glass man כתב:יש הסכמים לפחות לאורך שנה שנתיים שבהם סוני מוגנת מעליות מחיר ואז היא עושה עסקה חדשה קאז. אתה יכול להטריל או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה. אף אחד לא יתן לך הגנה לנצח,אבל זו לא אמור שסוני מופקרת לגורלה.
DrKeo כתב:אבל אני חושב שבכלליות יש לפס6 בעיית שיווק קשה כי אם כבר הכל 4k/60 על הפס5 וגם יש לה ssd עם זמני טעינה מהירים, וכמובן שיש להן בדיוק אותם משחקים בגלל קרוסג׳ן אינסופי אז מה הנקודות שיווק של הפס6? אני לא רואה אחת מעבר ל״זה הפרו החדש״.
Hypno כתב:בכל מקרה,
RT+PT+FG יעשו את העבודה בשיווק של הפס6. פלוס היבט הניידות. המחיר יהיה המכשול העיקרי.
DrKeo כתב:הפס5 הביא לשחקנים 60fps, זמני טעינה לא קיימים ו-4k ומעבר גרפיקה קצת יותר יפה עם משהו שנראה כמן גרסת הpc של משחק פס4. הפס6 מביא לשחקנים רק את הנקודה האחרונה, משחק פס5 בגרפיקה קצת יותר יפה זהו. כלומר ה-4 נקודות משיכה של הפס5 הפכו ל-1 בפס6 ובנוסף להכול היא תהיה יחסית יקרה. או במילים אחרות - שיווק קשה ממש.
ואה? הפס6 היא פתאום ניידת ושכחו לספר לנו? מה קשור? מן הסתם לפס הניידת יש את המשיכה של ״פס5 ניידת״, את זה קל למכור. מה שקשה למכור זה את הפס6.
InterAl כתב:רק שבפס5 זה לא 4k אלא אפסקייל ל-4k כמעט תמיד. פס6 תביא רזולוציה גבוהה יותר וגרפיקה יפה יותר, לא כ"כ שונה מהשיווק של הפס4.
Hypno כתב:
אני נדהים שאתה ממשיך להתייחס ל 60FPS כ selling point. אז משהו השתנה בהתסכלות שלך על הדור? כי חפרת ש 60FPS לא מעניין שחקני קונסולות. ושזה תוצר לוואי של קרוס-ג'ן וכולם מחכים למשחקי 30FPS שדוחפים את החומרה.
אתה שנים אומר שקהל הפלייסטיישן 5 יתרגש כאשר סוף סוף ייצאו משחקים שמכוונים ל 30FPS ויציגו את כל הכח הגרפי של הפלייסטיישן 5.
ועכשיו אתה אומר שלא ירגש אותם לקנות פס6 שתציג כח גרפי פי כמה וכמה יותר גדול מהפס5, מאשר משחק פס5 60FPS לעומת משחק פס5 30 FPS? דה פאק?
פתאום כבר לא משנה ה eye candy והגרפיקה?
Hypno כתב:השיווק יהיה למשל קונסולה שמציעה לכל משחק שיוצא לפס5, מצב גרפי של PT על הפס6.
השיווק יהיה לשחק בקצב רענון מקסימלי של מסך הטלוויזיה שלך, בעיקר דרך FG.
השיווק יהיה בתקווה בעידן חדש לבקרי משחק עם כפתורים אחוריים בשלט הבסיס.
השיווק יהיה בקידום פיצ'רים סביב AI (שכנראה ייזנחו מתישהו).
יחד עם זאת בגלל המחיר ומצב הכלכלה (ואולי אנשים שיעדיפו את הניידת על פני הנייחת), ייתכן מאוד שהפס6 הביתית לא תגיע לאותם גבהים של הפס5 והפס4.
InterAl כתב:לא מבין איך אתה יכול לומר את זה כשמצב ביצועים על הפס5, זה שרוב השחקנים מעדיפים, מוריד המון משחקים סביב 1080p או מתחת. איכות התמונה במשחקים כאלה (נגיד ריטרנל) היא ממש לא מספיק טובה.
וגם הפס4 פרו שווקה כבר כקונסולת 4k. גם הפס5 שווקה ככה ועדיין מכרה יפה, למרות ששניהם שיקרו.
Klayman כתב:בלי להיכנס לעומק - אני חושב שרוב האנשים לא מבדילים בכלל ברזולוציות/איכות תמונה לעומק. שוכני הפורום וההארד קורז יושבים על DF ומלרלרים על הטקסטורה של הספר בקצה הפריים או על הצל המעט מטושטש של הדמות - אבל רוב האנשים לא שמים לב בכלל,, בטח לא בזמן תנועה של המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים