DrKeo כתב:אני בבוס האחרון, בערך 14.5 שעות פנימה. אני אתן לו 88, החצי הראשון הוא פריים נהדר, אבל החצי השני קצת נמתח עם כפיה לעשות כמה דברים במדבר (לי זה לא הזיז, אבל מי שמפריע לו המדבר יאלץ לבלות בו קצת זמן), ביחוד איסוף הקריסטלים הירוקים, ושליחות להביא דברים שונים מקצות המפה. פחות התחברתי לזה, אבל כשהמשחק הוא פריים, הוא פריים נהדר.
Laskin כתב:התחלתי את Darksiders 3
היה במבצע 90% בסטים, כמו גם המשחק הרביעי שהוא בסגנון אחר לגמרי, אז מאחר והראשון והשני ממש אהובים עליי - קפצתי על זה.
את השלישי לא שיחקתי בזמנו כי המשחק היה סוג-של ״סולס״ ואמרו שהוא מאוד לא מאוזן ושהסגנון הזה מאוד לא מתאים לו, אבל מאז הוא עבר הרבה עדכונים ואחד מהם הוא שהגיימפליי מעט יותר דומה לקודמים, וכולם בערך ממליצים לשחק בו במוד החדש הזה.
והוא באמת נחמד מאוד! אני כבר איזה חמש שעות בפנים ולשחק בו כH&S עם אלמנטים חזקים מאוד של מטרוידואניה זה כיף, יש המון מה לגלות ולשדרג… ועדיין הקרבות לא מאוד קלים, צריך לחשוב ולחכות להתקפות שלהם ובהחלט אפשר למות מאוייבים רגילים פה ושם, ואני עוד רק ברמה 2 או 3 מתוך איזה חמש או שש.
אני סאקר של הז׳אנרים האלה אז גם משחק די בינוני מאוד עושה לי את זה, למרות ששוב - אם היה יוצא במצב שהוא היום אני מתאר לעצמי שהיה יכול להיות גם 8 נמוך. נראה איך הוא בהמשך, בינתיים משתפר כל הזמן.
InterAl כתב:קניתי שבוע שעבר את אלדן רינג לפס5, היה מבצע לכריסמס. סיימתי אותו אתמול (שיחקתי על הפיסי ביציאה אבל נטשתי בגלל בעיות ביצועים). נהניתי אבל גם די התאכזבתי, חושב שהוא המשחק הכי פחות טוב של פרום מאז des. העולם הפתוח ממש מגניב בהתחלה, אח"כ נמרח ומרגיש ברובו כפילר, סתם לדהור על הסוס שעות על גבי שעות ולאסוף משאבים בעולם עם מעט מאוד אינטראקציות משמעותיות, שעמום. כמו בלאדבורן ו-ds3, האזורים הראשונים ממש טובים ועושים רושם מעולה (לימגרייב וליורניה), אבל ככל שהמשחק מתקדם, האיכות מתדרדרת והאזורים שבאים אח"כ הם לרוב ברמה נמוכה יותר (אלטוס, הר הגעש, קייליד, האזורים המושלגים). החריגה היא אולי עיר הבירה ליינדל, אבל גם זה כי מדובר בשלב קלאסי ולא בעולם פתוח. רמת הקושי לא מאוזנת טוב, 90% מהבוסים הורדתי בניסיון ראשון-שני אבל לבוס האחרון נזקקתי לשעות של נסיונות. באופן אירוני, ההיילייט של המשחק הם המבוכים הקלאסיים, לא העולם הפתוח, ואז נשאלת השאלה: בשביל מה? המשחק היה טוב יותר כאוסף של מבוכים קלאסיים מחוברים, כלומר כמשחק סולסלייק רגיל. המערות, ההריסות ושאר נק' העניין בעולם הפתוח הן ברמה נמוכה יותר מה-chalice dungeons השנואים של בלאדבורן, אבל איכשהו כשהם מחוברים לעולם פתוח, כולם מריעים לפרום על הגאונות שלהם. לא ברור. מתלבט אם להמשיך ל-dlc, כי עדיין קשה להתעלם מ-dlc עם 94 mc.
Uncle Pey'j כתב:אני אהבתי את דארקסיידרס ג'נסיס, דיאבלו-לייק חמוד מאוד וכמובן שונה לחלוטין מכל משחק אחר בסדרה אבל אם אתה אוהב את ה-lore ממליץ לא לוותר עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים