This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:חחחחחחחחח
Laskin כתב:היי, אני לא זלזלתי בפייבל אף פעם, תמיד חשבתי שיהיה מעולה, רק חשבתי שיהיה פחות גדול ופתוח, אבל זה היה כשחשבנו שהוא יצא ב-2023 או משהו![]()
תצוגה מעולה של שניהם. את שניהם ארכוש למחשב ביום שיצאו.
המשחק היפני דווקא היה פחות טוב מהתצוגות הקודמות שלו, אבל עדיין נראה חביב וכיף לראות שהצוות הזה עושה דברים מעבר לפוקימון. יחסית לIP חדש לגמרי שמגיע מיפן הוא אפילו נראה יותר מחביב.
המשחק של דאבל פיין לעומת זאת - לא אהבתי בכלל.
נחמד שיש להם Media Molecule משלהם, שעושים דברים ממש מוזרים, אבל זה לא היה נראה לי כמו משהו שארצה לשחק בו.
Keeper היה חביב, לא מעבר… כולנו מחכים לפסיכונאוטס 3, כל השיט הזה בין לבין מיותר מאוד. אני מוכן כמובן גם להתפשר על Brutal Legend 2 בתנאי שיהיה משחק אקשן בלי קטעי אסטרטגיה מעפנים (הקטעים האלה גרמו לי לפרוש ממנו)
Hypno כתב:FH5 המשחק ה-10 מוכר הכי טוב בארה"ב על הפס5 ב 2025.
הלדייברס 2 המשחק ה-6 מוכר הכי טוב בארה"ב על הXBOX ב 2025.
get on with the times.
Hypno כתב:אגב, הייתי אמור לצאת מגדרי מהגרפיקה של פייבל כמשחק דור-הבא 'על מלא'?
Laskin כתב:נדב:
פייבל אני מאמין בהחלט שזה גם אמיתי, העניין הוא שזה סופר מוזר שעולם פתוח לא מראה שום שוט מתוך לא מעט שוטים - שמראים את הסקופ שלו. הכל ממש מקרוב, ואפילו ב
https://store.steampowered.com/app/1977170/Jusant/
Laskin כתב:אני חשבתי שלא יהיה ניתן ללכת לאן שרוצים, אבל שוב - זה היה כשחשבתי שהוא יצא לפני לפחות שנתיים. דיברתי ככה אחרי תצוגה שלו לפני כמעט שלוש שנים למען השם, מאז רק שיבחתי אותו עשרות פעמים בתור המשח שאני הכי מצפה לו ממיקרוסופט, בפער גדול.
אגב - כן, הוא נראה קלאנקי בקרבות, מזכיר מאוד *מאוד* את הוויצ׳ר בהיבט הזה, שאני מנחש שהוא היה ההשראה למערכת הקרב שלהם.
גלאס - דווקא כן אמרו שהעולם ישתנה בהתאם לבחירות שלך, ונתנו את הדוגמא של הענק, אני מנחש שיש עוד הרבה כאלה ולא רוצים לספיילר… זה היה מספיק ספוילר גדול שתכלס אני ממש לא מבין למה עשו לנו אותו, אבל לפחות זה היה משהו שהם אומרים שקורה בתחילת המשחק.
DrKeo כתב:
פורצה הורייזן 5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס במקרה הטוב 150 מליון דולר, וזה הפרנצ׳ייז הכי מצליח שלהם. זה 0.7% מההכנסות של אקסבוקס ב-2024, אפילו לא הייתי מגדיר את זה טיפה בים, זה בקושי טיפה. מבין את המתמטיקה ברוך? מבין למה אתה חומוס?
Hypno כתב:אגב, הייתי אמור לצאת מגדרי מהגרפיקה של פייבל כמשחק דור-הבא 'על מלא'?
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני חשבתי שלא יהיה ניתן ללכת לאן שרוצים, אבל שוב - זה היה כשחשבתי שהוא יצא לפני לפחות שנתיים. דיברתי ככה אחרי תצוגה שלו לפני כמעט שלוש שנים למען השם, מאז רק שיבחתי אותו עשרות פעמים בתור המשח שאני הכי מצפה לו ממיקרוסופט, בפער גדול.
אגב - כן, הוא נראה קלאנקי בקרבות, מזכיר מאוד *מאוד* את הוויצ׳ר בהיבט הזה, שאני מנחש שהוא היה ההשראה למערכת הקרב שלהם.
גלאס - דווקא כן אמרו שהעולם ישתנה בהתאם לבחירות שלך, ונתנו את הדוגמא של הענק, אני מנחש שיש עוד הרבה כאלה ולא רוצים לספיילר… זה היה מספיק ספוילר גדול שתכלס אני ממש לא מבין למה עשו לנו אותו, אבל לפחות זה היה משהו שהם אומרים שקורה בתחילת המשחק.
אמרת שהוא יהיה פחות פתוח מGOW:R ובר השוואה לTLOU2 בscope אז הייתי אומר שהתחזית doom & gloom לגמרי התפוצצה. אני לא יודע מה זה משנה שהדיון היה ב-2023, גם אז חשבנו שהוא יצא ב-2025 או 2026. ובכלליות מה משנה תאריך היציאה?
Laskin כתב:
אז דיברו על 2024, ומה משנה זמן הפיתוח לסקופ שלו? ….הכל בערך?
Hypno כתב:
FH5, משחק מ 2021, מקום עשירי על הפלייסטיישן בארה"ב ומקום 4 ב PSN אירופי. כל ניסיון לעשות לזה ספין הוא מביך ו 'sour grapes'.
לאף אחד בעולם לא אכפת מההשוואה שבחרת לעשות כדי לנסות להציג את המספר הקטן ביותר. ואגב, Alinea מעריכים שהוא עשה 300 מיליון דולר עד כה.
Hypno כתב:אז לא יצאתי. במיוחד בלט הדיבורים שלהם על הדמויות ו ה NPC ואז לראות ליפ-סינקינג רע בשיחות איתן.
DrKeo כתב:
זה לא ספין, זה חוסר הבנה בסיסית שלך בתחום הגיימינג. פורצה הורייזן 5 סופר מצליח על פלייסטיישן, ובזכות ה100+ מליון דולר שהוא עשה אקסבוקס תפסיד מליארדים. הבנה של גנון.
DrKeo כתב:וכן, גם המספר של 300 מליון הוא הבנה של גנון. הערכה היא שהוא מכר 5 מליון עותקים, אז 5,000,000 כפול 60$ שווה 300 מליון דולר, נכון? אולי אם אתה בן 11 שלא מבין שהמשחק נמכר פעמים מרובות בהנחה של 30$, ושמיקרוספט מקבלת במקרה הטוב 70% מההכנסה אם מדןבר בעותק דיגיטלי והרבה פחות מעותק פיזי. FH5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס 100+ מליון דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים