Golan כתב:אבל אם אתה רוצה סרט לך לקולנוע. אחת הסיבות שפרשתי באמצע של GOW זה כי הרגשתי שזה סרט איטי וסימולטור הליכה. אני צריך להתחיל אותו שוב ולתת לו צ׳אנס (הפעם על רמת קושי הכי קלה Give me a story כדי שירוץ מהר יותר), אבל לא יודע, לא בא לך שהעיקר במשחק יהיה המשחקיות?
למה ללכת לקולנוע או לבחור בין עלילה למשחקיות שמשחק היום יכול להצטיין בשניהם?
אם זה היה תלוי בי, גם זלדה היה Story driven ולינק היה מדבר מזמן, זה לא היה פוגע בגיימפלי בשום צורה ורק מעשיר את העולם ואת העומק.
החלום שלי שהכל בגיימינג יהיה Story driven to the bone.
היה לי פעם דיון על זה עם סטיק, שבעיני אלדן רינג הוא החמצה אדירה עוד לפני שיצא, כי FROM, הביאו כבר את ג'ורג מרתין והוא יכל להפוך את אלדן רינג ליטרלי ל"משחקי הכס"
שום דבר לא היה נפגע העולם פתוח של אלדן רינג יכל להישאר, הבוסים הכל היה יכול להישאר פשוט היה לך שעות של עלילה ודרמה וכתיבה משובחת שמעלה את המשחק כמה דרגות, מההנאה הפרמיטיבית שהוא מספק, לאמנות גבוהה יותר.
אולי לא נהנהת מGOW וזה לגיטימי אבל רוב מוחץ של הגיימרים בירך והריע בשאגות שמחה שGOW נחשף והפך לסינמטי, גם שהוריזון נחשף הוא עורר תקוות שהנה עוד להיט סינמטי בדרך וגם Days GONE זה תמיד היתה התקווה וההתבגרות של המדיום.
אחת הסיבות שכל כך חיכיתי שקורי יעשה עוד רייבוט לGOW במצרים במקום להמשיך את הסיפור הנורדי, הוא התקווה שבמשחק החדש הוא יכול להיות אפילו יותר Story driven.