והנה האריזה המלאה של המשחק,מתברר שהוא שוקל 45 ג'יגה,קצת מקשה על כל החזון הזה של העתיד הדיגיטלי אם ככה שוקל כבר משחק השקה :/

bling כתב:אני לא מדבר רק על המקום שזה יתפוס,אני מדבר על ההורדות המתישות,אם משחקי ההשקה כגון רייז,קילזון ואפילו פאקינג קוד שוקלים כבר 45-50 ג'יגה מה יהיה בהמשך כשיצא המשחק של סנטה מוניקה (אולי אפילו ב The order נראה זאת) או קוונטיק דרים? (שאם ישמרו על סגנון הגיימפליי המוגבל שלהם בדור הבא בטח יוכלו לייצר נכסים ברמה שקרובה ל CGI ואני לא רוצה לדמיין כמה דבר כזה ישקול)
אתם באמת חושבים שזה יהיה סביר להוריד עשרות על עשרות של ג'יגות אם לא אפילו 100 באיזה שלב מסוים?
אני כבר קניתי את הגרסה הדיגיטלית של קילזון וזו הולכת להיות חתיכת מכה שבהשקה הפס4 שלי יזיע לפחות יומיים כדי לסיים את כל ההורדה הזו,אני לא בטוח שעם תשתיות האינטרנט הנוכחיות,כש 100 מגה זה עדיין לא משהו שיש בכל בית,שעתיד דיגיטלי בלבד ריאלי במיוחד.
Laskin כתב:לא צריכה להיות בעייה עם "לחכות עד שיסיים להוריד", ממה שהבנתי זה יתאפשר בזמן ההורדה.
אבל בטח שנראה משחק שייקח קרוב ל100 גיגה עד סוף הדור, ואין הרבה מה לעשות, חוץ מלפנות מקום, לשדרג או לקנות עותק פיזי.
מזל שהאופציה האחרונה עדיין רלוונטית. העולם *עדיין* לא מוכן לעבור לדיגיטל-בלבד.
bling כתב:אה כן שחכתי שמ 7.5 ג'יגה זה אמור לעבוד,אבל אם האינטרנט שלי לא מספיק מהיר (והוא לא כי זה אינטרנט אלחוטי כשהמודם תקוע בממ"ד) אז מה יקרה? פתאום המשחק יפלוט לי הודעה שהוא מחכה לקבצים נוספים?
דין,גם אני שמעתי על זה אבל לא הבנתי כל כך איך זה עובד או אמור לעבוד,זה באמת נשמע פתרון סביל מבחינת המקום אם קונים ריטייל,אני מקווה שהאפקט של ה cache דומה להתקנת המשחק במלואו.
קאוטיק,לפי הבנתי אין אפשרות עדיין להוריד מראש,יכול להיות שהפיאסקו של GTA5 צינן קצת את ההתלהבות של סוני בנושא,אתה צודק שזה עוד גורם שמקל על כל העניין,וזה לא 30-50,זה נראה שמתחיל בינתיים מ 40-50 וזו רק ההשקה.
bling כתב:אני מקווה שיאפשרו,אין ספק שזה יקל מאוד.
לא מבין מה הקשר ליעילות של גרילה,כל המשחקים של ה ONE וה PS4 מתחילים מהאיזורים האלה של ה 40 ג'יגה,אפילו KNACK!
אין מה לעשות,זה הסטנדרט.
Chwomp כתב:
אבל אני לא רוצה את קילזון Y, אני רוצה את קילזון X! יש שם צבי.
(מי מנחש מה אני משחק כבר 70 שעות?)
DrKeo כתב:בנושא דרייבקלאב, אני לא מתלהב מגיפים. הם בגודל קטן, ברזולוציה נמוכה בהרבה מהגודל של התמונה מה שמסתיר בגדול את כל נושא האיכות תמונה של המשחק ולרוב גיפים נראים הרבה יותר מרשימים בגלל זה מאשר המשחק האמיתי. בנוסף כל התחרות שלו רצה ב60FPS ולראות את האחד בLIVE מול השני בLIVE עושה הבדל לעומת גיף שרץ ב15FPS. תראה לי סרטון 1080P מGAMERSYDE, לא גיפים מגורענים של 600X450. אם אני אקח סרטון זהה של 2K14 בגרסת הדור הבא והנוכחית, אגרען לו את הצורה ואכווץ אותו ל600X450 לא בטוח שתצליח להבדיל מי הדור הבא ומי הדור הקודם.
Nigga כתב:בוא נעשה חשבון.
Core i5 4670K - $240
ASUS Z87 motherboard - $150
eight GB 1600 mhz RAM - $70
Windows 7 x 64 bit OS - $100
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - $70
Case - $60
650w Corsair PSU - $75
DVD-R drive - $20
Coolermaster Hyper EVO CPU cooler - $35
Nvidia 780 GTX video card - $540
סה"כ - 1360$. שזה 984 יורו.
וזה כמובן אחרי שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שלמי שקונה את המחשב הזה כבר יש מסך מחשב, עכבר, מקלדת, אוזניות/רמקולים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים