Kazz כתב:אך מבחינת משחקיות גיימאינפורמר(!) קוראים לו 'כיף בדיוק כמו לחייג מספר טלפון'.
http://www.gameinformer.com/games/ryse_ ... mbers.aspx
וגם ג'ויסטיק לא מחמיאים: http://www.joystiq.com/2013/11/06/ryse- ... #continued
זכור לכם משחק השקה צד א' שקיבל כל כך הרבה קטילות לפני צאתו?
Death כתב:הלוואי. כי גם DR3 נראה פושר מינוס. בכלל נראה שההשקה של האקסבוקס הולכת להיות מחורבנת.
רונן כתב:אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.
רונן כתב:נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.
רונן כתב:הקדמת אותי. אני באמת לא מבין את האנשים פה. מקשקשים במשך חודשים על־אודות הגרפיקה שלו והרמה הטכנית, כשזו, ככל הנראה, אנרגייה המתבזבזת לריק.
הנה, למשל, גולן יקירי, רצה את ה-One בשביל Ryse, אך על מה התבסס? רק כי "נראה חיה"?
עכשיו, לכו תדעו, אולי תהיינה הפתעות והמשחק יתברר להיות בעל משחקיות מעולה, אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.
נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.
אגב, גם פורצה החדש לא חף: 14 מסלולים ומעל 200 מכוניות, לעומת 26 מסלולים ו-500 מכוניות שהוצעו במשחק הקודם. אבל כמובן, לא רק למפתחי הקונסולה של סוני יש תירוצים, אלא גם למפתחי הקונסולה של ה-One: "אנחנו פשוט דוגלים באיכות, לא בכמות". פ'סדר. תגיד את האמת: לא היה לכם את הזמן להפיק משחק מלא יותר.
ואני לא קטנוני, כי 200 מכוניות זה בכל זאת יפה, אבל 14 מסלולים בלבד למשחק מירוץ, בפרט כזה, זה מעט מאוד.
מה שכנראה משאיר את טיטאנפול כהבטחה העיקרית של ה-One בהשקה, ואותי אישית הוא לא מעניין מאחר שאין בו מרכיב סינגל. מניח שזה ייפתר במשחק ההמשך שיהיה טוב יותר ושיגיע גם ל-PS4.
ולפני שיתגוננו פה: לא, דבריי לא אומרים שזירת ה-PS4 טובה יותר בהשקה. עדיין, בתור השקה, שתי הקונסולות מתחילות לא רע בכלל ביחס להשקות קודמות.
DrKeo כתב:
אני לא בטוח מה מצחיק פה. אני יודע שיש פה משהו מצחיק אבל קשה לי לשים על זה את האצבע...
Golan כתב:האמת שאחת הסיבות העיקריות שרציתי את Ryse היא באמת בגלל הגרפיקה. אבל גם בגלל שזה היה נראה לי רעיון ממש מגניב למשחק. אני מאד אוהב את האימפריה הרומית, והמשחק הזכיר לי את God of War, שאני ממש אוהב, אז אמרתי לעצמי שיש מצב שאני אקנה את ה-Xbox One רק בשבילו. אבל עכשיו ממש ירד לי מזה...
וההשקה של ה-PS4 לפחות נורמלית יותר, רונן... יש לך שם את Killzone שדווקא נראה מבטיח בניגוד ליריב הרומאי שלו.
רונן כתב:הקדמת אותי. אני באמת לא מבין את האנשים פה. מקשקשים במשך חודשים על־אודות הגרפיקה שלו והרמה הטכנית, כשזו, ככל הנראה, אנרגייה המתבזבזת לריק.
הנה, למשל, גולן יקירי, רצה את ה-One בשביל Ryse, אך על מה התבסס? רק כי "נראה חיה"?
עכשיו, לכו תדעו, אולי תהיינה הפתעות והמשחק יתברר להיות בעל משחקיות מעולה, אבל זה לא משנה את העובדה שאנשים כאן שוכחים לעתים קרובות שמשחק זה משחקיות, לא מספרים ונתונים טכניים. לפחות לא העיקר. ואתם עוד קוראים לעצמכם גיימרים.
נכון. רציתי להתייחס גם לכך לאור הסרטון המציג את 15 הדקות הראשונות שלו. השליטה נראית אטית ומגושמת, האנימציות חלשות, המודלים מכוערים, ולמה כשהוא מכה זומבי כל הגוף שלו חודר לתוך הקיר? הכל שם נראה לא מלוטש, על אף שקיים שם פוטנציאל מעניין. יהיה מעניין לראות כיצד יתברר להיות בסופו של דבר.
אגב, גם פורצה החדש לא חף: 14 מסלולים ומעל 200 מכוניות, לעומת 26 מסלולים ו-500 מכוניות שהוצעו במשחק הקודם. אבל כמובן, לא רק למפתחי הקונסולה של סוני יש תירוצים, אלא גם למפתחי הקונסולה של ה-One: "אנחנו פשוט דוגלים באיכות, לא בכמות". פ'סדר. תגיד את האמת: לא היה לכם את הזמן להפיק משחק מלא יותר.
ואני לא קטנוני, כי 200 מכוניות זה בכל זאת יפה, אבל 14 מסלולים בלבד למשחק מירוץ, בפרט כזה, זה מעט מאוד.
מה שכנראה משאיר את טיטאנפול כהבטחה העיקרית של ה-One בהשקה, ואותי אישית הוא לא מעניין מאחר שאין בו מרכיב סינגל. מניח שזה ייפתר במשחק ההמשך שיהיה טוב יותר ושיגיע גם ל-PS4.
ולפני שיתגוננו פה: לא, דבריי לא אומרים שזירת ה-PS4 טובה יותר בהשקה. עדיין, בתור השקה, שתי הקונסולות מתחילות לא רע בכלל ביחס להשקות קודמות.
swiss-the-engine כתב:לא יודע... נראה לי שמי שאוהב את הלחימה של באטמן (כמעט כולם) אין סיבה שלא יאהב את הלחימה של RYSE. לגבי המשחק בכלליותו אין לי שמץ כמובן אבל מכל הסרטונים שיש ברשת לא מובן לי מה הבעיה בגיימפליי.
swiss-the-engine כתב:לא יודע... נראה לי שמי שאוהב את הלחימה של באטמן (כמעט כולם) אין סיבה שלא יאהב את הלחימה של RYSE. לגבי המשחק בכלליותו אין לי שמץ כמובן אבל מכל הסרטונים שיש ברשת לא מובן לי מה הבעיה בגיימפליי.
Death_119 כתב:אבל אין דבר כזה בבאטמן אך ורק לחימה, לעומת בRyse ממה ששיחקו בשעתיים זה כל מה שיש. יחי ההבדל. דרך אגב, לא ראיתי בשום מקום שRyse הוא משחק של תזמון, כל מה שכתוב שהוא משחק של כפתור אחד, באטמן הוא לא משחק של כפתור אחד, יש לך ארבעה גאדג'טים, ארבעה קומבואים, עוד איזה ארבעה מהלכים וכל העיניין של המוד focus (אם אתה מוריד גם את הקטע שהוא עושה התקפות באוויר עוד לפני שהוא נוחת על הקרקע ועוד כמה פעלולים כמו החלקה). אף אחד מאילו עדיין לא הוצג בRyse ולפי מה שkazz פרסם זה ממש לא באטמן גם בזה.
swiss-the-engine כתב:אבל בלינג למה אתה חוזר לדבר איתי על באטמן כמשחק כוללני? מה אני מדבר לקיר? אני מדבר על הגיימפליי של הקרבות.
מה רצית? שיראו לך את כל האוייבים? מה אתה חושב שהראו מארקהם אסיילום לפני שהוא יצא? עד כמה שאני זוכר כמעט רק את מערכת הקרב.
דודי גם אתה קיר?
המשחק הוא של תזמון... אפילו בלי שראיתי שאנשים אומרים זאת זה ברור לכל מי שלא סובל מפיגור שיכלי שמעכרת הקרב תשים דגש על תזמון. משחק של כפתור אחד? כן, כפתור אחד למכות ואחד למגן כאשר הכפתור מכות משמש למכות חזקות ורגילות ואותו דבר המגן. גאדג'טים? יש כרגע כידון ואולי יהיו עוד דברים, אין לי מושג. על אילו ארבע מהלכים אתה מדבר? איזה ארבע קומבואים אתה מדבר עליהם?
ואני יאמר זאת שוב. אין לי שמץ של מושג מה יצא מהמשחק הזה ובאופן אישי אין לי תקוות גדולות לגביו (וגם כמה שממש אהבתי את המערכת קרב של באטמן גם אותו שיחררתי אחרי כמה שעות של משחק).
עריכה:
@פנטה... אני לא מסכים. בלינג לא מסוג האנשים שתיארת. דודי כן... אבל אין כל קשר לאקס בוקס או פלייסטיישן.
רונן כתב:נו, בסדר. זה אומר שכמשחק, הוא יהיה טוב? מזכיר לי את חבר שלי שבעבר היה קונה משחקים מבוססי קומיקס על־אף שהיו גרועים. למה? כי היו מבוססי קומיקס. אך עדיין ידע להודות שהמשחקים שקנה היו מחורבנים, והוא הצטער על כך שנתן לקריטריונים השטחיים שלו לקבוע לו את ההחלטות הרכישה שלו. נו, לומדים שעטיפה או אפילו עולם ורעיון, אינם עדות לאיכותו של משחק.
אני אומר דברים מובנים מאליהם מאוד ואין לי ספק שאינני מחדש לכם, אתם מסכימים עם כל מילה, ועדיין, זה לא משתקף בדיונים ובהתנהלות כאן. אז מי שרוצה לצחוק או להרים גבה, יש לו מספיק תוכן אחר שיספק את הצורך הזה. לא צריך לחפש זאת בתגובותיי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 6 אורחים