DrKeo כתב:בסטים קונטרולר, כשאתה עם האצבעות על ה"סטיקים" יש לך גישה ל2 כפתורים יותר מאשר השלטים הסטנדרטים כך שלמה שזאת תהיה בעיה?
נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.
DrKeo כתב:בסטים קונטרולר, כשאתה עם האצבעות על ה"סטיקים" יש לך גישה ל2 כפתורים יותר מאשר השלטים הסטנדרטים כך שלמה שזאת תהיה בעיה?
swiss-the-engine כתב:נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.
swiss-the-engine כתב:נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא בהקשר למשחקים שמותאמים למחשב וכתוצאה מזה מותאמים למקלדת.
DrKeo כתב:אה, לא הבנתי נכון. טוב נו, בכל מקרה יש על השלט הזה 16 כפתורים כך שאני בטוח שמבחינת פונקציונאליות חוץ מאשר סימולטורים הזויים זה אמור להספיק.
swiss-the-engine כתב:די ללקק את התחת של וולוו.
המטרה היא לייצר שלט שיגרום לך לרצות לשחק במשחק מקלדת+עכבר בסלון שלך עם שלט. אם נדמה לך שיש אחוז ניכר מהאוכלוסיה שנהנת מלשחק בCIV או SC או DOTA שיהנו מלשחק עם השלט הזה אז שיבושם לך.
נ.ב
ברור לי שנראה לך שכן כי אתה לא מסוגל לראות מבעד לוילון וולוו שלך.
swiss-the-engine כתב:לא רואה איך אפשר להשוות את ה16 כפתורים למקלדת ולא בגלל כמות ה"כפתורים" במקלדת אלא בגלל העובדה שיש לך גישה לכמה כפתורים שאתה רוצה בזמן שאתה לא מאבד מהיכולת תנועה שלך עם הסמן של העכבר.
קיצר אני קצת תקליט שבור אבל בכל זאת... השלט יהיה אדיר לFPS. משחק כמו CIV לדעתי אם לא מקלדת+עכבר אז עדיף מסך מגע ומשחק בזמן אמת כמו DOTA או כמו STARCRAFT תמיד יהיה עדיף מקלדת+עכבר.
אני לא מבין למה כשהוא מזיז לכיוון מסויים - זה לא פשוט ממשיך לאותו כיוון, כמו סטיק רגיל. אין לי הרבה ספק שזו תהיה אופציה, ואז זה יהיה הרבה יותר נורמלי.
swiss-the-engine כתב:אין סיבה שתרצה שדבר כזה יקרה. אתה רוצה להשאיר את האצבע על נקודה מסויימת ושהסמן ישאר בנקודה הזאת.
שחר כשאני אומר מסך מגע אני מתכוון למסף מגע... לא למשטח מגע. למען הסר ספק אני מדבר על לחוץ עם האצבע שלך על המסך על הנמקום שאתה רוצה. למטטב ידיעתי אין מסך 10-13 אינץ מובנה בשלט של וולוו![]()
ההשוואה לא צריכה בכלל להיות אם נוח לך עם מקלדת ועכבר או שלט על הספה. עיקר המשחקים של הPC (הכוונה שנמצאים רק על הPC) הם משחקים כמו SC וDOTA. משחקים הדורשים מהירות תגובה ודיוק מירבי + המון מאקרואים במקלדת.
שוב לFPS? מעולה ++ והלווא הלוואי ויוציאו שלט כזה לקונסולות (רק שידאגו לפלייליסטים שונים במולטי) אבל אין אדם שפוי בעולם שישחק בCIV ככה בסלון שלו במרחב שתיים-שלוש מטר מהטלוויזיה וכל משחק אחר או דורש יותר ממה שהשלט מסוגל לתת או לא נותן חוויה שונה במהות מחיבור שלט 360/PS3 רגיל.
swiss-the-engine כתב:עיקר המשחקים כאשר אתה מוציא מהמשוואה את הFPSים ושאר המשחקים שמותאמים כבר בצורה מושלמת לשלטים סטנדרטיים. די נו שחר, למה אתה מנסה להיות איתי קטנוני כמו עם התגובה לגבי סיב.. הרי ברור לך שאם התכוונתי למשטח מגע אז העיגולים עצמם מספקים זאת ואין סיבה שאהיה מטומטם ואטען שסיב יכול רק לעבוד עם משטח מגע.
אז כן... עיקר המשחקים במחשב שצריכים פתרון מעבר לשליטה שכבר יש לנו בשלטים (במסכי מגע כמו באייפאד) שלנו הם משחקים כמו DOTA וSC.
נחיה ונראה כמה אנשים ישחקו בCIV או משחקים שומה לCIV עם השלט הזה. אני בטוח שוולוו תספק נתונים בנושא. אני מעריך פחות מחצי אחוז מבסיס המשתמשים שמשחקים בCIV.
CARE TO MAKE A BET?
swiss-the-engine כתב:אתה סתם מתפלפל על כלום. נכון, יש סיכוי שלא יהיו לנו נתוני מכירות אבל אני הייתי מנחש שדווקא יהיו לנו מספיק מקורות בשביל לייצר ניחושים מושכלים והרי יש את נתוני הכרטיסי מסך וכו... של וולוו אז אני לא רואה למה שלא יהיו לנו נתונים לגבי השלט והשימוש בוא.
זה שהוא עובד יותר טוב בסיב מאשר שלט 360 זה ברור אבל איזו התאמה יש פה לעשות? פונטים גדולים יותר? ממשק בכללי קצת "מנופח" יותר? מה זה קשור? מי ישחק ככה סיב על טלוויזיה? אתה אומר שאתה תהיה שמח ואני אומר שלא ומוכן להתערבות אבל אתה לא הגבת על זה ומסיים את ההודעה בכך שבכלל לא מעניין אותך אם אתה מיוחד בנושא הזה או לא אז למה בכלל להתווכח איתי על הנושא הזה? סתם בשביל לכתוב תגובה? ולמה לא אמרת כלום על מה שרשמת על טאץ פאד? לא היה ברור לך על מה אני מדבר? היה ברור לך ועוד איך, במיוחד לאור העובדה שאין הבדל משמעותי בין הפאדים העגולים לבין הטאץ פאד ככה שאפילו אם היה נדמה לך ששכחתי שיש לשלט טאץ פאד אז לא יתכן ושכחתי שיש לו שתי עיגולים FRONT AND CENTER שהם טאץ פד לכל דבר.
אתה גם לא הבנת שנוציא את הFPSים מהמשוואה אחרי שהרבה מעבר לעשר הודעות אמרתי שזה יהיה אדיר לFPS ושבכלל כבר טענתי לפני כמה שנים שצריך לייצר שלט כזה? אתה לא רציני.
קיצר אף אחד לא ישחק משחק כמו סיב עם השלט הזה ומול הטלוויזיה שלו. אף אחד לא ישחק משחק כמו SC מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. אף אחד לא ישחק בסימולטור מול הטלוויזיה שלו עם השלט הזה. מה נשאר? משחק כמו PAPERS PLEASE? נו באמת... על כך נאמר bitch please...
כמו שאמרתי... מוכן להתערב איתך שאני צודק ואתה טועה (או שבעצם אתה סתם מתווכח על ריק כי לא איכפת לך אם אתה היחיד שרוצה לשחק בסיב מול הטלוויזיה עם עוד כמה חברים בעזרת השלט הזה). אם אני טועה אני אקנה לך שלט כזהשתוכל לשחק עם עוד חבר בסיב מול הטלוויזיה שלך. בסלון. על הספה. יושב באופן נינוח עם שקית תפוצ'יפס בינך לבין החבר.
In the center of the controller is another touch-enabled surface, this one backed by a high-resolution screen.
When a player touches the controller screen, its display is overlayed on top of the game they’re playing, allowing the player to leave their attention squarely on the action, where it belongs.
The whole screen itself is also clickable, like a large single button. So actions are not invoked by a simple touch, they instead require a click. This allows a player to touch the screen, browse available actions, and only then commit to the one they want. Players can swipe through pages of actions in games where that’s appropriate. When programmed by game developers using our API, the touch screen can work as a scrolling menu, a radial dial, provide secondary info like a map or use other custom input modes we haven’t thought of yet.
The screen allows an infinite number of discrete actions to be made available to the player, without requiring an infinite number of physical buttons.
swiss-the-engine כתב:אין סיבה שתרצה שדבר כזה יקרה. אתה רוצה להשאיר את האצבע על נקודה מסויימת ושהסמן ישאר בנקודה הזאת.
לשחק בצורה סבירה.
משטח אחד יכול להיות כמו טראק-פד, והשני כמו סטיק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים