משחקי 2026

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2026

הודעהעל ידי glass man » 27 אוקטובר 2025, 21:54

Golan כתב:אבל אם אתה רוצה סרט לך לקולנוע. אחת הסיבות שפרשתי באמצע של GOW זה כי הרגשתי שזה סרט איטי וסימולטור הליכה. אני צריך להתחיל אותו שוב ולתת לו צ׳אנס (הפעם על רמת קושי הכי קלה Give me a story כדי שירוץ מהר יותר), אבל לא יודע, לא בא לך שהעיקר במשחק יהיה המשחקיות?

למה ללכת לקולנוע או לבחור בין עלילה למשחקיות שמשחק היום יכול להצטיין בשניהם?
אם זה היה תלוי בי, גם זלדה היה Story driven ולינק היה מדבר מזמן, זה לא היה פוגע בגיימפלי בשום צורה ורק מעשיר את העולם ואת העומק.
החלום שלי שהכל בגיימינג יהיה Story driven to the bone.

היה לי פעם דיון על זה עם סטיק, שבעיני אלדן רינג הוא החמצה אדירה עוד לפני שיצא, כי FROM, הביאו כבר את ג'ורג מרתין והוא יכל להפוך את אלדן רינג ליטרלי ל"משחקי הכס"
שום דבר לא היה נפגע העולם פתוח של אלדן רינג יכל להישאר, הבוסים הכל היה יכול להישאר פשוט היה לך שעות של עלילה ודרמה וכתיבה משובחת שמעלה את המשחק כמה דרגות, מההנאה הפרמיטיבית שהוא מספק, לאמנות גבוהה יותר.

אולי לא נהנהת מGOW וזה לגיטימי אבל רוב מוחץ של הגיימרים בירך והריע בשאגות שמחה שGOW נחשף והפך לסינמטי, גם שהוריזון נחשף הוא עורר תקוות שהנה עוד להיט סינמטי בדרך וגם Days GONE זה תמיד היתה התקווה וההתבגרות של המדיום.

אחת הסיבות שכל כך חיכיתי שקורי יעשה עוד רייבוט לGOW במצרים במקום להמשיך את הסיפור הנורדי, הוא התקווה שבמשחק החדש הוא יכול להיות אפילו יותר Story driven.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2025, 22:51

זה בהחלט נכון שמפתחות גדולות רק לקחו השראה, ובהחלט אין לי בעיה עם זה למרות שגם בצד הAAA זה מתחיל להיות מוגזם, עכשיו גם נוטידוג כנראה הולכת לשם. אבל בהחלט אין לי בעיה עם זה.

אני יותר מדבר על העובדה שכמות המשאבים שמגיעה מסין היא פסיכית לגמרי ומרגיש היא כבר מגמדת את המערב. זה דבר חדש שהתחיל בדור הזה אז אין לנו מקבילה להשוואה בדור הקודם. סין מביאה כמות מפתחות פסיכית שמוציאים את המשחקים הכי יפים בתעשיה, אבל כל המשאבים מושקעים באותו דבר, משחקים בtheme סיני עם בוסים סטייל מיאזאקי. וכן, גם המון מפתחות AA מערביות תקועות בלופ הזה.

הכמות של החיקויים הללו שמופיעים 2-3 פעמים בכל תצוגה כבר כמה שנים גורמים לך תהות. כל כך הרבה מפתחות, עשרות משחקים; קיים יקום אלטרנטיבי בו חלק מהמשחקים הללו היו יצירה מקורית מעניינת.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2025, 09:36

מה לעשות, סין של היום לא בדיוק ידועה במקוריות שלה
הם רואים שמשהו מצליח ועוד לפני שהמקור יוצא הם מביאים מאה חיקויים שלו לשוק

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 אוקטובר 2025, 10:01

מסכים עם נדב ב100%. כמה דוגמאות לזה שהסינים מסוגלים ליותר מלהעתיק את משחקי הסולס. נכון שהנטייה הטבעית שלהם זה להעתיק אחרים, אבל 99% מהתעשייה מעתיקה אחרים. לא נראה לי שמישהו פה מבקש שהסינים ימציאו את הגלגל אלא שרק יגוונו את המקורות שהם מעתיקים מהם.
יש את המטאל גיר סטייל שהביאו פה לפני כמה זמן.
Delta Force החדש.
הנסיך הפרסי/חצי דיאבלו הנהדר הזה שהוכרז הרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2025, 22:43

כן, כן ומליון פעם כן!

אינסייד עם דיונון זה בדיוק מה שאני צריך ולא אכפת לי כמה הוא ממש מחקה אותו.
זה נראה כל כך מלוטש וכיף… חבל רק שחשפו כל כך הרבה ממנו בטריילר הזה, אני לא מתכוון לצפות בעוד שנייה אחת עד שהוא יוצא.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 נובמבר 2025, 09:24

Laskin כתב:כן, כן ומליון פעם כן!

אינסייד עם דיונון זה בדיוק מה שאני צריך ולא אכפת לי כמה הוא ממש מחקה אותו.
זה נראה כל כך מלוטש וכיף… חבל רק שחשפו כל כך הרבה ממנו בטריילר הזה, אני לא מתכוון לצפות בעוד שנייה אחת עד שהוא יוצא.

כן אני זוכר שזה נחשף בגיימסקום או state of Play כלשהו אם אני זוכר נכון? נראה מגניב. בלעדי לפס5?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2025, 10:19

לא, הוא יוצא להכל, כולל סוויץ'.
אני גם זוכר שנחשף, אבל שכחתי מזה עד ששוב ראיתי את הטריילר והפעם זה פשוט נראה מושלם.

אגב, בנושא אחר לגמרי - רוצים להרגיש זקנים ממש?
ראצ'ט וקלאנק יצא לפני 23 שנים היום.
אני זוכר עדיין את הויכוחים בVGAMES על הגרפיקה שלו לעומת מריו סאנשיין.
ג'יזס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2025, 10:57

מריו סאנשיין היה נראה הרבה יותר טוב ממנו גרפית בגלל המים לבד :-)

על המשחק של הדיונון, זה מאוד Oddworld רק בלי הכאב ראש של להציל את כל ה99 mudokons לול, אפילו ההומור ממש דומה.
התאהבתי במשחק הזה מהפעם הראשונה שראינו אותו ועכשיו יש גם גרסת סוויץ 2 ניאטיבית, אז זה הולך להיות משחק מושלם בשירותים.

מקווה שהמשחק הזה ממש יצליח כי playdead בשקט שנים, וגם הצוות של Oddworld אז לפחות שהדיונון הזה יגיע להציל את המצב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2025, 12:13

ראצ׳ט היה יפה יותר.

זה אינסייד לגמרי, פשוט עם הדמות, הצבעים והסיטואציות כמעט אחד לאחד מהסצינה של מוצאים את נמו 2.
ואין מצב שאשם בזה על נייד, זה משחק סינמטי יחסית, ממש סרט מצויר, צריך אווירה טובה… זה רק בסלון.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 נובמבר 2025, 14:15

הוא נראה משחק יפהפה, אני מעדיף גם לשחק אותו על הפס5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2025, 15:19

Laskin כתב:אגב, בנושא אחר לגמרי - רוצים להרגיש זקנים ממש?
ראצ'ט וקלאנק יצא לפני 23 שנים היום.
אני זוכר עדיין את הויכוחים בVGAMES על הגרפיקה שלו לעומת מריו סאנשיין.
ג'יזס.

הפרספקטיבה שלנו על זמן התעוותה לגמרי. למשל מריו סאנשיין קרוב למריו המקורי ולמריו אודסי באותה מידה. והטריילר הכי טוב בהסטוריה הוא מלפני 25+ שנים:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 00:02

אם מישהו חשב שהסתיימו החדשות המחורבנות לשבוע הזה, הנאחס שממדאני העלוב הביא איתו ממשיך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2025, 00:52

אה, באמת? המשחק שלא ראינו ממנו שנייה אחת של גיימפליי לא ייצא בארבעה החודשים הקרובים?! איזו הפתעה!
פלא שהוא בכלל עדיין קיים, האמת.

לגבי GTA6 - עכשיו אני כבר לא בטוח שאני לא אמתין איתו לדור הבא… שנה להמתין זה קל יותר משנה וחצי :)
עדיין יהיה לי בטח קשה, אני כנראה אשבר כי הוא יהיה משהו שלא ראינו בחיים, ואני פשוט אשחק בו שוב על הדור הבא ב-60 פריימים, גם אם זה אומר שאני אהיה חייב לקנות אותו שוב ולא יהיה שדרוג ב-10-20$
אבל אני אנסה להתאפק!

מעניין מה זה אומר על משחקים אחרים. כולם ברחו מאיזור תחילת הקיץ ועד סוף השנה, עכשיו כולם ינסו להקדים פרויקטים.
עם דגש על וולברין ופייבל שבטח תוכננו לסוף השנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 11:48

כן לאסקין מקסימום תקנה פעמיים אני עושה תמיד דאבל דיפ למשחקי GTA כשהם מגיעים למחשב :-)
אני יודע שאני יוצא וואחד דרמה קווין, אבל הדחייה הזו בכל זאת ממחישה איזה מוזר והזוי הדור הזה, כאילו GTA 6 יוצא ממש בדקה ה90, אם לא היה לי PS5 הייתי לחלוטין מחכה למחשב/PS6.

אני לפחות מתנחם בזה שזו כנראה הדחייה האחרונה של המשחק, כי בטח המטרה של הדחייה הזו זה להוציא את המשחק עם באנדל של PS5 בחגים, אין סיכוי לדעתי שיידחה ל2027.

על קפטן אמריקה, כן לא ראינו כלום, אבל עדיין מאכזב לראות שאפילו משחק לינארי לוקח כל כך הרבה זמן לפיתוח וזה מרגיש לי כאילו מכינים אותנו לזה שהמשחק הוא בכלל 2027 והלאה.

פשוט דור על הפנים.

על וולברין, אמן שיקדימו אותו עכשיו, כי הוא מראש ברח מהתאריך של הקיץ בגלל GTA 6 ספטמבר 2026 יהיה מושלם עבורו.
אבל עם כל הנאחס שקורה לאחרונה לא יפתיע אותי אם אינסומאנייק וסוני ידחו את וולברין ל2027 :( כדי לגרום לשנת השיגור של הPS6 להיראות משהו מהסרטים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2025, 12:18

צריך לזכור שGTA הקודם יצא בערך חודשיים לפני שיצא אז הדור הבא, וזו גם הסיבה שלקח יותר זמן להוציא גירסת דור הבא שלו (זה, ודאבל דיפ). אז לפחות הפעם זה לכאורה שנה קודם ואז יש מצב שבשיגור של הפס6 נקבל גירסת דור הבא ומחשב איכותית.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 נובמבר 2025, 13:00

לרוקסטאר יש מספיק זמן להתעשת ולעשות fast-track לגרסת מחשב שתיצא בנובמבר 2026 או כמה חודשים אחרי.
אחרת, GTA6 יהיה השיגור הכי נמוך מאז GTA4? הירידה ב install base של ה xbox והדשדוש של מכירות משחקים הולכים לגרום להשוואות לא מחמיאות לשיגורי GTA קודמים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2025, 13:09

לא הייתי מהמר נגד gta 6. יש לא מעט אנשים שיקנו קונסולה בשבילו במיוחד אם צריך.

היה את הראיון עם דן האוזר, בו הוא אמר שהם זנחו את ה dlc העלילתי ל 5 כי אחרת לא היו יכולים להוציא את rdr2. כלומר שכנראה גם המשאבים הבלתי מוגבלים שלהם, לא תמיד מספיקים. העבר מלמד אותנו שגרסת מחשב תצא מאוחר הרבה יותר( כשנה ), עם הרבה שיפצורים והמון תיאבון לדאבל דיפ.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2025, 13:42

המשחק גם הולך להמכר לכל הפחות ב-70 דולר, סיכוי סביר מאוד 80 ומי יודע, אולי מעבר… הקודם עשה מליארד דולר ב-3 ימים.
אני מוכן להתערב שהמשחק הזה יגיע לשם ביום הראשון.

וכן, הפס5 והפרו ימכרו יחד איזה 10 מליון עותקים בשבוע היציאה שלו. חד משמעית לא הייתי מהמר נגד המשחק הזה, הולך לשבור את כל השיאים, עם או בלי אקס בוקס.

הבעייה הפעם עם דאבל דיפ זה שאני לא חושב שאפילו הם יעזו לומר שהמשחק לא יהיה זמין בדור הבא, למי שכבר רכש.
הם יעשו שדרוג בתשלום, אבל זה יהיה תשלום מינימאלי של גג 30 דולר, סביר להניח 10-20.
בכל אופן ההכנסות ממכירות לדעתי יהיה גם במשחק הבא כלום לעומת ההכנסות מתוכן בתשלום באונליין של המשחק, אז זה לא באמת משנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 16:34

קאז אני לא מבין למה אתה חושב ש30M בעלי אקסבוקס פשוט לא יקנו GTA6 וישחקו עליה זה ממש לא הגיוני.

זה שהאקסבוקס כמותג קבור עמוק בחול טובעני, זה ברור, אבל רוב מוחלט של ה30M האלה פשוט ישמחו בחלקם שיש להם פלטפורמה בבית שיכולה לשחק את GTA 6 בשיגור.
במקרה של הSeries X זו אפילו תהיה גרסה עדיפה על הPS5 הבסיסי בוודאות כמעט מוחלטת (עד שDF יוכיחו אחרת)

לא יקרה שום דבר למשחק, GTA5 מכר עשרות מליונים על הPC בין 50M ל100M עותקים וזה למרות שלקח לו מעל לשנה להגיע לפלטפורמה הכל יהיה בסדר. כל מי שיכול יקנה את GTA6 בשמחה לכל פלטפורמה שיש לו, אני לבד אקנה גם לPS5 גם גרסה ניאטיבית לPS6 גם לPC ואם זה יום אחד יגיע לSWITCH 3 אז גם שם.

כמו שאמרו פה אתה צריך להיות מהמר ממש הרפתקני להמר אחרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2025, 16:55

Hypno כתב:לרוקסטאר יש מספיק זמן להתעשת ולעשות fast-track לגרסת מחשב שתיצא בנובמבר 2026 או כמה חודשים אחרי.
אחרת, GTA6 יהיה השיגור הכי נמוך מאז GTA4? הירידה ב install base של ה xbox והדשדוש של מכירות משחקים הולכים לגרום להשוואות לא מחמיאות לשיגורי GTA קודמים.

אשכרה לא כתבת מילה אחת נכונה בכל ההודעה הזו. השיגור של GTA6 יהיה הכי גדול בהסטוריה של רוקסטאר אם לא כל התעשיה ואין לרוקסטאר שום זמן או דרך לעשות גרסת מחשב של GTA6 שיוצאת במקביל לקונסולה, הם משקיעים את כל המשאבים בגרסת הפס5 והם כל כך לחוצים שהמשחק אפילו לא מוכן בזמן ונדחה בחצי שנה.

לאסקין, רוקסטאר לא יהיו שם בשיגור, ולך תדע כמה זמן תחכה לגרסת דור הבא. רק תארך לעצמך שלא היית קונה את RDR2 כדי לחכות לגרסת הפס5 שלו, אנחנו כבר 7 שנים מ-2018 ועדין אין שום גרסה חדשה. אתה גם מניח שהפס6 תגיע ב-2027 למרות שסרני רמז שהיא תגיע לכל המוקדם ב-2028, ואתה גם מניח שרוקסטאר איכשהו יזרזו גרסת פס6 בשיגור מה שמעולם לא קרה ויכול להיות שקרה רק לקראת סוף הדור.

אם ההסטוריה מלמדת משהו אז כנראה שגרסת המחשב תהיה זמינה בסוף 2027 או 2028. וגרסת הפס6? אלוהים גדול, יכול להיות שהקונסולה תצא רק ב-2028 ורוקסטאר יוציאו את הגרסה התואמת לה רק ב-2029. תעשה מה שאתה רוצה, אבל לפספס את המשחק הכי דור הבא שיכול להיות לאורך שנים כי אתה רוצה מצב 60FPS זה מעפן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2025, 19:37

בסדר גירסת מחשב עוד יותר טוב

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 21:23

אין ספק שאם אתה מחכה לגרסת המחשב לאסקין, אתה תחכה מנימום עד אפריל 2028 :-) ממש תצליח להתאפק עד 2028 עם כמה שאתה אוהב רכבים לפי GT :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 נובמבר 2025, 23:37

glass man כתב:קאז אני לא מבין למה אתה חושב ש30M בעלי אקסבוקס פשוט לא יקנו GTA6 וישחקו עליה זה ממש לא הגיוני.

כמו שכל משחקי צד ג' הדור הזה מוכרים פחות טוב על ה XBOX, כך צפוי גם עם GTA6. הפס5 לא תוכל לכסות על האובדן הזה לבדה.
כמה מ ה 30 מיליון הולכים בכלל להיות פעילים על הקונסולה אחרי עוד שנה שהדור הזה מסתובב סביב ה sinkhole?

אולי רוקסטאר יצליחו לגרום למספיק אנשים לקנות את הגרסה של 100 דולר או וואטאבר כדי לשחק כמה ימים יותר מוקדם. אולי מצב ה online יגיע יחד עם המשחק עצמו אז אנשים כבר ישפכו כסף שם בימים הראשונים ורוקסטאר יוכלו להגיד שהוא עשה הכנסות יותר גדולות. אבל מבחינת כמות יחידות? מסופקני.

DrKeo כתב:אשכרה לא כתבת מילה אחת נכונה בכל ההודעה הזו. השיגור של GTA6 יהיה הכי גדול בהסטוריה של רוקסטאר אם לא כל התעשיה ואין לרוקסטאר שום זמן או דרך לעשות גרסת מחשב של GTA6 שיוצאת במקביל לקונסולה, הם משקיעים את כל המשאבים בגרסת הפס5 והם כל כך לחוצים שהמשחק אפילו לא מוכן בזמן ונדחה בחצי שנה.

כל איש פיננסי מתחיל ברוקסטאר או בTAKE2 היו אמורים לקרוא את השוק כי זה כבר לפחות 3 שנים שה XBOX שוקעת והמחשב הולך מחוזק לחוזק, ולכן הם היו כבר צריכים לפני כמה שנים להכין את גרסת המחשב ולהקדים אותה.
להמשיך לתעדף להוציא את המשחק על פס5 ו XBOX במקום פס5 וPC זה טעות כלכלית ושיווקית מובהקת.

במקום ש TAKE2 תפטר עובדי רוקסאטר שרצו להתאגד, הם היו צריכים להציב כבר לפני כמה שנים מטרה לרוקסטאר להכין את גרסת המחשב כבר בשיגור או מהר מאוד אחרי.
אם לרוקסטאר אין את רוחב הפס, Take2 היו צריכים לעשות צוות מיוחד מכל שאר האולפנים שלהם שיהיו אחראים על גרסת המחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2025, 23:41

שחקני האקס בוקס האלה, אם לא יישארו עם הקונסולה - יקנו פלייסטיישן וישחקו אותו שם. הם לא הפסיקו להיות גיימרים רק בגלל שמיקרוסופט אכזבה אותם.
אני מוכן להתערב על כסף אמיתי שההשקה של GTA6 תהיה מוצלחת יותר משל 5, גם בכסף וגם ביחידות שנמכרו, בטח ובטח ביום הראשון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 נובמבר 2025, 02:36

מכירות התוכנה של הסוויץ 1, בירידה מטורפת the company’s software sales fell 41% year-on-year to 30.64 million units והקהל הענקי שלה כבר לא קונה משחקים כמו פעם. לא ראיתי שזה הפריע לפוקימון ZA לעשות חייל על הפלטפורמה בשום טרטוריה, בין אם בארץ השמש העולה או בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות או אפילו בארצנו הקטנטונת, ואפילו לא הגענו לכריסמס.

מעבר לזה אני אגדיל ואומר שאני בטוח שGTA6 לא רק יגרום להרבה בעלי אקסבוקס להוציא את הXbox Series/S/X שלהם מהארון שבו הוא צבר אבק, לכבוד היציאה של GTA6, אני אפילו משוכנע שהוא יתן באמפ, מפחיד ביותר בקטע טוב, למכירות של האקסבוקס.

הוא יזיז קונסולות אקסבוקס, באופן שניתן למדידה באופן הכי אמפירי שיכול להיות.
הוא באמת יעיף קונסולות אקסבוקס מהמדף, לא כמו האינדים שלך קאז שלכאורה עושים זאת, ללא שום הוכחה. :-)

Xbox Series S יהיה המכשיר הכי זול שבן אדם יכול לשחק עליו GTA6 עד 2028. אם אתה חושב שזה לא יעיף Series S מהמדפים אצל קאזואלים, או אנשים בלי כסף מיותר, שלצערי Series S זה המכשיר הכי עדכני שהם יכולים לאפשר לעצמם לרכוש... מה אגיד לך כפרה חכה לנובמבר 2026 ונתווכח על זה שוב כי אז יהיו לנו מספרים. יהיה באמפ שניתן למדידה.

גם כמו שלאסקין אמר, גם במקרה ואנשים לא ישחקו על האקסבוקס, הם ישחקו על הPS5 או על הPS6 אז שום דבר לא אבד.
אתה מנסה לצייר לעצמך סנריו שבו רוקסטאר תאכל חצץ על זה שלא מוציאה לסטים DAY ONE, אבל זה לא יקרה.
GTA 6 הוא מהמשחקים האלה שיותר גדולים מכל פלטפורמה בהיסטוריה.

GTA5 מכר 215M הקונסולה הכי נמכרת בהיסטוריה מכרה 160M תעשה לבד את המסקנה שהמשחק יותר גדול מכל מכשיר שקיים ואנשים יעשו הכל לשחק בו.

עכשיו קח בחשבון שבניגוד לדורות הPS2/PS3

בדור הזה זה הרבה פחות מקובל שאתה קונה עותק של GTA וכל מי שמכיר אותך מסנג'ר את העותק שלך ומשחק עליו ונמנע מרכישה בעצמו. הרוב המוחלט קונה עותק דיגיטלי, כדי להמשיך לשחק במשחק שנים. אין שום סיכוי שהמשחק לא יהיה המשחק הכי מצליח של רוקסטאר אי פעם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים