PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Walle
Trainee

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Walle » 02 נובמבר 2013, 19:17

bling כתב:אין מה לפרש את אמרותיו של מארק ריין,הוא תומך נלהב מאוד של הקונסולות ותמיד מדבר בשבחן מתוך אינטרס ברור,הכובע שהוא חובש הוא זה של בעל המנוע של אנריל 4 ולא של משחק פוטנציאלי כזה או אחר.
והפס4 השחורה לא ממש סקסית בעיני אבל ה mock up הלבן הזה פשוט :o :
תמונה

זאת פעם ראשונה שאני רואה מישהו מאפיק מספק הודעות כאלה ועוד אחת שמכוונת לאירוע שיודעים שיהיו בה הכרזות. לדעתי נראה משחק ראשון של Epic Games על הקונסולה של סוני(PS4).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 19:55

Walle כתב:
זאת פעם ראשונה שאני רואה מישהו מאפיק מספק הודעות כאלה ועוד אחת שמכוונת לאירוע שיודעים שיהיו בה הכרזות. לדעתי נראה משחק ראשון של Epic Games על הקונסולה של סוני(PS4).

עוד לפני שהיה ידוע לנו על החומרות של הקונסולות מארק ריין כל הזמן דיבר עד כמה הדור הבא מדהים ושאנריל 4 הולך להראות מטורף על הקונסולות הללו.

אני לא אומר שהוא שיקר מבחינתו,אבל זה ברור שבתור בנאדם שכ"כ חשובה לו גראפיקה וטכנולוגיה,שאם הוא היה באמת אובייקטיבי היה אומר את האמת שמדובר אומנם בקפיצה של דור מהפס3 אבל ביחס לטכנולוגיות העדכניות ביותר הכח שלהן מעט מאכזב,וזה עוד כשחשב שהפס4 עם 4GB ולא 8.
בזמנו חשבתי שאפשר להיות רגועים שהקונסולות החדשות חזקות בטירוף,בדיעבד רואים שהוא סתם דיבר כ PR מהלך ולא באמת כמומחה טכני שבא לתת פרשנות.

האינטרס שלו גם עכשיו זה לשפוך הייפ והתלהבות כלפי ההשקה של הפס4,מן הסתם הוא מאוד רוצה שהפלטפורמות יצליחו,אתה תראה את אותו הדבר גם לקראת ה X1.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 נובמבר 2013, 04:50

אתם יודעים שמארק ריין כבר לא באפיק, כן?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 05:12

Kazz כתב:אתם יודעים שמארק ריין כבר לא באפיק, כן?

אז איפה הוא? בטוויטר שלו רשום "Vice President and Co-Founder of Epic Games."
בוויקיפדיה רשום אותו הדבר. שני המקורות האלו לא מעודכנים?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 נובמבר 2013, 22:03

התבלבלתי בין מייק קאפס לבינו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2013, 12:27

כן זה גיף, הסרטון HQ בגיימרסייד הראה שהמולטי של KZ לא בדיוק מרשים גרפית בזמן גיימפליי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 12:41

DrKeo כתב:כן זה גיף, הסרטון HQ בגיימרסייד הראה שהמולטי של KZ לא בדיוק מרשים גרפית בזמן גיימפליי.

אני לא מבין אבל למה אתה מוריד משם כשיש את הגרסה שגרילה העלתה שבאיכות הכי גבוהה שאפשר+200 מגה נוספים מזו של גיימרסייד,לא שבדקתי את הגרסה ההיא כי אין לי אפשרות להריץ אותה אבל היא בטח אינדיקציה טובה יותר.
אין סיבה שהגיף שדין שם פה לא ישקף,ה IQ שלה לפי מה שאומרים אנשים חד בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2013, 13:28

Nigga כתב:רגע נדב, המולטיפלייר של באטלפילד 4 כן מרשים גרפית? גם ב ULTRA הוא נראה מזעזע.
משום מה אנשים מתעלמים מהעובדה הזו בגלל ה SCALE וה 64 אנשים במפה אבל אם תעצור לרגע ותביט בסביבה (כן, גם ב ULTRA) אתה תראה טקסטורות מעפנות, foliage מחריד ופיזיקת מים די מבישה.
לדעתי המולטיפלייר של קילזון נראה הרבה יותר טוב.

אמרתי בשלב כלשהו שהMP של BF4 מרשים? לא, הוא לא מרשים אבל הוא מריץ 64 שחקנים עם כלי רכב במפות שכל אחת מהן בגודל של כל המפות של KZ4 יחד אז מן הסתם אני לא מצפה ממנו להיות מרשים. הבעיה היא שאתה שולף כל מני גיפים שאמורים לפוצץ לנו את המוח אבל הם לא, המולטי של KZ4 לא נראה כזה טוב. הוא נראה בדיוק מה שחשבנו שיראה המולטי של KZ4 ביחס לגרפיקה של הסינגל וזה שהעלו את הFPS ל60. למרות שאגב בסרטון של גרילה יש נפילות מ60 אני פשוט לא יודע אם זה המחשב שלי שקרטע או שזה במשחק, כנראה צריך לחכות לאנליזה של DF.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 16:16

DrKeo כתב:אמרתי בשלב כלשהו שהMP של BF4 מרשים? לא, הוא לא מרשים אבל הוא מריץ 64 שחקנים עם כלי רכב במפות שכל אחת מהן בגודל של כל המפות של KZ4 יחד אז מן הסתם אני לא מצפה ממנו להיות מרשים. הבעיה היא שאתה שולף כל מני גיפים שאמורים לפוצץ לנו את המוח אבל הם לא, המולטי של KZ4 לא נראה כזה טוב. הוא נראה בדיוק מה שחשבנו שיראה המולטי של KZ4 ביחס לגרפיקה של הסינגל וזה שהעלו את הFPS ל60. למרות שאגב בסרטון של גרילה יש נפילות מ60 אני פשוט לא יודע אם זה המחשב שלי שקרטע או שזה במשחק, כנראה צריך לחכות לאנליזה של DF.

אין בעיה עם הדיעה הזו,אבל הצגת את זה כאילו ה GIF לא משקף כשהוא בעצם מאוד כן,זו אכן הגראפיקה של המולטי בלי טריקים,זה שזה לא מרשים אותך זה לא חריג במיוחד או משהו,נראה לי זו התגובה הטבעית של לא מעט שחקני PC,לפחות בתגובות לסרטון 90% משתפכות (שחקני קונסולות) ו 10% מגיבים תגובות שנעות מנוסח של "יפה אבל לא מפוצץ" עד ל "MEH",תן לי לקחת הימור פרוע ולאמר שה 10% הללו=שחקני PC.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2013, 16:26

Nigga כתב:רגע נדב, המולטיפלייר של באטלפילד 4 כן מרשים גרפית? גם ב ULTRA הוא נראה מזעזע.
משום מה אנשים מתעלמים מהעובדה הזו בגלל ה SCALE וה 64 אנשים במפה אבל אם תעצור לרגע ותביט בסביבה (כן, גם ב ULTRA) אתה תראה טקסטורות מעפנות, foliage מחריד ופיזיקת מים די מבישה.
לדעתי המולטיפלייר של קילזון נראה הרבה יותר טוב.

אה? על ההגדרות הגבוהות ביותר BF3 הוא המשחק היפה ביותר שיש היום, כל הזמן אני מוצא את עצמי פשוט לא מאמין איך המשחק הזה נראה היום. ו-4 שנראה בדיוק כמוהו משום מה לא שונה. רק אתמול משהו הפיל במפה עמוד בגובה 100 מטר על בניין ואני פשוט קפאתי למרות שראיתי את זה איזה 100 פעם בשנתיים האחרונות. קילזון 4 נראה טוב, אבל בטח לא ברמה של BF3 או 4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2013, 02:06

bling כתב:אין בעיה עם הדיעה הזו,אבל הצגת את זה כאילו ה GIF לא משקף כשהוא בעצם מאוד כן,זו אכן הגראפיקה של המולטי בלי טריקים,זה שזה לא מרשים אותך זה לא חריג במיוחד או משהו,נראה לי זו התגובה הטבעית של לא מעט שחקני PC,לפחות בתגובות לסרטון 90% משתפכות (שחקני קונסולות) ו 10% מגיבים תגובות שנעות מנוסח של "יפה אבל לא מפוצץ" עד ל "MEH",תן לי לקחת הימור פרוע ולאמר שה 10% הללו=שחקני PC.

כל העניין הוא שKZ4 במולטי לא בדיוק מרשים במיוחד, הוא מה שמצפים ממנו להיות.

אגב, יושידה או מוחץ את ההתלהבות של ג'ף קילי או מנסה לצמצם הייפ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 18:12

DrKeo כתב:כל העניין הוא שKZ4 במולטי לא בדיוק מרשים במיוחד, הוא מה שמצפים ממנו להיות.

אגב, יושידה או מוחץ את ההתלהבות של ג'ף קילי או מנסה לצמצם הייפ.

חחחחח התגובה שלו הצחיקה אותי,כשהמנהל של האולפנים של סוני העולמית שבעל האינטרס הכי גדול שיש ליצור הייפ אומר לך שאתה מגזים ומחרטט,זה באמת סוג של שיא,ג'ף קילי מגוחך.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 נובמבר 2013, 22:45

:D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 23:26

אחלה סרטון מתן :)

KEO,נראה שאנחנו חייבים לג'ף קילי התנצלות על הקטילות שלנו,הוא לא חירטט הפעם,הבלוג של הפלייסטיישן עדכן על האירוע:
Join PlayStation and Spike TV for the live PS4 All Access: Greatness Awaits launch event! We’ll be live in New York City on November 14th starting at 11:00pm. Tune in to see exclusive world premieres and announcements about the PS4 games that will define 2014 and beyond. Watch live on Spike TV, Ustream, or right here on PlayStation.Blog

עוד חיזוק לכך בא גם מטוני קלארק ששייך למחלקת העסקים של חטיבת הפלייסטיישן:
תמונה

ואליהם מצטרף גם ג'ון קולר,ראש חטיבת השיווק:
Tune in for major PS4 game announcements that will define next gen gaming next year and beyond...

https://twitter.com/jpkoller/status/397811389403631616

בקשר לציוץ של יושידה אנשים אמרו שהוא כבר הסביר בעבר שגם אם הוא יודע על הפתעות הוא תמיד עונה ב'לא' כי אחרת זו לא תהיה הפתעה או שהאימפקט יקטן.

טוב,נראה שלראשונה בקריירה ג'ף קילי יספק את הסחורה.

שמעו,מדובר פה בשידור טלוויזיוני ישיר בספייק של ההשקה הכי חשובה של סוני בשנים האחרונות שיועבר גם בבלוג של סוני ובסטרים נפרד,זה לא פחות גדול או חשוב משום VGA מבחינת סוני,אפילו יותר למען האמת.
אני לא רוצה לעורר ציפיות אבל כן,אני מהמר שנראה משחק גדול אחד לפחות-או אנצ'רטד הבא או הפרויקט הבא של סנטה מוניקה,משהו בסדר הגודל הזה,אני חושב שזה המינימום לאור ההצהרות הנ"ל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2013, 00:58

Nigga כתב:סתם עושים לג'ף קילי עוול. הוא סיפק את הסחורה עם היילו ריץ', הוא סיפק את הסחורה עם אנצ'רטד 2, הוא סיפק את הסחורה עם TLOU וזה רק מה שאני זוכר. אני בטוח שהוא סיפק את הסחורה בהמון מקרים נוספים.
האם קורה שהוא סתם מנפח? ברור, אבל יש לו גם הפתעות חיוביות. אבל לדעתי במקרה הזה זו לא אחת מהן. אין שום סיבה בעולם שסוני תכריז על משהו מטורף ב 14.11.13 כשיש את ה VGA עוד חודש.

אני חושב שאתה טועה בגדול שאתה משווה את סדר הגודל של האירוע הזה ל VGA.
אתה חושב שהקהל של COD,פיפ"א,באטלפילד וכל המשחקים הללו שם בכלל על מי לקח את משחק השנה?
עם כל המאמצים של ספייק להנגיש את הטקס לקהל רחב עם סלבס זה לא ממש תפס חותמת של אוסקר בוא נאמר...

לעומת זאת אירוע ההשקה של הפס4 זה משהו גדול,זה מדבר לכל קהל הלקוחות של המכשיר כי גם אלו שקונים רק פיפ"א ו just dance כל שנה ירצו לראות את המכשיר החדש ועל מה מדובר כי הם גם קונים אחת מהקונסולות של הדור הבא,זה אירוע שהולך להיות מדווח בחדשות בכל מקום בארה"ב (לא כותרות ראשיות או משהו אבל כן,בסוף כל מהדורה),מישהו בכלל מדווח בארה"ב אחרי ה VGA מי זכה בכלל?
אין מה להשוות,ההיגיון אומר שהאירוע הזה הרבה יותר גדול וחשוב לסוני,והציוצים שפרסמתי פה מאשרים שהולך להיות שם לפחות משחק אחד משמעותי מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2013, 02:27

הבעיה עם ג'ף קילי היא שהוא מסוגל לפתח את אותו הייפ של "התעשיה עומדת לרעוד!!!1!!!1!!" גם אם החשיפה שיש לו היא אנצ'רטד 4 וגם אם החשיפה היא DLC של סקינים לנשקים בCOD. אין לו פילטר, הוא מפתח הייפ אדיר להכל, כל דבר אצלו זה אדיר. הוא מנהל רשת ענקית ולכן הוא מקבל הרבה פעמים מפלצות AAA שהוא חושף אבל בגלל שהוא זועק זאב זאב פעם בחודשיים אנשים כבר לא לוקחים אותו ברצינות.

אני מקווה שמדובר באמת בהכרזה גדולה שכזו, באמת שלא יקח יותר מדי בשביל לשכנע אותי לפס4 ואם מדובר במשחק של נוטי דוג באמת שזה יהיה קל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 נובמבר 2013, 02:42

בסך הכל הוא די מגניב, והוא בחור כזה שבאמת אכפת לו מהתחום. הוא לפעמים קצת מגזים, אבל זה לא מרשעות - זה מהתלהבות ילדותית כזאת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2013, 07:55

Golan כתב:בסך הכל הוא די מגניב, והוא בחור כזה שבאמת אכפת לו מהתחום. הוא לפעמים קצת מגזים, אבל זה לא מרשעות - זה מהתלהבות ילדותית כזאת.

"התלהבות ילדותית"? אתה נורא נאיבי גולן.

KEO,אתה יודע שהמשחק שנראה יהיה מה B team כן?
אני מקווה שיוכיחו קצת יותר תעוזה ורעננות ממה שהראו ב U3,לא שהוא היה משחק רע אבל הרגשתי כאילו קיבלנו המשך של חברה כמו bend (שעשתה את UC לויטה) רק עם כישרון טכני גבוה הרבה יותר,זה לא התקרב לרעננות,לפייסינג ולמבריקות שהביא UC2 ביחס לראשון.
אני בטוח שהצוות של UC2 ו TLOU בחיים לא היה מוציא המשך חסר השראה שכזה והיו קצת מנסים להפוך את הנוסחה על הראש.
-------------------
בכל אופן יש כבר מישהו ראשון (עד כמה שידוע לנו לפחות) בעולם מחוץ לסוני שמשחק כבר בפס4 ריטייל ברגעים אלו,יש במקרה הזה אספקט לא כ"כ מוסרי,מדובר בבנאדם שעובד במחסן,יכול להיות של חנות גדולה,אולי מפעל שמפיץ את הקונסולות,חברת משלוחים,לא ידוע איזה כי הוא לא סיפק פרטים נוספים והסיבה שלא מפרט היא שנראה שהוא פשוט גנב את המכשיר או בניסוח שלו "החליט לקחת יחידה הביתה".
תמונות שצילם:
תמונה
תמונה
(שימו לב איזו קופסא קטנה,כאילו ארוז שם לאפטופ ולא קונסולת דור הבא שאמורה להיות עוצמתית,אולי כי זה באמת לאפטופ לכל דבר מבחינת החלקים:))

יש קצת בעייתיות בנושא מן הסתם אבל בכל זאת מדובר בבנאדם הראשון בעולם שמשחק בקונסולה ומעניין לשמוע רשמים ראשוניים:
UI is VERY SMOOTH even on FW v1.00
Responsive just like the old XMB but faster.

Game loading is a bit slow the first time you load a new game... After installing data in the background, game loads up much faster initially and between levels... (Killzone SF installs almost all the game data on the PS4 HDD, but it does it in the background while the game is running. The initial background installation while running Killzone does have some slight slowdowns here and there on, but nothing too bothersome.)

*** I am thinking of trying to install a SSD on my PS4 to speed up the loading times even more... I will wait until v1.50 update is installed...

Dualshock 4 charging while the system is off is working on FW v1.00

he PS4 retail box follows the PS Vita box trend of making it much thinner compared to the PS3's retail box lol...
You will see what I mean on November 15th 2013.

Also note on the side of the box, it denotes the color of the console on both left and right side (in this case it is "Jet Black") and all the accessories that comes in the box is denoted on the left side. Underside of the box, it denotes specs of console, legal and copyright information in English/Francais.

Packages VERY similar to the PS Vita with the same circle taped security sealed on the box.

I have a PS4 (retail version) under my TV right now, and as of now, Firmware v1.5 is not yet available to update... Many features lacking at the moment... Local single player campaign of Killzone SF and Knack.. No PSN, no multiplayer as of right now.

אין כרגע חנות,אונליין והרבה פיטצ'רים,הפאטצ' של ה DAY1 לא עלה עדיין,כנראה זו הסיבה שסוני לא נותנת גישה מוקדמת לעיתונאים,נראה שעוד משייפים דברים לקראת שבוע הבא.

סמל אישי של המשתמש
The-Crush
Padawan

הודעהעל ידי The-Crush » 06 נובמבר 2013, 11:14

השוואת גדלים של הקונסולות
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2013, 14:13

אין שום דבר בלתי מוסרי בדיון על פרטים שהושגו באופן לא חוקי. זה לא הופך את הפרטים למשהו אחר, אולי רק פוגע באמינות של הגנב, אם הוא אכן גנב.
אז אין צורך להיות עדינים ולהזהר מדיונים כאלה, כמו שלא צריך להתנהג ככה בדיונים סביב וויקיליקס ודומיו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2013, 15:44

Laskin כתב:אין שום דבר בלתי מוסרי בדיון על פרטים שהושגו באופן לא חוקי. זה לא הופך את הפרטים למשהו אחר, אולי רק פוגע באמינות של הגנב, אם הוא אכן גנב.
אז אין צורך להיות עדינים ולהזהר מדיונים כאלה, כמו שלא צריך להתנהג ככה בדיונים סביב וויקיליקס ודומיו.

הבעיה היא שאין פה איזה מניע אידיאולוגי לכאורה וגם לא מידע חיוני שחוסך לנו איזו עוגמת נפש או שחשוב לציבור לדעת,סכ"ה בנאדם שלהנאתו האישית רצה לחמוד בקונסולה שעלתה כסף למפעיל שלו/סוני/whatever והעדיף לקחת אחת במרמה תוך שהוא נהנה לחלוק במידע כדי לקבל כמה דקות תהילה אינטרנטיות.
הוא לא ממש סנודן בוא נאמר,אבל כמו שאתה רואה פרסמתי למרות הכל כי זה בכל זאת מעניין מאוד,רק העלתי את השאלה הזו כי היא רלוונטית במקרה הזה ואולי זה יפריע פה למישהו,ב GAF שם ראיתי את הידיעה היו כמה מעטים שביקשו לא לתת לו תשומת לב ולסגור את הנושא למשל.

ושו יושידה ממשיך או להיות טרול או (לא סביר לדעתי) להיות כנה בטוויטר,ועל הדרך הוא גם עוקץ את ג'ף קילי:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 נובמבר 2013, 21:32

Nigga כתב:לא דיברנו על בניינים נופלים, דיברנו על איכות הטקסטורות/צמחייה שהיה צריך להקריב בשביל גודל המפות וה 64 אנשים במפה. גם באולטרה.

יצא לך לשחק ב-3 או 4 על ההגדרות הגבוהות ביותר בפיסי? אבל באמת. אם כן ועדיין אתה לא רואה את ההבדלים אין לי כבר מה להגיד. BF3/4 זה פשוט משחק שנראה מטורף בכל כך הרבה רמות. אין שום משחק בימנו לטעמי שמדגדג אותו בכל הקשור למראה. למרות שקילזון בהחלט נראה לא רחוק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 נובמבר 2013, 22:30

Nigga כתב:ברור שיצא לי.
אבל אתה מודע לכך שאנחנו מדברים על המולטיפלייר, נכון?
כי לגבי הסינגלפלייר אין וויכוח, באטלפילד 3 ו 4 נראים מדהים.
אבל שוב, גם אני וגם נדב מדברים על המולטיפלייר ושנינו הסכמנו שהוא לא נראה מי יודע מה גם ב ULTRA.
יש מחיר ל SCALE העצום ול 64 שחקנים במפה, וזה מתבטא בטקסטורות, בצמחייה, בכמות הפוליגונים וכו'.
המולטיפלייר של קילזון יותר ממוקד ועם פחות שחקנים, לכן המפות נראות הרבה יותר טוב.

יש לBF סינגל פלייר? אין לי מושג על איזה מחיר אתה מדבר, המשחק נראה מדהים במולטי. טקסטורות? הרגע שיחקתי בOperation fire storm, פשוט נתקעתי על האבנים שנמצאות ליד הנקודה אתחול של האמריקאים (איפה שהיואי מגיע) ולא הצלחתי להאמין איך הן נראות אמיתיות כל כך. BF3 נראה מדהים בכל המפות שלו מלבד אילו של End game שלטעמי לא כל כך מושקעות. כל אחד וטעמו אני מניח.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 נובמבר 2013, 22:51

Death_119 כתב:יצא לך לשחק ב-3 או 4 על ההגדרות הגבוהות ביותר בפיסי? אבל באמת. אם כן ועדיין אתה לא רואה את ההבדלים אין לי כבר מה להגיד. BF3/4 זה פשוט משחק שנראה מטורף בכל כך הרבה רמות. אין שום משחק בימנו לטעמי שמדגדג אותו בכל הקשור למראה.

אומנם לא כל כך קשור, אבל אני חושב שקריסיס 3 על הPC הוא כמה רמות מעל BF 3/4 (אני מדבר על סינגל, לא יצא לי לראות את קריסיס במולטי)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 נובמבר 2013, 23:09

אין לי את השלישי ומעולם לא שיחקתי בו, כך שאני בכיף מאמין שזה נכון. קרייטק מדהימים. אבל קילזון עדיין לא מרגיש לי ברמה של אילו. נגלה עוד שבועיים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים