במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 22 דצמבר 2025, 20:13

התקדמתי המון בפריים 4
השגתי את החליפה החזקה לפחות ככה נראת לי
והגעתי לבוס שאולי אחרון

אני מעלה את המשחק כרגע ל8.5

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 דצמבר 2025, 16:46

טוב סימתי את מטרואיד פריים 4 גרסת סוויץ 2
אומנם רמה קלה רוב המשחק
אבל עברתי

לא חושב שיש בעיה לעבור ברגילה
אבל לא ידעתי על חלק מהחולשות בוסים ולקח לי זמן

עשיתי הרבה דברים אבל לא הכל

המדבר דרך אגב לא ריק
זה מרגיש ככה בהתחלה , אבל יש דברים לעשות במדבר בהמשך
אני גם עשיתי את הסריקה בכל מקום שהצלחתי
לטעמי 8.5
בסוף זה גם משחק סוויץ וגם יש דברים שלוקחים זמן לילמוד

המשחק נתן לי 94 סריקה
75 חפצים
רשום 21:31
היה פחות היו לי הפסקות אבל אורך טוב למשחק כזה

אני הולך לצפות בסופים השונים ביוטיוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2025, 17:05

אני בבוס האחרון, בערך 14.5 שעות פנימה. אני אתן לו 88, החצי הראשון הוא פריים נהדר, אבל החצי השני קצת נמתח עם כפיה לעשות כמה דברים במדבר (לי זה לא הזיז, אבל מי שמפריע לו המדבר יאלץ לבלות בו קצת זמן), ביחוד איסוף הקריסטלים הירוקים, ושליחות להביא דברים שונים מקצות המפה. פחות התחברתי לזה, אבל כשהמשחק הוא פריים, הוא פריים נהדר.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 דצמבר 2025, 17:32

אל תתבאס בבוס האחרון
רק חלק מימנו קצת מעצבן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2025, 19:35

שחקתי נגדו רק פעם אחת, הוא לא קשה מדי, פשוט כמות hp מתישה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 דצמבר 2025, 20:13

את החלק המעצבן עברתה ?
לא אומר מה לא לקלקל

ואתה עם גימפאד נורמלי או הגויקונג 2?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2025, 01:47

DrKeo כתב:אני בבוס האחרון, בערך 14.5 שעות פנימה. אני אתן לו 88, החצי הראשון הוא פריים נהדר, אבל החצי השני קצת נמתח עם כפיה לעשות כמה דברים במדבר (לי זה לא הזיז, אבל מי שמפריע לו המדבר יאלץ לבלות בו קצת זמן), ביחוד איסוף הקריסטלים הירוקים, ושליחות להביא דברים שונים מקצות המפה. פחות התחברתי לזה, אבל כשהמשחק הוא פריים, הוא פריים נהדר.

סיימתי את פריים 4, 15 שעות ברמה הקשה יותר, 88% סריקה ו-79% מהחפצים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 דצמבר 2025, 10:03

כבוד על פריים 4

בכל מקרה התקדמתי הרבה בפינל פנטזי 12
אני לא משתמש הרבה במדריך
הרוב לבד
לפי המדריך נשאר לי בערך 3 שעות
זה במקרה ואני יעבור בלי ליפסל וכמובן מדריך שמקווה לא להשתמש בו הרבה
אבל חלק מזה זה סרטים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2025, 15:39

אז לפי מה שאתה אומר נדב, יש הצדקה להורדת הנקודות לפריים 4 אם יש לו חלקים כאלה של fetch quests ממש לא מטרואידים. אני לא חושב שזה יזיז לי גם כי מטרויד כל כך יחודי שגם משחק שהוא רק חצי פריים זה עדיין אחד מהמיוחדים שקיימים, פשוט אפשר להבין עכשיו את הממוצע קצת יותר.

ותודה שהכנתם אותי נפשית, לבוס אחרון ממש מעצבן, זה כנראה טרנד של נינטנדו במשחקי הסוויץ 2 כי לא ראיתי בנתיים משחק סוויץ 2 שהבוס האחרון לא היה קוץ בתחת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 דצמבר 2025, 17:06

אני חושב שאתה טועה
רוב הבוסים הסופים בנינטנדו די קלים

במטרואיד יותר קשים כי המשחק ארד קור
אבל נגיד דונקי קונג האחרון
היה קצת קשה , יותר עניין ללמוד את המהלכים שלו

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 דצמבר 2025, 19:37

חשבתי כרגע
לא ראינו את Meta Ridley ( בוס בסדרה)
בפריים 4 ,וחבל
זה הבוס הכי מגניב בסדרה לטעמי

היו בוסים טובים אבל לא אותו חבל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2025, 21:30

החמישה אזורים הקלאסים הם פריים טוב. המדבר קטן ויש בו מעט מה לעשות, בעיקר לאסוף משאבים, לעשות מקדשים ולחקור הריסות. אולי תקדיש לזה שעתיים לכל היותר. אחרי שתסיים הכל ותרצה להגיע לסיום תצטרך להגיע לסף מסויים של איסוף משאבים אז ההנאה שלך תלויה בכמה אספת תוך כדי משחק כי אם לא אספת כמעט כלום אז יהיה לך בשלב הזה grind.

אני בהחלט חושב שהשעתיים האחרונות מורידות מהציון, ה90% שעות ראשונות של המשחק בו הוא בעיקר פריים קלאסי הן נהדרות. השאר קצת meh.

ובנוגע לקושי של הבוס סיום, נצחתי אותו בנסיון שלישי, אפילו יש צ׳קפויינט באמצע, הוא לא בדיוק בוס של FS :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 דצמבר 2025, 11:04

המשכתי הרבה בפינל פנטזי 12
אחרי שעברתי בוס שהייתי תקוע בו

אחרי זה בערך שעה אחרי נתקלתי בעוד בוס מעצבן
בגלל שבמדריך לא חיסלתי הרבה מהמפלצות המיוחדות
התחלתי לעשות את זה
הבעיה ? לא שמתי לב שזינוק ממקום למקום אחר מצריך
נקודת קפיצה או מה שלא השם
אז בדקתי
יודע איפה לקנות צריך להגיע לשם או למצוא בדרך

אני די גרוע בפינל פנטזי הזה אבל נצליח

לא משנה הסתדרתי בגלל שיש את הספינה בחלק מהמקומות
לקחתי אותה למקום שאני יכול לקנות את הנקודות מעבר
קניתי 99 שלא יציק לי
ויאלה ימשיך בציד

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 דצמבר 2025, 08:43

טוב עברתי בוס שחשבתי אחרון בפינל פנטזי 12
למעשה יש לי עוד בערך שעה לשחק
במקרה ולא יפסל

בינתים קניתי כמה דברים , סוף סוף אחרי הבוס
הקפיצו אותי לאחת הערים ( היה חלק ארוך בלי קפיצה )

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 דצמבר 2025, 19:32

טוב סוף סוף עברתי את final fantsy 12
לא רימיתי אבל כן השתמשתי במדריכים לפעמים
יש לו עוד תוכן , צדתי 16 מפלצות מיוחדות

לטעמי המשחק די קשה כי צריך ללמוד דברים
היו 2 בוסים אחרונים
לא קשים מידי שלומדים לשחק , עברתי אותם בניסיון הראשון

האחרון קצת מעצבן בסוף לא יעשה ספוילר פה

גם מערכת הקרב נוחה אבל צריך להתרגל
לדעתי זה הפינל פנטזי הכי טוב שיצא לי לשחק
הגרסה המשודרגת לpc

הגיע זמן לff13
ולgoy

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 27 דצמבר 2025, 01:19

אני כבר כמה שעות לתוך red dead redemption הראשון.
הגעתי אליו בלי ציפיות במטרה פשוט להשלים אותו לפני rdr 2, אבל הוא בינתיים ממש ממש אחלה.
יש בו משהו מאוד ממגנט. מאוד כיף להסתובב בעולם ולמצוא משימות צדדיות. חלק גדול מהעולם חי ואינטראקטיבי. לא צריך fast travel בכלל. כן מורגש שהוא ישן, אבל זה מאוד לא משפיע על החוויה בינתיים
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 דצמבר 2025, 11:15

Rdd הראשון אני חושב ששיחקתי
אבל לא בטוח לגמרי

Rdd 2 לדעתי משחק מצוין
מתחיל לאט , אבל אחרי זה לדעתי מצוין

בכל מקרה אני בפינל פנטזי 13 , היה לבחור רמה
בחרתי בקל , רוב הקרבות אני בוחר באוטומט
בהתחלה אין הרבה דברים , זה מתפתח שמתקדמים
לא הייתי צריך עדין מדריך , אני חושב שאני קרוב לסוף פרק 3
אבל לא באמת יודע

מוזיקה די בטופ ודיבוב טוב לפחות גרסת המחשב
Rug ally שלי מצוין לזה , יכול להריץ בקלות גם ב10w

יש קצת בעיה בחיבור לטלוויזיה במשחק ( אולי בגלל הrug במשחק הזה )
אז החלטתי לשחק נייד

עלילה די טובה בינתיים , מיוחדת

גרפיקה מפתיעה לטובה , צבעונית כמו בפינל פנטזי 10
אבל יש יותר פרטים וחלקות מ12

הבעיה שלי זה מערכת הקרבות , קלה להבין אבל די שטויות
אני חושב ש12 כמשחק יותר טוב לפחות בינתים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2025, 22:41

התחלתי את Darksiders 3
היה במבצע 90% בסטים, כמו גם המשחק הרביעי שהוא בסגנון אחר לגמרי, אז מאחר והראשון והשני ממש אהובים עליי - קפצתי על זה.
את השלישי לא שיחקתי בזמנו כי המשחק היה סוג-של ״סולס״ ואמרו שהוא מאוד לא מאוזן ושהסגנון הזה מאוד לא מתאים לו, אבל מאז הוא עבר הרבה עדכונים ואחד מהם הוא שהגיימפליי מעט יותר דומה לקודמים, וכולם בערך ממליצים לשחק בו במוד החדש הזה.
והוא באמת נחמד מאוד! אני כבר איזה חמש שעות בפנים ולשחק בו כH&S עם אלמנטים חזקים מאוד של מטרוידואניה זה כיף, יש המון מה לגלות ולשדרג… ועדיין הקרבות לא מאוד קלים, צריך לחשוב ולחכות להתקפות שלהם ובהחלט אפשר למות מאוייבים רגילים פה ושם, ואני עוד רק ברמה 2 או 3 מתוך איזה חמש או שש.
אני סאקר של הז׳אנרים האלה אז גם משחק די בינוני מאוד עושה לי את זה, למרות ששוב - אם היה יוצא במצב שהוא היום אני מתאר לעצמי שהיה יכול להיות גם 8 נמוך. נראה איך הוא בהמשך, בינתיים משתפר כל הזמן.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 דצמבר 2025, 22:45

אני אהבתי את דארקסיידרס ג'נסיס, דיאבלו-לייק חמוד מאוד וכמובן שונה לחלוטין מכל משחק אחר בסדרה אבל אם אתה אוהב את ה-lore ממליץ לא לוותר עליו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 דצמבר 2025, 07:53

קניתי שבוע שעבר את אלדן רינג לפס5, היה מבצע לכריסמס. סיימתי אותו אתמול (שיחקתי על הפיסי ביציאה אבל נטשתי בגלל בעיות ביצועים). נהניתי אבל גם די התאכזבתי, חושב שהוא המשחק הכי פחות טוב של פרום מאז des. העולם הפתוח ממש מגניב בהתחלה, אח"כ נמרח ומרגיש ברובו כפילר, סתם לדהור על הסוס שעות על גבי שעות ולאסוף משאבים בעולם עם מעט מאוד אינטראקציות משמעותיות, שעמום. כמו בלאדבורן ו-ds3, האזורים הראשונים ממש טובים ועושים רושם מעולה (לימגרייב וליורניה), אבל ככל שהמשחק מתקדם, האיכות מתדרדרת והאזורים שבאים אח"כ הם לרוב ברמה נמוכה יותר (אלטוס, הר הגעש, קייליד, האזורים המושלגים). החריגה היא אולי עיר הבירה ליינדל, אבל גם זה כי מדובר בשלב קלאסי ולא בעולם פתוח. רמת הקושי לא מאוזנת טוב, 90% מהבוסים הורדתי בניסיון ראשון-שני אבל לבוס האחרון נזקקתי לשעות של נסיונות. באופן אירוני, ההיילייט של המשחק הם המבוכים הקלאסיים, לא העולם הפתוח, ואז נשאלת השאלה: בשביל מה? המשחק היה טוב יותר כאוסף של מבוכים קלאסיים מחוברים, כלומר כמשחק סולסלייק רגיל. המערות, ההריסות ושאר נק' העניין בעולם הפתוח הן ברמה נמוכה יותר מה-chalice dungeons השנואים של בלאדבורן, אבל איכשהו כשהם מחוברים לעולם פתוח, כולם מריעים לפרום על הגאונות שלהם. לא ברור. מתלבט אם להמשיך ל-dlc, כי עדיין קשה להתעלם מ-dlc עם 94 mc.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 28 דצמבר 2025, 08:44

Laskin כתב:התחלתי את Darksiders 3
היה במבצע 90% בסטים, כמו גם המשחק הרביעי שהוא בסגנון אחר לגמרי, אז מאחר והראשון והשני ממש אהובים עליי - קפצתי על זה.
את השלישי לא שיחקתי בזמנו כי המשחק היה סוג-של ״סולס״ ואמרו שהוא מאוד לא מאוזן ושהסגנון הזה מאוד לא מתאים לו, אבל מאז הוא עבר הרבה עדכונים ואחד מהם הוא שהגיימפליי מעט יותר דומה לקודמים, וכולם בערך ממליצים לשחק בו במוד החדש הזה.
והוא באמת נחמד מאוד! אני כבר איזה חמש שעות בפנים ולשחק בו כH&S עם אלמנטים חזקים מאוד של מטרוידואניה זה כיף, יש המון מה לגלות ולשדרג… ועדיין הקרבות לא מאוד קלים, צריך לחשוב ולחכות להתקפות שלהם ובהחלט אפשר למות מאוייבים רגילים פה ושם, ואני עוד רק ברמה 2 או 3 מתוך איזה חמש או שש.
אני סאקר של הז׳אנרים האלה אז גם משחק די בינוני מאוד עושה לי את זה, למרות ששוב - אם היה יוצא במצב שהוא היום אני מתאר לעצמי שהיה יכול להיות גם 8 נמוך. נראה איך הוא בהמשך, בינתיים משתפר כל הזמן.

שיחקתי בכל השלישייה לפני משהו כמו 4 שנים, אחרי שאת הראשון מאוד אהבתי כשהוא יצא. אני חושב שהשלישי היה הפחות טוב מהם באופן די מורגש, בעיקר ככל שמתקדמים, אבל עדיין - מהנה וסיימתי אותו בכיף. השני אגב היה ממש מעולה גם אחרי כל השנים (טוב, מינוס 4 שנים), עדיין ממליץ עליו בלי קשר.
את הרביעי גם כן קניתי, שיחקתי ישר אחרי זה ועברתי שני שלבים אבל הוא נזנח, כנראה שקצת מיציתי בזמנו את המרתון. אולי אחזור אליו באמת בקרוב.
יש דארקסיידרס 4 שהוכרז, האמת שהוא די מסקרן אותי. נראה איך הוא נראה כשיחשף כמו שצריך.

InterAl כתב:קניתי שבוע שעבר את אלדן רינג לפס5, היה מבצע לכריסמס. סיימתי אותו אתמול (שיחקתי על הפיסי ביציאה אבל נטשתי בגלל בעיות ביצועים). נהניתי אבל גם די התאכזבתי, חושב שהוא המשחק הכי פחות טוב של פרום מאז des. העולם הפתוח ממש מגניב בהתחלה, אח"כ נמרח ומרגיש ברובו כפילר, סתם לדהור על הסוס שעות על גבי שעות ולאסוף משאבים בעולם עם מעט מאוד אינטראקציות משמעותיות, שעמום. כמו בלאדבורן ו-ds3, האזורים הראשונים ממש טובים ועושים רושם מעולה (לימגרייב וליורניה), אבל ככל שהמשחק מתקדם, האיכות מתדרדרת והאזורים שבאים אח"כ הם לרוב ברמה נמוכה יותר (אלטוס, הר הגעש, קייליד, האזורים המושלגים). החריגה היא אולי עיר הבירה ליינדל, אבל גם זה כי מדובר בשלב קלאסי ולא בעולם פתוח. רמת הקושי לא מאוזנת טוב, 90% מהבוסים הורדתי בניסיון ראשון-שני אבל לבוס האחרון נזקקתי לשעות של נסיונות. באופן אירוני, ההיילייט של המשחק הם המבוכים הקלאסיים, לא העולם הפתוח, ואז נשאלת השאלה: בשביל מה? המשחק היה טוב יותר כאוסף של מבוכים קלאסיים מחוברים, כלומר כמשחק סולסלייק רגיל. המערות, ההריסות ושאר נק' העניין בעולם הפתוח הן ברמה נמוכה יותר מה-chalice dungeons השנואים של בלאדבורן, אבל איכשהו כשהם מחוברים לעולם פתוח, כולם מריעים לפרום על הגאונות שלהם. לא ברור. מתלבט אם להמשיך ל-dlc, כי עדיין קשה להתעלם מ-dlc עם 94 mc.

אני לא כל כך מסכים עם המסקנה לגבי העולם הפתוח, כלומר אני כן חושב שהוא נותן ערך של "גדול מסך חלקיו" לשלבים עצמם. תחושת המסע, החקירה וגילוי של המקומות עצמם היה משהו יוצא דופן שאי אפשר להשוות לשאר משחקי פרום. אני גם חושב שקייליד או הר הגעש לדוגמה כן היו ברמה גבוהה אבל אכן לא כולם (ההר המושלג באמת דוגמה טובה לאזור פחות טוב), אבל בגדול אני מסכים עם הטענות האחרות בפרפקטיבה רחבה.
אני ממש לא חושב שזה משחק מושלם, אבל אישית המגרעות שלו שאני יכול לראות בבירור לא עלו על השיאים של המשחק הזה שהיו מאוד גבוהים ונשארו איתי הרבה יותר.
לגבי הDLC, אני ממליץ עליו בטירוף. לדעתי הוא מתקן חלק גדו מהבעיות של המשחק הראשי, ולמרות שהוא עצום גם כן מבחינת תוכן ועולם, הוא בגישה של יותר הידוק ופחות כמות מבחינת התוכן שלו על פי רוב.
אם סיימת את המשחק עם תחושת מיצוי בסופו כמו שאני הייתי אחרי הריצה הראשונה והארוכה, אולי הייתי ממתין קצת. זה כן עוד אלדן רינג והלופ שלו מאוד דומה. אבל אם בא לך עליו כבר עכשיו אין סיבה לא לשחק בו, ובכל מקרה הוא לדעתי התוכן הכי טוב במשחק ושווה לשחק בו.
המפה שלו לדעתי טובה יותר, המבוכים מועטים יותר אבל יש לכל אחד מהם יותר ערך, הבוסים שם הם כמעט כולם רצף של היילייטס להבדיל מהמשחק הבסיסי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2025, 09:57

Uncle Pey'j כתב:אני אהבתי את דארקסיידרס ג'נסיס, דיאבלו-לייק חמוד מאוד וכמובן שונה לחלוטין מכל משחק אחר בסדרה אבל אם אתה אוהב את ה-lore ממליץ לא לוותר עליו.

לא אוותר, מתכנן להתחיל מיד אחרי 3.
הבנתי שיש גם CO OP אז יהיה ממש מגניב אם הילדים או לפחות הילד יוכל להצטרף אליי.

המשחק השלישי פותח על ידי מפתחת אחרת מהשניים הראשונים ואין ספק שהוא החלש מבין השלושה, השניים הראשונים היו של VIGIL GAMES שזה סטודיו שהוקם על ידי מי שכתב את הקומיקס המקורי, וניכר שהייתה שם אהבה לפרויקט. אני ממש, ממש אהבתי והופתעתי מהאיכות של הראשון והשני, לזמנם. השני ממש הזכיר שילוב של זלדה עם מטרויד בעולם של קומיקס עם סגנון אמנותי של WoW. ביליתי איתו שעות רבות. הסיבה היחידה שויתרתי על השלישי הייתה עניין ה"סולס" שהפחיד אותי, והביקורות שדיברו על חוסר איזון מוחלט. יש לו גם DLC או שניים אבל אני ממש בספק אם אגע בהם, זה יותר CHALLENGE MODES עם מסווה של משימות, ממה שאני מבין.
המפתחת של השלישי - GUNFIRE GAMES לא בעלת עבר מזהיר אבל המשחק האחרון שלה היה REMNANT 2 והוא התקבל בהצלחה יחסית, אז אני מקווה שDARKSIDERS 4 יהיה מוצלח הרבה יותר, עם ערכי הפקה רציניים.
היחיד שלא קיבל משחק משלו היה STRIFE אז זה אמור להיות משחק יריות, אז יש להם גם נסיון בזה עם סדרת REMNANT, שהיא סוג של שוטר-סולס. אם זה הכיוון אז יכול להיות מתאים דווקא, שהם המפתחים שלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 דצמבר 2025, 17:53

מחזק על ג'נסיס. משחק מצוין.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 דצמבר 2025, 10:35

הגעתי לפרק 8 בפינל פנטזי 13
כרגע עושה גרינדין בשלב
החיזוק דמויות פה לא לפי exp

יש חלקים אחרים שאפשר לחזק לפחות בינתים

1 יכולות שיש לשחקן
אפשר להחליף גם בקרבות , זה מה שאני מחזק כרגע
אין אפשרות עד אינסוף , המשחק מונע את זה
אבל מידי פעם המשחק מעלה רמה שאפשר להגיע למקסימום

2 החלפה וחיזוק נשקים , לזה צריך כסף לקנות נשק חזק
וצריך חפצים לשדרג נשק

3 חיזוק חפצים שמצורפים לשחקן
אותו הדבר כמו הנשקים

בכל מקרה אני רוצה להגיע ביכולות למקסימום של השלב
והשלב הזה מאפשר , כי אויבים צצים מחדש

כמשחק , לא רע אבל לא טוב עד עכשיו
בינוני , אני ברמה קלה
השתמשתי במדריך פעם בודדת על בוס מסוים
שלא הבנתי שאפשרי לתקוף חלקים שונים שלו

בדרך כלל זה ברור ,זה הבוס בסוף פרק 7

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 דצמבר 2025, 18:06

סיימתי את Ghost of Yotei אחרי 52 שעות ורוב מוחלט של התוכן הצדדי ששווה את הזמן. אהבתי מאוד, הרבה יותר מGOT. לחלוטין, המשחק היוביסופטי הכי טוב ששיחקתי אי פעם, הדיח את AC2 מהפסגה אצלי. ;)

המשימה האחרונה היא וואו. מה שעצוב בעיני היא שאחת המשימות הצדדיות היא כל כך יותר טובה מ99% מהתוכן הראשי ועדיין רק 45% מהגיימרים שיחקו אותה, איזה באסה, להם ולסאקר פאנץ.כמובן שממליץ לכולם חוץ מאנשים שממש לא אהבו את GOT אבל לאנשים על הגדר כמו סטיק? בוודאי. :-)

אני רוצה לעבור למטרואיד פריים 4 אבל אני בכלל לא בטוח שאני אסיים אותו עד פברואר ואז מתחיל מבול המשחקים השנתי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים