זאת פעם ראשונה שאני רואה מישהו מאפיק מספק הודעות כאלה ועוד אחת שמכוונת לאירוע שיודעים שיהיו בה הכרזות. לדעתי נראה משחק ראשון של Epic Games על הקונסולה של סוני(PS4).
Walle כתב:
זאת פעם ראשונה שאני רואה מישהו מאפיק מספק הודעות כאלה ועוד אחת שמכוונת לאירוע שיודעים שיהיו בה הכרזות. לדעתי נראה משחק ראשון של Epic Games על הקונסולה של סוני(PS4).
Kazz כתב:אתם יודעים שמארק ריין כבר לא באפיק, כן?
DrKeo כתב:כן זה גיף, הסרטון HQ בגיימרסייד הראה שהמולטי של KZ לא בדיוק מרשים גרפית בזמן גיימפליי.
Nigga כתב:רגע נדב, המולטיפלייר של באטלפילד 4 כן מרשים גרפית? גם ב ULTRA הוא נראה מזעזע.
משום מה אנשים מתעלמים מהעובדה הזו בגלל ה SCALE וה 64 אנשים במפה אבל אם תעצור לרגע ותביט בסביבה (כן, גם ב ULTRA) אתה תראה טקסטורות מעפנות, foliage מחריד ופיזיקת מים די מבישה.
לדעתי המולטיפלייר של קילזון נראה הרבה יותר טוב.
DrKeo כתב:אמרתי בשלב כלשהו שהMP של BF4 מרשים? לא, הוא לא מרשים אבל הוא מריץ 64 שחקנים עם כלי רכב במפות שכל אחת מהן בגודל של כל המפות של KZ4 יחד אז מן הסתם אני לא מצפה ממנו להיות מרשים. הבעיה היא שאתה שולף כל מני גיפים שאמורים לפוצץ לנו את המוח אבל הם לא, המולטי של KZ4 לא נראה כזה טוב. הוא נראה בדיוק מה שחשבנו שיראה המולטי של KZ4 ביחס לגרפיקה של הסינגל וזה שהעלו את הFPS ל60. למרות שאגב בסרטון של גרילה יש נפילות מ60 אני פשוט לא יודע אם זה המחשב שלי שקרטע או שזה במשחק, כנראה צריך לחכות לאנליזה של DF.
Nigga כתב:רגע נדב, המולטיפלייר של באטלפילד 4 כן מרשים גרפית? גם ב ULTRA הוא נראה מזעזע.
משום מה אנשים מתעלמים מהעובדה הזו בגלל ה SCALE וה 64 אנשים במפה אבל אם תעצור לרגע ותביט בסביבה (כן, גם ב ULTRA) אתה תראה טקסטורות מעפנות, foliage מחריד ופיזיקת מים די מבישה.
לדעתי המולטיפלייר של קילזון נראה הרבה יותר טוב.
bling כתב:אין בעיה עם הדיעה הזו,אבל הצגת את זה כאילו ה GIF לא משקף כשהוא בעצם מאוד כן,זו אכן הגראפיקה של המולטי בלי טריקים,זה שזה לא מרשים אותך זה לא חריג במיוחד או משהו,נראה לי זו התגובה הטבעית של לא מעט שחקני PC,לפחות בתגובות לסרטון 90% משתפכות (שחקני קונסולות) ו 10% מגיבים תגובות שנעות מנוסח של "יפה אבל לא מפוצץ" עד ל "MEH",תן לי לקחת הימור פרוע ולאמר שה 10% הללו=שחקני PC.
DrKeo כתב:כל העניין הוא שKZ4 במולטי לא בדיוק מרשים במיוחד, הוא מה שמצפים ממנו להיות.
אגב, יושידה או מוחץ את ההתלהבות של ג'ף קילי או מנסה לצמצם הייפ.
Join PlayStation and Spike TV for the live PS4 All Access: Greatness Awaits launch event! We’ll be live in New York City on November 14th starting at 11:00pm. Tune in to see exclusive world premieres and announcements about the PS4 games that will define 2014 and beyond. Watch live on Spike TV, Ustream, or right here on PlayStation.Blog
Tune in for major PS4 game announcements that will define next gen gaming next year and beyond...
Nigga כתב:סתם עושים לג'ף קילי עוול. הוא סיפק את הסחורה עם היילו ריץ', הוא סיפק את הסחורה עם אנצ'רטד 2, הוא סיפק את הסחורה עם TLOU וזה רק מה שאני זוכר. אני בטוח שהוא סיפק את הסחורה בהמון מקרים נוספים.
האם קורה שהוא סתם מנפח? ברור, אבל יש לו גם הפתעות חיוביות. אבל לדעתי במקרה הזה זו לא אחת מהן. אין שום סיבה בעולם שסוני תכריז על משהו מטורף ב 14.11.13 כשיש את ה VGA עוד חודש.
Golan כתב:בסך הכל הוא די מגניב, והוא בחור כזה שבאמת אכפת לו מהתחום. הוא לפעמים קצת מגזים, אבל זה לא מרשעות - זה מהתלהבות ילדותית כזאת.
UI is VERY SMOOTH even on FW v1.00
Responsive just like the old XMB but faster.
Game loading is a bit slow the first time you load a new game... After installing data in the background, game loads up much faster initially and between levels... (Killzone SF installs almost all the game data on the PS4 HDD, but it does it in the background while the game is running. The initial background installation while running Killzone does have some slight slowdowns here and there on, but nothing too bothersome.)
*** I am thinking of trying to install a SSD on my PS4 to speed up the loading times even more... I will wait until v1.50 update is installed...
Dualshock 4 charging while the system is off is working on FW v1.00
he PS4 retail box follows the PS Vita box trend of making it much thinner compared to the PS3's retail box lol...
You will see what I mean on November 15th 2013.
Also note on the side of the box, it denotes the color of the console on both left and right side (in this case it is "Jet Black") and all the accessories that comes in the box is denoted on the left side. Underside of the box, it denotes specs of console, legal and copyright information in English/Francais.
Packages VERY similar to the PS Vita with the same circle taped security sealed on the box.
I have a PS4 (retail version) under my TV right now, and as of now, Firmware v1.5 is not yet available to update... Many features lacking at the moment... Local single player campaign of Killzone SF and Knack.. No PSN, no multiplayer as of right now.
Laskin כתב:אין שום דבר בלתי מוסרי בדיון על פרטים שהושגו באופן לא חוקי. זה לא הופך את הפרטים למשהו אחר, אולי רק פוגע באמינות של הגנב, אם הוא אכן גנב.
אז אין צורך להיות עדינים ולהזהר מדיונים כאלה, כמו שלא צריך להתנהג ככה בדיונים סביב וויקיליקס ודומיו.
Nigga כתב:לא דיברנו על בניינים נופלים, דיברנו על איכות הטקסטורות/צמחייה שהיה צריך להקריב בשביל גודל המפות וה 64 אנשים במפה. גם באולטרה.
Nigga כתב:ברור שיצא לי.
אבל אתה מודע לכך שאנחנו מדברים על המולטיפלייר, נכון?
כי לגבי הסינגלפלייר אין וויכוח, באטלפילד 3 ו 4 נראים מדהים.
אבל שוב, גם אני וגם נדב מדברים על המולטיפלייר ושנינו הסכמנו שהוא לא נראה מי יודע מה גם ב ULTRA.
יש מחיר ל SCALE העצום ול 64 שחקנים במפה, וזה מתבטא בטקסטורות, בצמחייה, בכמות הפוליגונים וכו'.
המולטיפלייר של קילזון יותר ממוקד ועם פחות שחקנים, לכן המפות נראות הרבה יותר טוב.
Death_119 כתב:יצא לך לשחק ב-3 או 4 על ההגדרות הגבוהות ביותר בפיסי? אבל באמת. אם כן ועדיין אתה לא רואה את ההבדלים אין לי כבר מה להגיד. BF3/4 זה פשוט משחק שנראה מטורף בכל כך הרבה רמות. אין שום משחק בימנו לטעמי שמדגדג אותו בכל הקשור למראה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים