצת זמן, גם אם לא יהיה EA אלא רק המשחק המלא - הם יעדיפו את זו שבסוף יגיעו כולם. לאקס בוקס לא יגיעו הלהיטים של הפלייסטיישן, אבל לפלייסטיישן כן יגיעו אלו של אקס בוקס - הבחירה פשוטה.
לגבי ההצלחה של סוני בדור הזה - אי אפשר להתווכח איתה, והרבה ממנה זה הכשלון הטוטאלי של המתחרה הישירה, ולאחרונה גם הכניעה המוחלטת והפיכתה למולטיפלטפורם. בדור הבא הם יצליחו עוד יותר בזכות זה. סוני הייתה יכולה לעקוף את הפלייסטיישן 4 בכמה מליונים טובים אם היו מתפקדים כמו בדור הקודם, מבחינת בלעדיים סופר איכותיים. אבל הם פישלו בענק מהבחינה הזו, אז למרות שהמתחרה הישירה בתחתית - הם עדיין מפגרים לעומת הדור הקודם.
לגבי GOT2 - לדעתי הוא ממש לא מרשים גרפית, ובהחלט לא רחוק מאוד מהרמה הגרפית של המשחק הקודם.
אבל עדיין המשחק נראה מצוין, ומגוון ומהיר בהרבה מהקודם, זה מקרה "ספיידרמן 2" למעט העניין של המפה המקורית.