InterAl כתב:הבעיה העיקרית היא המחיר. פס4 פרו שוגרה באותו מחיר כמו פס4. פס5 פרו שוגרה ב-200$ יותר + המצב הכלכלי ב-2024 היה רע יותר בהשוואה.
שיחקת את ds2 על 30fps, לא? עם פרו יכולת לשחק אותו על 60 כמעט באותה איכות.
glass man כתב:אני אאמין שREPO יכול להיות הצלחה בקונסולות שלאסקין ונדב יספרו שהילדים שלהם משחקים. אני אאמין שהוא יכול להיות הצלחה שהאחיינים שלי יגידו לי גלאס, אפשר שתקנה לנו REPO ?
אני אאמין שהוא יכול להיות הצלחה בקונסולות שאני אראה אנשים צעירים שאני מכיר בני 21-23 משחקים בו בקונסולות ביחד בהמוניהם.
כי זה מה שמראה הצלחה. אם הדור הצעיר מאמץ משחק בהמוניו זו הצלחה אמיתית.
כרגע? REPO לא עושה סימן של הצלחה מטאורית או כזה שיכול להיות הצלחה מטאורית בקונסולה.
אם אני צריך לדמיין קלסתרון של הגיימר הממוצע בסטים שמשחק בREPO זה בטח גיימר בתול, בלי הצלחה בחיים בשום פרמטר, שהקהלתיות של REPO נותנת לו משמעות לחייו.
ובוודאי שאני הTaste maker של שחקני הקונסולות, לא באופן יחיד כמובן אני לא מגלומן, אבל אני חלק מהגיימרים שיוצרים את הטעם השולט, עשורים.
Hypno כתב:glass man כתב:אני אאמין שREPO יכול להיות הצלחה בקונסולות שלאסקין ונדב יספרו שהילדים שלהם משחקים. אני אאמין שהוא יכול להיות הצלחה שהאחיינים שלי יגידו לי גלאס, אפשר שתקנה לנו REPO ?
אני אאמין שהוא יכול להיות הצלחה בקונסולות שאני אראה אנשים צעירים שאני מכיר בני 21-23 משחקים בו בקונסולות ביחד בהמוניהם.
כי זה מה שמראה הצלחה. אם הדור הצעיר מאמץ משחק בהמוניו זו הצלחה אמיתית.
כרגע? REPO לא עושה סימן של הצלחה מטאורית או כזה שיכול להיות הצלחה מטאורית בקונסולה.
אם אני צריך לדמיין קלסתרון של הגיימר הממוצע בסטים שמשחק בREPO זה בטח גיימר בתול, בלי הצלחה בחיים בשום פרמטר, שהקהלתיות של REPO נותנת לו משמעות לחייו.
ובוודאי שאני הTaste maker של שחקני הקונסולות, לא באופן יחיד כמובן אני לא מגלומן, אבל אני חלק מהגיימרים שיוצרים את הטעם השולט, עשורים.
די עם העליבות. כן, אני בטוח שהאמנת שכל משחק שהתחיל במחשב יהיה הצלחה בקונסולות.
אבל הדור הצעיר זה ילדדוס קז'ואל שלא מבינים כלום חשבתי?
יש לך דוגמה למשחק שמוכר 15 מיליון בשנה על המחשב, מגיע לקונסולות ולא מצליח גם שם?
אתה הטייסט מייקר? כי הטעם השולם בקונסולות זה משחקי GAAS. עבודה טובה עשית. חשבתי שהיית אמור למנוע את ה F2P וה MTX החמדני מלהשתלט על סגמנט הקונסולות.
--------
ברשימת רבי המכר של PSN ב 2025, פורצה הורייזון 5 הגיע בארה"ב למקום ה-14, ובאירופה למקום ה-4. באירופה, FH5 מכר יותר טוב מאשר באטלפילד 6, בלאק אופס7, מיינקראפט ואחרים. משחק מ 2021 להזכירכם.
Alinea מעריכים שהמשחק מכר יותר מ 5 מליון עותקים על הפס5.
------
Arc Raiders חצה את 12 מיליון העותקים.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים