נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Warrior

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Hypno » 20 ספטמבר 2025, 14:03

אובליביון מכר מצויין על הפלייסטיישן. דום מכר משמעותית טוב יותר על הפלייסטיישן מאשר ה XBOX.

מיקרוסופט עדיין יכולים להמשיך ולמשוך אנשים לקנות בחנות שלהם. יש להם גיימפאס כפיצ'ר ייחודי, והם יכולים לחשוב על דרכים לשכנע אנשים לקנות דרך החנות שלהם ולא חנות צד ג'.

ברור כאשר הם בתחתית הם מעלים את המחירים. למה למען השם להפסיד כסף על דור מת? למה לזרוק כסף לפח? למי אכפת לסבסד Series X? מה המטרה בזה? להשתפר מגרוע לרע?
ואם המכשיר הבא גם לא מסובסד אז עדיף מעכשיו להעביר את המסר ולהרגיל את האנשים לפרדיגמה החדשה.

בוא נגיד שאם מיקרוסופט מוכרים משחקים על PS וסוויץ', וסדרת המכשירים הבאה שלהם מוכרת 20 מיליון יחידות לאורך הדור הבא -- נראה לי זה מצב עדיף מאשר זה שהם היו בו הדור הזה עד לפני ההחלטה לשחרר משחקים לסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2025, 15:34

Laskin כתב:
Hypno כתב:מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.

מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.

בינתיים רק פורצה הורייזון מוכר על הפלייסטיישן טוב (חוץ מSoT אבל זה GaaS אז שם זה מובן הרבה יותר) והכסף הזה הוא פסיק קטן לעומת להביא אנשים לפלטפורמה שלך ולשלם שם על מנוי + 30% מכל מכירה בחנות. את זה הם איבדו. אתה חושב שזו החלטה נכונה? אתה הולך לראות איך הם הולכים לצמוח בדור הבא. וכמובן שאז תבוא ותגיד שזה בגלל שלא הקשיבו לך, ובגלל שאין שם משחקי ארלי אקסס וכל השיט הזה, תזיז את המטרה כמו תמיד.

ומיקרוסופט, להפך מסוני - יש לה בערך אינסוף כסף. הם יכולים לספוג את עליות המכסים ולא להרגיש את זה. אבל לא, דווקא כשהם בתחתית - הם מחליטים על עלייה מטורפת של מחירים, ב-150 דולר לעומת המחיר בשיגור. זה מטורף.

הם מעלים מחיר כי הם ויתרו על החומרה. להתחשב בגודל של מגנוס והעובדה שכל השמועות אומרות שהם מתכוונים להרוויח על חומרה כנראה שהקונסולה הבאה תמכר באיזה 800$ והיא תהיה מהקונסולות הכושלות בהסטוריה.

חומרה פשוט לא מעניינת אותם יותר. כבר התרחקנו קילומטרים מבלעדיות, כל העניין הזה נגמר מזמן. אקסבוקס היא אקטיוויז׳ן, היא לא יצרנית חומרה אלה מפיצת תוכנה סטנדרטית. יש לה לאנצ׳ר, הוא לא שונה מהלאנצ׳ר של EA. היא גם מיצרת מחשבים שמריצים משחקים, אבל זה עסק צד שלא מעניין אותה מדי וכנראה יפסיק מתישהו.

אנחנו הולכים לראות את הrevenue של מיקרוסופט יורד ויורד עד שהוא יגיע להכנסות של מפיצת משחקים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2025, 17:03

Hypno כתב:מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.

מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.

אם פייבל 4 היה בלעדי לקונסולות האקסבוקס ומקבל סדרת טלווזיה מאמזון סטייל Fallout שמתפוצצת היה למייקרוסופט עכשיו סדרת RPG בלעדית להארדקורס גיימרס, זה לא היה מנצח את סוני אבל בלעדי עם פוטנציאל כאלה יכל להביא את האקסבוקס הבאה, ל48M מיליון קונסולות שנמכרו, אולי אפילו 50M.כשתראה את פייבל הבא מתפוצץ, תזכור איפה שמעת את זה קודם ותקבל טעימה על הניצחון שיכל להיות למייקרוסופט.

אתה טועה לדעתי. בלעדיים, לא יכולים לגרום לשחקן PC למכור את הPC ולעבור לקונסולות, אבל בלעדיים בהחלט יכולים לגרום לשחקן קונסולות לעבור מקונסולה אחת לאחרת.
פיפא וCOD ומאדן ימשיכו לעד להיות הסיבות המרכזיות שאנשים קונים קונסולה, אבל על איזו קונסולה הם ישחקו את הצד ג' שלהם, את זה קובעים הבלעדיים.

ולפני שתביא את Starfield כדוגמא לכישלון. הוא IP חדש זה לוקח זמן (עשורים) לבנות IP חדש. שיגיע הרגע לStarfield 3 הוא ימכור עשרות מליונים ויזיז קונסולות.
מה שאתה מציע במקום ה50M+ יחידות האלה,זה שמייקרוסופט יסכימו לרדת ל15M ומטה בדור הבא.

קח למשל את המשחק "פוקימונים" שנחשף ב Xbox Games Showcase אניימו ההוא, זה יוצא לאקסבוקס PC ומובייל, למה זה לא בלעדי לאקסבוקס? אני בהחלט בהחלט רוצה לנסות את זה, ובהחלט מבאס אותי שזה לא זמן על הפלייסטישן, אממה? יש לי מחשב נייח, שיכול להריץ את זה, יש לי פלאפון, שיכול להריץ את זה, ויש לי לפטופ שיכול להריץ את זה.... למה שאני ארגיש FOMO כמו שמייקרוסופט בטח היתה רוצה שאני ארגיש בתערוכה שלה? הם פשוט לא נותנים לי ולאף גיימר סיבה להרים את הקונסולה שלה מהמדף, ואני מאלה שממש צמאים לסיבה לרכוש אותה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2025, 21:47

Hypno כתב:אובליביון מכר מצויין על הפלייסטיישן. דום מכר משמעותית טוב יותר על הפלייסטיישן מאשר ה XBOX.

מיקרוסופט עדיין יכולים להמשיך ולמשוך אנשים לקנות בחנות שלהם. יש להם גיימפאס כפיצ'ר ייחודי, והם יכולים לחשוב על דרכים לשכנע אנשים לקנות דרך החנות שלהם ולא חנות צד ג'.

ברור כאשר הם בתחתית הם מעלים את המחירים. למה למען השם להפסיד כסף על דור מת? למה לזרוק כסף לפח? למי אכפת לסבסד Series X? מה המטרה בזה? להשתפר מגרוע לרע?
ואם המכשיר הבא גם לא מסובסד אז עדיף מעכשיו להעביר את המסר ולהרגיל את האנשים לפרדיגמה החדשה.

בוא נגיד שאם מיקרוסופט מוכרים משחקים על PS וסוויץ', וסדרת המכשירים הבאה שלהם מוכרת 20 מיליון יחידות לאורך הדור הבא -- נראה לי זה מצב עדיף מאשר זה שהם היו בו הדור הזה עד לפני ההחלטה לשחרר משחקים לסוני.

וואו, דום מוכר יותר מעל האקס בוקס?? מטורף, זה אומר שהוא מוכר 100 אלף יחידות אולי.
מה המטרה בלסבסד את החומרה של הדור הנכחי? לא יודע, אולי כדי לא לוותר על קהל שבדור הבא ימשיך איתך כי הוא רוכש שם את המשחקים? כי הוא לא ירצה לזרוק בדור הבא את הכסף שהשקיע בדור הזה לפח? להלחם על כל לקוח שהם רק יכולים…? אתה אומר לוותר, אז בדור הבא זה כמעט אבוד. הפוך. לא לוותר. להציע אפילו את המכשירים בחינם בתנאי שיעשו מנוי לשלוש שנים מראש לגיימפאס, זה יהיה עדיף מלהעלות את המחיר לרמה שאפילו מי ששוקל את הקונסולה יוותר על הרעיון לגמרי. הזייה שזה נשמע לך הגיוני… באיזה עולם לעזאזל מוצר כושל שרוב ההכנסות שלו אמורות להיות ממנויים ומכירות שלאחר הרכישה של החומרה - מעלה מחיר וזו אסטרטגיה טובה?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 ספטמבר 2025, 23:22

באיזה עולם על מוצר כושל שנמצא ב end-of-life צריך להתעקש על סבסוד שלא יביא אותך לשום מקום?

'כי הוא לא ירצה לזרוק בדור הבא את הכסף שהשקיע בדור הזה לפח' - כלומר, אנשים שקנו כבר בדור הזה את הXBOX. מה זה קשור למחיר המכשיר כעת לאנשים שמתעניינים?
'מוצר שרוב הכנסותיו ממנויים ומכירות' - אז שקודם ידרבנו את הקהל הקיים שלהם לקנות משחקים וירסנו את השפעות הגיימפאס.

לא מוותרים. חוסכים. כי אם יש לך X כסף לבזבז בסבסודים ודברים דומה, תשקיע אותם בתחילת דור חדש ולא אחרי נקודת החצי של הדור הקיים שנכשל.

ואם לא מסבסדים - עדיף כבר מעכשיו להעביר את המסר הזה באופן לא רשמי שהקהל הפוטנציאלי יתרגל.

איזה הגיון יש למיקרוסופט להמשיך לדמם על כל מכשיר בשלב הזה של חייו? למי זה משנה אם SERIES תמכור ב 40 או 55% פחות מה XB1?
וגם ככה אין בלעדיים אז מה הטעם לסבסד את המכשיר כדי שתגיד 'למה לי לקנות אותו ולא פס5'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ספטמבר 2025, 11:33

אז זה מה שקוג׳ימה עשה לו טיזר - טריילר ל-OD, הגרפיקה של המשחק הזה פסיכוטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2025, 21:04

Hypno כתב:באיזה עולם על מוצר כושל שנמצא ב end-of-life צריך להתעקש על סבסוד שלא יביא אותך לשום מקום?

'כי הוא לא ירצה לזרוק בדור הבא את הכסף שהשקיע בדור הזה לפח' - כלומר, אנשים שקנו כבר בדור הזה את הXBOX. מה זה קשור למחיר המכשיר כעת לאנשים שמתעניינים?
'מוצר שרוב הכנסותיו ממנויים ומכירות' - אז שקודם ידרבנו את הקהל הקיים שלהם לקנות משחקים וירסנו את השפעות הגיימפאס.

לא מוותרים. חוסכים. כי אם יש לך X כסף לבזבז בסבסודים ודברים דומה, תשקיע אותם בתחילת דור חדש ולא אחרי נקודת החצי של הדור הקיים שנכשל.

ואם לא מסבסדים - עדיף כבר מעכשיו להעביר את המסר הזה באופן לא רשמי שהקהל הפוטנציאלי יתרגל.

איזה הגיון יש למיקרוסופט להמשיך לדמם על כל מכשיר בשלב הזה של חייו? למי זה משנה אם SERIES תמכור ב 40 או 55% פחות מה XB1?
וגם ככה אין בלעדיים אז מה הטעם לסבסד את המכשיר כדי שתגיד 'למה לי לקנות אותו ולא פס5'.

ושוב - מיקרוסופט לא צריכה ״לחסוך״, הם לא במצב כזה. הם צריכים להביא כמה שיותר אנשים לאקוסיסטם שלהם. כן - לחלק בחינם את המכשיר זה הרבה יותר הגיוני ממה שהם עושים. כל לקוח שהולך על האקוסיסטם של פלייסטיישן בשנתיים הקרובות - זה לקוח ש-80% לא יעבור צד בדור הבא.

אני ממתין עם הטריילר של OD כשאחזור מחר בערב הביתה, אני רוצה לצפות בו כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2025, 03:46

כתוצאה מהעלת המחיר של אקסבוקס קוסקו החליטו להסיר את כל המוצרים של אקסבוקס מהרשת. זה אומר שהם לא מוכרים יותר קונסולות, משחקים, אביזרים או כרטיסים (GP, כסף אקסבוקס, כסף של sea of thieves וכו'). קוסקו לא נתנו סיבה רשמית אבל ההשערה היא שבגלל שקוסקו ידועה במחירים זולים הם לא רוצים למכור מוצר עם מחיר מנופח ברשת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2025, 01:35

מסתבר ש-OD יהיה בפרקים. הפרק הראשון, Knock, יבויים על ידי קוג'ימה. פרק נוסף יבויים על ידי ג'ורדן פיל ובעתיד יוכרזו במאים נוספים שיעשו את הפרקים הבאים. כנראה מדובר באנת'ולוגיה, כלומר כל פרק יהיה אימה שעומד בפני עצמו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ספטמבר 2025, 11:09

מה לג'ורדון פיל ומשחקי וידיאו ? אני מניח שזה משחק סטייל Telltale ברמת האינטרקטיביות פחות או יותר? אני כמובן רואה במשחקים האפיזודים את העתיד של המדיום אבל רציתי שקוג'ימה יעשה את כל הפרקים :-(

עדיין Day one רק על האומץ שלהם לעשות פרויקט כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2025, 11:30

glass man כתב:מה לג'ורדון פיל ומשחקי וידיאו ? אני מניח שזה משחק סטייל Telltale ברמת האינטרקטיביות פחות או יותר? אני כמובן רואה במשחקים האפיזודים את העתיד של המדיום אבל רציתי שקוג'ימה יעשה את כל הפרקים :-(

עדיין Day one רק על האומץ שלהם לעשות פרויקט כזה.

אני לא יודע איך יראה הפרק השני, אבל הפרק הראשון של קוג'ימה הוא בייסיקלי מה ש-PT היה אמור להיות. לוקיישן אחד, גוף ראשון, אימה יפנית. זה לא איזה משחק TT שנראה כמו אינדי סוג ב' שאין בו כמעט כלום חוץ מאשר דיאלוג. OD נראה פסיכי גרפית, ואפילו שה-SCALE קטן כל דבר בו נראה AAA.

בנוגע לזה שבמאים אחרים הם לא במאי משחקים, אני לא חושב שזאת בעיה. כל הבמאים גיימרים כך שהם מבינים לפחות חלקית את העולם, זה לא כמו הכרזות בומבסטיות ב-E3 לפני 20 שנים כשהביאו במאים שנולדו בשנות ה-40 שלא היה להם מושג מה זה משחק וידאו. קוג'ימה יקבע את הטון, הגיימפליי, המכניקות, הכלים של המנוע וכו' כשהוא יביים את הפרק הראשון ומשם יהיה יחסית קל להמשיך. אם הייתי קוג'ימה אז הייתי מצמיד לכל פרק עובד בכיר בקוג'ימה פרודקשן כבמאי hands on ביום יום, הרי זה לא שג'ורדן פיל הולך לזרוק הכל ולחיות ביפן שנתיים בכדי לביים את הפרק הזה. צריך מישהו on site שיהיה הבמאי בפועל בזמן שאדם כמו ג'ורדן פיל בעיקר מביא את החזון, מבצע שיחות זום, נותן הערות על הבילד האחרון וקופץ לאולפן ל-3 ימים פעם בכמה חודשים כדי להתישר עם כולם. אני גם בטוח שקוג'ימה בעצמו ילווה ויבקר את ההליך אפילו שרוב הזמן שלו מושקע ב-PHYSINT.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2025, 19:44

מיקרוסופט *שוב* משנים את השמות של הtiers השונים של גיימפאס…
https://news.xbox.com/en-us/2025/10/01/ ... ial-plans/
מעכשיו במקום Core יש את Essential, אחר כך Premium ולבסוף Ultimate.
מה השינויים? לא לגמרי ברור לי, גם לא המחיר, זה ארוך ומבלבל, אבל כן הבנתי שלUltimate הוסיפו את המנוי הזה של פורטנייט, ועוד משהו שקשור למשחקים הקלאסיים בUbisoft+, שניהם ביחד שווים איזה 25$ בחודש.

בנוסף, יש איזה קטע שאם אתה מנוי ומוציא כסף בחנות על DLC או משחקים (מה שבערך אף אחד לא עושה כרגע שם) - אתה יכול לקבל פי 2 עד פי 4 מהסכום שאתה מוציא בחזרה, על דברים אחרים בחנות, עם מגבלות כמובן, כמו שיטת נקודת חדשה / מחודשת.

בקיצור, המהלך נועד לנסות לתקן את העובדה שהחנות הזו הפכה למלכודת בה גיימרים לא מוציאים כסף על שום דבר, עושים מנוי ובורחים, וכנראה שלמרות שהיה שם מבול של משחקים מצויינים מתחילת השנה - הם רואים ירידה במנויים או לכל הפחות סטגנציה.
אני לא חוזה הצלחה רבה לחנות אחרי המהלך, אבל נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2025, 20:04

פספסת את השוס הגדול, רק באולטימייט מקבלים משחקי צד א day one. והעלו את אולטימייט ל-30$. כלומר עכשיו צריך לשלם 30$ בחודש לקבל משחקי צד א day one. בטיר השני מקבלים אותם ״עד שנה מהשחרור״ ובשלישי לא מקבלים כלל.

כלומר עכשיו זה
10$ בחודש:
- אונליין בקונסלה
- ספריה של 50 משחקים
- xcloud
- כל מני שטויות צד.
- עד 25$ חזרה בחודש קרדיט חנות

15$ בחודש:
- ספריה של 200 משחקים
- משחקי צד א באיחור של עד שנה
- xcloud
- עד 50$ בחודש קרדיט חנות

30$ בחודש:
- ספריה של 400 משחקים
- משחקי צד א day one
- יוביסופט
- ea
מנוי פורטנייט
- עד 100$ בחודש קרדיט חנות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2025, 20:17

אגב זה אומר שאני מבטל את המנוי GP שלי אחרי 6+ שנים שאני מנוי. כדי לקבל את מה שקבלתי היום אני אצטרך לעלות ל-30$, מחיר הזיה. זה מחיר של 5-6 משחקי AAA בשנה. למה לעזאזל שאני אשלם לשירות כזה במקום לקנות את המשחקים שבא לי.

הייתי מת לדעת כמה ביטולים יהיו להם. מיקרוספט ממשיכה בספירלה למטה, זה פשוט מטורף. אבל כמו שרונן אומר, המנוי 30$ בחודש הולך יופי עם הקונסולה ב-650$ והניידת ב1000$ :)

עריכה:
אה! רק ultimate מקבלים cod. חח, זה רק משתפר!

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 01 אוקטובר 2025, 20:32

גם המנוי במחשב עכשיו עולה $16.5

מה לעשות, צריך לנסות לרכך את הברוך שגיימפאס גורם למכירות משחקים.
מאחר והסידור החדש עדיין כולל אונליין חלק מהמינוי כנראה אומר שהמכשיר המבוסס מחשב הבא של מיקרוסופט לא יציע אונליין בחינם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2025, 21:13

אכן פספסתי את השוס. ככה זה כשזה ממש לא כתוב בבירור בלינק שהבאתי.
אני גם כן מבטל את המנוי כעת, וזאת למרות שאני באמצע של דום ועוד כמה משחקים שם שלא סיימתי כי סילקסונג הגיע והשקעתי את כל זמן הגיימינג שלי בו.
אני אבדוק בדיוק מתי עליית המחיר משפיעה עליי לפני שאעשה זאת, אולי בכל זאת אספיק לסיים את דום לפני כן, אולי גם יצא המשחק של המגדלור הזה ואשחק בו ואסיים אותו בסופ״ש אחד.

אין ספק שזה כנראה המחיר שבו גיימפאס יכול להיות יותר הגיוני מבחינת התמחור מבלי להפסיד לאורך זמן, כנ״ל לגבי day1, העניין הוא שזה הרבה יותר מדי כסף כדי שאני אהיה מוכן להשקיע בו. המחיר של גיימפאס לדעתי שילש את עצמו בשנתיים האחרונות או משהו כזה.
אולי בכל זאת בעתיד אעשה מנוי פרימיום אחרי שלוש שנים או משהו, כך יהיה לי הזדמנות להשלים המון משחקים יחד, כשתהיה תקופת יובש כלשהי, אבל זה כל הכסף שמיקרוסופט יראו ממני דרך השירות הזה. מקווה שפייבל, גירס הבא ופורצה 6 יהיו ממש טובים ואז פשוט ארכוש אותם ישירות בסטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2025, 21:31

אולטימייט עלה מ-17$ ל-30$ ב-14 חודשים. אבל החדשות העיקריות הן שהם הרגו את הtier של ה-15$. הוא לא שווה כלום יותר, אין את יובי ו-EA ואין יותר צד א בשנה הראשונה. הוציאו לו את התפרים. הם הרגו את GP כמנוי קבוע, לפחות לבעלי הקונסולה. 30$ זה לא סכום שאתה ״שוכח״ ממנו.

לא ברור לגמרי מה הולך עם המנוי מחשב, אני צריך להבין את זה עד הסוף. הם העלו את המחיר ל-16.5$ אבל הם לא מפרטים מה השתנה. נראה שעדין מקבלים את EA, לא מקבלים את המנוי של יוביסופט אבל יש משחקי אקסבוקס day one.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 אוקטובר 2025, 22:55

יום הכיפורים של שירות הGame Pass :twisted:

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 אוקטובר 2025, 07:28

Game Passé

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2025, 13:53

אגב GP למחשב עלה 12$, עכשיו 16.5$, עליה של כמעט 40% והסירו את המנוי של יוביסופט. פחות ערך, יותר מחיר. מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2025, 14:36

ב-24 לאוקטובר יש את האליפות הגדולה של היילו אינפנט ומיקרוסופט מאשרים שבאירוע יחשפו גם הרימייק של היילו 1 וגם המשחק היילו "חדש".

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2025, 19:24

עלית מחיר היה די צפוי
אלו חברות למטרות עסקים

לפעמים זה עוזר לחברות להגיע ליותר רווח
פחות משתמשים אבל הנשארים משלמים יותר
תלוי באיזון כמה עוזבים כמה נשארים

פחות לקוחות זה פחות הוצאות תחזוקה
השאלה האיזון ,ואת זה אנחנו לא יודעים מה יקרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2025, 19:33

זה לא היה ממש צפוי כי זה מהלך טפשי שיאבד להם מליוני מנויים. להכפיל את דמי המנוי ולכפות על אנשים ב-tier נמוך יותר לשדרג זה מהלך שיקטין משמעותית את GP. אולי בסופו של יום הרווח יהיה גדול יותר כי יותר אנשים היו מוכנים לשלם יותר מאשר עזבו, אבל ככל שגודל הקהל מצטמצם כך GP נחלש. זה ביחוד רע כי הפלטפורמה שלהם בהתכווצות מאז שהם החליטו להפוך למפיצת צד ג'.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 אוקטובר 2025, 19:48

DrKeo כתב:ב-24 לאוקטובר יש את האליפות הגדולה של היילו אינפנט ומיקרוסופט מאשרים שבאירוע יחשפו גם הרימייק של היילו 1 וגם המשחק היילו "חדש".

אני די בטוח שהרעיון הוא לחשוף רק את הרימייק של CE בינתיים, ששמועות עדכניות טוענות שהוא רץ על שילוב של מוזר של UE5 ו-Blam, המנוע של באנג'י.
אני כמובן אשמח לראות מה הם מתכננים להיילו מעבר לרימייק שאני לא מאוד מתרגש ממנו, אבל זה מרגיש כמו משהו הרבה יותר רחוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2025, 01:09

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:ב-24 לאוקטובר יש את האליפות הגדולה של היילו אינפנט ומיקרוסופט מאשרים שבאירוע יחשפו גם הרימייק של היילו 1 וגם המשחק היילו "חדש".

אני די בטוח שהרעיון הוא לחשוף רק את הרימייק של CE בינתיים, ששמועות עדכניות טוענות שהוא רץ על שילוב של מוזר של UE5 ו-Blam, המנוע של באנג'י.
אני כמובן אשמח לראות מה הם מתכננים להיילו מעבר לרימייק שאני לא מאוד מתרגש ממנו, אבל זה מרגיש כמו משהו הרבה יותר רחוק.

יכול להיות שהאתר שראיתי בו את זה צטט משהו לא נכון. בכל מקרה עוד דבר מעניין ברימייק הוא שהם עושים הפעם שיפורים לגיימפליי כמו למשל כפתור ספרינט.

אני מקווה שזה משהו מאוד מרשים ויזואלית כי אחרת אני לא בטוח מה המטרה בלעשות רימייק נוסף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים