Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Yahel12 » 06 נובמבר 2013, 23:29

כמה זמן לוקח להכניס קוד בXbox

https://vine.co/v/hIAEZuQp5MK

כן, משהו כמו 5 שניות מאז שהוא סיים להגיד Use a code.

העתיד כבר כאן.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 06 נובמבר 2013, 23:49

Kazz כתב:אך מבחינת משחקיות גיימאינפורמר(!) קוראים לו 'כיף בדיוק כמו לחייג מספר טלפון'.

http://www.gameinformer.com/games/ryse_ ... mbers.aspx

וגם ג'ויסטיק לא מחמיאים: http://www.joystiq.com/2013/11/06/ryse- ... #continued

זכור לכם משחק השקה צד א' שקיבל כל כך הרבה קטילות לפני צאתו?

הקדמת אותי. אני באמת לא מבין את האנשים פה. מקשקשים במשך חודשים על־אודות הגרפיקה שלו והרמה הטכנית, כשזו, ככל הנראה, אנרגייה המתבזבזת לריק.

הנה, למשל, גולן יקירי, רצה את ה-One בשביל Ryse, אך על מה התבסס? רק כי "נראה חיה"?

עכשיו, לכו תדעו, אולי תהיינה הפתעות והמשחק יתברר להיות בעל משחקיות מעולה, אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.

Death כתב:הלוואי. כי גם DR3 נראה פושר מינוס. בכלל נראה שההשקה של האקסבוקס הולכת להיות מחורבנת.

נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.

אגב, גם פורצה החדש לא חף: 14 מסלולים ומעל 200 מכוניות, לעומת 26 מסלולים ו-500 מכוניות שהוצעו במשחק הקודם. אבל כמובן, לא רק למפתחי הקונסולה של סוני יש תירוצים, אלא גם למפתחי הקונסולה של ה-One: "אנחנו פשוט דוגלים באיכות, לא בכמות". פ'סדר. תגיד את האמת: לא היה לכם את הזמן להפיק משחק מלא יותר.

ואני לא קטנוני, כי 200 מכוניות זה בכל זאת יפה, אבל 14 מסלולים בלבד למשחק מירוץ, בפרט כזה, זה מעט מאוד.

מה שכנראה משאיר את טיטאנפול כהבטחה העיקרית של ה-One בהשקה, ואותי אישית הוא לא מעניין מאחר שאין בו מרכיב סינגל. מניח שזה ייפתר במשחק ההמשך שיהיה טוב יותר ושיגיע גם ל-PS4.

ולפני שיתגוננו פה: לא, דבריי לא אומרים שזירת ה-PS4 טובה יותר בהשקה. עדיין, בתור השקה, שתי הקונסולות מתחילות לא רע בכלל ביחס להשקות קודמות.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2013, 00:32

רונן כתב:אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.

רונן כתב:נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.

אני לא בטוח מה מצחיק פה. אני יודע שיש פה משהו מצחיק אבל קשה לי לשים על זה את האצבע...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2013, 00:43

סיקור ממישהו שאוהב לאהוב דברים על RYSE:

המשחק ממשיך להראות פשוט מדהים. עדין המשחק היפה ביותר על הדור הבא.
לפי אדם ססלר, הוא גם משוחק שונה לחלוטין ממה שטוענים פה. מהסרטון מערכת הקרב מזכירה את זו של בטמן. אני לא חושב שהיא מסוגלת לעמוד יפה בעצמה (בהנחה והיא לא עמוקה יותר מזו של בטמן). בבטמן היא מצוינת, כי הפייסינג במשחקים מוצלח ואתה עובר מפתרון תעלומות, מעבר כיפי בעיר הפתוחה והקרבות. קשה להגיד איך משחק שמתבסס אך ורק על מערכת הקרב הזאת יהיה.

נחכה ונראה, אני מניח. הוא בהחלט נראה הרבה יותר טוב משהוא נראה בE3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2013, 00:54

סרטון שיגור לפורצה שבסופו גם מדגים את המירוצי פורמולה החדשים לפרנצ'ייז:

ומי שקיווה שCOD לפחות רץ חלק בONE, הוא לא, החבר'ה של IGN אומרים שאפילו פחות חלק מהפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2013, 01:28

רונן כתב:הקדמת אותי. אני באמת לא מבין את האנשים פה. מקשקשים במשך חודשים על־אודות הגרפיקה שלו והרמה הטכנית, כשזו, ככל הנראה, אנרגייה המתבזבזת לריק.

הנה, למשל, גולן יקירי, רצה את ה-One בשביל Ryse, אך על מה התבסס? רק כי "נראה חיה"?

עכשיו, לכו תדעו, אולי תהיינה הפתעות והמשחק יתברר להיות בעל משחקיות מעולה, אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.

נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.

אגב, גם פורצה החדש לא חף: 14 מסלולים ומעל 200 מכוניות, לעומת 26 מסלולים ו-500 מכוניות שהוצעו במשחק הקודם. אבל כמובן, לא רק למפתחי הקונסולה של סוני יש תירוצים, אלא גם למפתחי הקונסולה של ה-One: "אנחנו פשוט דוגלים באיכות, לא בכמות". פ'סדר. תגיד את האמת: לא היה לכם את הזמן להפיק משחק מלא יותר.

ואני לא קטנוני, כי 200 מכוניות זה בכל זאת יפה, אבל 14 מסלולים בלבד למשחק מירוץ, בפרט כזה, זה מעט מאוד.

מה שכנראה משאיר את טיטאנפול כהבטחה העיקרית של ה-One בהשקה, ואותי אישית הוא לא מעניין מאחר שאין בו מרכיב סינגל. מניח שזה ייפתר במשחק ההמשך שיהיה טוב יותר ושיגיע גם ל-PS4.

ולפני שיתגוננו פה: לא, דבריי לא אומרים שזירת ה-PS4 טובה יותר בהשקה. עדיין, בתור השקה, שתי הקונסולות מתחילות לא רע בכלל ביחס להשקות קודמות.

האמת שאחת הסיבות העיקריות שרציתי את Ryse היא באמת בגלל הגרפיקה. אבל גם בגלל שזה היה נראה לי רעיון ממש מגניב למשחק. אני מאד אוהב את האימפריה הרומית, והמשחק הזכיר לי את God of War, שאני ממש אוהב, אז אמרתי לעצמי שיש מצב שאני אקנה את ה-Xbox One רק בשבילו. אבל עכשיו ממש ירד לי מזה...

וההשקה של ה-PS4 לפחות נורמלית יותר, רונן... יש לך שם את Killzone שדווקא נראה מבטיח בניגוד ליריב הרומאי שלו.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 07 נובמבר 2013, 07:20

DrKeo כתב:
אני לא בטוח מה מצחיק פה. אני יודע שיש פה משהו מצחיק אבל קשה לי לשים על זה את האצבע...

אל תחפש דברים מצחיקים בדבריי. אני מתאר רק דברים עצובים.

ואינך צריך להרחיק לכת יותר מאשר לראות את הדגש המוגזם שלכם בחומרה ובטכנולוגיה כדי לצחוק... או להתעצב.

Golan כתב:האמת שאחת הסיבות העיקריות שרציתי את Ryse היא באמת בגלל הגרפיקה. אבל גם בגלל שזה היה נראה לי רעיון ממש מגניב למשחק. אני מאד אוהב את האימפריה הרומית, והמשחק הזכיר לי את God of War, שאני ממש אוהב, אז אמרתי לעצמי שיש מצב שאני אקנה את ה-Xbox One רק בשבילו. אבל עכשיו ממש ירד לי מזה...

נו, בסדר. זה אומר שכמשחק, הוא יהיה טוב? מזכיר לי את חבר שלי שבעבר היה קונה משחקים מבוססי קומיקס על־אף שהיו גרועים. למה? כי היו מבוססי קומיקס. אך עדיין ידע להודות שהמשחקים שקנה היו מחורבנים, והוא הצטער על כך שנתן לקריטריונים השטחיים שלו לקבוע לו את ההחלטות הרכישה שלו. נו, לומדים שעטיפה או אפילו עולם ורעיון, אינם עדות לאיכותו של משחק.

אני אומר דברים מובנים מאליהם מאוד ואין לי ספק שאינני מחדש לכם, אתם מסכימים עם כל מילה, ועדיין, זה לא משתקף בדיונים ובהתנהלות כאן. אז מי שרוצה לצחוק או להרים גבה, יש לו מספיק תוכן אחר שיספק את הצורך הזה. לא צריך לחפש זאת בתגובותיי.

וההשקה של ה-PS4 לפחות נורמלית יותר, רונן... יש לך שם את Killzone שדווקא נראה מבטיח בניגוד ליריב הרומאי שלו.

יש רשמים וסימנים חיוביים לגביו, אבל לאחר שתשתחררנה הביקורות נוכל לדעת בוודאות. נהניתי מהקודמים, בטוח שהוא איכותי בכל מקרה ושאהנה גם ממנו, אך מחפש משהו מעבר ל-FPS כדי להתרגש (אינפיימס 3 יעשה את זה).

עוד לא הזמנתי משחק, לא ממהר, מצדי לקבל את הקונסולה לפני משחק. אחכה לשחרור המשחקים, אחקור עליהם ואחליט איזה הכי מרגש אותי מביניהם. ניד–פור–ספיד גם־כן נראה טוב, אך ספקן מעט כי המפתחת היא לא 'קריטריון'. גם CoD ו-AC מבטיחים.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 07 נובמבר 2013, 08:13, נערך 9 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 נובמבר 2013, 07:21

וסוף סוף לא צריך להקליד קודים ...

http://majornelson.com/2013/11/06/how-f ... -xbox-one/
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2013, 08:57

רונן כתב:הקדמת אותי. אני באמת לא מבין את האנשים פה. מקשקשים במשך חודשים על־אודות הגרפיקה שלו והרמה הטכנית, כשזו, ככל הנראה, אנרגייה המתבזבזת לריק.

אתה מודע לזה שטיטאנפול הוא משחק של 2014... כן?

ומאתיים מכוניות זה נחמד לפורצה... אבל לGT6 יש 1200. גם אם חצי מהן לא מעניינות בעליל - זה עדיין פי כמה וכמה, בדור קודם.
דווקא 14 מסלולים זה כן סביר בעיניי, אלא אם זה 14 מסלולים שהם 7 מקומות שונים עם 2 כיוונים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 09:57

זה ש RYSE נראה משחק גרוע והגיימפליי שלו משעמם ברמות זה עוד ידענו מהחשיפה ב E3,בערך שעה אחרי מסיבת העיתונאים של MS אמרתי שגראפית הוא נראה מדהים אבל גיימפליי אין לי תקוות לגביו ומאז לא היה שום סימן שהרושם הזה הולך להשתנות ככה שאני לא מופתע מהקטילות.

אבל,המשחק הזה הוא די בקלות הכי מרשים גראפית מכל משחקי ההשקה של הקונסולות החדשות (ולדעתי גם מכל מה שיצא עד עכשיו באופן כללי),ויש בזה משהו מאוד מנחם עבור צרכני ה X1 ששמעו קטילות ללא הפסקה בשבועות האחרונים לגבי הכח של המכשיר,המשחק הזה נותן תקווה שהמצב ישתפר משמעותית מכל הבחינות עבור ה X1 מהצד הטכני,שזה באמת קשור לכלים לא בשלים ולחוסר ידע של המפתחות האחרות.

יש במשחק הזה תקווה גדולה,ות'אמת בשלב הכה רגיש של ההשקה שכולם קוברים את ה ONE טכנית,זה יותר חשוב מאשר שהגיימפליי שלו יצא טוב או לא,ברור שעדיף את שניהם אבל אם הייתי צרכן X1 הייתי שמח שהוא מדהים גראפית יותר מאשר משחק טוב,רק בתור סימן לבאות ולהיות רגוע עם הרכישה שלי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 10:00

לא יודע... נראה לי שמי שאוהב את הלחימה של באטמן (כמעט כולם) אין סיבה שלא יאהב את הלחימה של RYSE. לגבי המשחק בכלליותו אין לי שמץ כמובן אבל מכל הסרטונים שיש ברשת לא מובן לי מה הבעיה בגיימפליי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 10:06

swiss-the-engine כתב:לא יודע... נראה לי שמי שאוהב את הלחימה של באטמן (כמעט כולם) אין סיבה שלא יאהב את הלחימה של RYSE. לגבי המשחק בכלליותו אין לי שמץ כמובן אבל מכל הסרטונים שיש ברשת לא מובן לי מה הבעיה בגיימפליי.

הוא לא נראה רבע מהכיף של באטמן,יש טונות של SLOW MOTION מעיק,והמשחק באופן כללי נראה חד גוני ומשעמם,אני לא יודע אם הייתי שורד יותר משעה של הדבר הזה של להכות ברברים בגלים עם מערכת קרב שכזו עם אנימציות ממוצעות,בבאטמן יש לך המון דברים נוספים מלבד להכות בריונים.
שלא לדבר על הרשמים שמהרגע הראשון אמרו שאפשר לשחק את הדבר הזה מתוך שינה או תוך זפזופ בטלויזיה,לי זה היה נראה רע מהרגע הראשון.

אני חושב שבגלל שזה משחק השקה וכולם הרבה יותר סלחניים בתקופה הזו שלא הולכים לקטול אותו ברמות קשות (גם KNACK ינצל בזכות זה),אני מהמר שיסיים על ממוצע 7+ אבל אם היה יוצא בסוף הדור עם הגיימפליי הזה היה מסיים בקלות עם 6.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 נובמבר 2013, 10:16

אם בבאטמן צורת המשחק שלי הייתה ללכת ברחוב ולהתחיל מכות כנופיה אחרי כנופיה גם אני לא הייתי אוהב את באטמן. כל היופי בבאטמן שהכל שם במינון וגיוון, אתה מעופף, רואה חבורה, הולך איתם מכות, מסיים, ממשיך לעופף, רואה חידה של הרידלר, פותר, ממשיך לעופף, עושה משימה צדדית, ממשיך לעופף, הולך למערה ועושה challange, ממשיך לעופף, רואה צלפים ומוריד אותם בשקט. האם ככה ryse מתנהג על פי מה שהוצג בE3? לא, הוא רק כולל ללכת קדימה וללחוץ על אותו כפתור וכל שנייה להתחרפן למה המשחק נכנס לslow motion על כל הריגה ולא בסופית כמו בבאטמן (שגם שם זה כבר מחרפן).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 10:16

על מה אתה מדבר? ואיזה אוייבים בדיוק יש בבאטמן? THUGSת THUGS ועוד THUGS.

ההילוך איטי עם הQTE העצום באמת היה מעיק אבל אחרי שהחליפו את זה לsilhouette של הדמות זה נראה טוב ועוד אמרו שיש עשרות (אם לא מאות. אני כבר לא זוכר) של אנימציות הריגה כך שאין סיבה שזה ירגיש שההירגות כל הזמן חוזרות על עצמן.

בנוגע לחד גוני... מה יש בבאטמן? הוא לא חד גוני באותה מידה?

הרשמים הראשונים שאמרו שאפשר לשחק את זה מתוך שינה היו על הבילד של E3 שניסה להראות כמה הכל מגניב ומן הסתם הסיכוי למ ות היה קלוש כי ככה עשו את הקושי בשביל הבילד הזה.

שוב... אין לי מושג איך המשחק יצא אבל מבחינת גיימפליי (לפחות של הקרבות) ממש לא מובן לי (מהסרטונים כמובן) מה יש להתלונן פה אם אותו אחד לא מתלונן על המערכת קרב של באטמן.

עריכה:
דודי למה אתה מגיב בלי לקרוא הודעות? אמרתי משהו על המשחק הכללי? מה אתה משווה לי את באטמן מבחינת חקירה וכו...? דיברת אך ורק על הלחימה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 נובמבר 2013, 10:19

אבל אין דבר כזה בבאטמן אך ורק לחימה, לעומת בRyse ממה ששיחקו בשעתיים זה כל מה שיש. יחי ההבדל. דרך אגב, לא ראיתי בשום מקום שRyse הוא משחק של תזמון, כל מה שכתוב שהוא משחק של כפתור אחד, באטמן הוא לא משחק של כפתור אחד, יש לך ארבעה גאדג'טים, ארבעה קומבואים, עוד איזה ארבעה מהלכים וכל העיניין של המוד focus (אם אתה מוריד גם את הקטע שהוא עושה התקפות באוויר עוד לפני שהוא נוחת על הקרקע ועוד כמה פעלולים כמו החלקה). אף אחד מאילו עדיין לא הוצג בRyse ולפי מה שkazz פרסם זה ממש לא באטמן גם בזה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 07 נובמבר 2013, 10:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 10:21

באטמן חד גוני? יש בו כל כך הרבה סוגים של גיימפליי,יש לך חקירה,שימוש בגאג'טים,התגנבות,חידות,זה מה שעושה את המשחקים הללו למה שהם,השלם שלהם יותר גדול מחלקיהם,וגם אם נבודד את מערכת הקרב הוא נראה פי כמה עשוי טוב וכיפי.
וכן יש לך thugs שונים,זורקים לך מיקס של אויבים- אחד עם רובה,אחד עם שוקר חשמלי,בריון ענקי,אחד עם מגן,אחד עם סכין- לכל אחד ניגשים באופן שונה וזה שומר על רמת אתגר טובה במיוחד כשרוצים להגיע לניקוד גבוה,פה לא ראינו שום סימן לגיוון שכזה אפילו במערכת הקרב עצמה,היא לא נראית באותה רמת ליטוש בכלל,נראית זוועה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 10:37

swiss-the-engine כתב:לא יודע... נראה לי שמי שאוהב את הלחימה של באטמן (כמעט כולם) אין סיבה שלא יאהב את הלחימה של RYSE. לגבי המשחק בכלליותו אין לי שמץ כמובן אבל מכל הסרטונים שיש ברשת לא מובן לי מה הבעיה בגיימפליי.

אין לך מושג, כי אתה רוצה לטובת המכשיר, אתה לא מחפש את החרא
בתכלס, רוב ההודעות כבר שרצות בנושא הזה הם נגד המכשיר, כל משחק וכל סרטון שיוצא יש יותר תגובות של " הינה, תראו, זה חרא, זה חרא, אתם טועים "
ככה שאם אתה אוהב, פשוט תתעלם מכל הבולשיט שרץ כאן

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 10:40

אבל בלינג למה אתה חוזר לדבר איתי על באטמן כמשחק כוללני? מה אני מדבר לקיר? אני מדבר על הגיימפליי של הקרבות.
מה רצית? שיראו לך את כל האוייבים? מה אתה חושב שהראו מארקהם אסיילום לפני שהוא יצא? עד כמה שאני זוכר כמעט רק את מערכת הקרב.

דודי גם אתה קיר?

המשחק הוא של תזמון... אפילו בלי שראיתי שאנשים אומרים זאת זה ברור לכל מי שלא סובל מפיגור שיכלי שמעכרת הקרב תשים דגש על תזמון. משחק של כפתור אחד? כן, כפתור אחד למכות ואחד למגן כאשר הכפתור מכות משמש למכות חזקות ורגילות ואותו דבר המגן. גאדג'טים? יש כרגע כידון ואולי יהיו עוד דברים, אין לי מושג. על אילו ארבע מהלכים אתה מדבר? איזה ארבע קומבואים אתה מדבר עליהם?

ואני יאמר זאת שוב. אין לי שמץ של מושג מה יצא מהמשחק הזה ובאופן אישי אין לי תקוות גדולות לגביו (וגם כמה שממש אהבתי את המערכת קרב של באטמן גם אותו שיחררתי אחרי כמה שעות של משחק).

עריכה:
@פנטה... אני לא מסכים. בלינג לא מסוג האנשים שתיארת. דודי כן... אבל אין כל קשר לאקס בוקס או פלייסטיישן.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 11:08

Nigga כתב:"כולם יורדים על המכשיר שאני אוהב אז אני פשוט אשים ידיים על האוזניים ואצעק להלהלהלהלה" תמונה

חלאס עם התסביך רדיפה, אנשים (כולל המדיה) פשוט לא אוהבים את Ryse, לא קרה שום דבר.

איך ידעתי שאתה תגיב בתגובה כזו
ומי אמר שאני שם ידיים? אני מסתכל ורואה מה שעדיף לי
אתם בכוונה מחפשים כל חרא במכשיר ומפרסמים את זה,
נכנסים לשטח השחור של תחרות הקונסולות והופכים להייטרים
אין לי בעיה עם המדיה, זה תפקידים, אני יודע את זה בתור משהו שהיה שייך למדיה יותר גבוהה מקונסולות
יש לי בעיה שאתם על כל דבר קטן מנפחים כדאי להראות שזה אסון
המכשיר עושה משהו טוב, משחק קיבל סרטון יפה או משהו אמר שהוא אוהב אותם?
אתם מראים/אומרים " לא לא אתם טועים, זה חרא! זה חרא! "

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2013, 12:02

זה לא "אנחנו" אומרים, זה אתרים בעלי שם בתעשייה.
מה שאתה רואה זה מצויין, אבל אתה רואה סרטים ומדמיין את השאר, הם אשכרה שיחקו במשחק ומספרים לנו את החוויות. במידה והן מאכזבות - אני לא מבין למה זה נחשב "שנאה". כולנו ראינו את המשחק וממש התלהבנו ממנו ויזואלית, והיו ספקות לגבי הגיימפליי. קיווינו שזה רק בגלל שהוא בשלב מוקדם בפיתוח או שהיה דמו מאוד לא מייצג, וכנראה שזה לא המצב, אלא מדובר יותר בדמו טכנולוגי (מוצלח מאוד, יש לציין) מאשר משחק.
אולי אתה לא לגמרי מאמין לכל מי ש"קיווה" שיהיה טוב יותר, אבל זה עדיין לא משנה את העובדות, ואם אלו שאתה חושב שהם לא כנים לחלוטין לא היו מביאים את הכתבות הללו - מישהו אחר היה מביא, ואז היה דיון סביב זה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 12:11

איזה דיון? יש כאן הייט בצורה ענקית שאם הפורום לא היה כזה קטן אני חושב שהמנהלים כבר היו דואגים לטפל בזה
כל דבר, כ-ל דבר שאנשים מביאים לכאן ולא חשוב מה אנשים אחרים ישר יוצאים נגד זה
זה הייט פשוט מגעיל
אני בא ומראה סרטון של KI שאני אוהב, או זה שאמרתי שאני אוהב KI וישר יוצאים נגד זה
חאלס, זה מוציא את כל הכיף לפרסם כאן דברים כי ישר אנשים אחרים מנסים להרוס לך את זה
מה המטרה של זה?
אתה מדבר על רייס, אני אומר שרייס זה רק דוגמא קטנה לכל מה שהולך בדיון הזה
קבינימט אנשים אתם לא אוהבים אל תאהבו, אבל תתחילו להרגיע בתגובות שלכם כי זה פשוט דוגמה למה שהפורום הזה
פורום אם אנשים חכמים מאוד שרק עסוקים בלחפש את החרא בכל דבר ולהגיד " אני טועה, אתה צודק "
וזה אומר משהו שנמצא מספיק בפורום אבל לא עד כדי כך מגיב לכל הדיונים שלכם

נ.ב - ומצטער, אבל אני לא כלכך מסכים שיש כאן הרבה דיונים, לרוב זה נראה שיש כאן הרבה ויכוחים

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 נובמבר 2013, 13:07

זה פורום של וכחנים. יש פה אנשים שמתווכחים למטרת ויכוח בלבד ובמידה מסוימת זה קטע של הפורום הזה...
אם נראה לך שאנשים מקשקשים יותר מדי, שים פס ותעבור הלאה. האנשים פה לא עושים את זה בכוונה רעה (זה האופי שלהם) ואתה לא צריך לקחת את זה קשה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2013, 13:38

Death_119 כתב:אבל אין דבר כזה בבאטמן אך ורק לחימה, לעומת בRyse ממה ששיחקו בשעתיים זה כל מה שיש. יחי ההבדל. דרך אגב, לא ראיתי בשום מקום שRyse הוא משחק של תזמון, כל מה שכתוב שהוא משחק של כפתור אחד, באטמן הוא לא משחק של כפתור אחד, יש לך ארבעה גאדג'טים, ארבעה קומבואים, עוד איזה ארבעה מהלכים וכל העיניין של המוד focus (אם אתה מוריד גם את הקטע שהוא עושה התקפות באוויר עוד לפני שהוא נוחת על הקרקע ועוד כמה פעלולים כמו החלקה). אף אחד מאילו עדיין לא הוצג בRyse ולפי מה שkazz פרסם זה ממש לא באטמן גם בזה.

אם היית רואה את הסרטון עם הראיון של אדם ססלר שפירסמתי, היית רואה שרוב הדברים שעליהם דיברת במערכת הקרב של בטמן, מופיעים גם ברייז (כולל מוד הפוקוס, למשל).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 15:42

swiss-the-engine כתב:אבל בלינג למה אתה חוזר לדבר איתי על באטמן כמשחק כוללני? מה אני מדבר לקיר? אני מדבר על הגיימפליי של הקרבות.
מה רצית? שיראו לך את כל האוייבים? מה אתה חושב שהראו מארקהם אסיילום לפני שהוא יצא? עד כמה שאני זוכר כמעט רק את מערכת הקרב.

דודי גם אתה קיר?

המשחק הוא של תזמון... אפילו בלי שראיתי שאנשים אומרים זאת זה ברור לכל מי שלא סובל מפיגור שיכלי שמעכרת הקרב תשים דגש על תזמון. משחק של כפתור אחד? כן, כפתור אחד למכות ואחד למגן כאשר הכפתור מכות משמש למכות חזקות ורגילות ואותו דבר המגן. גאדג'טים? יש כרגע כידון ואולי יהיו עוד דברים, אין לי מושג. על אילו ארבע מהלכים אתה מדבר? איזה ארבע קומבואים אתה מדבר עליהם?

ואני יאמר זאת שוב. אין לי שמץ של מושג מה יצא מהמשחק הזה ובאופן אישי אין לי תקוות גדולות לגביו (וגם כמה שממש אהבתי את המערכת קרב של באטמן גם אותו שיחררתי אחרי כמה שעות של משחק).

עריכה:
@פנטה... אני לא מסכים. בלינג לא מסוג האנשים שתיארת. דודי כן... אבל אין כל קשר לאקס בוקס או פלייסטיישן.

קודם כל לשאלה המקורית שלך של למה לא נטפילם לבאטמן זו היתה התשובה הראשונה שלי,שגם אם באטמן היה זהה הוא פשוט עושה הרבה יותר דברים.
אני לא זוכר מה הראו בזמנו מאסיילום,אני לא חושב שאז בכלל הכרנו את הסגנון הזה של מערכת הקרב,אני כן יודע שהרשמים שלי ושל העיתונות לא היו שליליים ככה.

ואם ההוא מ GI אומר שהוא יכול לשחק את המשחק עם יד אחת אז כנראה התזמון לא ממש תובעני,בלי קשר שגם בהרגשה,באנימציות ובכל המסביב זה לא זה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2013, 17:10

רונן כתב:נו, בסדר. זה אומר שכמשחק, הוא יהיה טוב? מזכיר לי את חבר שלי שבעבר היה קונה משחקים מבוססי קומיקס על־אף שהיו גרועים. למה? כי היו מבוססי קומיקס. אך עדיין ידע להודות שהמשחקים שקנה היו מחורבנים, והוא הצטער על כך שנתן לקריטריונים השטחיים שלו לקבוע לו את ההחלטות הרכישה שלו. נו, לומדים שעטיפה או אפילו עולם ורעיון, אינם עדות לאיכותו של משחק.

אני אומר דברים מובנים מאליהם מאוד ואין לי ספק שאינני מחדש לכם, אתם מסכימים עם כל מילה, ועדיין, זה לא משתקף בדיונים ובהתנהלות כאן. אז מי שרוצה לצחוק או להרים גבה, יש לו מספיק תוכן אחר שיספק את הצורך הזה. לא צריך לחפש זאת בתגובותיי.

נראה לי שהתבלבלת... לא תקפתי אותך ולא צחקתי עליך, אלא להיפך: הסכמתי איתך. אמרתי שרציתי לקנות את המשחק בגלל הגרפיקה שלו, אבל באמת בגלל שהביקורות אומרות שהוא גרוע, אני מוותר עליו בגלל שהמשחקיות חשובה מהגרפיקה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים