נדב: סוני מחקה את נינטנדו כל הזמן גם שהם הפסיקו להיות תחרות שלהם הם המשיכו לחקות אותם הMOVE זה חיקוי בטח תסכים.
בטח כולנו נסכים שהעובדה שיכולת לעשות REMOTE PLAY בין הPS4 לויטה, זה היה חיקוי של הפוקציונאליות של הWII U ואפשר אפילו לטעון שמשטח המגע של הPS4
הגיע לשם למקרה שנינטנדו יצליחו להמציא איזשהו גיימיק מגניב על הWII U אפשר יהיה באיזה חצי שנה לחקות אותו עם הtouch pad של הPS4. אני בכוונה מביא רק את ההעתקות מאז עידן הWII להראות שאין קשר אם הם תחרות ישירה או לא סוני תמיד תסתכל על נינטנדו בתור "הטובים ביותר בתחום"
נינטנדו בטח תסכים נדב, שהם הGrandmasters של התחום, הם מביאים את רוב החידושים ראשונים הם המצפן של התעשיה ומורי הדרך וכו' וכו' אבל בקטע של "לחשוש מהם"?
קשה לי להאמין שסוני חוששת.
אני מן הסתם בטוח שכשהדיל בין סוני לנינטנדו נכשל וסוני בחרה לעשות את הPS1 לבד היה שם לאנשים צמרמורות בכל הגב ופחד ראשוני של Noobs בתחום חדש. בכל זאת יצרנית של טלווזיות ווקמנים ודיסקמנים מנסה לבוא על ענקית המגרש הביתי כמו נינטנדו או ענקית הארקיד כמו סגה, אבל בסוף 1997 שאתה כבר רואה את הפער 4M לנינטנדו 64.
מול 10M+ לPS1 מה יש כבר לפחד, בתור סוני?
זה כבר היה שקוף שלא משנה כמה מדהים זלדה יהיה, ולא משנה מה נינטנדו תביא, לא יהיה להם תוכנה שיכולה לסגור את הפער.
כאילו, יש סיבה למה הניידות ופוקימון, הפכו מ1996 והלאה להיות הלחם והחמאה שלהם וזה הגיע לשיא עם הסוויץ, עסק הקונסולות היה כבר חצי קלאץ.
אולי הם חששו מנינטנדו יותר בהשוואה לסגה, אבל אני בטוח שהרבה יותר הלחיץ אותם שהם ידעו שמייקרוסופט הולכת להיכנס לתחום יותר מאי פעם, ובטח תסכים שמייקרוסופט
הם גם היחידים שעשו להם בית ספר אמיתי לדור אחד.
קרירין:ברור אחי אף אחד פה לא מדבר על השווי של מייקרוסופט כחברה באופן כללי חחחחח זה ברור לכולם שמייקרוסופט היא מעל כולם בשווי שוק, כללי, כאילו אחי גם סוני הולכים להשתמש בAZURE בתקופת הענן (אולי גם נינטנדו אבל הם לא צפויים ויכולים להביא איזה פיתרון הזוי כהרגלם) אז כאילו ידוע שאנחנו מדברים על מפלצת שמשחקים זה אפילו לא בליפ ברדר שלהם אבל תשווה את זה רק לחטיבת המשחקים של אקסבוקס לחטיבת המשחקים של סוני.
נדב, זה הקטע אני בטוח שמייקרוסופט לא מודאגים ככה או אחרת כי הם יודעים שהם הולכים להיות תשתית הענן של סוני (אולי גם נינטנדו, אולי עוד חברות שיכנסו לענף)
אז הם הולכים לשחות מגיימינג לא משנה מי ינצח הם יהיו המרווחים הגדולים או לפחות חלק עיקרי מאוד מהמרוויחים הגדולים

נראה לי שנדלה עם כמה שהוא עקום פשוט יודע את זה שככה או ככה המון כסף הולך לזרום למייקרוסופט.