ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוקטובר 2013, 15:15

DrKeo כתב:בסטים קונטרולר, כשאתה עם האצבעות על ה"סטיקים" יש לך גישה ל2 כפתורים יותר מאשר השלטים הסטנדרטים כך שלמה שזאת תהיה בעיה?

נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2013, 19:00

swiss-the-engine כתב:נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.

אה, לא הבנתי נכון. טוב נו, בכל מקרה יש על השלט הזה 16 כפתורים כך שאני בטוח שמבחינת פונקציונאליות חוץ מאשר סימולטורים הזויים זה אמור להספיק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 12 אוקטובר 2013, 21:08

swiss-the-engine כתב:נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.

לזה בדיוק התכוונתי, סליחה אם לא היה לגמרי ברור.
אחרי הכל, כל הפוטנציאל וההבטחה שלו היא שהוא אמור להחליף מקלדת ועכבר בצורה טובה יותר מכל השלטים הסטנדרטים. אם הוא לא מהווה שינוי גדול מספיק, אין לו הרבה סיכויים להוביל בשוק....

בכל מקרה, גם אני חושב שצריך לנסות אותו באופן אישי, או לפחות לחכות לרשמים מגורמים חיצוניים.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוקטובר 2013, 22:44

כבר יש רשמים חיצוניים והם חיוביים. הדבר שצריך לזכור בוידאו הזה הוא שהמשחקים משוחקים במצב לגסי שהשלט מדמה עכבר 1:1. כלומר בלי שינויים והתאמות לשלט. אפשר יהיה להגדיר את הפאדים שיעבדו כמו אנלוג סטיק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 18:21

DrKeo כתב:אה, לא הבנתי נכון. טוב נו, בכל מקרה יש על השלט הזה 16 כפתורים כך שאני בטוח שמבחינת פונקציונאליות חוץ מאשר סימולטורים הזויים זה אמור להספיק.

לא רואה איך אפשר להשוות את ה16 כפתורים למקלדת ולא בגלל כמות ה"כפתורים" במקלדת אלא בגלל העובדה שיש לך גישה לכמה כפתורים שאתה רוצה בזמן שאתה לא מאבד מהיכולת תנועה שלך עם הסמן של העכבר.

קיצר אני קצת תקליט שבור אבל בכל זאת... השלט יהיה אדיר לFPS. משחק כמו CIV לדעתי אם לא מקלדת+עכבר אז עדיף מסך מגע ומשחק בזמן אמת כמו DOTA או כמו STARCRAFT תמיד יהיה עדיף מקלדת+עכבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2013, 11:44

המטרה היא לא ליצור שלט שעדיף ממקלדת ועכבר. המטרה ליצור שלט שיעבוד יותר טוב מהשלטים הקיימים גם או בעיקר במשחקי מחשב ושיאפשר לשחק אותם בסלון. ההצלחה או אי הצלחה של השלט של ואלב לא תמדד מול מקלדת ועכבר ולא עבור מי שרוצה להיות סופר תחרותי מול שחקני מקלדת+עכבר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 19:59

די ללקק את התחת של וולוו.

המטרה היא לייצר שלט שיגרום לך לרצות לשחק במשחק מקלדת+עכבר בסלון שלך עם שלט. אם נדמה לך שיש אחוז ניכר מהאוכלוסיה שנהנת מלשחק בCIV או SC או DOTA שיהנו מלשחק עם השלט הזה אז שיבושם לך.

נ.ב
ברור לי שנראה לך שכן כי אתה לא מסוגל לראות מבעד לוילון וולוו שלך.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוקטובר 2013, 12:33

swiss-the-engine כתב:די ללקק את התחת של וולוו.

המטרה היא לייצר שלט שיגרום לך לרצות לשחק במשחק מקלדת+עכבר בסלון שלך עם שלט. אם נדמה לך שיש אחוז ניכר מהאוכלוסיה שנהנת מלשחק בCIV או SC או DOTA שיהנו מלשחק עם השלט הזה אז שיבושם לך.

נ.ב
ברור לי שנראה לך שכן כי אתה לא מסוגל לראות מבעד לוילון וולוו שלך.

אני חושב שלעולם יהיה יתרון למשחק שהממשק שלו הוא כמו של חלונות - לעכבר.
אבל זה לא אומר שזה לא יכול להיות נח עם קצת התאמה מיוחדת, עם השלט של וואלב.
אני לא מבין למה כשהוא מזיז לכיוון מסויים - זה לא פשוט ממשיך לאותו כיוון, כמו סטיק רגיל. אין לי הרבה ספק שזו תהיה אופציה, ואז זה יהיה הרבה יותר נורמלי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוקטובר 2013, 12:46

swiss-the-engine כתב:לא רואה איך אפשר להשוות את ה16 כפתורים למקלדת ולא בגלל כמות ה"כפתורים" במקלדת אלא בגלל העובדה שיש לך גישה לכמה כפתורים שאתה רוצה בזמן שאתה לא מאבד מהיכולת תנועה שלך עם הסמן של העכבר.

קיצר אני קצת תקליט שבור אבל בכל זאת... השלט יהיה אדיר לFPS. משחק כמו CIV לדעתי אם לא מקלדת+עכבר אז עדיף מסך מגע ומשחק בזמן אמת כמו DOTA או כמו STARCRAFT תמיד יהיה עדיף מקלדת+עכבר.

אם עדיף מסך מגע לCIV, אז מצוין. גם את זה יהיה בשלט.
בכל מקרה, ההשוואה צריכה להיות לגבי מה נוח יותר לשחקן - לשחק עם מקלדת ועכבר על הספה, מול הטלויזיה, או לשחק עם השלט על הספה, מול הטלוויזיה. אם השלט יצליח להיות מספיק נוח למשחק כמו CIV (ובסרטון הוא נראה נוח למדי ועם התאמות בשליטה, הוא יהיה אפילו יותר נוח), אז הוא יצליח לממש את המטרות של VALVE.

משחקים כמו DOTA וSTARCRAFT הם משחקים שבהם הדיוק והשליטה חשובים יותר מהרוב המוחלט של המשחקים והם תמיד ישוחקו עם מקלדת ועכבר. אני לא חושב שיש בכלל סיבה לחשוב על שלט שיהיה נוח עבורם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 12:53

אני לא מבין למה כשהוא מזיז לכיוון מסויים - זה לא פשוט ממשיך לאותו כיוון, כמו סטיק רגיל. אין לי הרבה ספק שזו תהיה אופציה, ואז זה יהיה הרבה יותר נורמלי.

אין סיבה שתרצה שדבר כזה יקרה. אתה רוצה להשאיר את האצבע על נקודה מסויימת ושהסמן ישאר בנקודה הזאת.

שחר כשאני אומר מסך מגע אני מתכוון למסף מגע... לא למשטח מגע. למען הסר ספק אני מדבר על לחוץ עם האצבע שלך על המסך על הנמקום שאתה רוצה. למטטב ידיעתי אין מסך 10-13 אינץ מובנה בשלט של וולוו :D

ההשוואה לא צריכה בכלל להיות אם נוח לך עם מקלדת ועכבר או שלט על הספה. עיקר המשחקים של הPC (הכוונה שנמצאים רק על הPC) הם משחקים כמו SC וDOTA. משחקים הדורשים מהירות תגובה ודיוק מירבי + המון מאקרואים במקלדת.

שוב לFPS? מעולה ++ והלווא הלוואי ויוציאו שלט כזה לקונסולות (רק שידאגו לפלייליסטים שונים במולטי) אבל אין אדם שפוי בעולם שישחק בCIV ככה בסלון שלו במרחב שתיים-שלוש מטר מהטלוויזיה וכל משחק אחר או דורש יותר ממה שהשלט מסוגל לתת או לא נותן חוויה שונה במהות מחיבור שלט 360/PS3 רגיל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוקטובר 2013, 13:01

swiss-the-engine כתב:אין סיבה שתרצה שדבר כזה יקרה. אתה רוצה להשאיר את האצבע על נקודה מסויימת ושהסמן ישאר בנקודה הזאת.

שחר כשאני אומר מסך מגע אני מתכוון למסף מגע... לא למשטח מגע. למען הסר ספק אני מדבר על לחוץ עם האצבע שלך על המסך על הנמקום שאתה רוצה. למטטב ידיעתי אין מסך 10-13 אינץ מובנה בשלט של וולוו :D

ההשוואה לא צריכה בכלל להיות אם נוח לך עם מקלדת ועכבר או שלט על הספה. עיקר המשחקים של הPC (הכוונה שנמצאים רק על הPC) הם משחקים כמו SC וDOTA. משחקים הדורשים מהירות תגובה ודיוק מירבי + המון מאקרואים במקלדת.

שוב לFPS? מעולה ++ והלווא הלוואי ויוציאו שלט כזה לקונסולות (רק שידאגו לפלייליסטים שונים במולטי) אבל אין אדם שפוי בעולם שישחק בCIV ככה בסלון שלו במרחב שתיים-שלוש מטר מהטלוויזיה וכל משחק אחר או דורש יותר ממה שהשלט מסוגל לתת או לא נותן חוויה שונה במהות מחיבור שלט 360/PS3 רגיל.

עיקר המשחקים בPC הם כמו SC וDOTA? לא נכון. דווקא SC וDOTA הם שני משחקים בז'אנרים שכמות המשחקים בהם קטנה יחסית.

אין אדם שפוי שירצה לשחק בCIV על מסך ענק בסלון, עם עוד שני חברים ולהעביר מאחד לשני את השלט, תוך כדי שתיית בירה? אני חולק על דעתך.
בטח ובטח בהתחשב בזה שבCIV פשוט צריך שהשלט יהיה נוח מספיק. הוא ממש לא חייב להיות נוח כמו עכבר ומקלדת, כי בCIV אין בכלל חשיבות למהירות תגובה ודיוק מירבי וגם אין צורך בהרבה מאקרואים במקלדת. כמו שהוא שיחק, זה נראה ממש נחמד ועם קצת התאמות זה יכול להיות אפילו נוח כמו עכבר. CIV נראה לי כמו המשחק המושלם לשחק בסלון. זה יהפוך אותו ממשחק מצוין ששואב אותך ל4 שעות משחק לבד, למשחק מצוין ששואב אותך ועוד שני חברים ל4 שעות משחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 13:10

עיקר המשחקים כאשר אתה מוציא מהמשוואה את הFPSים ושאר המשחקים שמותאמים כבר בצורה מושלמת לשלטים סטנדרטיים. די נו שחר, למה אתה מנסה להיות איתי קטנוני כמו עם התגובה לגבי סיב.. הרי ברור לך שאם התכוונתי למשטח מגע אז העיגולים עצמם מספקים זאת ואין סיבה שאהיה מטומטם ואטען שסיב יכול רק לעבוד עם משטח מגע.

אז כן... עיקר המשחקים במחשב שצריכים פתרון מעבר לשליטה שכבר יש לנו בשלטים (במסכי מגע כמו באייפאד) שלנו הם משחקים כמו DOTA וSC.

נחיה ונראה כמה אנשים ישחקו בCIV או משחקים שומה לCIV עם השלט הזה. אני בטוח שוולוו תספק נתונים בנושא. אני מעריך פחות מחצי אחוז מבסיס המשתמשים שמשחקים בCIV.
CARE TO MAKE A BET?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוקטובר 2013, 15:11

swiss-the-engine כתב:עיקר המשחקים כאשר אתה מוציא מהמשוואה את הFPSים ושאר המשחקים שמותאמים כבר בצורה מושלמת לשלטים סטנדרטיים. די נו שחר, למה אתה מנסה להיות איתי קטנוני כמו עם התגובה לגבי סיב.. הרי ברור לך שאם התכוונתי למשטח מגע אז העיגולים עצמם מספקים זאת ואין סיבה שאהיה מטומטם ואטען שסיב יכול רק לעבוד עם משטח מגע.

אז כן... עיקר המשחקים במחשב שצריכים פתרון מעבר לשליטה שכבר יש לנו בשלטים (במסכי מגע כמו באייפאד) שלנו הם משחקים כמו DOTA וSC.

נחיה ונראה כמה אנשים ישחקו בCIV או משחקים שומה לCIV עם השלט הזה. אני בטוח שוולוו תספק נתונים בנושא. אני מעריך פחות מחצי אחוז מבסיס המשתמשים שמשחקים בCIV.
CARE TO MAKE A BET?

אין סיכוי שאי פעם יסופקו לנו נתונים בנושא. אם VALVE מפורסמים במשהו חוץ ממשחקים מדהימים ודחיות מדהימות באותה המידה, אז זה בזה שהם לא משחררים נתוני מכירות.
לעולם לא נדע כמה יחידות מהשלט הזה נמכרו ולכן כל נתון על אחוז המשתמשים שעושים שימוש בשלט הזה לא רלוונטי. אם רוב האנשים שיקנו את השלט ישתמשו בו בשביל CIV, אז הוא הצליח לעמוד במטרות שלו. אם חמישה אנשים יקנו אותו, אז הוא כשלון במכירות. הוא 20 מיליון יקנו אותו, אז הוא הצלחה גם במכירות.

עיקר המשחקים במחשב שצריכים שלט, שהם לא המשחקים במחשב שיש להם כבר אפשרות לעבוד עם שלט, הם DOTA וSC. סבבה. זה כבר יותר מקובל מ"עיקר המשחקים במחשב". אני עדין לא מסכים איתך, כי DOTA וSC לא צריכים שליטת שלט. הם צריכים שליטת מקלדת ועכבר. אלו משחקים שנבנו סביב הממשק הזה ואין סיבה לעבור איתם לשלט ולכן אני לא מוצא סיבה למדוד איכות של שלט כלשהו, לפי כמה הוא מתאים עבורם.

אם השלט הזה גם יהיה טוב יותר למשחקי FPS/פעולה אחרים מהשלט של ה360 וגם יהיה שמיש ונוח למשחקים כמו CIV וPapers Please, אז הוא מוצלח. אם הוא לא נוח, אז הוא לא מוצלח. הרשמים עד עכשיו מאוד חיוביים. בשביל שאדע בעצמי, כמובן שאצטרך להחזיק את השלט ביד. ממה שראינו, הוא כבר עובד הרבה יותר טוב עם CIV, מאשר כל שלט אחר בשוק וזה לפני שהמפתחים של CIV היו צריכים להרים אצבע ולדאוג להתאמות עבורו.

אם השלט יהיה נוח למשחק כמו CIV, אני בהחלט אשמח לעשות מסיבת CIV עם שניים-שלושה חברים ולעשות קמפיין ביחד. זה נראה לי נהדר.
האם אני מייצג יותר מ5% מבעלי CIV? אין לי מושג ולא אכפת לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 אוקטובר 2013, 15:22

איך אפשר לשחק ב-civ בלי להשתמש בהוטקיס על המקלדת? כלומר, אפשר, אבל זה מאוד מסורבל ולא נוח. זה נכון גם לכל משחק אסטרטגיה אחר על המחשב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 15:23

אתה סתם מתפלפל על כלום. נכון, יש סיכוי שלא יהיו לנו נתוני מכירות אבל אני הייתי מנחש שדווקא יהיו לנו מספיק מקורות בשביל לייצר ניחושים מושכלים והרי יש את נתוני הכרטיסי מסך וכו... של וולוו אז אני לא רואה למה שלא יהיו לנו נתונים לגבי השלט והשימוש בוא.

זה שהוא עובד יותר טוב בסיב מאשר שלט 360 זה ברור אבל איזו התאמה יש פה לעשות? פונטים גדולים יותר? ממשק בכללי קצת "מנופח" יותר? מה זה קשור? מי ישחק ככה סיב על טלוויזיה? אתה אומר שאתה תהיה שמח ואני אומר שלא ומוכן להתערבות אבל אתה לא הגבת על זה ומסיים את ההודעה בכך שבכלל לא מעניין אותך אם אתה מיוחד בנושא הזה או לא אז למה בכלל להתווכח איתי על הנושא הזה? סתם בשביל לכתוב תגובה? ולמה לא אמרת כלום על מה שרשמת על טאץ פאד? לא היה ברור לך על מה אני מדבר? היה ברור לך ועוד איך, במיוחד לאור העובדה שאין הבדל משמעותי בין הפאדים העגולים לבין הטאץ פאד ככה שאפילו אם היה נדמה לך ששכחתי שיש לשלט טאץ פאד אז לא יתכן ושכחתי שיש לו שתי עיגולים FRONT AND CENTER שהם טאץ פד לכל דבר.

אתה גם לא הבנת שנוציא את הFPSים מהמשוואה אחרי שהרבה מעבר לעשר הודעות אמרתי שזה יהיה אדיר לFPS ושבכלל כבר טענתי לפני כמה שנים שצריך לייצר שלט כזה? אתה לא רציני.

קיצר אף אחד לא ישחק משחק כמו סיב עם השלט הזה ומול הטלוויזיה שלו. אף אחד לא ישחק משחק כמו SC מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. אף אחד לא ישחק בסימולטור מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. מה נשאר? משחק כמו PAPERS PLEASE? נו באמת... על כך נאמר bitch please...

כמו שאמרתי... מוכן להתערב איתך שאני צודק ואתה טועה (או שבעצם אתה סתם מתווכח על ריק כי לא איכפת לך אם אתה היחיד שרוצה לשחק בסיב מול הטלוויזיה עם עוד כמה חברים בעזרת השלט הזה). אם אני טועה אני אקנה לך שלט כזה ;) שתוכל לשחק עם עוד חבר בסיב מול הטלוויזיה שלך. בסלון. על הספה. יושב באופן נינוח עם שקית תפוצ'יפס בינך לבין החבר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוקטובר 2013, 15:41

swiss-the-engine כתב:אתה סתם מתפלפל על כלום. נכון, יש סיכוי שלא יהיו לנו נתוני מכירות אבל אני הייתי מנחש שדווקא יהיו לנו מספיק מקורות בשביל לייצר ניחושים מושכלים והרי יש את נתוני הכרטיסי מסך וכו... של וולוו אז אני לא רואה למה שלא יהיו לנו נתונים לגבי השלט והשימוש בוא.

זה שהוא עובד יותר טוב בסיב מאשר שלט 360 זה ברור אבל איזו התאמה יש פה לעשות? פונטים גדולים יותר? ממשק בכללי קצת "מנופח" יותר? מה זה קשור? מי ישחק ככה סיב על טלוויזיה? אתה אומר שאתה תהיה שמח ואני אומר שלא ומוכן להתערבות אבל אתה לא הגבת על זה ומסיים את ההודעה בכך שבכלל לא מעניין אותך אם אתה מיוחד בנושא הזה או לא אז למה בכלל להתווכח איתי על הנושא הזה? סתם בשביל לכתוב תגובה? ולמה לא אמרת כלום על מה שרשמת על טאץ פאד? לא היה ברור לך על מה אני מדבר? היה ברור לך ועוד איך, במיוחד לאור העובדה שאין הבדל משמעותי בין הפאדים העגולים לבין הטאץ פאד ככה שאפילו אם היה נדמה לך ששכחתי שיש לשלט טאץ פאד אז לא יתכן ושכחתי שיש לו שתי עיגולים FRONT AND CENTER שהם טאץ פד לכל דבר.

אתה גם לא הבנת שנוציא את הFPSים מהמשוואה אחרי שהרבה מעבר לעשר הודעות אמרתי שזה יהיה אדיר לFPS ושבכלל כבר טענתי לפני כמה שנים שצריך לייצר שלט כזה? אתה לא רציני.

קיצר אף אחד לא ישחק משחק כמו סיב עם השלט הזה ומול הטלוויזיה שלו. אף אחד לא ישחק משחק כמו SC מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. אף אחד לא ישחק בסימולטור מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. מה נשאר? משחק כמו PAPERS PLEASE? נו באמת... על כך נאמר bitch please...

כמו שאמרתי... מוכן להתערב איתך שאני צודק ואתה טועה (או שבעצם אתה סתם מתווכח על ריק כי לא איכפת לך אם אתה היחיד שרוצה לשחק בסיב מול הטלוויזיה עם עוד כמה חברים בעזרת השלט הזה). אם אני טועה אני אקנה לך שלט כזה ;) שתוכל לשחק עם עוד חבר בסיב מול הטלוויזיה שלך. בסלון. על הספה. יושב באופן נינוח עם שקית תפוצ'יפס בינך לבין החבר.

אין סיבה שלא נקבל נתוני מכירות מסטים בNPD, אבל לVALVE לא מתחשק לשחרר את הנתונים האלו, אז אין אותם. אני לא מוצא סיבה לחשוב שיהיו לנו נתונים לגבי הממשק שבוחר כל אחד, כמו שאין לנו נתונים כמה אנשים משתמשים במקלדת של מייקרוסופט וכמה במקלדת של רייזר. אם נקבל, זו תהייה הפתעה נעימה, אבל ברור לך שVALVE ישחררו נתונים כאלה אך ורק במקרה של הצלחה.

על מה יש לי להתערב איתך? לך לא מתחשק לשחק בCIV עם כמה חברים, על מסך ענק, בנוחות. לי כן. מעניין אותי אם אני רוב, או לא? נראה לך שאתחיל לעשות התערבויות על העדפות של מי יותר מיינסטרימיות?

יש הבדל גדול בין משטחי המגע לאגודלים ומסך המגע במרכז השלט. בגלל שמדובר במסך מגע. הנה ציטוט מהתיאור של השלט:
In the center of the controller is another touch-enabled surface, this one backed by a high-resolution screen.

זו לא היתה איזו עקיצה או התחכמות. בסה"כ הסברתי לך שבאמת יהיה מסך מגע בשלט, כך שהטענה שלך שהשלט לא מספיק טוב, כי אין לו מסך מגע, מוטעית.
גם לא צריך מסך מגע עצום של 10 אינץ'. מספיק מסך מגע קטן, שברגע שאתה נוגע בו, מה שנמצא עליו מופיע לך על מסך הטלויזיה:
When a player touches the controller screen, its display is overlayed on top of the game they’re playing, allowing the player to leave their attention squarely on the action, where it belongs.

בכלל, נשמע שלמסך המגע יהיו המון שימושים מוצלחים:
The whole screen itself is also clickable, like a large single button. So actions are not invoked by a simple touch, they instead require a click. This allows a player to touch the screen, browse available actions, and only then commit to the one they want. Players can swipe through pages of actions in games where that’s appropriate. When programmed by game developers using our API, the touch screen can work as a scrolling menu, a radial dial, provide secondary info like a map or use other custom input modes we haven’t thought of yet.

ובגלל שהוא מסך מגע, יהיה אפשר לפתור איתו, לפחות חלקית, את הבעיה של הוטקיס:
The screen allows an infinite number of discrete actions to be made available to the player, without requiring an infinite number of physical buttons.

בקיצור, מסך המגע שם ויש לו את הפוטנציאל לפתור לא מעט מהבעיות שהעלית.

מי אמר שצריך להוציא FPS'ים מהמשוואה? על מה אתה מדבר? בסה"כ אמרתי שחלק מהמטרות של השלט הזה הן שהוא צריך להיות יותר טוב גם בFPS/משחקי פעולה מהשלט של ה360 וגם לאפשר לשחק בעוד ז'אנרים. עושה רושם שגם אתה חושב שהוא כבר יותר טוב במשחקי פעולה, אז אנחנו אפילו לא מתווכחים על זה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2013, 01:33

swiss-the-engine כתב:אין סיבה שתרצה שדבר כזה יקרה. אתה רוצה להשאיר את האצבע על נקודה מסויימת ושהסמן ישאר בנקודה הזאת.

חולק עלייך, משטח אחד יכול להיות כמו טראק-פד, והשני כמו סטיק. שילוב יהיה מעולה בעיניי, אבל יש עוד דרכים, אפשר שזה יזוז כמו סטיק שאתה משלב כפתור אחורי או משהו... אני לא בטוח שזה חייב להיות כל כך הרבה יותר מסורבל מעכבר, אם היה מותאם לזה.
נחכה ונראה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 01:10

אני לא חושב שאף אחד חושב שהשלט הזה יהיה טוב ממקלדת ועכבר במשחקים שנועדו להם. הוא אמור לספק חוויה טובה טובה יותר משלט קונסולות למשחקי קונוסולות וחוויה סבירה למשחקי PC שאתה צריך בשבילם עכבר מקלדת ומעולם לא יכלת לשחק בהם על הספה ועכשיו אתה כן יכול. זה הכל, סוג של פיתרון כלבו, אני לא חושב שמשהו יוכל לשרוד 10 שניות בSC עם שלט כזה אבל מצד שני משחק איטי יחסית כמו CIV אני משער שאפשר לשחק בצורה סבירה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 09:23

לשחק בצורה סבירה.

מי רוצה לשחק ב"צורה סבירה"?

משטח אחד יכול להיות כמו טראק-פד, והשני כמו סטיק.

אני די בטוח שככה זה היה בסרטון.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2013, 12:22

בסרטון זה היה מצב לגסי שמדמה עכבר 1:1.

מי רוצה לשחק בצורה סבירה? המילונים שקונים את BF וCOD לקונסולות ומשחקים אותם על שלט. כנראה להם זה מספיק טוב ו'סביר'. איך אפשר לבקר שלט מסויים שהוא רק 'סביר' אם זה כך לגבי עיצוב הדואלשוק זה שנים? שלט רגיל עושה אפילו יותר פשרות. במצב האידאלי היית משחק FPS עם עכבר ומקלדת, משחק מירוצים עם הגה, משחק מכות עם ארקייד סטיק וכו'. אך בשביל הנוחות ושימוש בבקר אחד נוצר השלט ובאופן טבעי הוא פחות או יותר טוב בז'אנרים מסויימים אך לדעת רבים העיצוב הזה מספיק טוב כדי שהם יירצו לשחק את כל המשחקים עם השלט.

אותו הדבר עם משחקי מחשב. במידה ואתה רוצה לשחק בסלון אתה תהיה חייב להקריב חלק מהדיוק בשביל הנוחות והפרקטיות. שלטי הקונסולות לא היו מספיק טובים בשביל משחקי מחשב בסביבה הזו. השלט של ואלב מתעתד כן לאפשר משחק במידת שביעות ונוחות מספיק טובה שיגרום לאנשים לשחק במשחקים האלה בסלון. זה לא אומר שהם הולכים לשחק אונליין תחרותי של SC2 בשכיבה על הספה.

ולפי דברי מפתח בפירקסיס, השלט של ואלב עובד ב CIV5. ובכלל, אם כל הכבוד למה שפלוני חושב על השלט יותר מעניין וקריטי מה התרשמות המפתחים. אני יכול להתנסות בשלט מסויים ולחשוב שזה הבקר הכי טוב שיש אבל אם אין תמיכה אז זה שווה כקליפת השום. לכן זה מצויין שואלב מזמינה מפתחים לחוות את דעתם ולהציע שיפורים ולכן זה מצויין שההתרשמויות עד כה חיוביות. וזה מצויין שואלב עושים בינואר conference למפתחי סטים שם כולם יידברו על נושאים שונים ויוכלו להשתמש בשלט ולתת פידבק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 12:44

לא לא לא... שלט PS36- הוא לא סביר בכלל... הוא שונה מהותית מעכבר. אני לא אוהב עכבר כי אין שם טריגרים ואין שם רטט ומוכן להקריב דיוק על מנת לקבל את הדברים הללו. אין פה שום קשר ל"סביר". אלה שתי דברים שונים במהות שלהם. לעומת זאת עם השלט של וולוו ומשחק כמו סיב אתה "זוכה" בלשחק מול הטלוויזיה (לא שאתה לא יכול לעשות את זה קיום אם זה מה שאתה רוצה) והניסיון שלך להשוות נועד לכשלון. אבל תאכלס למה להגיב? אתה+וולוו+אובייקטיביות+ביקורתיות=לא קיים.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2013, 13:01

הא? אני אישית לא מבין איך אנשים יכולים לשחק FPS עם שלט דואלשוק ורק עם אין ברירה אני משחק ככה. שלא נדבר על זה שהשוטרים לקונסולות עוד משתמשים בaim assist וסטיקי איים כדי לעשות אותם שחיקים ושהם מעוצבים במיוחד לחסרונות השלט כמו שהם לא מציבים הרבה אוייבים במישורים גבוהים ונמוכים. אבל העובדה שהיא שלהרבה אנשים לא אכפת והם משחקים משחקי יריות עם שלט בכיף והוא מספיק טוב להם.

לכן אני לא מבין למה אתה מנגח את השלט של ואלב בגלל שהוא לא יהיה טוב כמו עכבר ומקלדת. המטרה שהוא יהיה יותר טוב מהשלטים שבשוק כרגע כדי לשחק משחקי מחשב טיפוסיים בסלון. המטרה שהשלט יהיה מספיק טוב ועדיף מהדואלשוק בסיטיואציה הזו למי שרוצה משהו competent. אף אחד לא מצפה או רוצה ששחקנים תחרותיים יעברו לשחק ככה בלעדית.

'אובייקטיביות' כמו להסתמך על רשמים מהמפתחים עצמם כולל אחד של יוצרי CIV5 בנוגע לשלט שהיו חיוביים? מי שרוצה להיות פסימי ולפסול את השלט יעשה את זה לא משנה כמה רשמים יהיו וכמה סרטונים יפרסמו ובטח גם אם הוא יתנסה אישית בשלט הוא ייתן לו 5 דקות וייקבע שהוא פחות טוב מעיצוב בקר שליטה שהוא משתמש בו 10 שנים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 13:31

מי פסל? אני ישר אמרתי שזה נראה להיט. לא יודע מה אתה רוצה.

זה שאתה אוהב לשחק עם עכבר זה אחלה בשבילך אבל אל תנסה לשייך את ההעדפה שלי לFPS+שלט למילה "סביר" כי כמו שהסברתי עכבר לא יכול לתת לי את הTACTILE FEEL שאני מקבל משלט עם טריגרים ורטט ועם העובדה שיש סטיקי ואטו איים וכולם משחקים על אותם החוקים אז זה טרייד אוף שווה מבחינתי. אני לא משחק ככה כי זה נותן לי איכות משחק "סבירה" אלא כי היא נותנת לי איכות משחק שאני לא יכול לקבל עם עכבר וזה מה שהשלט של וולוו לא יתן לך עם סיב.

זהו, אני אפסיק עם הדיון כאן. הכל נאמר ובזה נגמר הסיפור.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2013, 16:03

נו, אתה עושה טרייד-אוף. זו הנקודה. באותה דרך הטרייד-אוף של לשחק משחקי מחשב עם שלט רגיל בסלון עד כה לא היה מספיק טוב. השלט של ואלב מכוון לעשות את הטרייד-אוף הזה למשתלם יותר ולעבור את הסף שיאפשר למי שרוצה לשחק במשחקים האלה בכיף. לא צריך שהשלט הזה ישתווה למקלדת כדי שהטרייד-אוף ישתלם עבור חלק מהאנשים ואין חובה שהוא יאפשר משחק תחרותי באותה מידה. לא על זה ייפול או יקום השלט.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוקטובר 2013, 01:01

הבטא של פאמילי שיירינג הורחבה לכל מה שהיה חבר בקבוצה בסטים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים